Aitik

Idag har vi varit i gruvan! Sjukt fränt och spännande med dessa as till maskiner! Fåf se om man börjar jobba som maskin förare här uppe sånt som märks:)



Gällivare

Gällivare ankom vi till igår efter en seg resa och tidig uppgång. Men stugan var jätte mysig och det så hel nöjd:) blev även bort bjudna på middag och efter se fika med en guiding upp på berg . Shit vilken utsikt det var blev helt såld. Imorn väntar en full späckad dag ska ha sovmorgon först ska bli skönt



Sundsvall

Igår blev det upp tidigt åkte ifrån Motala vid 3 tiden. När vi kom upp till Sundsvall skjutsade vi hem tjejen där vi även fick övernatta natt innan vi drog upp till Gällivare idag måndag igår kolla man kollat läget i Sundsvall varit på kasino vunnit pengar yeah:) njutit av allt ätit god mat och kanon sällskap . Idag mkt åkande för ska till Gällivare där vi har stuga sen blir det kolla läget och njuta med en kall grogg vem vet



Wii

Wie snart bär det av till Norrland. Men första stoppet blir i Sundsvall där det blir övernattning sedan kolla läget:) en hel veckas semester ska bli skönt och spännande! En vecka med två underbara vänner kan inte bli bättre:)



Barnmorska

Efter jobbet blev det hem agera barnmorska så sjukt spännande se dom små liven komma ut i stora världen! Nu har dom äntligen kommit:)



Kväll

Seg som satan idag vet ej vad det är om det är vädret eller nåt.
Inte alls iform plus fick sånt fnatt förut så bara skratta skratta så tårarna sprutade. FIck beröm för mitt skratt att man tydligen blir glad av det. haha äre så? inget jag tänker på iallafall.
Jobbat gick kanon idag lite halv varmt men ändå glad att inte solen va riktigt framme för då hade det varit varmt.
Straxt tända grillen för lite mat imorn är det morgon pass som gäller sedan en tripp till motala.


Jobb

Igår blev de träffa hjärtat en stund på kvällen som slutade med att man va hemma vid halv 2 inatt och skulle upp kl 3:)! Blev inte gå och lägga sig utan va vaken. Blev en lur när jag kom hem efter morgon passet så skönt det! Även varit iväg på bruksklubben idag kört lite agillity sedan kollar när dom tränade blivande polishundar sjukt intressant och smått otäckt.



Måndag

Helt mörbultad i hela kroppen efter lördagens bravader men shit kul hade vi allafall:) idag har de varit slapp dag ringde Vetrinärrn imorse så ska dit i eftermiddag och kolla läget på tjejan:) sen blir det åka till jobbet ska la försöka fika med hjärtat innan dess med. Mkt att stå i könner ja. Ha en bra dag



Bild resa från 2010 -2012

Hmm suttit och rensat bland mina alla bilder ifrån 2009.
Sjukt vad stor man var då.
Man ser verkligen skillnaden.
Det man undrar är ju varför folk inte tyckte ja skulle göra denna operation
för jag var inte stor.
SKumt det där.
Men mitt val och alltid vandrat efter min näsa ångrar inte detta.
Bjuder på några tjockis bilder.
Denna Juli 2010
Denna nedan april 2011
Bilden nedan mars 2011
Bild nedan juli 2011
Bild nedan oktober 2011
Bild nedan oktober 2011
Bild nedan juni 2012
Bild nedan juni 2012
 
 
 
 
 


Söndag

Söndag idag då!
Denna helg har gått alldeles för fort känner ja!
Men bara ladda upp inför en ny jobb vecka igen!
För på lördag drar vi uppåt i sverige.
Nu är allt förberett inför förlossningen.
Wie ska bli spännande.
 


Shit

Vilken kanon dag/kväll vi hade igår! Åkte uppåt Askersund igår vid 11 tiden då kompisen hämta mig! Mkt fina bilar på utställningen och trevligt folk! Efter de blev de på förfest i åmmeberget sedan vidare in till byn:) kvällen blev de crusing och en hel del grogg! Nu har man iallafall vaknat till liv och känns i ela kroppen blåmärken,öm i mina skinkor och fötter men hade en sjukt rolig kväll igår iallafall med massa kanon människor omkring mig massa nya man lärde känna så skit kul:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/838771/images/2012/pic_500bab67ddf2b31b87000d80.jpg" class="image">



Hemma

Då är man hemma två dag i helgen eller beror ju på hur man ser det. Imorn bitti blir de dra iväg på crusing och utställning ramlar väl in hemma söndag morgon eller nåt beror på hur Mångs grogg de blir haha. Iallafall gått bra jobba idag fint väder och allt tills ja sluta då det stod som spön i backen och åska något så Gud. Ursch gillar inte åska. Kompisen kom med pizza när ja kom hem så blev svulla sedan dra till tjej kompisen sägs hej prata skit. Nu är man hemma igen ska sova för kl ringer tidigt imorn så full rulle:)



Typiskt

Somna typ runt 2 inatt för ögonen gick i kors och så vaknar man nu pigg och alert:/ plus känner mig som en gammal kärring stel över allt! Typiskt va pigg när man kan ha sovmorgon till 12 eller nåt för börjar jobba kl 14! Men men snart helg yeah med massa bravader! Koppla på leendet,charmen,jävelskaps humöret och skrattet så lär det bli en kanon helg med vänner det gillas om en vecka åker vi till Norrland härligt härligt! Stuga och allt bokat ska bli så spännande må ja sägs sedan göra denna upplevelse med två människor som står mig varmt om hjärtat är inte fy skam det heller!



Impulser

Folk som känner mig vet att jag är väldigt inpulsiv av mig när jag väl får för mig att göra något! Blev en fika i Norrköping med en främlig sedan tjej kompisen och killen till henne! Satt la där 2 timmar kl var la halv 11 när jag fick ett ryck och vi styrde bilen ner till jönåker för en pratstund bara sådär. Första gången man var där men lätt att hitta får se om man hamnar där nån mer gång. I eftermiddag kör vi på jobb till kvällen sen ladda batterierna för lördag blir det crusing:).



Impuls

Impuls det är verkligen min grej! Bara dra göra det man känner för! Men alla är vi olika som sagt! Blev iallafall några timmar ute i klockrike med massa skvaller flum och planering! Blir tokig på mitt söt sug inte bra! Målet snart nåt 6 kg kvar till min ändrade målvikt! Kommer vara sjukt nöjd plus efter operationen lär ja tappar några kg till så kommit under målvikten inte helt fel! Vem vet ni kanske får se mig i bikini nästa år då mina komplex är borta yeah sånt som märks!



Sliten

Fy fan vad jag är mörr i kroppen hela jag.
Humöret är inte heller på topp i detta skit väder som gör en deprimerad.
Har så jäkla ont i ärret sedan inte nog med det rygg och nacke.
Ingen höjdar morgon här inte stel som en pinne känner mig typ som agda 85 år eller nåt.
Jaa vet mkt klagande i detta inlägg men är ju trots allt en blogg man ska skriva av sig i.
Skulle göra nästan vad som helst för att åka nånstans och få lite massage eller åka till ett spa vore ju inte helt fel.
Men kan tyvär inte göra det för ska på det jäkla spännande ultraljudet så nyfiken, förväntansfull hoppas allt står bra till där inne bara.
Vill inte ha några komplikationer det har jag inte tid med.
Suttit och kollat flygbiljett till thailand nu iallafall spännande som satan:)
Nehe ta och göra lite nytta här hemma innan det blir dax att åka in till stan för
lite ärenden och skit.
Ha en trevlig dag där ute


Snuva

Först började ögonen rinna som fan när jag kom in till norrköping sen dess har dom inte slutat så var la nån pollen eller skit.
Nu rinner näsan så bara ladda upp med en dunder kurr för har ej tid att va sjuk nu iallafall.
Idag känns det iallafall i ärret att man är öm och gör små ont då och då.
Måste tat lugnt med att bära saker och ting tror ja tills det är färdig läkt.
Annars äre bara jobba på som vanligt.
Solen har varit frame idag iallafall så otroligt skönt det må ja säga.
Imorn får vi se om den håller sig framme. Kanske blir in till vadstena och kolla bilarna men vi får se som sagt med väder och vind.
Nu blir det på med löpar skorna och ut och springa ensväng för har sån jäkla energi i kroppen så vetifan vad ja ska göra av den på.
I höst om ja är kvar i sverige så blir de börja träna igen.
Får se hur det blir fått erbjudande om att dra till thailand en månad med allt gratis bara betala mat:) Kan ju va sjukt kul eller dra till australien och jobba mellan 2 månader till 1 år.
Lika bra passa på göra det man vill nu när man inte har barn eller något som tar upp en massa tid som gör att man inte kan åka.
Imorn in på ultraljud spännande om jag hinner drop in tid:)


Nice

Imorse blev det jobb så gick inte la mig igår kväll för kunde inte somna så satt uppe till 3 då de blev förbereda mig inför jobbet! Allt gick bra förutom en kalv hade fötts på spalten så blev bära den så skitig ända upp till axlarna men inget mer med det så söt så! Efter jobbet hem duscha sedan bege sig in till Norrköping körde vilse så klart så blev lite seende där inne tillslut hitta ja iallafall så blev in med tjej kompisen och fika prata skit:)



Seg

Blev ta en sömntablett igår kväll för att sova men nu vet ja varför ja inte äter dom längre för Hela dagen efter blir förstörd tack vare man blir helt förslappad orkar inget göra och vill sova hela dagen det har denna dag bestått av. Nu ligger ja i sängen igen iallafall kl ringer om 4 timmar då de blir upp och jobba:)



Fina du<3

Finns en person som står mig varmt om hjärtat mer än nån annan kan jag säga! Som känner mig ut och inn som människa! Som funnits till vid min sida vad det än är som hänt,stötar mig,gett mig råd och stöd. En person som vi båda vet vart vi har varandra. Denna känsla går inte att beskriva med ord kan jag säga! Snart står du där blivit mamma till en underbar krabbat och dit liv förändras men nej jag tänker inte svika dig som så många andra gjort! Jag finns och kommer alltid finnas vid din sida vad som än händer! Du har hjälpt mig så pass mkt och all denna tacksamhet går inte att beskriva med ord!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/838771/images/2012/pic_50030fd19606ee68d1000149.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/838771/images/2012/pic_50030fd19606ee68d1000149.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/838771/images/2012/pic_500310909606ee7173000106.jpg" class="image">



Jobb

Jobbat och slitit hela veckan det har gått kanon fått va med och lära mig en massa nya saker så spännande plus lite utmaningar det gillas. Helgen har varit kanon varit på 60 års kalas sedan umgås med underbara vänner. Två veckor kvar tills vi drar till Norrland helt sjukt vad tiden har gått fruktansvärt fort. Ska bli sjukt roligt och spännande att komma iväg må jag säga. Idag blir det ladda upp inför en jobb vecka igen. Även hunnit med plocka svamp:)



Första jobb dagen

Första jobb dagen efter operationen gick kanon. Allt flöt på kanon gäller bara va försiktig ute i lösdriften så man blir klämd eller nåt. Lagom värme oxå inte jätte varmt men ändå inte jätte kallt mitt i mellan. Började regna när jag slutade så blev åka handla sedan göra kycklinggryta nu ligger jag i sängen och slappar. Många funderingar i mitt huvud just nu hur ja ska göra med allt och osv. Vi får se helt enkelt vad som händer och sker har inget tålamod tyvär.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/838771/images/2012/pic_4ffdd65f9606ee1600000858.jpg" class="image">



Utvilad

Somnade som en stock igår när jag kom hem ifrån hjärtat iallafall. Var sjukt skönt och sova ut må ja säga. Nyss käkat frukost och grejat med bilen och packat in allt som ska med för denna veckas arbete.
Ska la börja rulla emot jobbet om enstund tänkt det jag.
Ska bli spännande komma tillbaks till mina brudar och även spännande och se hur kroppen reagerar efter operationen och allt.
Även varit ikontakt med plastik idag så invänta tid så får vi se när det blir av.
Som jag längtar vill att det ska ske nu typ så man blir nöjd nån gång.
Hoppas denna vecka går snabbt och de snart blir fredag då man får träffa hjärtat igen.


Slapp

Solat bara badet som hade fattas.
Nu hoppa i arbetskläder sedan bege sig upp till hjärtat
och göra lite nytta:)


Wiii

Måndag och ny jobb vecka så härligt! Igår blev det en tripp till Örebro och hämta hjärtat hos sin killkompis osv. Sen hem till honom och greja blev även ensväng till hamnen och käka glass med han och hans kompisen trevligt trevligt. Plus en hel del stök och bök alltid lika trevligt:) Nu blir de hoppa in i duschen sedan iväg och köra lite gräs fullt upp nu bäst passa på innan regnet kommer sen får vi se vad han tänkt hitta på ikväll sånt som märks:) Ärret har börjat läka som det ska så skönt det:)



Söndag

Pigg och alert inte alls bakis efter gårdagens utgång! Hamnade på torget evenemanget där det va massa band som spela! Träffa gamla bekanta som fråga varför man inte är ute i Motala så ofta längre haha! Hamnade iallafall i en halv snygg svart BMW med skysta fälgar så det va nice:) idag packa jobb väskan sedan träffa hjärtat :)



Härligt

Har varit power meet veckan. Drog upp och campa med vännerna sjukt kul och roliga flum dagar! Blev köra jänk ena dagen och grogg andra inte helt fel! Nu får man ju dricka efter operationen men smakade sådär! Hellre nykter en dricker faktiskt kommit ifrån de där känner jag! Kan va gott ibland. Ikväll utgång med grabbarna:)



Ojj

Oj var ett tagsen jag skrev här ser jag nu.
Varit sjukt mkt denna helg och vecka som varit.
Full rulle så inte hunnit med datorn för fem öre.
Rätt skönt att va data oberoende nu när man har fullt upp.
Jag trivs med allt som det är just nu.
Mår bra och har sjukt roligt.
Lördags blev det som sagt ullared för lite shopping med kompisen.
Hemvägen svängde vi förbi high chaparall hälsade på kompisen som campa där.
Blev ensväng inne på high chaparall första gången jag var där så en stor upplevelse.
Massa häst killar oxå för den delen men se men inte röra haha.
Sedan blir det hem för fullamuggar för att åka på raggarfest med boysen i jänken i laxå.
Men kom bara halvvägs haha.
Sen blev jag kvar hos hjärtat.
Där det blivit mkt arbete  eftersom han ska bygga ut huset så kört röjsåg och små grejat i kåken.
Nu äre bara invänta bygget sätter igång.
Imorn blir det till söder ensväng sedan hem och packa för
sen bär det iväg till power meet som jag längtat.