Vart ute o fart!

Hmm började med att ja vaknade av att ja fick sms o hade visst ett antal innan som ja inte hörT. Måste verkligen ha sovit djupt eller helt klart underbart skönt:D
Åkte o fika med Sassa o Jeppe för hon skällde på mig för ja inte hört av mig på några veckor så åkte o gjorde de. De va trevligt o snacka lite skit o sedan höra om allt som hänt under den tiden vi ej snackat.

Rullade o hämtade Sandra o sedan käka lite mat o efter vi gjort de så rullade vi hem till pappa o plockade upp honom o åkte ut o kollade på bilen,han skulle ha kört den men killen som äger bilen var tyvär inte hemma,så de får väl bli en annan dag att åka ut dit o kolla på den när han är hemma. Rullade ner till Magnus o snacka lite skit med honom o kollade vad han hade o erbjuda, de fanns ju en hel del blir, så han skulle kolla upp lite försäkringar o så o hålla ögonen öppna på en 740 som ja egentligen vill ha tag på först innan ja bestämmer mig för att köpa Bennys bil.. Men de blir la så att ja köper den bil ja kollat på o så, bara o försöka få tag på vinterdäck så äre bara att rulla på ut på vägen:p haha

Var även o drack kaffe med Sandra o Sötnöt haha o på de vart de korv o sedan nuggets, fy fan vilket aptit man fått, men ja vet ju exakt vad de beror på,kommer fan rulla fram snart... ursch.. haha... Har 8 veckor kvar att bestämma mig:P. jobbigt!!!

Annars har ja kollat film o umgåtts med en speciell:p o sedan nu ikväll lämnade ja sandra i fornåsa sedan druckit lite kaffe.
Helt död i hela kroppen, trött som fan, men gör ju inget annan än bara sover ändå:S.. konstigt!!