Söndag

Tog en riktigt lång sovmorgon idag och de va riktigt skönt att sova ut mer än vanligt. Skönt skönt. Vart även en promenad med tjejan riktigt skönt ute men halt som fan så höll på o dra på arslet ett x antal gånger men men.
Sugen på att dra till biltema idag men får se vad de blir. Skulle behöva handla lite.
Imorn blir det till banken och sedan gå och betala resan:D Gött de ska bli.
Man lär sig av sina misstag nu iallafall går inte gå ut med en del när de bara blir tjafs och sedan så är hela kvällen förstörd.
Synd synd men det är sanningen de.
Nästa gång blir det utgång då ja roar mig själv o några till:D
De ska bli nice de



Lördag

Festen igår var skitkul och trevligt på länge. Fick fina presenter av dom bästa och många skratt under kvällens gång.Sedan skjusa pappa oss till parken fick åka två gånger men de gick de me.
Parken var de lagom med folk och inte mkt idioter som de brukar så de va skönt de. Helt okej kväll sedan vart de i rasande aggrition rusa till varamon där det va tjafs och stök i vanlig ordning.
Så början av kvällen var okej men natten vart de förstört, hade hoppas på en bra helkväll men nepp så vart de tyvär inte. Men men jag har iallafall sagt mitt nu så skiter i resten,


21 år idag då

Då vart man ett år äldre i kalendern. Nu blir det fixa det sista sedan sticka till systemet en sista gång o sedan hem och förbereda med smörgåstårtan och de.
Även hinna med en dusch med så dagen idag kommer gå extremt fort har ja en känsla av:P


Tävlar



Fyller man då

Då va den dagen kommen då. Då har man hunnit bli 21 år. Gud vad tiden går fort. Inte långt kvar till 25 haha.
Ångrar att ja sagt mina mål innan ja är 23. Men men vi får se hur de hela slutar.
Dagen ser ut som så att farmor och dom kommer vid 1 då de blir svulla smörgåstårta sedan blir det ut till bbg och lämna tjejan.
Kvällen blir det alkoholintag och tjo och tjim med nära och kära o de avslutar vi med en utgång:P
ha en bra dag för det ska ja iallafall ha



Kväll

Dagen idag har beståt av att göra smörgåstårta och de. Sedan vart och handlat lite till fikat och sedan festen på kvällen. Vart även vägen förbi systemet där de vart lite go saker oxå. Håller tummarna på en toppen kväll med dom bästa.
Vart hos pappa ensväng och beställt lite kläder tills ja sticker till utlandet och när ja gick hem så var det la 5cm med snö ute igen och de fortsätter och snöa. Skitväder säger ja bara.


Torsdag

Ska hoppa in i duschen ensväng sedan blir det förbereda smörgåstårtan och greja. Efter det blir det åka iväg och fixa mitt pass och de. Ska la ensväng förbi systemet ensväng me på vägen:P
Sedan betala alla räkningar och resan:D


Done

Sådär nu har vi fixat hundvakt tills vi åker. Skönt de o veta att hon kommer vara i trygga händer och hos trevliga människor. Då är det problemet avklarat.
Svårt o bestämma mig vad ja ska packa ner men något blir det la. Skönt att slippa gå i varma kläder där nere utan i sommarkläder. Gött gött. Längtar som fan.
Bilen funkar kanon det är skönt de ska köpa lite grejer och fixa lite.:D
De är nice de.
Imorn blir det göra smörgåstårta och sedan åka och fixa ett pass för mitt går ut snart.
Sen fredag blir man 21 år då de firas med nära och kära och sedan utgång.



Onsdag

Solen lyser och riktigt skönt att sitta precis där han lyser in i vardagsrumet. Hoppas solen håller i sig idag. Blir nog en lång promenad sen om vädret håller i sig.
Dagen blir lugn tror ja ska la åka o handla lite tills fredag då man fyller 1 år till.


Underbart

Sisodär nu är resan beställd.
Ska bli underbart att komma ifrån pisskalla sverige med all jävla snö som kommit.
Bara åka bort o njuta av värmen o äta och dricka gott.
Sedan åka med älsklingen och några till de ska bli trevligt de.
Nu blir det räkna ner dagarna sen jävlar äre full rulle och bara njuta av friheten och värmen.



Gomorgon

Godmorgon alla glada.
Uppe med tuppen idag för måste tvätta lite för det behövdes verkligen kan ja lova.
Står i valet och kvalet om ja ska göra en marängtårta på fredag eller om ja ska ställa mig och göra en god smörgåstårta på torsdag.
Båda två är ju goda men får se vad de blir.
Idag blir det iallafall tvätta nu på förmiddagen sen i eftermiddag blir det kanske baka nått.
Får se vad ja känner för helt enkelt.
Snöar ute ochså ser ja. Inget ovanligt inte.
Håller tummarna för att de blir en solsemester i april det skulle verkligen behövas nu.



Jippi

Dagen idag har bara sprungit iväg har vart med pappa ensväng sedan åkte vi iväg och hämtade hem min bil.Nu är ja varm igen om mitt så kallade volvo hjärta. Det känns skönt de, nu har man en bil att åka i igen plus kombi med så bättre för tjejan för den delen oxå. Nu blir det invänta våren ska komma så ja kan börja pyssla lite ut och invändigt på den:P De ska bli skoj de.


Måndag

Solen lyser och riktigt varmt och skönt i tv rummet när solen ligger på utanför. Inget snöande alls så hoppas det håller i sig idag. Men det sägs att de ska börja snöa senare.:S Suck.
Blir käka frulle sen vetifan vad som händer. Ikväll blir det iallafall hämta bilen om allt går som planerat så hoppas vägen där ute är polgat för annars vetifan


Söndag

 Imorse när ja vakna så hörde ja plogbilen utanför kors i taket en dag försent bara men men. Slöa jävlar. Nu kan man iallafall ta sig ut från parkeringen. Solen lyser och inget snöande imorse heller men nu har skiten börjat igen.:s Ursch. Vintern suger kan ja gott medela vill ha värme


Snööööööööö

Hopp ingen ide att gå utanför dörren idag inte värsta drivan som ligger för porten så får ta till våld för att få upp dörrhelveten. Kallt som fan oxå när det blåser och är jävligt. Plus idioterna här i området inte har plogat ett skit här utanför idag. Lata jävlar. Knalla över till syrran förut ensväng där det blev göra en kycklingpaj det smakade bra de:) Nu är man hemma och de bara vräker ner snö ute imorn lär de va mer än 1 meter ute som de ser ut nu iallafall om arslena kan sätta fart o ploga. T om ja hade gjort de bättre om ja hade haft trakton i stan men den är ute på virsan och vägarna ut dit är la hopplösa.


:P

Kvällen blev det åka till bbg ensväng för de va fest där eller vad man nu kallar de. Satt där ute och prata lite skit. Sen blev det hem och greja lite har även hunnit med och kolla sista minuten resor. Finns många bra resar men det blir nog dra till grekland 1 vecka tror ja. Ska kolla vidare lite imorn och priser och de. Trött på vintern nu så behöver värme och bara njuta av att ej vara i sverige. De ska bli skönt. Blir kolla lite nogare imorn när karln kommer hem så får vi se hur de blir:D


Fredag

Jaopp dagen har bara sprungit iväg som ja misstänkte. Ingen ide att kolla på klockan idag för den har bara rusat iväg. Audin är iallfall bort dragen nu vart skotta lite snö eller lättare sagt pappa fick göra de då ja kolla på istället. Sen tog även sebbe med sig bilen så vi fick prova köra den och de medan dom lastade audin på bilsläppan. Det är ju som ja säger volvo är ju alltid en volvo o det är en bil som står mig varmt om hjärtat. Lite grejer som måste fixas på den men annars så duger den gott o väl och fick ett fint pris för den oxå så förlorar ju inga pengar på den direkt. Det är gött de.


Fredag

Vakna skapligt idag, har grejat lite här hemma och de. Ska ta en macka hungrig som fan. Sen blir det åka ner och möta upp svenne och sedan köra bort audin så ja blir av med den. Efter det blir det åka iväg och kolla på en volvo så håller tummarna att det kan vara något vettigt. Efter de är klart blir det åka och handla lite för ska över till pappa och laga lite mat ikväll sen ska ja även förbi dometic ensväng ska till någon kurs information eller vad de var. Sånt som märks. Denna dag har ja känsla av att den bara kommer springa iväg:D


Torsdag

Idag har de varit en riktigt sovar dag. Inte gjort ett skit med andra ord. Syrran va här enstund förut så satt och diskutera lite skit sen vart de lugnt. Känner inte för att göra ett skit.  Trött som bara den men ingen ide att gå o sova för då sover ja inte inatt. Fy fan för tabletterna säger ja bara, de sätter verkligen fart på magen. Men men det ger ju resultat så det är la de de ska göra-


Onsdag

Idag fick det bli slänga ihop en varmsmörgåstårta till middagen. Det smakade bra de. Sen gick ja o vila en stund o efter de vart de ut och ta en promenad och försöka piggna till.
Hamnade hemma hos pappa till slut ändå där det vart välja försäkring och skit. Men kom lindrigt undan ändå så det är skönt de:D De gillar vi.
Får se hur kvällen blir ska ut till pelle och kolla på bilen se om det var något att ha:P. Det duger ju att åka i sålänge bara man tar sig fram i den så får de duga. Skulle aldrig tänka mig att va utan körkort ursch va beroende av andra hela tiden, fattar inte vad folk tänker när dom inte tar ett körkort? Men men det finns ju folk till allt.


Tisdag

fettisdagen idag då. Men blir ingen semla för min del. Men men. Pappa ringde imorse och väkte mig så klart. Blir åka och kolla bil i veckan evt när han har tid. Nu var ja inne och ja hittade en vettigare så får se,blir la åka o kolla på båda så får ja se vilken ja tycker är bäst och skönast att köra. Tur att pengarna rullar in  så man kan köpa det man vill ha:D
Nae nu blir det käka en macka och ett glas mjölk till de sen vetifan vad som händer idag ska la ställa mig laga lite mat sen. Idag blir det blodpudding och fläsk för min del. Älsk får laga till något eget när han inte äter de ja ska äta. Men så äre!


Med o tävlar

Hittade in till en tjejs blogg där hon hade en bloggdesign till salu. Är nu med där och tävlar och håller tummarna att det är min chans att vinna något nu:D
http://mariaelisabethristo.se


Måndag

Sovit som en gudinna inatt och drömt en massa mysigt:D Det är nice de. Även vart ute på en promenad det va lite kallt hoppas solen kommer fram till eftermiddagen då det blir ut och pulsa i snön med älsk och tjejan Då vill ja ha sol.
Annars ser väl dagen ut som så att åka och mathandla lite och sedan laga lite mat. Sen får vi se vad som händer_D



=)

Idag har det blivit en lång promenad i skogen och på grusvägen ute i stubba. Riktigt skönt att gå i solen:D Och tjejan är skit duktig kommer direkt när man kallar på henne. Fram steg. Skulle aldrig vilja ha en hund som inte lysnar för fem öre. Eller stress och idiot hundar som man träffat på många gånger. Nöjd har gjort ett bra jobb:D
Nu ikväll har det varit lite tjafs om lite grejer och de som rör sig runt mars. Mår inget höjdare över de när ja inte vet hur ja ska göra.
Men vi gick ut och tog en promenad här omkring,riktigt kyligt måste va rejält påklädd. Men det var skönt o komma ut och gå lite och roligare med sällskap så nu fram över så kommer älsk va med ut och gå:D


♥♥Alla hjärtans dag ♥♥

Idag är det alla hjärtans dag då:) Hoppas på en mysig och trevlig dag. Fick present av älsk på sängen imorse. Gulligt.
Idag blir det hämta tjejan sedan ska vi ut och pulsa lite i skogen så hon får springa lite:D Annars ser dagen ut och bli lugn framåt kvällen blir det kanske iväg och fika får se vad herrn gör.
Nae nu ska ja gå och duscha sedan bädda sängen och greja:D
Ha en trevlig dag



Hepp

Filmen på fyran var rätt så bra som gick nyss. Karln somna som typ vanligt så vart kolla den själv. Blir tokig på mig själv när man önskar att de ska bli som man vill. Men det blir bara tvivel av hela skiten. Suck
Men världen är ju orättvis så det är ju ingen nyhet.
Nae nu är ja putt blir datorn enstund till sen får ja se vad ja gör fortsättningen av denna jävla lördag kväll.


Bio

Bion var kanon bra må ja säga. Mkt skratt och en lite tår vart det med kan ja erkänna. Kände igen mig lite i filmen men värd att se absolut. Efter bion vart de god mat och även ensväng till affären:D
Nu blir det kolla dom värdelösa på melodifestivalen men bättre låter med idag än de skiten som var sist.'



=)

För mig är en relation trygghet!
Att kunna känna sig trygg, och
veta att man har en andra halva
som finns för en när man behöver
den. En som lyssnar, förstår och
kan hjälpa.

En relation är så mycket mer än bara
kärlek! Det är vänskap, passion,
glädje, upplevelser som spelar in.
En relation är en relation baserad
på känslor som du måste vårda
på rätt sätt.

Jag är bara mig själv och låter den andra få leva upp till mina levnadsvillkor och sätt
att vara. Jag kan inte låtsas vara någon jag inte är. Jag vill vara uppskattad
för den
jag är.



Skönt


Helt klart underbart med en varm och lång dusch i detta skitväder som är ute. Kallt och jävligt och snöar IGEN!!
När ska skiten försvinna egentligen? Bra fråga.
Idag har ja vart iväg och köpt alla hjärtansdag present till älsk och idag firar vi även 1 år och 1 månad.
Ikväll blir det gå på bio det ska bli trevligt o efter det blir det godmat:D
Fy fan vad tabletterna sätter fart på magsmältningen pratar och morrar och allmänt lever fan, men skönt det börjat ge lite resultat. Motiverad som fan!
Kvällens look



Lördag

Idag firar vi 1 år och 1 månad det går snabbt som fan framåt. Skulle åkt till bbg och lämnat tjejan idag men som vanligt ringde älsk piss jobb så han fick åka och jobba. Hans mamma kommer in till stan och hämtar henne. Får se när han kommer hem för ikväll blir det bio det ska bli intressant och se hur bra den filmen är. Men håller tummarna att den är bra för det verkar den vara:D



Fredag

Då vare äntligen fredag men det har ju ingen betydelse det. Har ju vart hemma hela veckan så känts som fredag varje dag typ. Skulle som sagt åkt lastbil inatt men hade huvudvärk och ont i magen av tabletterna ja fick igår.
Idag blir det träna armen lite smått, sen ska ja la en tur till linköping kanske:D Får se. Ska inhandla nytt halsband till tjejan sedan blir det guldfynd och kolla läget:D


skapligt

Lägga mig och sova skapligt ikväll ska upp halv 3 imornbitti åka lämna hunden sedan in till lastbilen på arla. Imorn rullar det ner till jönköping. Är la hemma  till lunch. Sen blir det ikano och handla lite för presentkorten:D Kvällen blir rätt lugn kan ja tänka mig:D


Planerar

Börjat planera lite smått till födelsedagsfesten och de. Helt hjärnsläpp. Försöker hitta på några lekar och de. Har kommit på en som ja ska ha med iallafall körde den när ja va mindre. Har ni läsare några förslag? Vore intressant att veta och få lite tips.
Denna födelsedag har ja tänk att den inte ska bli som förra året det ballade ur lite men förbannad att ja inte fick dra till fittjävlarna. Men men tål inte se dom än idag så. Men någon gång träffar man väl på asen får se vad som händer. Det är la de ända ja ångrar att ja inte fick chansen. Men men.
Annars så vare en okej fest hemma med mkt drickbart och skratt.
Men i år kommer det nog bli bättre umgås med vettigare folk med och det gör mkt de.

Haha just de. Prata med en bekant nyss  vi diskuterade lite om hur ja är och de.
Beskrivningen av mig lyder som så
Du är en tjej som inte drar riktigt jämt med brudar. Det är ett under att du har tjejkompisar men det är bevisat att ni har personligheter ihop och gör som ni drar jämt.
Du är hård som en sten när de väl gäller men när man lär känna dig med tiden så mjuknar du upp och du blir en hel go tjej som bjuder på dig själv och förgyllar dagen, livet med ett gott skratt.
Får ja säga det själv så stämmer det förjävla bra.
Vad tycker ni?



Tordag

 Då har man vaknat till liv igen. Idag är det torsdag veckan går skapligt fort när det händer lite. Natten har ja la sovit 3 timmar skulle ja tro. Haft såna spänningar i bröstet så haft så jävla ont så ej kunnat sova. Och hela armen är typ gul blå där sprickan är och skit svårt att kunna sträcka ut hela armen. Men det är bara att träna och träna så går det väl till sist. Igår så åt ja min första semla detta år och det var inte helt fel och snart äre alla hjärtans dag ska bege mig till city imorn och inhandla något till älsk sedan är ja sugen på o åka till linköping och gå på ikea och sedan in på guldfynd och se om ja hittar något för mitt presentkort.
Nu äre bara 15 dagar kvar tills ja fyller:D Då det blir fest med vänner och sedan utgång så hoppas armen är bättre och ja mår bättre. Bara hålla tummarna


Onsdag

Hopp dagen har sprungit iväg och typ inte gjort något. Vart med älsk och tankat sedan vart på wahlsteds och kollat audifan en sista gång och grejer. Sedan willys och handla lite till svärmor.
Även hunnit med och göra fittprovet på 4 timmar, de kändes som det gick rätt så bra så håller tummarna.
Även börjat kunna röra armen lite men inte mkt inte någon kraft alls i den så ska träna upp den lite smått så får vi se hur det går sen. Nae nu blir det andra avenyn och en bit smörgåstårta till de:d För det förtjänar ja:D


Onsdag

 Inatt har ja verkligen sovit och nu när ja vakna kände ja verkligen att ja var utvilad och fått sova ut. Det var behövligt. Blir så jäkla trött av tabletterna och det är la en bov i dramat och sedan järnbrist.
Men men skönt vare. Mår iallafall lite bättre vad ja känner nu men dock så är lite av illamåendet kvar men migränen har släppt och det känns förjävla skönt.
Idag blir de en tripp till linköping och shoppa lite tror ja, sedan måste ja ta mig i kragen och göra provet idag. Är sista chansen att göra de. Får se hur de går


Tis

Läkarbesöket gick bra fick min vilja igen så det känns skönt. Var på apoteket och skulle hämta ut dundertabletterna men då var domslut. Typiskt. Ska dit o hämta dom imorn och sedan börja köra stenhårt.
Haft sån jävla migrän när ja hade kommit hem så vart sova en stund men skiten släppte inte. Resultatet nu är sprängande huvudvärk och spyr som en kalv av illamåendet. Fy fan säger ja bara ingen bra kombination.


He´mma igen

Ortopeden gick bra. Sprickan så ut och läka fint sa han och han kände lite och sedan visade öveningar ja ska göra för att träna upp armmusklerna igen. Har inte någon kraft alls i den armen men det kommer la undan för undan. Det berode även på vrf ja fått ont i fingrarna för det är någon muskel som har med sprickan att göra så ska börja träna upp dom oxå. Vart även sjukskriven en månad så hoppas det läker bra under den tiden så ja kan komma igång och jobba igen sen. Typiskt när man är sjukskriven så haglar det in jobb och förfrågningar just nu. Fan säger ja bara men gött att gå hemma och få betalt det me men långtråkigt i längden när ja inte kan göra något eller köra bil än på ett tag.


Måndag

Natten har varit skit rent ut sagt. Vändigt och vridigt och haft spänningar i bröstet och pulserande kramp i knät. Arm fan ska vi inte prata om. SUCK. Tur man ska till läkarn idag så får vi se vad han säger och sedan blir det röntka en gång till och det ser ja verkligen INTE fram emot gör så förbannat ont när de ska ha olika vinklar och dra och slita.
Men men ska iallafall ha mer smärtstillande tabletter som ja inte får ont i bröstet av iallafall.
Håller tummarna på att skiten går bra. Ska knalla upp till jobbet med läkarintyg idag me


Söndag

Sovit förbannat illa natten som var. Smärtan blir värre och värre. Så fått starkare tabletter och dom hjälper lite grann men blir helt slut i psyket. Men men bara o bita ihop imorn blir det läkaren och se hur armen ser ut och de. Sedan blir det knalla upp till jobbet och lämna läkarintyg så se vad dom säger om det.
Vart i bbg och byt bil idag och grejat lite även vart iväg och pantat lite och städat lägenheten ordentligt så nu luktar det fräscht och gott. Och mysigare vart de me:d. Skönt att slippa städa på ett tag nu iallafall.


Lördagkväll

 Dagen har varit slapp och inte alls gjort så mkt. Skönt det o bara slappa och inte göra ett skit.
Nu framåt kvällen har ja haft sån jävla verk i knäna känt av det lite grann i veckan men nu har det blivit värre, tror att verken vart när ja slog i knäna i krocken annars vetifan vad det kan vara. Börjat få bröstsmärta oxå då och då börjat fundera om det är för tabletterna för jämt när ja tar dom så känner ja av de.
Ursch hatar o ha ont i kroppen och inte kunna göra det ja vill. Gaah.
Blir bita ihop och stå ut till måndag då det blir läkarn och hämta sjukintyg och sedan kolla hur armen har läkt.


Lördag

Hopp då vare lördag då men det har känts som det vart söndag hela jävla veckan. Ursch. Vill ha många nu så jag får se vad läkarna säger och sedan hur länge dom tänkt sjukskriva mig. Vill tillbaks till jobbet och jobba snarast tråkigt att bara gå hemma och inte kunna göra något.Men men.


Kväll

Dagen idag har varit rätt så bra. Åkte in till motala med älsk för han skulle få hjälp av farbrorn att boxera ut den till bbg- Så åkte med farbrorn ut hit så fick älsk åka i en kall bil:P hehe. Efter det vart det ner till affären och posta böckerna som en tjej köpte och handla lite. Har precis gjort klart langos degen så väntar på att den ska jäsa lite så jag kan börja med maten lite grann sen. Väntar även besök får se när dom dyker upp ute i mörkret.
Börjat få tillbaks sån jävla verk i armen men får trycka i mig ännu mer smärstillande tabletter och det är inte magen så förtjust i har ja märkt men men får invänta måndag och se om det blir operation eller mera gips.
Ha en trevlig fredag kväll


Fredag

Vart inte mkt sovmorgon här inte pga hundarna sprang omkring och dumma sig. Vart skliva upp skapligt och släppa ut dom och sedan läsa tidningen. Sen kröp ja ner och somna om en stund tills karln gick och duscha.
Vart räkmacka till frukost i varm bugette riktigt gött vare o ikväll blir det langos:D


hmm

Då sitter man ute på landet. Ska va hundvakt tills lördag så det blir en lugn helg. Mätt och belåten ochså lagade till kycklingklubbar med pommes. Inte helt fel det heller kan ja säga. Trött som bara den,märks tydligt att tabletterna gör mig skit trött. Känns som ja kommer somna skapligt ikväll.
Imorn blir det ut och gå i skogen med hundarna sedan blir det slappa. Framåt kvällen ska ja tamefan göra langos som ja vart sugen på hela veckan. Det blir det imorn iallafall kvittar om ja äter det själv eller någon annan är med för ja ska tamefan ha det.
Nae nu blir det tv sedan sängen skulle ja tro


Olyckan

Nu kommer 2 bilder ifrån olyckan. Tur att man hade Änglavakt!!!



Tors

vaknat o nyss vart ute med tjejan. Idag blir de till vårdcentralen sen blir det nog lugnt. Blir kanske ut till bbg ikväll och sova där. Men får se vad ja känner för. Klä på sig som typ tar en halv dag men en jävla arm. Nu äre bara invänta på att kl ska bli kvart över 2 då farbrorn kommer och hämtar mig och skjusar mig:)


Drogad

Känner mig helt nerdrogad idag av alla smärtstillande tabletter ja äter. Men dom hjälper som tur är. Hade ja inte fått som så hade ja nog blivit tokig av smärta. Vart hos pappa ensväng på kaffe,halt som fan ute. Jävla snö skit säger ja bara nu får det räcka. Ortopeden ringde förut så ska dit på måndag håller tummarna på att det inte blir operation. Hoppas det blivit bättre och sedan ska ja få läkarintyg med som ja måste knalla upp med till jobbet oxå. Imorn ska ja till vårdcentralen tur att man har underbara människor som ställer upp och skjusar mig dit ja behöver. Det är en lättnad. Hoppas det går bra imorn.
Nu blir det försöka käka något, vad det vetifan.


Segt

Ursch segt och tråkigt att bara gå hemma och inte kunna göra ett dugg. Men iallafall fick skjus till sjukhuset så jag kunde hämta ut mer smärtstillande tabletter. behövligt och det verkar fungera ochså skönt de me:d.
Märks att inget är som det var före olyckan. Synd synd men men. Det är bara bita ihop


mörbultad

Mår sådär efter frontalkrocken med en annan bil igår. Fy fan att de kan hända så jäkla snabbt. Blev bara svart och vakna till av en jävla smärta bara vråla och skrek har aldrig haft så ont o varit så rädd. Hade jäkla tu att inte panelen inne i bilen inte flyttades sig mer för då hade ja suttit bra fast klämd. Men trevlig ambulans personal och poliser så kände verkligen att ma var i bra händer. Tur att de gick bra för dom som va med för annars hade ja haft en jävla deprition.
vart nere o plockat ur bilen och fick hjälp av farbron o hans lärjeunge att ta den stereon. Nu äre bara vänta på olyckspengarna.