Öm

Hmm de ömar lite grann i armen o helt stel är ja. Kan ju inte ens knappt köra bil,fick köra med en hand förut,inte de enklaste direkt, Men fram kom ja iallafall o de var ju huvudsaken. Redan börjat bli ett biffigt blå märke kan ja lova,kan ju tro att man åkt på stor stryk på hela armen. Men de försvinner väl de med,med tiden får man hoppas.
Hmm har man gjort ikväll då? Har kollat film med Lars o Natta de va trevligt, sedan mot slutet vart ja lite rastlös o vill ut o åka bil o dricka stamis kaffet så de vart de när filmen nästan var slut..
Vet inte om du nu har läst mina inlägg nu på ett tag. Men vad har hänt med dig? Har du förändras så snabbt? Har ja gjort fel? Har frågat förut, o du svarade att ja ej hade de. Men något äre ju som har hänt? Eller? De känns som så. Kan inte skoja med dig längre som man kunde förr, Utom nu verkar de som man bara är till besvär när man messar. Vågar ju fan inte ens ringa till dig längre. Då ja bara känner mig besvärlig. Vart är den roliga,skojiga, sms tokiga skämtsamma killen tagit vägen?? Men visst alla förändras ju dom oxå o går vidare...

Nae nu ska ja nog krypa ner o sova tror ja,iallafall försöka hur fan ja nu ska kunna ligga o sova, sånt som märks hur de kommer bli. Får se om ja pallar mig till skolan imorn, inte vart på hela veckan då känns de som de kvittar.