Djurplågeri

Jag tycker att det ska bli hårdare straff för djurplågeri, och att djurrättslagstiftningen ska skärpas i områden som gäller tidelag och djurpornografi.

Jag tycker att människor är viktigare än djur, men det utesluter inte att man månar om djuren i ett samhälle också.
Djur är också levande varelser som kan känna smärta. Att plåga ett djur och utsätta det för lidande borde leda till högre straff än vad de är idag.Människor kommer fan undan för lindrigt,sätt dit dom jävlarna ordentligt. En gång för alla, de är bra mycket bättre..

Jag blir lika skärrad varje gång en rubrik av detta slag dyker upp på löpsedlarna. Hur kan någon människa bete sig mot något annat levande på ett sådant sätt? Offret i situationen är försvarslöst. Hoppas de får ordentliga straff är min första tanke, men hur ser verkligheten ut?

De är ju hemsk att folk kan utsätta sina djur för något dumt och elakt.. DOm kan ju tamefan inte va hundra i huvudet. Att verkligen få för sig att göra en sådan sak kan ja inte fatta,de är ju för fan ett liv de ochså.
De är fan hemskt o vidrig med människor som håller på som dom gör, dom borde tamefan få gå igenom samma plåga som dom utsätter sina djur för,de är inte mer än rätt.
Ni som läser detta vad tycker ni om det hela?




.: Anonym :.
2009-02-23 | 20:03:41 | http://ellenakamumsis.blogg.se/
jag tkr dom borde på ett HS eller nackskot :(

men jag är helt med dig (Y)
.: Natta "Mixmix" Andersson :.
2009-02-23 | 20:15:45 | http://mixmix90.blogg.se/
Du har så rätt