gött

För jäkla skönt och köra ett träningspass igen, de va bra länge sen man träna och de kändes verkligen må ja säga. Tror aldrig de har varit så underbart skönt att duscha må ja säga. Imorn blir de anmäla sig till ett jobb. Sen får ja se om de blir träna imorn annars blir de de varannan dag istället så musklerna hinner vila de timmar de ska. Blir la även plugga lite me skulle ja tro. Ursch hatar engelska



Woho

Då har man ringt och pratat med den ledande som har hand om jobbet, ska gå över dit imorn och skriva in mig och sedan äre bara att hålla tummarna att ja får jobbet iallafall till april. De är ju bättre än ingenting:d


Förr

Suttit och tänkt igenom vad man har gjort för något i sitt liv och allt som hänt. Både alla dumheter man gjort och sedan alla upp offringar som man offrat, all skit man fått ta, alla skit man get. Hmm de är mkt som kommer upp efter en ända tankeställning. Vad kunde ja gjort bättre, vad kunde ja ändrat på och mycket mer.
Men ja är glad över att jag har underbara vänner som finns till när man behöver prata och bara finns. De är en sån otrolig skön känsla att bara kunna gå vidare att leva sitt liv efter sina egna krav utan att behöva blicka tillbaks till alla skit som va. Falska vänner som man trodde va ens vänner som snacka sin skit. De är så skönt att slippa sådana. Nu vet ja och de är bevisat vilka som verkligen är ens bästa vänner och som stötar mig i mina val.
Har även tittat igenom lite bilder ifrån barndomen, vilka de va man lekte med då som man inte har någon kontakt med i dagens läge, och sedan än del som man har kontakt med. Nästan otäckt vad fort tiden går egentligen om några månader så sitter man här och är 21 år och de känns som igår då man typ var 10 eller nåt. Tiden går ruskit fort må ja säga. Man hinner ångra mycket dumt man gjort och mycket mer. Sedan i visa fall vill man bara spola baks i tiden och försöka fixa till de man verkligent trodde på en tid.
nae nu känns de som man bara babblar på men nu blir de nog krypa ner o bara drömma sig bort.


Otroligt skönt

Att man kan ha en privat blogg där man bara kan skriva av sig alla tankar och funderingar utan att någon nyfiken jävel ska lägga sig i om saker dom inte vet ett skit om hur de ligger till eller hur de är. Kvällen var iallafall trevlig nu kommer ja sova gott må ja säga:D


skit

Hemma ifrån lite kaffe drickande inte en jäkla käft man kände till ute. Borring. Men legat o sapat på tvn och de är tamefan bara skit. Dom kan la sända vettiga program eller filmer för hos nattugglor. Hmm kommer ta tid att somna inatt skulle ja tro för är nämligen inte ett dugg trött.
Gött nu äre bara 12 dagar kvar tills de blir skoj igen, hoppas på en kanon trevligkväll med massa överraskningar de gillar ja:D


julskyltning

Då va man hemma ifrån lite julskyltning,hängde med morsan,karro och linuz. Så passade på att ta kort när Linux fick rida en lite ponny, men de var inget förhonom han tyckte de va bättre åka traktor som lina gillar sa han. Haha. Fattar inte att den ungen har sånt minne alltså. Som förra sommaren då ja var med och tröska o körde vagn och tömde. De minns han än idag att ja gillade de. Hel go unge med andra ord så gick lite på stan och sedan nere i hamnen. Träffa några man kände och lite annat folk som man inte träffar så ofta.



Hmm

Jahopp då har man vaknat till liv och tillomed hunnit få i sig lite fylle mat. Kvällen igår var trevligt iallafall var lite här o varstans. Först brygget men de var la inget att ha samma typer som vanligt. Sen vart de vätternmagasinet och där vare drag på de må ja säga och massa folk. Likadant vare på harrys. Kul o träffa o se lite folk man kände:D. Nae de va en trevlig kväll med andra ord men kunde ju ha blivit ännu bättre. haha.


Öl

nyss kommit hem så sitter o njuter av en kanon kall öl är så underbart gött när den är riktigt is kall. Sitter o inväntar goda vänners sällskap så klart. Hoppas på en trevlig kväll utan en massa skit. Men de vet man ju aldrig när man går ut i skit staden motala så äre la den ena och den andra fittiga människor ute.
Blir även inviga nya stövlarna:D



Lördag

Vakna av att älsk telefon ringde o straxt min tele efter de så vart bara att klä på sig o gå upp. Ner till turken o köpa cigg sedan över till farsan o lämna färs. Nu är man hemma o ska la ta något att käka sen blir de åka o fira farmor som fyller idag o efter de blir de hem och gå på spriten o sedan utgång med dom bästa:d


fredag

Imorse åkte vi till city gross o mathandla och efter de åkte ja till mamma där de vart färga underhåret ännu mer rött o sedan lägga i blonda utväxten med färg. Efter de vart de upp till lasarettet och ta den förbannade sprutan. Så nu är de äntligen gjort. Sen vart de åka till ikano med dom bästa o kolla läget och handla lite. Inhandlade ett par höga högklackade stövlar som ja är jätte nöjd med, de blir inviga dom till krogen imorn skulle ja tro:D
Nu blir de käka lite kina mat o sedan röra sig ut mot marie o dom där de blir spelkväll o massa annat skoj:



Tors

Idag gick man upp skapligt o åkte ut till morsan o drack lite kaffe o sedan vidare in till skänninge o göra lite ärenden på banken och lite annat. Passade även på att handla lite julklappar där inne oxå:D.
Sen åkte vi hem o käka mat o efter de gick vi ut o letade efter dom som köpte vårat hus hund som hade rymt. Stackars lite knappt 1 år gammal. Gick på järdet o tillslut fick ja syn på na. Men hon var så pass skygg så hon våga inte komma fram. Men men så kan de va,får la om dom får tag i na eller inte. Förstårligt egentligen att hon rymde men de är vad ja tror. Sen kom karro o linuz så prata lite skit med dom o diskutera lördagen om ja ska komma ut eller inte. Inte riktigt bestämt mig om ja ska på krogen eller inte, men får se vad som händer och sker:D.


Onsdag

Jahopp då var man hemma ifrån arbetsförmedlingen har varit där på möte om ungdoms garantin att man kan gå med i  något projekt o få pengar o göra en massa fjanterier. Inget för mig direkt o pengarna var la inget vettigt heller att hurra över. Men men får se hur ja gör. Nu är även läkarn avklarad fixad alla prover och de så nu blir de invänta på att han ska ringa o meddela hur dom såg ut och hur vi ska gå tillväga. Håller tummarna.
Nehe om man ska sätta sig o betala sina räkningar så har ja de skiten gjort. Sen får ja se vad ja gör


Kväller

Ursch va mörkte de blir snabbt nu för tiden. Mysigt med massa tända ljus men ingen höjdare att va själv hemma. Idag har ja vart iväg o köpt lysrör till toan men de funka inte de skiten heller så nu skiter ja i de jävla badrummet. Sen vart de ensväng till willys o handla lite mat. Idag blev de chille corn carne för min del:D. Smarrigt.
Nu blir de bädda ner sig i sängen o vila enstund.


Tisdag

Nyss vaknat till liv, sovit halv bra för gick o la mig förbannad igår. Men somna tillslut om bra imorse. Idag vet ja inte riktigt vad som händer. Blir nog rätt lugnt. Ska la laga till lite mat sen för börjar bli lite små hungrig.
Imorn händer ju de bästa då man får lön;:D yeah. Blir även arbetsförmedlingen imorn ensväng o efter de blir de upp till läkarn o ta om proverna så dom kan jämföra de med de andra ja lämna.


Måndag

Läkarn gick kanon, tagit en massa prover o sedan när han kollat dom så ska han skicka remiss. O efter ja vart på den o börjat köra igång får vi se vad läkarna säger. Håller tummarna. Sen vart de ut till mormor o baka massa pepparkakor för hon gör en deg som hennes mamma gjorde förr o de är bra mkt bättre än köpt äcklig deg. De vart kanon goda o nu känner man att man har ätit lite för mkt deg, men svårt o slita sig för de va ju så gott.
Älsk har åkt iväg o käkat middag o sedan skulle han åka o jobba så de blir la lugnt ikväll med för ikväll lär de nog inte va någon kaffe gäst som dyker upp iallafall. Men man ska ju aldrig säga aldrig.
Nu blir de skicka in engelska grejerna till lärarn så är de klart. Sen blir de nog lägga sig o vila en stund. Seg som bara den.


Kaffe

Vart ute o gått ensväng nu framåt natten med syrran o hunden. Var riktigt skönt att gå av sig ute men dock lite kallt:P Men vart gå hem o sätta på kaffet för törner var lite kaffe sugen så suttit o druckit kaffe och snackat lite skit trevligt trevligt. Blir diska lite nu så slipper ja göra de imorn,sen blir de ut med tjejan o sedan krypa ner i sängen:P


Söndag

Vaknade av att stefans jävla telefon ringde. Så vart förbannad för de för va dötrött eftersom de vart sent inatt eftersom man hämta folk i tjällmo. Så kunde inte somna om efter de så var bara gå upp o sätta sig vid datorn o nörda lite tills de vart dax att åka till bbg o fira stefans mormor som fyllde år. Där vart de mat och tårta. Inte helt fel kan ja säga,smakade riktigt bra med de. Nu blir de kurra ihop sig i soffan eller sängen o kolla någon film om ja hittar någon bra.
Imorn blir de åka till läkarn för fått kallelse får vi se om han ska prata om de ja ansökt om eller vad de kan vara. ¨Återstår att se. Sen efter de blir de åka ut till varv o baka massa pepparkakor.:d Mumsigt värre.


Äntligen

Då var man äntligen hemma ifrån att ha varit uppe i den tråkiga o illa kvartert tjällmo. Ursch jävla skitväg att åka med andra ord. Men men nu är de gjort o ja är äntligen hemma. Blir lägga sig o sova lite för är skapligt trött.
För övrigt så har kvällen vart trevligt. Träffat Fia och Sofie först o senare kom öven Sanna förbi o vi stod o snacka lite ord. Sen var de bara bege sig upp till tjällmo o hämta några.


Lördag

Seg som bara den må ja säga. Nyss hemkommen ifrån bosse o karro har vart där enstund o kollat läget o snackat skit. Vart även kolla på nya robinson programmet. De var la sådär. Skulle aldrig klara av att va med så mkt tjejer. Skulle bli bråk rätt så snabbt i de läget. Nu sitter ja på att sanna ska komma ifrån mjölby så blir fördriva tiden vid datorn till dess.

Gårdagens look



Resume

Fredag: Bar de av till fest i bbg. Fick även mat där o de va ju inte helt fel de heller. Sen vart de festa los o ha kul o dricka gott. Kom lite folk så ännu roligare var de. Framåt natten vart de lite tjafs o de slog över lite i huuvdet o vart förbannad på dittan o datan när folk inte säger de dom ska o sedan alla påhopp. Men men åkte med marie hem till dom o stod där o vänta på att törner skulle komma o hämta mig o han döck upp i rätta tiden då ja redan stigit ut bilen:D. Sen bar de av till linköping o la in lite på max o sedan vart de några timmars bilåkande med massa prata,skojerier och svinerier:DTrevligt trevligt vare iallafall o får göras om tycker ja:D

Lör: Vakna o mådde ingen höjdare direkt skalleverk o illamående så var bara o spy upp de ja käkat. Att ja aldrig lär mig att ja inte ska äta på fyllan för ja får upp de på natten eller morgonen ändå. Men men. Max säger man ju inte nej till o god väns sällskap. Åkte ut till bbg o lämna sprit o groggvirke till jerry sen vart de köra upp dom till tjällmo, ursch hatar verkligen den jävla vägen. Men nu sitter man ute på landet hos mor o kollar nätet har precis käkat.  Inatt blir de upp till tjällmo o hämta några skapligt onyktra personer kan ja tänka mig


Torsdag

 Sovit skapligt inatt. Jävla knäverk men äntligen är de fredag i morn o ja ska till sjukgymnasten så får vi se vad de säger om de. Börjat få vätska i den andra me nu:S. Suck men men. Även vart¨på motala verkstad o hämtat lite grejer.
Sen vart i stallet med nilla o grejat lite o prövat nya täcket på mercan de vart fint på han:) Sen vart de även åka hem till henne o dricka lite kaffe o prata skit. Imorn blir de ut på fest men först blir de bjuda på min berömda kycklinggryta:D.
Även vart hos mormor idag o provsmakat dom nybakade skorporna inte helt fel o en ljummen lussebullekrans hon hade gjort. Gött gött.
Nu blir de sätta sig o plugga har ett prov på hela min kurs imorn ursch ingen höjdare men sånt som måstes tyvär.



Onsdag

Sov till telen ringde. Då vart de klä på sig o greja lite hemma. O sedan sätta igång o plugga. Passade även på o göra närvaron idag o provet. Bara plugga som en halv idiot tills på fredag då ja ska ha de stora teoritiska provet.


Tisdag

Trött som ett as må ja säga o helt slut i hela huvudet. Har suttit o pluggat engelska hela dagen o nu känner ja att de blev för mkt. Trött,seg o ont i huvudet. Vart även ensväng till mor o lämna jultidningarn. Nu ska ja fixa till en räkbugett sen blir de krypa ner o sova för kommer somna som en stock.


Måndag

Sov typ hela förmiddagen sen vart de åka iväg o äta ett bit mål o sedan hem. Älsk greja med ltie sen åkte han till jobbet. Vart lägga sig i sängen o plötsligt så somnade ja till i typ 2 timmar o vaknar när mobilen ringer. Så vart de gå upp o sedan åka o hämta ut packet o greja på posten. Efter de över till far där ja hjälpte syrran o sortera upp alla jultidningsböcker o de. Nu är de klart så bara inkassera pengar ifrån alla som handlat. Nu är man hemma har haft ont i magen ida o knät ska vi inte prata om. Har kommit lite mer vätska i de idag märkte ja. Ursch ingen höjdare de där.


Söndag

Vakna typ vid middagen idag. Sen vart de börja storstäda ordentligt bäst o passa på när ändå karln var hemma så han kan göra lite nytta han med. Så vart både damsuga,torkagolv o damma över allt. Nu känns de rent och snyggt och även doftar de gott oxå o bättre kan de ju inte bli. Efter vi var klara med de så vart de en fikasväng i bbg. Nu är man hemma. Ska la ta de lugnt ikväll skulle ja tro.


Mätt

Då var man hemma ifrån bbg där de bjöds på raggmunk o fläsk. Mums filibaba må ja säga. Va ett tagsen man åt de och de smakade förjävla bra. Mumagumma:d. Sen vart de även kolla när karlarna lekte med kom radio.
Lägga mig i soffan innan ja knallar över till far min. Där de blir göra den utsökta kyckling gryta ikväll. Efterlängtat:D


Lördag

Precis kommit hem ifrån att ha skjusat hem dom bästa o matte. Tog en sväng in till stan efter spelandet och kollade läget. Ursch va de snö, ingen höjdare att köra i blöt snö på sommardäck. Men de gick bra ja höll mig på vägen. Vart en nattkaffe oxå och en promenad på stan och kolla läget. Nu blir de krypa ner i sängen o  kolla tv o sedan sova.



Party sugen

Nu har visst tröttheten vänt. Är otroligt party sugen så ja vet inte vad. Spelar musik på max o bara vill ut o dansa:D. Men kvällen blir de spendera med dom bästa o spela lite spel och grejer:D.
Nu blir de klä på sig o greja:D
Kvällens hårgrej o smink



Seg

Vädret gör än så jäkla seg. Vill bara krypa ner i sängen och sova bra länge. Skulle bakat bullar idag med syrran men de vart inget för ingen av oss kände eller orkade de. Så vart slänga ihop en äpplepaj lite snabbt o en kopp kaffe till de inte helt fel de heller. Nu blir de krypa ner i sängen o bara slöa för känner inte för något.


Fredag

Trodde ja skulle få lite sovmorgon, men givetvis så ringde älsk tele o han var tvungen o åka till göteborg med en pall. Men men. Var lika bra och gå upp o sätta mig o göra prov. Gud va svårt de var den här gången. Ursch.
Inte hört något om jobbet ännu suck, hoppas ja får veta något nästa vecka.
Förresten så har vi varit ihop i 10 månander idag. Gud va tiden går fort..


Tors

Tyop sovit illa inatt så har sovit lite idag på dagen. Somnade till som en stock. Var även o hämta syrran så vi åkte hem till far o fika lite o drack kaffe. Diskuterade även jobb. Hoppas de går igenom så ja kan börja jobba o få fast månadslön. Yeah va gött de vore, då blir de bo hemma i ett tag o spara ihop lite pengar o sedan flytta närmare jobbet:D Hoppas hoppas verkligen. Behöver de!


Onsdag

Vart nere o slängt in den sista maskinen så nu äre bara vänta på att den ska bli klar o sedan ner o hänga upp den o hålla tummarna att de torkar innan kvällen. Ska börja förbereda innan maten. Idag blir de stekt panerat torskfile med potatis o sås o lite grönsaker till. Håller på o lägga upp nytt schema eftersom ja inte kan ut o springa längre pga knäna. Men de går väl över när de känner för de så ja kan ge mig ut igen. Skönt att bara springa av sig ruset eller om man håller inne på någon aggrition. Underbart bara kunna skrika eller ta ut sig själv på tröttheten i kroppen. Ni som läser hur gör ni av er på eran aggrition när ni är arg?


Onsdag

Tvättstugan nu, ska snart springa ner o lägga in en ny maskin. Börjat vända lite upp och ner på lägenheten nu oxå. Blir storstäda idag skulle ja tro. Börjar bli lätt trött på skiten. Men men. Syrran var här nyss och prata lite skit.
Ringt läkarn oxå var som ja trodde. suck. Men men dagens samhälle kan inget annat än att dra åt helvete när dom drar in på allt skit och flyttar hit och dit. gah.


Seg

Har kollat nya wallander med älsk.Sedan har vi diskuterat lite framtidsplaner med nästa år. Håller tummarna att de blir som ja önskar. Men får se. De skulle förändra en hel del. Sen har vi pratat lite om dittan och datan. Nu blir de kolla nätet lite sen krypa ner o sova lite så ja orkar morgon dagen. Ska även ringa läkarn imorn för har fått en svullnad i mitt andra ben nu istället. Suck


Taco

Nyss hemkommen från far min har varit där och gjort lite tacopaj och syrran hade bakat massa gått fika bröd. Så blev både mat och god efterrätt. Mums. Vart i bbg idag och fikat lite, sen bara slappat o pratat lite skit,
Har fått ont i andra knät än de ja hade. Ursch ingen lust att tömma knät på vätska om de blir så mkt.


Gomiddag

Vakna för enstund sen nu blir de sätta på en kopp kaffe och sedan göra klart de sista på skolan. Sen blir de kanske åka till bbg och kolla läget.



Haha



Mörkt

Då var man hemma ifrån allt pluggande. Typ skrivit 5 a4 sidor som ja nu ska skriva över på datorn o sedan fixa till. Men först blir de käka en bit äpple paj o vaniljsås sedan börja arbeta lite.
Ursch va kallt och mörkt de har börjat bli ute. Vart riktigt trist väder nu i några dagar,tappar lusten till allt typ,


Måndag

Nyss vaknat så brett mig nybakade ostfrallor, de smakade kanon gött må ja säga. Idag blir de plugga lite, sen ska ja la ut till morsan ensväng och fika o prata lite skit skulle ja tro. Sen får vi se vad som händer:D


Missing

För varje dag som gått, tänker jag på alla stunder vi delat, och ibland kan de även hända att jag fäller en liten tår. Vår tid var kul. Du är få av dom personer som får mig att känna mig så lätt och fri. Alla minnen med dig dom går ej att glömma. Du är den där systern jag aldrig fick, och de är något jag aldrig kommer ångra. Ni ska veta att jag ställt upp för dig i alla lägen. Jag kanske inte är den bästa vännen som finns, men jag gör mitt bästa, och jag hoppas att de räcker. Alla saker du gjort för mig, ställt upp för mig, de är såna saker jag minns. Du har funnis hos mig i alla stunder. De är ett mirakel, o du är ett under. Många vänner jah haft har svikit, o sen gått. Men du har stannat kvar, du har förstått. Du har förstått vad en äkta vänskap innebär. Du har alltid stöttat mig, o tagit mig precis som jag är. Du betyder otroligt mycke för mig, o jag hoppas att du vet, att jag älskar dig, och att du alltid får mig o le. Din knasiga humor, och ditt gulligt skratt, gumman, jah vet att du vet, att du är min skatt. Du är mitt ljus, min dag. Tro mig, du är allt jag vill ha. Du betyder otroligt mycket. Det är svårt att förklara men de är så jag tycker.. För idag är allt hopp ute, och jag kan längre in få en hjälpande hand. Men jag slutar aldrig hoppas, jag slutar aldrig be, om att de nån dag igen.





Gomiddag

Trött som ett as må ja säga. Natten har la varit så där, vaknat,sovit,vaknat sovit och så vidare. Blir tokig på knät. Men fick iallafall sova några timmar nu på förmiddagen iallafall de va skönt de. Idag vet ja inte riktigt vad som händer. Ska väl ut till bbg ensväng tror ja får se hur de blir med de. Älsk sitter o kör sitt nya xbox spel han fick av syrran så känner ja honom rätt så kommer han nog sitta där ett tag till:P


Ut

Blir ut o åka ensväng. Träffa sanna och prata lite skit sen blir de kanske en tripp till linköping. Får se.
Nae bäst o klä på sig lite för var ingen värme ute direkt.



Lördag

Precis hemkommen från att ha firat älsk hos sin mamma och dom. Blev mat o på de vart de en jäkla god marängtårta. Riktigt trevligt var de. Men dock mördar blicken var frame men så kan de gå när man håller på som man gör.  Lite roligt för han våga la inte säga ett ord. De var la säkrast.Ja är inte den som är den. Kommer förbli ingen diskution med den personer här över iallafall. För de är en sak som är klar i detta fall. Väljer man att försvara en person så gör man de, men då ska man inte tro att allt kommer bli som de var förut. Nu är taggarna utåt och så förblir de.
Ikväll blir de la ut ensväng sedan kanske iväg och greja lite o prata med några gamla vänner skulle ja tro:D


Fredag

 Har vart i varv ensväng och gjort lite ärenden. Sedan fått skrivbordet sålt. Vart hos marie och dom på spelkväll kanon kul var de och ja vann i monopolet. De va bra länge sen man spela de och en massa andra spel. Kul kul att hitta på något som man inte gör så ofta. Sen hände de lite tråkiga saker på tele med en person. Men men tyvär så vart de. Får se hur de blir med den relaktionen. Ser ej så ljust ut men de är bara bita ihop. Tråkigt men kan inget annat göra för den personen vägrar svara. Hela kvällen vart piss och irriterad som fan. Men marie o dom fick mig genast på bättre humör. Åkte tvätta bilen sedan till stan och snacka lite skit.
 Lör: Idag blir de fira älsk som fyller 21. Blir åka ut till bbg och hålla sig i kragen för är måttligt irriterad på en grej. Sen ikväll de som hände. Men men.. Thats it. Folk får tro vad fan dom vill för ja skiter i vad folk tycker och tänker och får för bild av mig.


Torsdag

Vårdcentralen gick förväntansfull bra, fick komma in. Nackdelen var la att ja fick en jävel som knappt kunde prata normal svenska men men. Har visst inflamation i knät med lite vätska som trycker på något ben vad de nu heter. Han skicka en remis till en sjukgymnast så får vi se hur lång tid de tar.Fick även svar ifrån skolan idag. Klara prov 1 och 2 hade ja bara en fråga komplettering. Förjävla skönt må ja säga. Nu har ja skickat in uppgift 3 o göra provet imorn så får vi se hur de går. Känns skönt att inte ha en massa släppande efter mig. Nu blir de steka kyckling sedan med paprika och chilli sås att blanda ner o sedan sätta på ris o invänta karln ska komma hem:D


Godmorgon

Då var de torsdag då. Sovit rätt så länge idag för att ja knappt kunnat sova inatt pga de förbannade knät som värkt. Ska upp till vårdcentralen idag så får vi se vad som säger. Men de blir la som vanligt skulle ja tro. Som alltid när man är där. Hatar dagens samhälle och sjukvård. De var bra mycket bättre för då, de fanns resurser och de till allt.


Blir äcklad

Kolla in detta sjuka klipp må ja säga. Ursch finns folk till allt.
Vad tycker ni om de hela?



Wow

Wow vårdcentralen ringde för en stund sen så fick komma upp till dom imorn. Ska vi se vad dom har att säga och om dom gör något åt problemet. Vart ute hos mor ensväng och druckit lite kaffe hon kände även lite på benet. Hoppas de inte är vätske fyllt bara. Men men får se imorn. Nu blir de hjälpa syrran med datorn sen blir de plugga samhällskunskap för min del.


Onsdag

Då har man vaknat till liv igen. Natten har inte varit någon höjdare alls, vändigt och vridit på mig pga de förbannade knät ja har ont i. Nu har de även börjat svullna och bli lite blått. Har ringt vårdcentralen men de är som vanligt dom ska ringa tillbaks vid kl 4 o de tycker ja är katastrof att behöva vänta så länge för att veta vad man ska göra och när man kan få komma in för orkar inte gå med de länge till. Går inte sitta normalt utan måste ha benet utsträckt hela tiden. Men men de är la bara att bita ihop. Ska ta tag i studierna nu tänkte ja lite så ja blir klar med de för denna vecka. Sen är de helg då de blir bowling med dom bästa och sedan fira min sambo:)


Nya tag med ny design

Jahopp då äre bara ta och börja blogga mer som man gjorde förr. Och roligare är de ju med ny design med. Tack så jätte mycket Kim. Som fick den stora äran att göra den åt mig:D


Tisdag

 Dagen har beståt av att plugga och sedan göra prov. Sen har ja ställt upp allt på de nya data bordet så de vart kanon nu. Riktigt nöjd över resultatet. Vart o hämta Ellen sen åkte vi o tanka o hem till mig och käka chockladpudding. Mums. Nu sitter ja o nördar lite musik i de nya ljudet:D


Måndag

Pluggat lite och kompletterat lite skit idag då. Även vart iväg och inhandlat ett nytt och bättre databord så ja får plats med allt på. Vart kanon. Imorn blir de plocka ihop de gamla och flytta över allt på de nya. Sen blir de plugga som en tok och även hinna med ett prov. Får se hur de går med de.