Skaplig kväll

Kvällen har beståt av fika med Stefan o de va ju trevligt. Snacka lite skit o diskuterade lite allmänt om gårdagen.
Haha klart ja vart arg för de som hände igår, när folk håller på o tisslar o tasslar om allt möjligt. Vi sa ju att vi skulle va ärliga om vi höll på med någon.. Men som vanligt är du lömsk o smyger med de. Illa.. Hmm mkt mer ja skulle kunna skriva om den kaxiga idioten men tänker inte lägga någon energi i de längre..

Sedan kom Carro o Natta o vi satt på mcd o höll på för fulla muggar med en massa snack o svinigheter var faktiskt jävligt kul och en massa förbannat roliga garv.. Stefan vart allt lite röd om kinderna när vi höll på haha..
Kul för svinfaktorn!!!

Väntade på Krasch o han kom så vi tog en kaffe med honom vid halv 11 tiden typ, de va trevligt, kom in i ena jäkla diskutioner o snack om en hel del dröss idioter o de finns de ju gott om att prata om. Växer ju inte direkt på träd utan finns tamefan överallt såna där  falska,lögnaktiga o en hel del personer inte i bara  denna stad! Tyvär!! Illa men sant.
Vore bra mkt bättre o de skulle uppskattas mkt mer om man vore ärlig o sa som de va men de har ju folk VÄLDIGT SVÅRT FÖR KAN JA LOVA!! Och om man skulle vara de emot mig så skulle ja nog kunna acceptera de. Men nej nu äre slut på ditt playiga spel!!

Stod ute o snacka o Christer o Kicka kom även förbi o Emil stod en bit bort o snacka med några.

Så nu ligger ja här med mitt underbara och varma Element brevid min sida. Kan de bli mysigare?
haha ne inte ett dugg. ÄR iallafall en ärlig o pålitlig person som  vissa andra inte varit!!



.: Kicka :.
2009-01-09 | 12:18:08 | http://missjlcat.blogg.se/
Klart han hare bra här ^^

Han blir behandlad som en kung ;p

Mihih haru inte msn så kan jag lägga till dej där med :p?