Sugen


Nu får man väl hoppas på att våren/sommaren är påväg. Trött på all snö och allt slask som jämt blir. Vill verkligen har vår nu då de för de mesta är torrt ute och värmen börjar komma. Underbart att sitta eller gå ute i vår solen då. De längtar ja till kan ja lova. Börjar bli lite smått sugen på att köpa mig ett par snygga skor till våren/sommaren. Håller på och kollar runt lite, men finns inte så mkt som ja gillar,men ja har hittat några favoriter iallafall.
Så vilka skor tycker ni är snyggast då? Hjälp mig att välja om de blir införskaffa sig några av dessa skor,de vet man ju aldrig man kan ju hitta några som är ännu snyggare,de är ju sånt som märks.

Hmm smått irriterad är ja ochså vart inte som ja planerade eller som VI planerade idag. Hade fixat en massa och planerat allt med bilen och sedan får man ett sms. Tyvär så har ja annat att göra än att hänga med.. Jaja de går la före de med kan ja tänka mig,de är ju inte långt kvar. Fan hade sett fram emot att ha gått på de idag men ikke sa nikke. Ingen kul att gå själv direkt..
Vad ska man hitta på ikväll då har ju inget direkt att göra. Suckar.. Gjort allt som skulle göras. Bara invänta att morgon dagen ska komma så man kan åka iväg och snickra igen så de blir klart någon gång. De lär la va samma personer som var där idag som imorn kan ja tänka mig bara för att folk stannar hemma titt som tätt. De kan ju inte bli några bra betyg där inte. Men men de är ju upp till dom som sagt!
Vill ha helg nu så ja kan umgås med min älskling, de är något ja längta och ser fram emot r kan ja lova..

Vad har ni haft för er idag då?


.: c :.
2009-03-16 | 18:49:33 | http://chrj.blogg.se/
snygga skor!
.: Mimmi :.
2009-03-16 | 18:56:57 | http://bubbelsnubbel.blogg.se/
svar: Jasså, vad kul! Vad såg ni för film? :)
.: Malin :.
2009-03-16 | 20:44:53 | http://mallanandersson.blogg.se/
lätt dom upp till vänster, vart har du hittat dom?