Måndag

Jävla huvudvärk som inte släppt igår kväll när ja gick och la mig den fanns kvar imorse när ja skulle upp och jobba. Bara dunkade och pulserade så fort man gick eller rörde sig. Så vart ta en tablett och krypa ner i sängen och försöka sova bort skiten. Så inget jobb vart de för min del. Vaknade nyss och skiten har inte fortfarande släppt. Gaah blir la ta en förbannad tablett till och hoppas på de bästa. Hatar verkligen ha huvudvärk och migrän. Inget kul alls.
Somnade efter en bra stund i natt och vaknade till en gång och hade frossa bara låg och skakade tänder och frös som fan. Ursch riktigt äckligt kändes typ som man gick naken när de är massa minus grader ute. Vart kurra ihop sig under täcket och hämta ett täckte till. Men de gick över efter en stund. Ingen höjdare de.. Skulle inte förvåna mig om man är påväg och bli sjuk för de har ja ju inte vart  ännu och de brukar ju aldrig slå fel och bli de oxå..
Nae nu ska ja inte ligga vid bloggen mer bara dunkar i hvuudet. Kanske kommer ett inlägg ikväll ha en bättre dag än jag iallafall
kram


.: Nakenhunden :.
2009-04-20 | 12:20:57 | http://nakenhunden.blogg.se/
Låter verkligen inget vidare....hoppas att det blir bättre!



Häftigt att köra långtradare när man är tjej, häftigt att se att tjejer oxå klarar av att köra lastbil!

Vad sysslar du med annars?

Har du jobb eller pluggar du?

Kanske har frågat det förut..

Ha en fin dag!

Kramar