Lördag

Vakna typ vid middagen för att ja kom i säng typ vid kl 5 imorse vart sent inatt men trevligt trevligt att köra folk.
Har vart på nya neto net idag med älsk o hans mamma och kollat läget. Hittade  mycket ja ville ha men ska köpa de när de blir mellandagsrea eller nåt får se. Vart även ensväng på max mums:p
Vart hos pappa ensväng oxå nu blir de ryggläge hela kvällen typ bara slappa idag:P


Fredag

Idag har man varit iväg och gjort prov,fy fan vad svårt skiten verkligen var. Nu är de gjort så får ja se vad ja får på de. Sen vart de hem och prata allvar o lite. Laga mat. Sedan kom Marie o Rasmus o gjorde mig på bättre humör hade köpt lite grejer ja velat ha. Snacka om underbara vänner alltså som finns där i ur o skur o ställer upp. Kan inget annat att säga de är dom bästa o älskade kompisarna man kan ha.
Sen vart ja dit bjuden på middag de va inte helt fel. Mums mums. Sen vart de till bbg o där vart de lite liv i luckan men avslutade kvällen med att vara chafför o köra lite hit o dit på folk som skulle till parken.
Sedan har de la varit lite diskutioner nu i kväll om allt som inte någon har med o göra o ja blir galen o fick utbrott ett tag. Hatar när folk ska komma o lägga sig i hur ja ska sköta mitt liv och vart de ska ske..


Tors

Idag har man vart ute hos mor o pluggat lite o fikat o pratat skit. Sen vart de åka till bbg o va ute och gå med hästen ensväng. De va lite kallt,men vart varm efter enstund. Sen åkte ja till Helen och dom o kollade lite på akademisk träning och de. Rätt intressant,men störde mig direkt på en person som stod o trodde hon kunde allt. Jaja. Inget för en annan att hålla på med iallafall.
Sen hem o tjafsa lite. Sen kom marie o rasmus o förgyllade min kväll. Vart kyckling gryta och sedan efterrätt på de som vart chocklad pudding och grädda. Mums älskar verkligen de:d
Ont i kroppen känns som man kvävs sakta och knät ska vi inte prata om antagligen en infektion eller något. Svullet o blått. Men de får va för dagens sjukvård är katastrof.


Pause

Haft uppe håll i förhållandet nu i snart en vecka. Vart riktigt skönt o man har kunnat tänka efter vad de är man verkligen vill och inte vill. Kom la inte fram till något bra beslut direkt, men ändå rätt så bra.
Nu är man hemma igen ifrån storstaden. Ska sätta mig o kolla tv o sedan ringa karl och diskutera lite, så får vi se vad som händer och sker. Tror de varit rätt så bra att varit ifrån varandra slippa springa på varandra hela tiden.
Nae nu ska ja ringa mitt gamla .... o prata lite skit. Sen blir de nog lägga sig o nörda lite mcleods box skulle ja tro:D



Länge sen

Nu var de bra länge sen man skrev här i bloggen. Mkt har hänt sen sist. Åkte till Norrköping i söndags o kom hem nyligen. Vart kanon skönt att varit borta o inte behövt bry sig om något bara levt livet o gjort vad man precis velat. Underbart o sedan fått vara med underbara o trevliga vänner. Bättre kan de inte bli.
Nu blir de kolla nätet o se om man missat något sen blir de plugga lite skulle ja tro:D


Lördag

Sov skapligt länge,vaknade upp som en prima donna. Marie o Rasmus kom ensväng. Åkte ut till morsan o fika o hämta tjejan. Sen åkte ja över till marie o dom. Fy fan vad vägen va slirig efter att de hade vart rally idag, men ja kom iallafall fram. Vart kaffe o bullar:D. Vart även ensväng till bbg o handla lite. Vart bjuden på mat o lite annat.Sen vart de kort spel o en hel del massa flum o garv. Haha. Riktigt ont i magen efter allt garvande o på de sms: svineri. Kul kul.
Imorn drar ja till norrköping o är borta en vecka eller nåt o bara lever livet utan koncikvenser:d
UNDERBART!!!


Party

Nu sitter man med en stor smirnoff i handen och bara njuter av den kväll som kommer bli. Tror kvällen kommer bli kanon om de inte är något fittjävlar som tjafsar.
Ska bli kul


Kaffe

Idag har ja pluggat sen drog ja iväg till bbg och prata lite skit med nilla o drack kaffe. Sen vart de ensväng hem till törner och snacka lite skit o dricka lite kaffe. Gick även en husesyn:P. Tjejan va med och kollade läget, hehe han hade städat lite dåligt så hon hitta de ena och de andra. Men men. Trevligt trevligt. Får göras om.
Nu är man hemma ska straxt börja med att diska sedan laga någon mat börjar kurra i magen. Märks att man bara druckit kaffe idag på tom mage. Men men.


Segt

Nae om man ska krypa ner o slå igen mina blå och försöka sova lite. Ska upp skapligt o ringa om bilen imorn så får vi se hur de går. Dagen har varit kanon, typ legat o sms:At med exet bra länge ikväll. Haha vi är ju som vi är men va fan. Huvudsaken är att man kan skratta åt allt. Sen har ja nördat lite mcleouds döttrar.
Imorn blir de fika med T får se när farbrorn ringer imorn:P Annars blir de la plugga skulle ja tro så ja kan skicka in de på fredag. Sen äre bara att värma upp till parken:D Woho.


Onsdag

Jahopp vaknade skapligt gick upp o kollade lite mejl o de. Sen kröp ja ner i sängen igen och kröp ihop o myste med tjejan som låg och små snarka:P.
Sen lagom när ja vakna så kom posten o min efterlängtade bok så har suttit o pluggat lite nu ieftermiddag. Sen när ja tröttna så vart de nörda mcleods döttrar den senaste boxen. För jäkla bra må ja säga


Tisdag

Fick äntligen tag i en bok jäkel inatt så hoppas den hinner komma innan fredag då allt ska va klart första veckan.
Annars så hände de la inte så mkt igår. Var hos marcus ensväng sedan åkte vi ut till mamma o prata skit o efter de vart de åka och byta däck för stefan la på nya sommardäck så har han bra till nästa säsong. De är ju bra de.
Vart även bbg ensväng med lite kaffe. Sen satt ja o leta hela natten typ men tillslut så fick ja svar av en kille som kom som en räddande ängel:D


Minnen

Hmm ibland önskar ja verkligen att man kunde vri tillbaka tiden och låta allt va som förr. Även hur mkt man än håller inom sig och inte vill dela med sig så läggs de mer och mer på psyket.
Vi var helt olika men fan va kul vi hade, vill ha tillbaks den tiden. Skönt att vi ej bråkar längre eller tjafsar utan skojar och allt annat som vi gjorde förr.
De va en piss tid där emellan men nu känns de så skönt att vi kan prata med varandra utan ja ska slå ihjäl dig som förut..


Resume

Lördag morgon vart de upp tidigt iväg och hjälpa morsan min och flytta. De gick rätt så snabbt o va smidigt skönt de. Sen vart de fika o de. Åkte till bbg o lämna bilen o sedan fika lite där,sen vart de åka hem och slöa o kolla sista avsnittet anna pihl. Framåt kvällen vart de ut till morsan o äta pizza för hon bjöd på de.
Vi var även o hämta jerry som kom hem ifrån åland,sen hoppa ja av hos nilla där vi bara skulle ta några öl men de vart en hel platta som försvann-Gött gött. Åkte in till motala träffa marie o rasmus mitt i natten så de blev lite fylle mat med dom på sibyllas den var de hem o bara nanna sängen inte helt fel de heller:P

Söndag: Nyss gått upp skönt att kunna sova länge. Idag blir de dra med mig karln till city gross o mathandla. Sedan kolla lite annat o sedan ikväll ska vi över till min far o prata lite affärer. Håller tummarna:P


Fredag

Låg o sov till typ halv 11 då telen ringde o väkte mig. Var o klä på sig o greja sedan åka ut till stallet och snacka skit med nilla. Sen kom älsk så vi åkte till ikea o inhandlade säng och de. Får vi se om ja orkar sätta upp den i kväll. För karl var ju tvungen att åka o jobba för dom ringde precis när vi hämtat sängen. Typiskt. Ingen ordning på detta jävla företag. Jaja. Skulle åkt till city gross oxå som de va bestämt o mathandla för tomt hemma men de blir la göra de själv i vanlig ordning. Blir va hemma och laga mat till marie o rasmus som kommer o gör mig sällskap som tur är..
Fick ett bra erbjudade igår får se om karln nappar på de eller ej. Vore kul.


Resultatet




Onsdag

Vakna vid liv vid 11 då älsk ringde och väkte mig. Vart rätt sent inatt låg och nördade alla anna pihl boxarna ja köpte så nu är 2 boxar avklarade, resten blir de la nörda ikväll.
Har vart hos nilla pilla och fikat och pratat skit. Passade även på att lägga i mer rött i mitt hår, nu äre inte mkt blond kvar. De vart kalas de me. De får duga. Nu blir de kolla i frysen o se vad de blir för något på menyn idag:D


9 månader

Då firar vi 9 månader idag de,gud va tiden går fort



Söndag

Ursch idag är de en såndär typisk depp dag, trött på allt o skiter i allt. Tänker inte lägga ner någon energi på ett skit nu iallafall. För man får bara falska förhoppningar. Men men.
Livet vore bra mkt bättre på landet skulle ja tro. Lugnt och skönt o göra vad man vill.
Nae nu blir de äta frukost:p


Trött

Trött som ett as är vad ja är just nu. Somna la vid 1 igår kväll och gick upp vid typ halv 9 9 idag.
Sen vart de åka handla till svärmor och de sedan åka ut och kolla när dom tog bort lastarn och greja.
Vart även ensväng förbi merci och ta bort skiten han hade i ögat sen fick han även en morot de gillar han:p.
Tjejan höll även på att bli översprungen när hon är så dum att hon springer i hagen. Men MEN.
Sen kom han vad han nu hete med sin nya mustang han köpt. Riktigt läcker må ja säga.
Väntar på att marie ska komma för ja lovade henne att ja skulle färga håret, så lika bra att hålla de man lover skulle egentligen på kalas men orkar inte att va social och är inte på de bästa humöret heller. Vill bara sova!!


Hemma från ullared

Jahopp då var man hemma ifrån ullared de har varit en bra dag och vi har även haft tur med vädret. Shoppade lite men trodde ja skulle shoppa mer men de va inte mkt som föll mig i smaken där nere.Fel årstid. Blir åka i vår någon gång då de brukar finnas mkt vettigt. Var även inne på sexbutiken där nere för första gången och köpte en skämt grej till en viss person som rodnade när han fick den haha. De va kul,men mest för jävelskaps skull.
Sen vart de åka och lämna hans bil och greja så hela kvällen har bara försvunnit. Nu blir de soffläge skulle ja tro för ögonen slår igen när som helst


woho

Nu är ja på kanon humör, vart o köpt mig en sprillans ny dator så nu åker de andra skiten ut ur lägenheten. Sen blir de kanske införskaffa sig en plattv oxå men får se.
Sitter och installerar datorn nu o den är kanon än så länge iallafall och tur att man har snabbaste bredbandet oxå så de är ju ännu bättre.
Morsan var här ensväng förut så hon hängde med när ja shoppade lite, nu har ja tvättstuga tills ikväll men de blir la bara två maskiner. Bara vänta på älsk ska komma hem så ja kan dra till askesund och hämta en bil. För imorn bär de av till ullared och shoppa,de ska bli skoj de. Längtat som fan. Får se om man gör några fynd:D


Måndag

Idag har de varit en slöar dag för min del. Bara tagit de lugnt. Vart hos morsan ensväng oxå och druckit kaffe.
Nu blir de laga till lite mat sedan åka o handla eller tvärt om får se.
ullared på fredag eller måndag de ska bli skoj de.


Resume

Fredagen vart de tjejkväll här hemma med musik och alkohol.Sen drog vi vidare till parken och dansade loss,vart även en hel del bugg med en främling de va kul de. Sen vart de in på harrys ensväng och marie prata med vakten som hon kände så stod där ett tag,sen vart de en sväng till champs sedan hemgång.

Lördagen. Låg typ o sov hela förmiddagen o eftermiddagen helt död.Men iallafall vi klädde på oss och drog till norrköping o kollade hur dom bodde,gud va mysig lägenhet ja vart riktigt kär kan ja säga.Nu blir de tjata lite på karln. Han gillade de me:DDe äe ju bra:). Vart kycklinggryta sedan vart de film och glass riktigt mysigt.

Söndag: Vakna nyss gick ut med hunden då kom ja på att ja hade maries nycklar på mig. Hmm suck. Men men så blir åka upp till norrköping ensväng, men de gör ju inte så mkt. Blir glo på stan lite och fika:D
Trevligt trevligt


Torsdag

Vakna skapligt städat och rensat bort en massa skräp o vart iväg och slängt de.Sen vart de ensväng till bbg och lämna av lite hästgrejer o en kopp kaffe hos nilla vart de oxå. Sen hem och slänga in 2 maskiner tvätt o nu äre bara vänta på att de ska torka. Ska straxt börja dammsuga och torka golv så de ser lite vettigt ut tills imorn då de kommer massa folk:D Ska  bli kul. Får se vem som blir fullast haha