Lördag kvällen.

Hmm kvällen blev de skjusa mamma till sin syster. Sen ringde älsk så vi åkt till  borenshult och käkade mjukglass med hans föräldrar. De va gott de. Sen vart de hem och kolla på eurovision som gick som de gjorde.. Efter de så åkte vi och hämtade Jerrys bil så älsk körde folk i hans bil så tog ja hans bil och körde resten i. Hehe de va kul de..
Sen åkte vi in till vadstena och kollade läget men var inte så mkt som hände där så åkte tillbacks till motala där vi plockade upp dom igen och körde till peckas.Haha snuten hade sitt sägande där oxå. Men men de gick bra tillslut.. Sen vart de ta älsk bil och åka och hämta Malin och Emma i vadstena för dom hade vart på rosenström.. Hatar den vägen kan ja säga,kamror tamefan över allt.. ursch. Älsk skjusade hem Jerry för han mådde inget  vidare och sedan några till linköping. Nu sitter man hemma och ska la gå och lägga mig snart.. Får se när älsk kommer hem.:)



.: Malin :.
2009-05-17 | 02:36:20 | http://mallanandersson.blogg.se/
o jag mår så bra nu. inte full o allt är på topp:) de första jag berättade för tobbe va att jag kanske ska få träffa lite hästar på måndag:)



tack igen för skjutsen...de är bara o ringa när ni behöver:)