Jobb

Går kvällen blev de åka ut med Sandra en sväng, hon hoppade av o möte upp Clas o efter de kom Ella o Krasch gick ner o tog en kaffe o  Stefan var även med.. Var på kanon bra humör o hade allmänt fnatt, sedan dök Emil även upp o gjorde sällskap..'
Krasch försökte med allt för att få ner mig på jorden men han lyckades inte haha, bara njöt av den stunden kan ja meddela rätt kul faktiskt eller lättare sagt Jävligt kul.
Åkte runt lite med Stefan o Marcus o efter en stund kom  även Natta indimpande i bilen satt o pratade med henne, o sedan kom Emil så hon hamnade i hans bil,han var nog allt lite sugen haha..'p 
Tanken var ju att man skulle åka hem för kände inte direkt för att va med vissa personer, men vart iallafall att man hängde med för ja vet ju hur mkt skitsnack de hade gott om man inte vart med o orkade verkligen inte med de..Vart asså åka med pöjkarna o flickorna till Max i Linköping.
Hade fnatt på vägen in till linköping haha kul vare o få avreagera sig lite på Stefan asg:p..
Var la hemma typ 10 över 5 imorse. Gick in o hämtade alla mina jobbar grejer o åkte in till Jobbet men hämtad e först upp Jenny inne i Ljungsbro o efter de bar de av till jobbet.'

DAGENS jobbande i bås var rätt så okej de flöt på förjävla bra,faktiskt,riktigt förvånad blev ja. Fann även en ko som kalvat i båsladugården så fick bära ut den till kalvningsboxen o den vägde tamefan inte lite heller kan ja lova.
På rasten åkte vi in till Ljungsbro o käka o sov lite i en stört skön säng: Vaknade upp hela tiden o vart orolig att vi försovit  eller nåt. Men de hade vi ju inte som tur var. Sov bara i nästan 2 timmar o de va skönt. .
Skjusade hem Jenny efter jobbet o sedan rullade  det in till stan och nu sitter jag här o skriver blogg:P Trodde ja skulle va trött men de är ja inte, men däremot känns ögonen verkligen som tegelstenare eller något liknande kan ja lova. Men de är la inte hela världen de,synd o klaga för då kan man ju alltid glädja någon annan.
Ska väl iväg en stund framåt kvällen o greja lite grejer:p haha
Sedan blir de la som de blir sånt som märks vad som händer o sker:p




.: Nathalie :.
2008-12-20 | 20:55:10 | http://mixmix90.blogg.se/
Haha jaaoo ;) de e la mysigt att ta in på hotell ? ;P iaf med erat busbråkande^^

kärlek börjar med bråk och slutar med barnvagn :P