Segt

Jahopp suttit vid datorn och grejat lite och installerat nya skrivarn. Den funkar kanon,skönt de.
Sen har de även vart en kille och köpt min dator så nu vart ja lite rik gött gött. Sen så håller ja på o planerar resa till ullared de blir åka dit nästa vecka och shoppa lite,lika bra passa på och handla julklappar oxå så har ja de gjort:p.
De blir nice de.
Sen äre bara att vänta in oktober då ja får massa pengar ifrån skolan.:D
Då blir de köpa sig en ny hårdisk och sen vetifan vad ja gör:p


Onsdag

Då har man vart i stallet få förmiddagen och en bit in på eftermiddagen vart ute och gått med merci sedan vägt lite höpåsar till kvällen. Hann även med lite kaffe drickande med nilla pilla. Trevligt trevligt.
Även vart hos min kusin ensväng och sedan skjusat honom o hämta grejer.
Nu är man äntligen hemma


Tisdag

Idag har man vart uppe i torpet hos far och hans tjej. Var där o greja lite grejer ska försöka få tag i färgkoden till min bil,fan de är inte lätt de. Men men. Sen vart de än sväng till svärfar o kolla vad dom gjorde passade på o kolla till hästen lite oxå sen vart de åka ensväng till nilla och prata lite skit. Vill ha fredag nu då spriten kommer slinka ner och kanske utgång får se vad ja känner för:D


Måndag

Åkte till nilla typ vi vid middagen och satt där några timmar,sen åkte vi upp till stallet där de vart en lång promenad och en runda på hästryggen. Är ju van att sitta på lita breddare ryggar sen när ja satt upp på hennes häst höll ja på o åka över haha. Men men de gick bra iallafall,var ett tagsen ja satt på hästryggen så kändes i höfterna att ja fick kramp. Men de gick över efter en stund.
Vart en trevlig dag ute i naturen med djuren:d synd att de blåste bara


nice



Lördag

Åkte ensväng till nilla och lämna lite öl och drack lite kaffe, sen efter de åkte ja till mor där ja gjorde kycklingpaj inte helt fel de heller. Sen var man där ett tag. Åkte hem när älsk kom hem så va hemma enstund sen åkte vi och mathandla lite,inte för ja kände för de men de vart de iallafall. Sen vart de tv tittande tills han skulle skjusa mange till mjölby. Vart en lugn kväll skulle åkt på bilträffen men kände inte för de heller o de var la bra de me,för de va tydligen inget att ha där inne.


Bio

Fredag idag då, först var vi på on off sedan hämta vi syrran och tog en tripp in till biltema gick där inne lite. Åkte ut till bbg och kolla läget.Fick ta jerrys bil och köra den till nilla så stod där o prata lite sen kom älsk o hämta mig. Åkte o drack kaffe sen vart de åka hem och greja o sedan bege sig till bio andra filmen flickan som lekte med elden,den va faktiskt kanon bra den med men dåligt slut dock efter bion vart de kina mat o efter de åka hem till mor och kolla vad hon hade handlat i ullared. Hämta sedan tjejan o sen åkte vi och prata skit med bardan och lappen.


Torsdag

Idag har man tvättstugan då, tur att de inte vart mer än två maskiner de är lagom de. Vart ute och gått ensväng sen kom morsan förbi ensväng så gjorde listan till ullared som hon skulle handla till mig. Sen efter enstund kom även marie och rasmus upp ensväng så satt och snacka skit med dom. De va trevligt de. Vart ute hos karro ensväng och fixat några papper så nu äre bara skicka iväg dom så får ja hoppas på svar nästa vecka:)
Imorn är de lön då läängtar som själva fan. Riktigt fettlön bästa lön någonsin ja fått. De blir nice de.
Blir en tripp med syrran nu i oktober ner till ullared så ska lägga undan till de me:P Sen blir de kanske köpa ny hårdisk får se hur snål ja blir:p


Bilder på tjejan




onsdag

vaknade när älsk kom hem. fixat lite papper o grejat.Ska hämta syrran vid 12 o skjusa henne. Sen vid 1 ska ja ut och käka med morsan.


Tisdag

Nyss vaknat och vart ute med hunn. De va inte så populärt att gå ut kan ja säga tyckte iallafall inte tjejan. Men hon var snabb och gjorde sina behov nu har hon legat bra länge och slickat sig ren. Hehe hon är rolig hon.
Älsk kommer la hem snart me han har jobbat natt då.så blir att han sover la till kvällen.
Ska hjälpa morsan att bära möbler sen när dom väl kommer igång.


Söndag

Grejat lite med bilen vaxat den och grejat lite. Ursch inget ja ja frivilligt igen iallafall. Finns inget tråkigare men resultatet blir ju bra. Vart med syrran och handlat så åkte hem till far och gjorde kycklinggryta som ja var riktigt sugen på och den vart kanon god. Sen efter de vart de hem och bara slöa.
Imorn ska ja till mor ensväng och ringa lite samtal och sedan gå på stan ensväng.Sen får vi se vad som händer och sker ska in till linköping och byta mobil oxå:P


Lördag

Vart och firat syrran med massa fika bröd och tårta de va gött de. Sen vart de hem till älsk mamma och äta färska bullar och dricka kallmjölk mumsfilibaba kan ja säga-
Sen har ja avfettat bilen lite och imorn ska ja ut och pollera den tänkte ja. De är tråkigt om nått,men måste göras tyvär.
Var även ensväng på maxi förut sen nu framåt kvällen har ja kollat film sedan vart ute och åkte med syrran lite-


Fredag

Dagen har beståt av att vara hos mor och greja lite.Sen hämta syrran.
Hängde med syrran och handla till sitt kalas imorn men aldrig mer iallafall på en fredag. Men men
Sen vart de åka ut till Marie och dom och dricka lite kaffe o efter de bege sig in till stan och käka kinamat.
Kvällen slutade på stan åkte och sedan fick ja köra hennes vrålåk.Den gillar man. Nu har man än mörkläggningsbil haha. Nae de va iallafall en trevlig kväll att spendera med en underbar vän:D


Torsdag

Gick upp skapligt åkte till morsan och ringde lite samtal men vart som vanligt nej. Men men. Tur att man inte tagit på sig några skulder eller nåt.
Sen åkte vi och besikta om bilen och den gick igenom skönt skönt,nu blir de sälja den och börja greja med mitt nya objekt sen. Ska bli kul. Efter vi gjort de åkte vi och panta lite flaskor och handla lite sen vart de hem till mor och göra äpplepaj de var göttigt de me kan ja säga. Hämta även syrran i skolan sen hängde hon med mig hem nu ligger och tjejan och sover i min säng:p Medans än annan har tvättstugan,skulle inte va helt fel och lägga sig och sova:p


Onsdag

Idag har man vart på carlsund ensväng med papper och skit.De gick bra ska bara skicka in personbevis och de.Sen möte vi upp syrran och morsan på stan så mamma bjöd på fika. De va inte helt fel de. Sen vart de hem och greja lite med några papper och ringa ams. Tur ja ringde säger ja bara. Nu vet man mer.
Vart i bbg älsk tvätta sin bil sen vart de även en runda i skogen,träna inkallning med tjejan,de gick rätt så bra. Duktig tjej.
Sen vart de avslutning med en kopp kaffe. Kolla även på nya wallander filmen ikväll den va faktiskt rätt så bra, sen mitt iallt ringde min far då vart de åka och hämta hem min käre audi haha. Ska åka in och besikta den imorn eller fredag får se sen blir de annons på den skulle ja tro.


Tisdag

Sov rätt så länge idag,sen vart de göra iordning sig och sedan åka och fixa de sista på bilen till besiktningen o efter de blir de kanske byta bil. Den ja va intresserad av var tyvär borta såg ja förut,men de är bara leta vidare.
Var även ensväng i linköping med älsk och syrran men innan de så stannade vi till i mantorp och hälsade på nilla och hennes häst som man inte sätt på jätte länge.Ska bli kul att han ska bli flyttad här i närheten och avslutade resan i bbg där vi hjälpte till att mätta på jerrys altan som ska byggas.Vart även lite kaffe där och nu ikväll har vi gjort lasagne och sedan vart över hos pappa och fikat och pratat skit


Måndag

Idag har man vart ute hos annehelen och efter de åkte vi upp o hälsade på gamla jobbet ja jobba på som byt ägare nu och heter bind in. Morsan va oxå med o kolla till sin gamla jobb. Sen vart de än tur hem till katarina och lasse satt där i några timmar och prata skit om allt mellan himmel och jord de va kul de..
Nu är man hemma nyss käkat fiskgryta de va inte helt fel de:D mums.
Sitter även och planer kryssning lite smått,hänger på en person nu om han kan då elller inte annars åker vi själva:D


Söndag

Jahopp idag när man vakna till liv vart de dra till morsan och va där ensväng. Vart lite kaffe och lite skitprat.
Säger bara stackars henne får ta allt förgiviet nu förtiden utan att någon säger ett dugg om saker och ting. Men men vart även osams med syrran så vart lite fight men de bjuder ja på är man kaxig och uppkäftig så,så bangar inte ja iallafall. Vart rätt bra idag,dock irritationsgrej men men.
Sen på eftermiddagen vart de lite blåbärspaj oxå de va gött som fan de:D
Firade även 8 månader idag med älsk:D tIDEN Går jäkla snabbt


Lördag

Vart ute och firat Ellen som sagt. Tårtan vart godkänd, rätt trevligt faktiskt tills en viss tid.
Fattar inte vad folk har där o göra igentligen än del, illa jävla snultare och jävla fall för socialen va fan.
Gah tur att man försökte va ordentlig annars hade ja lätt kunna slå på den ena och den andra idioten där ute.
Men men lova morsan att va lugn.. Även pratat med far ska bli roligt se hur dagen imorn blir för en viss person.
Kan inget annat än att garva åt de. Jaja är som de är, ursäkta falska människor får man leta efter.
Jaja.
Var ute och prata lite skit med siv och jerry oxå vart även ensväng i skogen så tjejan fick springa omkring och nosa på alla lukter som finns där.
Sen vart de även ensväng o kolla på lastbilen som la sig uppe i askersund idag. Rätt så trasighytt kan man säga.


Lördag

Då vakna man av att telefonen ringde då,vart prata med en person som var lite pratsjuk. Sen vart de ut med hunn och sedan hoppa in i duschen och göra iordning sig lite grann.
Nu äre bara fixa smörgåstårtan vi gjorde igår o sedan åka ut till landet där drygungen ska firas. Sedan träffa ett par personer ja INTE tål. Sen får ja se vad som händer och sker.


Fredag

Då var man vaken igen då,var la upp vid 8 första gången imorse sen vart de krypa ner i sängen igen.
Idag blir de göra lite smörgåstårta tills imorn då syrran fyller. De ska bli gött de att få svulla lite.
Sen ikväll blir de iväg på resturang kanske och äta lite gott. Aldrig fel de heller.
Sen blir de la en slappar kväll skulle ja tro


Torsdag

Idag har man grejat lite hemma,även varit ute och gått ensväng.
Nu ikväll åkte ja.syrran och morsan på bilbingo med mormor.De va kul och sista gången synd de men men.
Mormor och syrran vann då. Typiskt än annan har verkligen otur i spel känns de som. Suck
Imorn ska ja hämta malin sen ska vi hem hit och förbereda smörgåstårtan till lördag:D


Onsdag

Vart i linköping kollat till lite på jobbet och fixat lite papper. Sen vart de även fika med sanna i gallerian hon hade med sig bebisen daniel.Gud va söt han var,man blir ju sugen.Men de får nog vänta ett tag skulle ja tro.
Gick lite på stan och kolla inte gjorte de på några månader.Under motala,gillar ej staden där.Går helldre i linköping.
Sen vare bara hem och slapp och somnade till förstås men de va skönt


Tisdag

Då vare tisdag,Ska göra iordning mig och greja lite. Sen i eftermiddag blir de åka och besikta bilen så vi får se hur de går.Efter de blir de ensväng till morsan sen vid 3 hämta syrran o efter de blir de hemma och laga mat. Idag blir de inbakadfläskfile i smördegsplatter,de ska bli gött,var ett tagsen man käka de nu:D


Måndag

Då är nästan måndagen över då. Idag har vi vart och handlat till smörgåstårtan som ska göras på fredag och ätas på lördag,de ska bli gött de:D
Sen har vi även vart hos morsan ensväng och snackat skit och nu ikväll var vi i bbg och lämna lite grejer.
Går som en gammal kärring gör ja oxå,sån jäkla träningsverk sen fyllepartajet i lördags hos jerry. Men kul vare så ja får la stå ut. Nae nu blir de bänka sig vid soffan och kolla piraterna


grejast

Idag har man varit ute och grejat med bilen. Fick hjälp av både jerry och älsk. Nu får vi hoppas på de bästa på besiktningen då. För går han igenom så blir de kanske skaffa sig den bilen ja vill ha. Men får se.
Även tvättat av och vaxat pärlan idag så de slipper ja göra på ett tag nu.Skönt skönt..


Dagen efter

Rätt seg må ja säga och öm i låren och sen ner efter allt dansande igår i garaget.Haha men kul hade vi iallafall.
Kvällen börja med grillfest och alkoholintag hos jerry. Sen fick ja skjus till bbg när ja och nilla satt och festa lite.Sen kom niklas och älsk och hämta oss så vi åkte ut till jerry och destå mer ännu mer. Var där ute och skämta och drev med folk.Sen framåt natten kom slobban och törner så satt och dumma mig med dom lite. Sen  åkte vi med dom in till bbg ensväng och kolla läget men där vart vi deståvärre kvar,så försökte fixa annan skjusa hem för var rejält fyllehungrig. De löste sig iallafall.
Kvällen slutade bra iallafall vi kom hem hela:p
Idag blir de sova och slappa dag skulle ja tro,kommer inte orka röra en fena.
Rökte även igår har ja inte gjort på typ mer en ett och ett halvt år eller vad de är.Smakade riktigt gott kan ja lova att få ta några bloss, men mer än så blir de inte.
Ska ta mig i kragen och ladda upp lite bilder,glömde ju dock kamran hemma suck så fick bli mobilen.


Bilder på håret



Seg

Idag är de en sån där vill bara sova dag. Orkar inte göra ett dugg. Men tyvär måste ja. Ska ut och lämna jerrys bil och sedan skulle han och lenny hjälpa mig med startmotorn så får vi se hur de går.
Älsk va snäll och hämta den delen åt mig:D


regn

Ursch bara regnar och regnar. Slappar väder.
Idag har ja vart med min kusin hos min far och grejat lite, sen skjusade ja hem honom. Åkte hem och lagade mat sen vart de åka ut till bbg och kolla om de va 2 eller 3 bultig starmotor till min bil. Och de va som ja trodde en tvåbultig. Imorn blir de åka till skroten och hämta den eller om jerry tar med den hem efter jobbet. Får se imorn hur de blir.
Bjöd även på mat där ute,vart tacopaj och de va förbannat gott och de gick hem de me.
Nu blir de kolla nätet och fixa sista tvätten sen blir de slänga sig i sängen med någon bra film
Bilder på håret kommer imorn om ja orkar


Godmorgon

Då  har man vaknat till liv, ska ut och gå med tjejan ensväng nu,sen blir de krypa ner i sängen. Är inte riktigt iform idag. Men de kanske går över med dagen.
Idag blir de en va hemma dag tror ja. Plocka iordning lite och så


nytt

Jahopp då har man klippt bort allt det slitna av mitt hår, de va en hel del kan ja lova. Typ inte klippt mig på mer än ett halvår tror ja eller nåt sånt. Nu är man korthårig igen,hoppas de växer ut snabbt nu:p
Idag har ja tjafsat med arbetsförmedlingen så chefen ringde upp förut och bad om ursäkt att dom hade gjort fel, och skulle försöka rätta till allt. Lite stake har dom tydligen. Man ska visst behöva bli ursinnig för att något ska hända. Haha var typ lite parken humör idag som de var i början av februari när alla jävlar skulle lägga sig sånt dom inte hade med att göra..Men men nu är de urvägen som sagt.
Vart hos morsan ensväng och pratat skit,sen hämta ja syrran och åkte ut till bbg o kollade hur de gick med lastbilen. Skulle gått ensväng i skogen men en tjej som var olydig så vart inte så. Nu är man hemma syrran gick för enstund sen.
Blir lugnt ikväll skulle ja tro,blir veckovild av att va hemma på dagarna.
Imorn är de torsdag och de innebär bilbingo men får se om ja känner för de, blir så långtråkigt.s


Förbannad

Hur fan är detta förbannade samhälle uppbyggt. När dom inte kan göra något rätt. Nu är ja på krigshumör kan ja lova. Suttit i telefon kö sen när ja kom fram och fråga om min ersättning så hade dom den på bordet men hade inte fått någon signal ifrån arbetsförmedlingen att ja va arbetsslös.Därför får ja ingen ersättning på yttligare några månader bara för att arbetsförmedlingen inte kan göra ett jäkla skit rätt.
Ringde till ams och fråga vrf dom inte skickat någon signal. Då var människan ja skulle ha på semester TYPISKT!,
Så fick prata med någon jäkla utlänning som inte kunde ett skit och bla bla. Han kunde inte förstå vrf de blivit så och bla bla. Hur svårt äre att skicka en signal. Men de kan ja inte göra eftersom ja inte vet om de stämmer. Herregud inte fan ringer ja och är förbannad om de inte stämmer. Jaja blir ringa kärringen när hon kommer tillbaks ifrån sin jäkla semester sen ska hon tamefan få höra de ena och de andra kan ja lova.


Resume

Igår var man ute i fågelstad med älsk ensväng så han fick greja. Sen åkte vi hem och käka. Sen var de bara försöka få igång bilen då, genom att rulla igång den och de gick de me. Nu står den ute i bbg sålänge tills ja får tag i delen till den. Ska ringa runt lite idag tänkte ja. Så nu åker man passat kombi istället fick låna jerrys sålänge så hoppade på i kolertorp igår så åkte ja med honom upp till askersund i lastbilen. Den lastbilen var fräsch den och luktade förbannat gott oxå. Ska försöka se om man hittar den lukten på någon mack eller nåt.
Sen var de bara att åka denna tråkiga och förbannade kamraväg hem så var tvungen att köra lagligt hela jäkla vägen eftersom ja inte visst vart alla luriga kamror satt. Suck men men..
Nae nu ska ja äta något sen blir de krypa ner i sängen brevid tjejan och karln:D


Tisdag

Då vare tisdag då. Sovit lite på morgonen,sedan vart ute med hunn. De märks att hon ätit något olämpligt för snuttan kräktes imorse. Men nu ser hon piggar ute och de är ju bra de. De går ju så när du äter de du inte ska äta. men men.
Idag blir de nog lugnt tror ja, lite sugen på kycklinggryta är ja med. Men får se.