Resume över helgen

Lördag kvällen bar de av till Linköping med älsklingen. Kom in  till Linköping lite tidigt så ja och älsk tog en lång promenad runt i stan. De va lite kyligt först men värmen kom var efter vi gick. De va mysigt att knalla runt,var ju ett bra tagsen ja knEallade runt i city där.
 Sedan knallade vi in på bio och kollade bedtimes story höll på och slå i när vi skulle köpa popcorn och cola  HELVETE vad stor popcornen var och cola. Fan aldrig sätt de. Men  men filmen var kanon bra,de va jätte mysigt och man satt väldigt behagligt så de är plus i kanten. Var ju bra länge sen man gick på bio.
Efter bion åkte vi hem till älsk föräldrar och kollade melodifestivalen på dom som var kvar,helt klart trevligt. Fick även kaffe och de smakade kanon bra kan ja lova. Hon kan verkligen koka kaffe den damen:)

Sön: Vaknade till vid middagen och kom på att ja skulle hämta bilen,och pappa hade ringt ett antal gånger. Så vart klä på sig och åka och hämta den. Inte mkt mysa den morgonen. Men men. Nu  fungerar den som den ska och remmarna är på plats och nytt avgassystem.
Åkte hem till älsk igen sedan hjälpte ja honom och installera lite på datorn, de tog sin lilla tid med kodningen,men till slut gick de.. Haha de tar sin lilla tid ibland..
Åkte iväg till bbg där de bjöds på kalas god mat hos hans föräldrar satt där och prata om allt möjligt. Och efter de vart de tårta och kaffe de va inte helt fel de kan ja lova:) Trevligt trevligt var de,de kändes skönt.
Åkte hem och plockade upp Natta och sedan åkte vi iväg och tränade  step/arobicsen. De va kanon skönt,men fy fan vad varmt de vart. Kändes verkligen att man levde efter de passet.
Nu sitter man hemma hos Natta och kollar tv och planerar lite grann..



.: c :.
2009-03-15 | 20:57:43 | http://chrj.blogg.se/
sv: det är på topp :) själv då?
.: Anonym :.
2009-03-15 | 22:08:23 |
vi måste missat varandra precis i lördags. vi va i bbg hos mina föräldrar o kollade på melodifestivalen också. fast bara en snabbis i början...ni får komma förbi hos oss nån dag...kram
.: Malin :.
2009-03-16 | 15:09:42 | http://mallanandersson.blogg.se/
haha, ser nu att mitt namn försvann i inlägget. hoppas att de funkar du iaf...