Förr

Suttit och tänkt igenom vad man har gjort för något i sitt liv och allt som hänt. Både alla dumheter man gjort och sedan alla upp offringar som man offrat, all skit man fått ta, alla skit man get. Hmm de är mkt som kommer upp efter en ända tankeställning. Vad kunde ja gjort bättre, vad kunde ja ändrat på och mycket mer.
Men ja är glad över att jag har underbara vänner som finns till när man behöver prata och bara finns. De är en sån otrolig skön känsla att bara kunna gå vidare att leva sitt liv efter sina egna krav utan att behöva blicka tillbaks till alla skit som va. Falska vänner som man trodde va ens vänner som snacka sin skit. De är så skönt att slippa sådana. Nu vet ja och de är bevisat vilka som verkligen är ens bästa vänner och som stötar mig i mina val.
Har även tittat igenom lite bilder ifrån barndomen, vilka de va man lekte med då som man inte har någon kontakt med i dagens läge, och sedan än del som man har kontakt med. Nästan otäckt vad fort tiden går egentligen om några månader så sitter man här och är 21 år och de känns som igår då man typ var 10 eller nåt. Tiden går ruskit fort må ja säga. Man hinner ångra mycket dumt man gjort och mycket mer. Sedan i visa fall vill man bara spola baks i tiden och försöka fixa till de man verkligent trodde på en tid.
nae nu känns de som man bara babblar på men nu blir de nog krypa ner o bara drömma sig bort.


.: Victoria ♥ :.
2009-11-30 | 06:56:49 | http://natdhasis.blogg.se/
sv: Tack så mycket