Torsdags

Full fart på jobbet kört in ena tröskan för vinter förvaring och smörjt den andra! Även skyddsbudet varit ute pratat idag osv så full fart! Nu ikväll rensat tömt lyan på skit! Imorn börjar allvaret o håller på hela helgen med golv tapetsering! Skönt ledig på måndag kan behövas för komma iordning någorlunda iallafall!  Tjej kompisen bjöd på lite te och macka mitt i allt så det satt fint! Nu är man hos andra kompisen nyss käkat lite o blir sängen om en stund!




Onsdag

Gah tokig irriterad som tusan! Dåligt humör pga övertid åka till Motala lämna folk sedan till Vadstena hämta min bil sen tillbaka till Motala igen! Jävla farande! Har lixom annat att syssla med än sådana saker! Men men hungrig mä de gör ju inte humöret till det bättre heller! Blir nog en rolig kväll detta när planerna redan gått åt helvete! Suck ge mig helg NU



Klart

Idag har man förberett tröskan inför vintern med ur blåsning av all skit som att både här och där sedan tvättning! Nu är det klart bara en tröska kvar sen är dom klara för vintern! Annars har de varit en rätt lugn dag med djurena. Regnat och blåst som tusan nu är det bara invänta stormen får vi se vad det är för elände som drar in! Nu ska jag krypa ner sova lite tror ja så trött efter tacosen så kommer sitta fint med en lur:) 






Måndag

Sjukt denna helg har man varit ledig men ändå inte! Packat och donat som en idiot! Gått alldeles för fort nästa helg lär ju säga swisch också för den delen med flytten! Men de är ju bra det händer lite saker i livet så man är sysselsatt! Hunnit va lite social i helgen iallafall men det blir la bättre med allt det när allt lugnat ner sig! Igår blev det en promenad iallafall med kompisen och hund riktigt skönt faktiskt! Försöka komma igång mer med motionen framöver! Hepp fodra hästarna straxt då sen får vi hoppas dagen går snabbt så det snart är tisdag då det blir greja i lyan lite:)



Lördag

Inte hemma förens vid 1 inatt så blev en lång sovmorgon fram till halv 12 o det var inte fy skam kan jag säga riktigt skönt! Idag har man vart ute krattat löv sedan börjat riva i alla skåp och packa ner. Ursch vad tråkigt gillar inte när man ska packa ner all skit! Men men snart flyttar man så jäkla skönt! 



Fredag

Äntligen är det fredag!
Som jag längtat hela veckan efter ledigt
Helgen blir det ta det lugnt,plocka grejer, sista helgen man sover i huset.
För nästa helg flyttar man om inte tidigare i veckan vi får se.
Blir sätta igång måla,tapetsera och lägga golv.
Idag var man iväg och köpte soffa och säng.
Nöjd som satan kommer bli så bra när allt är klart.
Men dock svider det i plånboken men kostar ligga på topp.
Blev en divansoffa och en zoon dubbelsäng så lär sova som en prinssesa ordentligt.
Stöd för rygg osv.
Hoppas veckan går fort.


Trött trött

Sjukt trött denna vecka helt sjukt! Kroppen inte alls hängt med i svängarna! Men snart är det helg är iallafall ledig lördag då det blir sova :) idag har de vart full fart efter jobbet blev det hämta upp pappa för att åka in till Linköping göra lite ärendena. Blev några tusen kr fattigare men nu är allt inhandlat till vardags rummet och hallen! Skönt som fan faktiskt nerräkning nu 



Elmia

Idag har vi varit iväg på elmia med jobbet! Trevligt trevligt och massa gotti gott gott allt ifrån skinkmacka,godis,öl korv och glass hamnade i magen:) mätt iallafall sen bjöd chefen på mat oxå och några öl så lite rund om fötterna var man allt där inne haha:) trevligt trevligt  avsluta med kycklingarna nu ligger man hemma ska åka in till stan hämta ut mitt kläd paket:)



Tisdag

Idag stod det utbildning på schemat inom djurskydd osv.
Intressant givande utbildning.
Men go fika och oxfile och grejer på hotellet till lunch.
Lyx mat med andra ord och smakade bra med och ett och ett annat ögon godis
kolla på också det var vettigt.
Haha.
Blev förbi kompisen som var gullig hade maten klar när jag kom förbi efter utbildningen ikväll.
Blev snack och jävelskaper haha.
Nu ligger man intagit ryggläge krypa ner sova några timmar.
Imorn elmia på lantbruksmässa.
 


Utbildning

Sitter i bilen väntar på grannarna för idag ska vi iväg på utbildning på aspa bruk! Ska bli spännande och se vad allt är för något! Lyx frukost och lunch fika på det skönt slipper man tänka på de! Utbildning 10-16,30 skönt med inte så fysiskt arbete idag för öm i händerna haha ha en bra dag mina kära vänner



Tjock tjockare tjockast

 
Plockade fram externa hårddisken igår.
Kollade gamla bilder ursch säger jag bara.
Mår illa.
2010
Nu
2013-10-20
 
 


Måndag

 
Måndag
Denna vecka lär gå sjukt fort.
Imorn är det utbildning på aspa bruk som gäller.
Onsdag lantbruksmässa på elmia.
Sen vanlig arbetsvecka.
Ledig lördag men jobb hos kossorna hela söndag.
Livet rullar på och mina drömmar närmar sig.
Snart flytt nedräkning för fullt.
Underbart skönt.


Söndag

Jobb idag blev det för insättning av nya kycklingar idag och imorgon! Full fart på jobbet! Tisdag är de iväg på utbildning och onsdag evt elmia mässa! Idag blev det iallafall jobb till 13 sen hem byta sängkläder och rensa lite i garderoberna! Sen in handla med far min för lovade göra kålsoppa till honom och farfar som är helt sålda i denna sen blev det en kaffe hos kompisen som efter drog mina däck:) nu blir de sängen sova några timmar iallafall! 



Slit

Det är med slita och jobba som ett svin har varit intensivt denna vecka! Jobbat över och slitit! Kroppen strejkar dels slarvat med kost och dryck så magen har inte alls vart glad! Måste försöka hitta nån slags rutin asså för funkar inte i längden! Fredag kvällen efter jobbet blev det städa sedan impuls ryk till Motala sociala med lite bekanta! Inte hemma förens halv 1 inatt sedan jobb på det seg dag! Ska försöka komma iväg kolla tapeter idag med får se hur det går som sagt' 


Torsdag

Blev jobba över idag mä! Helt slut men nu dröjer det iallafall 6v tills det är dax köra och ösa skit! Hinner man vila upp armmusklerna! Inte direkt vart social denna vecka heller typ jobbat ätit sovit så ser mitt liv ut just nu! Kroppen är helt slut efter en arbetsdag! Men ikväll har man iallafall orkat sig in till stan för handla sedan varit lite social se där jag inte ofta de sker haha! Helgen blir jobb s de ser ut just nu så inte ledig förens nästa lördag sen påt igen livet är hårt men bara jobba på så man kan köpa de man vill ha till lyan min! 




Gah

Trött och grinig! Inte många timmars sömn natten som var! Hade inte eller räknat med att jobba till halv 7 nu ikväll! Hungrig som ett as när ja kom hem eftersom ja hade bara med mig macka på lunchen så ja mat smakade jävligt bra! Dusch sen ska ja sova för ja är trött grinig ont i hela jävla kroppen efter öst en massa kyckling skit!




Måndag

Full fart på jobbet för tömma stallarna och kör ur all skit! Helt slut i armarna o trött!! Blev jobba över med för hinna med saker!  In till Motala lämna grejer och fika prata skit! Nu är man hemma blir krypa ner sova några få timmar! Tufft beslut idag taget känns sjukt konstigt 





Kryss

Lyckad kryssning mkt dans och minglade! Mkt snyggt oxå för den delen! Nu sitter vi lyssnar på musiken och alla bilder som togs ett gott skratt om vi säger som så! 






Knepigt

Rastlös som satan nu!
Men blir försöka sova om en stund.
Så man är utvilad tills imorn.
 
Suttit kollat igenom bloggen sen ja började blogga.
Jävlar vad kul de var se vad man skrev och dels se alla dess olika bilder man laddade upp.
En del fick man nästa en chock på hur man såg hur man såg ut då.
Ursch.
Fick höra idag att ja var visst sötare när jag var tjock?
Öh nä skulle inte tro det va!
Men alla tycker olika.
Jag tog tag i mitt liv gjorde något åt min vikt hade ja inte gjort det så hade ja säkert vart uppe på 130kg nu.
Nej aldrig mer tre siffrigt.
Förstår mig inte på tjocka människor som klaga dom har ont här och där.
Lider av diabetes osv.
Varför inte ta tag i livet och börja må bra?
Men visst det finns dom tjockisar som trivs att vara tjockisar det är ju upp till var och en vad man trivs med.
Alla har vi olika tycke om saker och ting.
Men hade ja vart kvar i den bubblan jag var för några årsen hade ja inte varit den person jag blivit idag.
En person jag idag är nöjd med att jag är.
En tjej med skinn på näsan,säger vad hon tycker och tänker o vågar att bjuda på sig själv.
Förr var man folkskygg,gick aldrig ut hitta på något typ för man inte var bekväm omkring en massa främlingar.
inte ens en tanke på träffa nån främling heller för folk gjorde sina bedömningar hur man såg ut och drog slutsatser efter det lixom.
Men deet är klart förändringarna har väl både sina förr och nackdelar.
Självförtroendet det har jag aldrig haft något direkt men har iallafall blivit något bättre efter viktnedgången.
Men de finns mkt att jobba med där för få ett perfekt sådant.
Inte lika lätt irriterande längre och långsynt som man dessvärre var förr.
Skratt glad har man alltid varit men blivit att man vågat öppna käften skoja och skämta mer med okända.
Tycker till o med roligt träffa nytt folk och slänga käft med det fanns inte ens med på kartan förr.
Jag levde i min lilla bubbla för mig själv och mina närmaste.
 
Vänner har kommit och gått med åren!
En del saknar man och en del inte ett skit.
Man har gjort både lätta och jobbiga val.
Men som sagt dom som finns kvar idag dom vet man är sina ordentliga vänner.
Otrolig skön känsla veta det,hellre få ordentliga en massa skit som bara finns där för sympati eller behöver hjälp.
 
 


:)

Kväv inte dina drömmar genom svartsjuka. Le och tro på dig själv


Kväll

Älskade fredag nu är du här! Inte gjort ett skit typ en varm dusch som slutade med man lade sig i sängen och somna som en stock o vakna till såg att man hade en ex antal samtal och sms ja missat haha! Nej då jag är inte ett dugg osocial när jag jobbar som jag gör! Haha men skit samma var inget direkt viktigt än tjat om ses eller supa! Men imorn lär de nog bli en fylla som heter duga med härligt ressällskap med mina böner o sedan folket ifrån Valdersmavik spännande hur detta kommer sluta! Men en känsla av mkt dans och skratt! November månad närmar sig med storm steg wiiie snart!! Snart efterlängtat och äntligen kunna leva som man dels vill o så! Nu är man pigg så frågan är vad man ska hotta på för skoj! Kl ringer kl 7 imorn bitti för fixa och trix innan bussen går! 



Wiiie

Wiiie äntligen helg så underbar skönt gått längtar hela jävla veckan! Imorn bär det av ut på Östersjön vårat andra hem! Nu är man mätt belåten fick hem leverans av pizza förut så nu har man packat väskan o intagit Sängläge får se vad kvällen har att erbjuda inget planerat ännu iallafall men vi får la se som sagt!


Ok

Oj klockan bara sprang iväg ikväll vart full fart efter jobbet med besök så på måndag försvinner hon! Får se hur allt går osv tufft men ändå rätt! Hoppas vart inne i stan Socialt o kollat film trevligt trevligt och kl den sprang iväg som vanligt' nu sova kl ringer om 5h yeah sen helg 


Torsdag

Imorn är det äntligen fredag ska bli så sjukt skönt! Kryssning hela helgen kommer bli toppen har jag en känsla av:)! Idag har de vart halv segt på jobbet men nu har man slutat för dagen så skönt så! Slängt i mig lite soppa straxt får man besök håller tummarna att de går bra tufft beslut men de ända som känns rätt just nu lär ångra mig många gånger men möjligheten finns inte till något annat tyvär:/ 


Onsdag

Full fart rensning i boxar hela morgonen! Helt svett och dan! Vidare skumpa i traktorn köra cultus inte mkt kvar snart! Hem käka efter jobbet för sedan bege sig in till Motala för ärenden sedan en fika med frugan min blev även en promenad med Doris för hon fick hänga mä:) sist en impuls kaffe med tjatter och gammal bekantskap osv trevligt trevligt nu inväntar sängen ska bli skönt mysa ner sig :)


:)

Full fart här på jobbet slakt och grejer lastbilar truckar lite överallt! Mest spännande var åka till jobbet utan vind rute torkare trodde ja skulle åka av vägen ett ex antal gånger eftersom ja inte såg ett skit! Tur man inte fick möte! Sen hade man en rymmare grannes kviga hade rymt så stod glodde på mig




Tisdag

Sitter och guppar omkring i traktorn på åkern! Helt okej sitta ratta och få betalt för det men nackdel är ju att man blir uttråkad så blir la några minuter i telefonen obland till och från! Annars rullar allt på kryssning till helgen laddad som tusan fullt ös medvetslös typ lär bli en minnesvärd resa har de på känn! Men klart alla våra kryssningar har ju var sitt minne lixom de kommer man ju inte ifrån fniss:) nä nu blir de stanna sedan ha lunch dejt jag och traktorn på åkern:) o med cultus får vi ju inte glömma oxå de är ju han som gör de mesta av jobbet lixom 





Måndag

Rätt slapp början på dagen som tur var! Inte alls motiverad för jobb idag! Nu sitter man ute på åkern med bästa traktorn och sedan kultus efter:) sen har jag la djuren i eftermiddag misstänker ja! Sen blir de hem käka något sen vetifan vad man hittar på för något återstår att se som sagt:)




Trött

Fy fan i helvete vad ja är seg efter slarvat med sömnen! Nu är man äntligen hemma från jobbet blir in i duschen sen är de sängen som gäller för ladda upp inför ny arbets vecka! Blev en liten kvigkalv idag iallafall så söt så:) rasten blev de till N o L sociala blev en tripp till dollar store där ja handlade på mig lite grejer till lägenheten :) wiiie så laddad vill ha november nu:)




Söndag

Full fart nu på morgonen när man kom till extra jobbet! Kalvning osv.. Mjölkningen gick kanon inga knasiga kvigor idag inte skönt slippa bråka med dom! Sov 2h inatt för blev sen igår var hemma typ vid 12 inatt och upp halv 3:) blev en fika igår med M sedan kom hennes bror man inte sett eller pratar med på 1,5 år så stod där prata drygt 2h men tillslut blev de så jävla kallt så åkte hem försökte sova lite men de gick la sidosdär att komma till ro! Nä nu dricka upp kaffet sen se om de kommit ut nån söt kalv ;)




Kväll

Party humöret på topp musiken på full volym och en öl i handen!
Helt okej kväll ska straxt rulla in emot stan och va lite social.
Börjar jobba vid halv 5 imorn bitti istället dom har ändrat lite på rutinerna hos kossorna.
SKönt lite sovmorgon för min del behöver inte gå upp förens kvart över 3 åka direkt.
Yeah livet leker njuter för fulla muggar men november månad kommer bli bästa månaden på länge.
Mkt händelser där.
Skåål och ha en trevlig lördag kväll för det ska ja se till ha.
 


Lördag

Lördag = sovmorgon till 11 sjukt skönt sova ut men skulle lätt kunna krypa ner sova några timmar till! Men nej de har vi inte tid mä! Håller på rensar ur och slänger lite skit som ja inte vill ha med när ja flyttar blir en del grejer! Kommer bli så bra sen:) lääängtar. De består min dag av funderar på åka in till stan tvätta bilen sen och svänga förbi våldgästa nån på fika rep! Vi får se vad klockan hinner bli som sagt:)


Kväll

Vart lite social nu kväll med kompisen! Åt lite skräp mat o de gillade knte ja! Illamående osv.. Men men skrattat pratat skit blev en kvälls promenad nere i varamon riktigt mysigt men dock jäkligt små kyligt! Lider med vännen min som åter igen är i ett helvete! Önskar man kunde göra mer men går ej! Skott i pannan på den person som förstör hade vart perfekt då hade problemet varit väck! Men som sagt håller tummarna att de ordnar sig till slut 



Fredag

Skönt äntligen fredag denna dag har gått på halv fart riktigt skönt det mä må ja säga! Körde över lastaren ifrån Linköping till Vadstena sen djuren var nån som var lite udde satt över vattnet sen åkte man hem duscha och somna till i soffan:)




Torsdag

Idag har de varit lite av en lugnare dag på jobbet skönt det för har sån sjukt tränings värk i armar och lår. Plockat bort dubbel montaget på ena traktorn något tungt men va fan arm muskler gratis:) sen gick skruven och bandet i silon sönder så fått springa upp och ner leverera vektyg! Ja som är höjdrädd men bara bita ihop ta de Lugnt men inget kul när benen blir som spagetti så fort man råkat titta ner! Ursch. Snart fredag får se blir in till Linköping hämta hem teleskop lastaren o köra över till Vadstena. Sen är det helg imorn lördag är man ledig men söndag har man jobb hos kossorna så full fart här hemma:) 



Onsdag

Idag har man vart i Linköping för hämta hem stora traktorn med harven till Vadstena! Tog 1,1/2 timme Linköping Vadstena helt okej! Sen i Brist på annat blev de tvätta av pärlan och göra henne fräsch invändigt! Nöjd får se hur länge de skicket varar återstår se:) vakna nyss livsfarligt lägga sig i sängar efter jobbet somna som en stock blir borsta tänderna sedan ut med hunden sen krypa ner igen förstår inte att de är så jävla skönt sova sova:)




Tisdag

Nästa vecka om knte skiten släppt blir det till läkaren! Börjar bli drygt! Idag har man kört traktor vagn burit och slängt en massa skräp och plank ifrån ridhuset snart står det klart för invigning! Blir jävligt bra!  Och kycklingarna är inte längre söta utan växer som tusan!