Landet

Vart en pause ifrån pluggandet och åkte ut till Marie och drack kaffe och tog en långpromenad. Synd att de blåste lite,annars vare jäkligt skönt.. Kollade på när dom hängde sig över hästen som dom ska börja rida in till hösten. Rätt så intressant sedan vart de mkt gosande med hästarna,hundarna och katterna. Älskar verkligen djur:)
De va iallafall kul där ute och sedan  träffa hennes föräldrar man inte träffat på 8 år så mkt har förändras..
Alltid lika pratglad och man känner sig som hemma och välkommen där. Riktigt skönt:)
Några bilder från eftermiddagen!






kanon

Börjar väl med att skriva provet gick för jävla bra,stolt och nöjd med resultatet:d. Fick ett stark VG de är skönt de. Nu är ja klar i den kursen hoppas ja,han skulle bara kolla igenom inlämningsuppgiften och se att de var bra. Så hoppas verkligen den går igenom så ja får mitt betyg i den kursen.
Imorn  har  jag prov i byggkursen de är ingen höjdare men hoppas ja iallfall får ett g där iallafall sen kvittar de.
Sen efter de provet ska ja göra ett omprov som ja har haft liggande och släppat i småföretagande b som ja ska ta tag i oxå imorgon. Om ja klarar de så får ja betyg i den kursen med.. Så nu gäller de,vetifan vad som hänt med mig blivit pluggis dom senaste dagarna. De beror väl på att man har sån press och stress eftersom de är sista veckan i skolan denna vecka sen är ja ja ute och praktiserar fram till studentveckan..
Hoppas verkligen proven går bra. Blir plugga, plugga och plugga hela kvällen för min del. För ska fan bli av med resterna!!


Dagen

Dagen har beståt av en lite sovmorgon för orkade inte gå upp när klockan ringde. åkte ut till bygget och fixade till pallarna med skräp virke på. Sen vart de börja langa takpannor som skulle upp på taket på huset.. Ursch säger ja bara en massa äckeldjur och skit på dom.. Men men,, Sen vart de åka till skolan nyss käkat lunch så nu inväntar ja att ja kan få göra provet... Hoppas de går bra,de måste gå bra,blir förbannad på mig själv annars!!
Nae nu ska ja läsa på de sista innan ja går in och gör skitprovet:)

Ha en trevligt tisdag!!


Att känna

Att känna en varm kärleksfull famn kan vara
det bästa
Men tyvärr är det inte så självklart för alla
de flesta
Den trygghet borde alla få och kunna förmedla
till andra
Då hade man värmen och tilliten utan att
kunna klandra

Så visst känns det trygg och säkert att komma in i
kärleken famn
Precis som när ett skepp är ute i hårt väder och anländer till
En lugn hamn
Så tar vara på denna fina känsla att du är faktiskt omsluten av
kärlekens band
Så vilar du och låter dig vaggas till ro hela livet i timglasets
eviga sand


Plugg plugg

Plugga plugga och plugga de är exakt vad ja gjort dom senaste 2 timmarna känns de som iallafall.. Pressen blir högre och högre känns de som av alla prov dom lägger nu i slutet av terminen.. Hatar verkligen att va pressad av en massa och får panik. Går ju bara i skolan denna vecka sen äre ju praktik fram till studenten. Hur fan ska ja hinna med alla prov har dom tänkt?
Lärare tänker ju som idioter måste ja få säga. Iallafall visa.. Ska inte dra alla över en kant..
Blir la börja praktiken senare för min del om ja nu ska hinna ifatt alla prov.. Hatar prov och vara pressad.
Nae nu ska ja fortsätta plugga till provet imorn och sedan läsa på provet ja ska ha på onsdag.. Ursch inget kul


Så jävla bra!!

Fy fan vad jäkla bra,jag är så förbannat fruktansvärt glad. Nu äre sommaren räddad för mig,känns underbart att slippa oroa sig att man kommer bli arbetslös.. En fågel viskade i örat om att ja och en till fick jobbet. Nu äre bara att invänta att han hör av sig och meddelar om schema och så:D..
Nu är den lättnade över kan ja lova. Nu har ja iallafall jobb över hela sommaren planerat..
Dagen kunde inte bli bättre vädret och sedan de här.. Jippi




Vår

Riktigt fin och härligt väder ute idag kan ja lova.Man blir så glad hoppas verkligen våren är påväg nu.
Vart ute och satt upp sista skivan på bygget och skruvat och hållt på. Grabbarna får fixa taket för där tänker inte ja klättra ursch..
Dagen känns kanon,underbart väder och allt har gått kanon så kan de inte bli bättre? woho riktigt glad idag:D
Och de bästa av allt älsk börjar bli bättre i ryggen,Hoppas de läker och blir ännu bättre:D
Nae nu ska ja knalla ut till bilen och åka över till jobbet. Mätt i magen hann man oxå bli. Idag vart de kycklingklubbar och ris och en massa grönsaker till så man får lite extra energi:D

Hoppas ni får en underbar dag,för de ska ja trots allt ha.. Får hoppas på de iallafall:D
kram


Invänta

Imorn äre måndag,då blir de bege sig ut till bygget. Imorn blir de la va ute och lägga nya tegelpanner på ett tak. Ursch de hatar ja verkligen,har sån förbannd höjdskräck så ska se om ja kanske kan smita undan och be någon annan klättra istället för mig.Så kan ja göra något annat.
Sen blir de la gå och invänta att de äntligen ska bli onsdag,vet inte hur mycket ja har längtat till den tidpunkten just efter skolan. Åhh gjort ont i magen så mycket har ja längtat,verkligen inte bra jobbigt som fan kan ja lova. Att verkligen längta till en sak och man är helt inställd på att de ska ske. Hoppas de inte blir någon ändring,för de känner ja inte ett dugg för..
Äntligen får träffa min underbara pöjk!! Ge mig onsdag nu.

Har varit orolig och nere idag eftersom älsklingen min har gjort sig illa i ryggen. Synd om han:(.
Ursch lider med han.. Hoppas de inte är något farligt bara,får se om de är bättre imorn eller om han går till ryggdoktorn,som ja tycker han måste göra. För vill inte att de ska bli några efter skador om han inte kollar upp de nu..
Men men får se hur morgondagen blir.. Håller tummarna att de inte är något skadligt.
Hade bra lust att bara åka hem till honom och pyssla om honom och köpa med mig lite grejer han gillar. Men han va tyvär inte hemma så de blir invänta onsdag då ja får träffa honom:D



Produktvisning.

Skjusade hem syrran till farsan förut och då hängde ja  med. Höll på o tappa hakan när ja såg vem som var där.
Stod och visade produkter,lite annorlunda,brukar bara se till honom när han åker i sin bil. Men visningen gick bra,rätt så fränt vad en sån maskin kan göra asså och fy fan vad bakterier de finns i sängar ska vi inte prata om ursch. Riktigt äckligt.
Vart kvar där ett tag och prata lite skit och fixade namnlistan..
Nu är man hemma igen,helt slut i kroppen känns de som,blir väl krypa ner i sängen sen. Äntligen sova i sin egna sköna säng.:)


Hemma

Då va man äntligen hemma igen från jobbet. Helt död i kroppen just nu, kanon skönt med en dusch kan ja lova.Piggnade till lite iallafall och de va ju skönt de:)
Maten stod på bordet t om med när ja kom hem så de va ju skönt de,så slapp lägga ner någon energi på ställa mig och göra mat.
Stackars min älskling,hoppas de blir bättre!
Nu blir de läsa lite bloggar för min del:)


Söndag

Vaknade vid halv 6 och gick upp och klädde på mig och sedan vart de knalla ut till ladugården och förbereda inför morgon mjölkningen. Morgonen har gått kanon än så länge, Hoppas eftermiddagen går lika bra. Fick även med mig ett par praktikanter som ska lära sig lite mer om kor och mjölkning så de uppdraget har ja nu i eftermiddag att berätta och visa hur de går till. Kan bli rätt så kul.. Trevliga tjejer ochså och de gör ju saken bättre..
Hmm vart inne i linköping en sväng ska in och fika där straxt och prata lite skit..
Hehe blir åka lite diesel bil för min del där.Men de funkar de med.
Kvällen igår var relativ tråkigt och var rejält trött så somnade efter ja pratat med älsklingen min.
Nae nu ska ja dra mig, kommer en eller några inlägg senare vem veT;:P

Ha en bra dag!!



Frågestund!!

Ser inte ut och hända så mkt hos mig ikväll så då tänkte ja då kan vi lika bra köra en frågestund så har ja något att fördriva tiden med:D.
Sätt igång och fråga!!


Rädsla

Jag vet hur mitt liv skulle bli. vill inte förlora dig Stefan, älskar dig så mycket. har aldrig känt så här som jag gör för dig.
Mitt liv har aldrig varit så här underbart  och ja  har verkligen mått bra dom här 3 månaderna.
Jag har känt mig så glad med dig vid min sida och att du finns där..Längtar så förbannat mycket efter dig när vi inte är tillsammans, Saknar din närhet ,din röst väldigt mycket när du inte är i närheten.
Det jag mest av allt vill  är att du stannar i mitt hjärta och tar hand om mig!

Att ha en rädsla inombord  den är så förbannat jobbig, en rädsla som bland annat handlar om förändring och förlora något som ja håller väldigt hårt i. De skrämmer mig så förbannat mycket så ja skulle kunna sätta mig ner och bara gråta och gråta bort hela kvällen som finns. Klumpen finns kvar, trodde den skulle försvinna.Men nej de har den inte gjort. Tror aldrig ja varit så rädd att förlora något som ja är nu. Ja låtsas att allt är frid och fröjd men egentligen så äre inte de. Ja vill inte ha de så här. Den dagen då smällen kommer,hur kommer de då bli med mitt liv. Kommer ja falla tbx i dom onda tankarna kommer ja orka leva vidare? De är frågar som ja vill ha svar på,men inte kommer få några svar på förens den dagen dyker upp. Har de på känn att de kommer bli ett slag under bältet,Vet inte vrf,du säger att de inte är så.Men ja tvivlar,ja vill tro o lita på dina ord,men de går inte. Blir så jävla förbannad på mig själv att ja inte ens kan tro och lita på dom.. Har varit med om de för många gånger.De är väl därifrån de inte släpper..
Klumpen bara växer och växer känns de som.När ska den släppa.Nu äre mycket som står på spel. De är mycket som ja kan förlora inom kort..De är där sen stora rädslan sitter,för ja vet inte hur du tänkt eller tänker göra!!


Klar

Då var man äntligen klar ifrån jobbet. Dagen har gått förvånadsvärt bra. Fått vråla i lite då o då de är de ända.Annars har de flytit på kanon bra. Kunde t om med smita lite tidigare idag för ja var klar med allt,de va skönt de med. Men frågan är vad man ska hitta på ikväll,blir ju stanna på jobbet för min del. Men så förbannat träligt,och tråkigt att sova själv.Och tv helveten funker tydligen inte heller så de gör ju inte allt bättre. Suck..
Men men blir la sova tidigt ikväll så man kan sova bort kvällen så man kan gå på arbetsdag nr 2 så den är över..

Vad har ni gjort idag då? Händer ikväll då?


Uppe med tuppen.

Imorse vart de gå upp kl kvart i 5 för min del,knappt sovit 3 timmar inatt pga all orolighet hur saker och ting kommer bli eller förändras om de nu blir som han sa. Legat o vänt och vridit och tänkt på de hela natten och inte kunna sova. Du gör ju vad du själv vill, du har ja velat ha sådant. Nu har du ju chansen.Jag är glad för din skull att du fått erbjudandet. Men ja vet inte om jag klarar av att vänta så länge. De är frågan de.
Jobb nu hela morgonen nu har ja rast o hela morgonen med djuren har gått kanon, men den tanken har varit med sen ja vaknade imorse. Hatar de!!
Nu ska ja lägga mig och kolla lite bloggar o försöka tänka positivt. Om de nu går. Sen blir de ut o jobba sen igen:)

Ha en trevlig lördag!


Några av dagens bilder



Fortsätt kommentera!!!

Idag har de varit en kanon dag. Verkligen roligt att nya ansikten har tittat in och kommenterat. Stort leende av alla kommentarer. Så fortsätt kommentera tycker ja:D.


Ja tror

Just de fått många kommentarer om kärlek och så vidare. Så tänkte skriva lite om de.
Jag har alltid som person tvivlat på kärleken,blivit sviken,utnyttjad och bedragen av en massa skit.
Har alltid tyckte den varit skit och inget att ha att göra med,för de finns inget hopp i de. De är bara en dum lek som skapats. Blivit mer o mer att man tvivlad tappad motivationen till att leva. Fått höra skit hit o dit. De tar på psyket, vet inte hur många gånger ja har vart på väg och göra något riktigt dumt med mitt liv. Men de har bara gått till en vis gräns.

Nu idag kan ja säga ja tror på kärleken ja litar verkligen på kärleken.Sen Stefan kom in i mitt liv och verkligen visade vad kärlek var och vad de va till för.Har ja vågat hoppas,tro och t om vågat lite o älska en person igen efter allt skit man fått gå igenom. De är en obeskrivligt känsla att beskriva de går inte att beskriva hur ja känner för den. De har vart svårt att lite på honom men han har verkligen bevisat att ja kan lita på honom o de värmer oerhört mycket kan ja lova. Och han är verkligen inte som alla andra som ja haft ihop de med och de är så otroligt skönt..
Nu lever och brinner ja igen för en person o så kommer de förbli oxå. Om han inte hade funnits så hade nog inte ja vart så motiverad till livet och kanske t om inte levt idag. Om ja hade fortsatt med alla dumheter man gjorde o höll på att göra.


Dagen

Dagen har beståt av att diska,fixa och sedan fikat med några tjej kompisar riktigt trevligt det, Sedan vart de även invänta min kompis kille som skulle komma ner från eskilstuna som skulle plocka upp henne. Sedan vart de även skjusa hem Natta så hon kunde fixa sig för hon skulle ut med Anna ikväll. Förvånatsvärt. Hoppas de går bra. Vart oxå lite sugen på att gå ut men ska tyvär jobba i helgen så de blir lugnt för min del på den fronten. Kanske gå ut nästa helg eller typ hitta på något med någon några,ta ett par glasvin och allmänt ha trevligt. De vore ju skoj de. Men de är ju nästa helg de, kan ju hinna hända mycket innan det.
Nu ligger man i sängen och kollar lite bloggar och svarar på kommentarer blir så otroligt glad när man ser att någon kommenterar alltid kul med nya ansikten:) så fortsätt kommentera..



Kärlek är!!


Kärleken är...
... underbar
... oförutsägbar
... förunderlig
... fantastisk
... egendomlig
... förväntan

Kärleken är också...
... nyfikenhet
... lekfullhet
... fantasi
... upptäcktsfärd
... glädje

Kärleken berör med...
... ögonkast
... leende ögon
... nyfikna ögon
... nyfikna fingrar
... kroppskontakt
... smekningar
... kindkontakt
... doft
... smak
... kroppsspråk
 
Kärlek är...
... beröring
... kårar
... smekningar
... kramar
... värme
... längtan
... åtrå
... hunger
... närhet
... hetta
... bultande hjärtan
... smek
... varma kinder
... ängslan
... älskog
... tystnad
... pirr
... jättepirr
... varma fötter

Kärleken innebär...
... sinnlighet
... innerlighet
... liderlighet
... vardaglighet Kärleken är...
... härlig
... salig
...du och jag
...vi



Min

Min kära älskling. Du vet inte hur mycket du betyder för mig och du vet inte hur mycket jag älskar dig. Jag älskar dig alldeles för mycket, så jag skulle aldrig falla mig in att släppa tycket.
Du lyser upp min dag, och jag släpper aldrig ditt tag.
Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag dig saknar, du är den första jag tänker på då jag vaknar.
Mitt liv tillhör dig, och ditt liv tillhör mig.
Jag hoppas nu du kan förstå, för detta måste verkligen gå!
JAG ÄLSKAR DIG STEFAN! 


To love is painful it is true and not to love is painful to.

But the hardest pain is to love and not be loved again


Blir du älskad, älska tillbaka.

Blir du sårad, såra ej igen.


Blir du glömd, låt så vara, säkert finner du en bättre vän.

Kärlek är som ett lotteri, därför måste du spela för att vinna.



Svar på frågan!

1:  Varför chansa och få böter? 


Trafikfråga!!

Här kommer dagens trafikfråga.


Tänktill innan Du svarar.  

Fråga: Du kör på en mycket smal bilväg och kommer till en skylt med omkörning förbjuden under 2 km.

Du kommer ifatt en cyklist, vad gör du?

1. Kör bakom cyklisten i två kilometer?

2. Bryter en kort stund mot gällande trafikregler och kör om?


Ny design

Woho nu har ja äntligen fått fram min design som ja länge vilja haft och funderat på.
Nu blir livet ännu mer att blogga om kanske vem veT:D
Otroligt glad och nöjd är vad ja är över den kan ja lova. Tack så mkt Kia:D

Vad tycker ni om designen då?



Att bara vara

 Vill så gärna få saker gjort hela tiden...som om det skulle minska mitt värde som människa om jag bara "slappar". Men jag har börjat lära mig, och mannen min också. Innan hade han förväntningar på mig att det fixar hon ju ändå...

Lite kloka ord om att vara...

Att bara "VARA" är en ödmjukhet till livet och omgivningen och till andra människor.  

Att lära osss att uppskatta det lilla i livet kommer då att skänka oss dubbel lycka när vi upplever något som ger oss tillfredsställelse och glädje. 
Om vi kan styra våra tankar kan vi lära oss att bli lyckliga och känna glädje i stunden, att känna glädje i mötet med andra människor, att känna glädje över den plats där vi bor, att känna glädje över att vi lever, att vi får ta del av allt det som finns omkring oss och känna glädje över livet som helhet och vi kommer att känna betydligt mer lycka och livsglädje än vad vi tidigare gjort.

Det är du som bestämmer, vad du väljer att tro på, bara du själv.

Det är du som avgör vad som ger inre styrka och vad som får dig att tappa modet. Tron har en väldig kraft.

Du bestämmer själv vad du ska tro att du klarar av och det är tron som styr ditt agerande.

Det är viktigt att du väljer dina egna livssanningar, då dessa fyller dig med energi och stärker din tro på dig själv och på framtiden...



Mer o mer snö

Gomorgon gomorgon!
Var upp på toan för en stundsen och råkade då titta ut. Ursch de bara vräker ner snö ute och blåser och håller på. Var ju så fint igår och nu kommer de yttligare ett bakslag. Blir ju depp av detta väder. Och planerna för dagen gick ju åt skogen dom oxå. suck Jaja.
Just de inom kort kommer de komma upp en design som ja verkligen är jätte jätte jätte stolt och nöjd med. Och äntligen har den blivit lite förverklad ifrån mina tankar och planeringar. Så nu lär de bli mer bloggande om ni har tur:)
Får se den kommer kanske dyka upp under dagen.. Åhh verkligen jätte glad över den.Vart så fin och verkligen ja stil i den:)

Hur ser vädret ut hos er idag då?


Kvällen

Kvällen har beståt att få fram min blogg ur tankarna hur ja verkligen vill ha den. Lite svårt att få den verkligen men få se hur de går med de.Så ett par timmar har gått åt att planera den i detalj och hela allted och välja bilder och fixa till. Nu är ja klar med de för stunden iallafall. Sedan har de blivit plugga lite och leta fakta till hemprovet ja fick, men typiskt som de va så har mina anteckningar o block kommit bort i flytten eller nåt,för ja hittar de inte,vänt upp o ner på hela rummet. Åhh blir tokig när ja inte hittar saker. Så de gjorde ju inte provet enklare för den delen,kommer knappt ihåg något ut av de,men lite hade fastnat. Så får försöka göra de bästa av situationen,ska höra med min morbror om han kan lite om de. Hoppas de iallafall.För annars vetifan vad ja ska göra. Måste klara detta skitprov så han kan sätta betyg någon gång..
Nu blir de läsa lite bloggar o tänka lite mer på designen ja vill ha skapad:)


Utflykt

Efter fikat med Natta. Så åkte vi hem och hämtade kamran. Sedan åkte vi ut till varamon och tog en promenad där i vår solen. Väldigt mysigt och skönt med solen som lös upp hela stranden. Ska dra med mig älsklingen dit en dag och ta en promenad när de är fint. Väldigt fint och mysigt där ute,när man hör fåglarna kvittra och sedan vattnet brusa imot sanden.
Vart några fina bilder ute iallafall:)







Vårsol

Woho vaknade av att vårsolen tittade in i fönstret mitt. Guv va skönt de va,vart riktigt varmt och skönt i rummet. Hoppas vädret håller i sig nu.
Drog iväg och tränade,lite stressad,men Emma kom och plockade upp mig påvägen sen vart de en stund där. Idag gick de rätt så segt,ont i armen och hungrig som bara den. Men de gick till slut att utföra allt arbete.
Nu har man hunnit vara hemma en stund, hunnit damsuga hela lägenheten,hackat lök.
Nu äre bara att invänta på att maten ska koka upp och bli klar.
För idag blir de fiskgryta, de va länge sen man åt de,riktigt suger i maten efter mat nu kan ja lova när man känner den underbara doften från grytan.. Mums:)
Hoppas alla får en trevlig torsdag:)


Tänker

Ligger i sängen och tystnaden är omkring mig och klart man kommer in och tänker på saker man inte vill tänka på.
Tänker på samma frågor just nu som stör och förstör.. Vad hjälper när själen gör ont och hjärtat värker när saknade är som störst och tårana aldrig vill ta slut? Hur kommer man över det? Är det sant som dom säger att tiden läker alla sår?
Frågor jag aldrig kommer få svar på, det är bara onödiga frågor utan svar som jag inte vet vad jag ska göra med


Vill ha

Suttit och kollat lite i klädkatalogen Ellos.
Och hittade dom här favoriterna ja vill ha. Får se hur de blir med de. Riktigt snygga enligt mig iallafall
Vad tycker ni?


Kört ett pass

Då va man hemma igen då, kom nyss hem ifrån träningen var där och körde ett pass idag och de va behövligt. För i skolan med gubben vart de ju inte mkt gjort eftersom han höll på och sprang runt och gjorde andra ärenden än att hjälpa till på lektion. Men ja fick tag på helveten och slängde upp papprena i ansiktet pån. Vart lite sura miner, men ja sa de är inte du anställd för att ha lektion och hjälpa till om man har frågor och behöver hjälp`? Då sa han att han hade lite ärenden att fixa och så. Jaja ärenden viktigare än att fixa slutbetyg jaja.. Sen vare bara och gå.Kände att de började koka. Så gymmet vart min avreagerare istället. Skönt vare iallafall att köra ett pass. Ska la palla mig till köket snart och fixa lite middag tills mamma kommer hem. Sen blir de rätt så lugnt skulle ja tro älsklingen jobbar ju da denna vecka så kommer inte se till honom förens fredag en sväng om ja har tur:)
Nae nu ska ja läsa lite bloggar:)


Drömmar

Drömmar är något vi alla har, men samtidigt något som ytterst få av oss förstår. Somliga är intresserade och vill försöka lära sig vad drömmarna betyder - eller kanske vad de speglar hos oss - medan andra inte tycker att man ska rota i sådant; de vill låta det vara ifred på ett halvt undermedvetet plan. Ytterligare några har inte alls tänkt på att drömmarna kanske kan ha ett budskap eller spegla ens vardag. Jag känner även till människor som aldrig minns sina drömmar. De måste sova väldigt djupt.

Om sömn vet man en del, men om drömmar ännu mindre. Det är nästan som att trampa orörd mark; nya spännande lärdomar och insikter väntar. Det finns en okänd koppling mellan det medvetna och det undermedvetna, som jag är nyfiken på.



You

Mitt hjärta slår för dig

För du är äkta som livet

Mitt hjärta slår för dig

För du älskar mig

Mitt hjärta slår för dig

För du är mig trogen

Mitt hjärta slår för dig

För ditt hjärta slår för mig

Mitt hjärta slår för dig

För du är min

                                            Kärlek är att få va lycklig med dig

                                            Kärlek är att få va ärlig med dig

                                            Kärlek är att aldrig svika med dig

                                            Kärlek är att inte såra med dig

                                            Kärlek att va trogen med dig

                                            Kärlek är att aldrig ge upp

                                            Kärleken är du min ängel

Du är mit allt, my everything
Utan dig skulle jag inte kunna leva
Inte en dag, inte en sekund
Så när du inte är här
Så den ända jag tänker på
Är den jag håller kär
Varje sekund utan dig
Det känns som tusen år
Så deta jag tänker säga
Är du den ända jag sakt det till
Jag kan säga det om och om igen
Men jag säger det nu
Jag Älskar Dig

Jag vill alltid göra
Jag kommer alltid att göra
Jag hoppas du förstår
Att du är den enda...



Ursch

Nu sitter man och har min hatiska lektionen småföretagande B. Ursch ingen höjdare den lektionen men tur att de är den sista lektionen för min studiegång iallafall.. Sitter och kollar läget på nätet en sväng för läraren har ju stång i arslet och inte har tid och komma förbi och kolla min uppgift. Men men..Han är ju inte helt hundra heller..



 

Överfallslarm

 

- Är din nya vakthund bra?
- Det vet jag inte. Han har inte släppt in mig i huset sen jag köpte honom...



:)

De viktigaste beståndsdelarna i ett lyckligt liv är att ha något att göra, någon att älska och något att hoppas på


Sant

Spegel, spegel på väggen där,
säg mig du vad skönhet är.
Ska man se ut som en pinne
och känna sig inne?
Ska man tro att man é cool
bara för att man köpt ny kjol?
Läppstift, mascara och kajal
vi har för stora skönhetsideal.
Varför få skuldkänslor stora,
och bli kallad hora.
För att man ser ut så man gör
och beter sig som man bör?
Tjejer sminkar sig i hopp
för att en snygg kille skall dyka opp.
Killar borde titta vad som finns inuti
och få reda på allt det sköna där inne i.
Nej, skönhet är vad som finns inuti.
Resten kan man skita i.
Spegel, spegel på väggen där,
jag vet nog vad skönhet är

Nyss skrivit lite med min älskling och de känns otroligt skönt att veta att han älskar mig för den ja är och för alla brister ja har. Vem fan vill vara perfekt egentligen?.Alla har vi fel och brister varför dissa de.Vissa går på utsidan som skönhetsideal man ska va smal och slimmad och se ut som en modell. Vem vill bli älskad av en kille som bestämmer och bara går på hur man ser ut. Man ska la fan bli älskad för den man är och ser ut. Enligt mig själv så äre insidan som räknas.Inget annat. Va den du är eller bli den som du inte vill vara. De är upp till var och en att bestämma hur dom vill va.
Jag har fel och brister ja vill ändra på,ja hatar min kropp,mitt utseende. Men de är de ja får leva med,men ja har iallafall en fin insida och de är huvudsaken.
De värmer de du skrev ska du veta!

Jag känner att jag har en perfekt och fin tjej som jag älskar över allt annat.. önskar att vi är tillsammans i all evighet älskar dej som bara fan



Dikter

Ända mot ända kan
ingenting hända
men om man sig vända
kan allting hända.

Ända mot ända
kan inget hända.
Men vänder man på steken
blir det allvar av leken.

Jag älskar en kille som älskar en tjej
som älskar en kille som älskar mig.


Kärleken är som att blåsa ballong
Man får ta i för att något ska hända
Men akta så den inte på en gång
Ska tappa luften och återvända

Den kan ligga platt och innehållslös
Vänta på att bli uppblåst med luft
den klarade vintern då den låg och frös
men i sommarvärmen blev det för tufft

Solen får ballongen att rinna
den blir mjuk och alldeles klen
gör ett försök att rädda den hinna
men jag är alldeles för sen

Kanske finns där en chans ändå
om jag låter ballongen få svalna
att inte ha så brått som så
och låta den långsamt få dala

Det är inte bra om den åter blir kall
den blir då förstörd för att blåsas mer
det är svårt att veta vad den står pall
för en ballong som talar är det sällan man ser

Stora stolta kärlek, lik ett hav av rosor rött,
älska ej så högt och hett och skumma dig ej trött!

Snart blir hagens hängbjörk grön och mjukt blir gräset där.
Gå ej dit min Lisa lill, ty då är våren här.

Då är våren här med sång i majnattrus så skön
och då är längtan hög och lång och het som mannens bön.

Gläd dig ej åt vårens luft och nattens hemlighet,
sjung ej visor, Lisa lill, om det som ingen vet!



Tisdagens resume då!

Idag har de blivit va med pojkvännen han kom knallande hit efter han hade lämnat ifrån sig bilen,för dom skulle sänka den åt honom. Så satt och kollade på tv med honom en stund. Sedan åkte vi och hämtade Natta och vägen dit fick älsk köra mammas bil.Haha de va lite småroligt att se honom köra hennes mongo bil och Natta höll på och tappa hakan när vi plockade upp henne. De va lite småkul de. Sedan vart de åka och fika en sväng och efter de vart de gå på stan en sväng och göra lite ärenden. Skjusade hem älsklingen till sig,sen åkte ja över till pappa och hjälpte honom med datorn och lite annat smått. Fick även låna en film som ja ska se,när ja nu ska få tid med de. De är ju en annan fråga de.
När de va klart där så åkte ja över till älsk och gjorde honom sällskap och väntade på att hans kompis skulle höra av sig om hans bil,så ja kunde skjusa honom...
Nu är man hemma igen,nyss kollat andra avenyn,märks att man missat några avsnitt. Suck. men men de kommer la ut på box de med sen någon gång får ja hoppas:)


Dagens fräkis!

En kille ville ha sex med en brud på jobbet, men hon hade redan en pojkvän. En dag blev killen så frustrerad så han gick fram till henne och sa:
- Jag ger dig tusen spänn om jag får ha sex med dig.
Men svaret blev nej. Killen sa då:
- Jag är snabb. Jag slänger pengarna på golvet, du böjer dig ner och jag är klar när du har plockat upp dem!
Hon tänker en stund och sa sedan att hon måste höra med sin pojkvän. Hon ringde honom och berättade historien. Pojkvännen tänkte till och svarade:
- Be om två tusen och plocka upp dem så fort att han inte hinner komma ur brallorna!
Så hon sa att hon sa att hon ville ha två tusen och killen sa att det är inga problem. Sedan gick en halvtimme och pojkvännen väntade på att hon skulle ringa. Efter 45 minuter kunde han inte hålla sig längre, utan ringde själv och undrade vad som hände. Hon svarade:
- Den jäveln betalade i enkronor!


Humor

Fick ett mejl av en vännina nyss,haha ja man kan ju börja va folk tycker och tänker om dom bildern ja straxt ska ladda upp ifrån mejlet.. Orkar inte ladda upp alla bilder,så valde ut tre st bilder.
Ni får ta de med en nypa salt,de är humor  trots allt,kallas det de iallafall


Snö snö och yttligare mer snö

Jadu de kan man ju fråga sig,när ska snön ta slut egentligen. Känns som de aldrig kommer bli vår.
Vill ha vår inom kort,då man inte behöver bära mängder med klädesplagg på sig för att de är kallt.
Våren då man kan gå normal klädd utan att frysa och en massa tunga kläder. De är mysigt när man ser blommorna börja slå ut och verkligen känna vårsolen glänsa och värma. Våren har ju sina höjdpunkter den med. Likasom snön har sina.Snön lyser ju upp dagen så de blir ljusare, den gör att de blir lite mysigare ochså för den delen. Man kan sitta inne framför en varm och sprakande brasa och bara mysa. De är en underbar känsla att få höra de sprakande ljudet ifrån brasan...
Men våren kommer väl inom kort den med,varför klaga och gnälla egentligen? De gör ju inte saken bättre. När de är sommar klagar folk på att de är för varmt och dom vill ha snö. Sen när snön väl har kommit klagar dom på att de är för kallt. Hur ska man egentligen ha de. De är lite små roligt de där. Vi blir ju nästan aldrig nöjda, finns alltid med ett lite gnäll i vad man än tycker...


Tisdag då

  • Vaknade upp av att älsklingen låg och små kolla på mig. Sedan vart de ligga och mysa lite.
    Gick och satte mig och kollade tv medans älsklingen satte sig framför datorn och nördade fotbollsspel hehe..
    Satt där en stund,sedan ringde telen. Så åkte hem och nu är bara invänta maten idag blir de raggmunk,de va inte igår man åt de kan ja lova:)

    Fick även en värmande kram av mellen tack så jätte mkt:)
     
    Ger kramen till
  • Katja
  • Marielle
  • Katja

Sprid gärna kramen vidare



Till alla som bloggar!!!

  • Varför bloggar ni?
  • Vad tycker ni är intressant i en blogg?
  • Vad skulle ni vilja läsa mer om i denna blogg?
  • Några ändringar ni skulle vilja göra?
  • Vad är bra och dåligt i denna blogg?
  • Läser du min blogg?

De är några frågor som ja har undringar över,vore kul att få veta lite grann.
Har ståt i valet och kvalet att sluta att blogga,eftersom ja inte haft någon motivation ibland, men nu blir man mer och mer inspirerad av andra bloggar som gör att man orkar ta tag i att blogga.
Tack för alla fina och värmande kommentarer. Alltid kul att få kontakt med nya trevliga människor och få sig en bild om hur dom har de och vad dom gör. Alltid lika spännande.

Har ni haft en bra helg då??



Tro hopp kärlek

Du är min början och du är mitt slut
jag bara älskar dig mer för varje minut.
kan inte fatta att det blev du och jag
 jag önskar att jag fick vara med dig varje natt och dag.
Det är sjukt hur du får mig känna såhär
vet du om att jag verkligen är kär?!
Jag älskar diig över allt
 Hoppas du känner likadant!


 

Jag har sett den blicken förr.
Jag har sett lågorna slockna.
Hoppas att jag har sett fel.
Men dina svar är så trötta
Försöker ta det kallt,
men oron finns där ändå.

För jag vill inte förlora dig.
Jag älskar dig.
Vill inte förlora dig.

I ensamheten plågar jag mig själv,
och låter tårarna finnas.
För jag vill inte visa hur rädd jag är.
Inte förrän jag kan röra dagen,
sover jag en stund
i den stigande solens ljus.

För jag vill inte förlora dig.
Jag älskar dig.


Jag kommer aldrig kunna beskriva med ord vad jag känner för dig, för du är verklingen perfekt.
Det finns inget jag inte skulle göra för dig, och det finns ingen som ska få ta dig ifrån mig.
jag vill vara med dig föralltid. För jag älskar diig för mycket för att låta dig gå. Du är min pojkvän!



Rädsla

När jag såg dig,var ja rädd att möta dig. När ja mötte dig,var ja rädd för att kyssa dig. När ja kysste dig var ja rädd för att älska dig. NU när ja älskar dig,är ja rädd att förlora dig.


Hallsberg

Nyss hemkommen ifrån hallsberg,hängde med älsklingen när han skulle besikta sin bil och de gick ju bra den besiktningen.Nu har man vart där upp för första gången hehe.
Nu blir de la datorn en stund,har inget annat speciellt för mig idag. Får bli lugnt.


Go morn!

Gomorgon, sitter i sängen och små drar mig lite just nu, och kollar på min andra hälf. Så goer och söt när han ligger och små snarkar för sig själv:)..
Natten har ja sovit riktigt bra,fast ja tvivlade på de efter allt som höll på att rasa samman igår. Nu är de påväg och ordna upp sig men klumpen den finns fortfarande kvar,men den försvinner väl så småning om,får man hoppas.
Dagen får ja se vad som händer. Morsan fyller 48 år idag så de blir la en massa som ska fira henne. Ja firade henne igår.Så de blir la lugnt skulle ja tro för min del.


Hårt

Vart åka till Nilla för att prata av mig lite, inte riktigt vart iform idag om vi säger som så.
Satt där och pratade och drack kaffe.
Även bråk och tjafs som gjorde att allt vart ett helvete,ont i magen,kändes som en kniv rätt i hjärtat. Blivit sviken många gånger och nu börjar ja inte stå ut med allt längre. Jobbigt med ändringar och en massa. Visst inte alla gånger ja visar vad ja tycker eller tänker. Kanske bara allmänt håller med. Men nu har ja börjat tröttna och tvivla.
Vart åka till Motala med gråten i halsen efter allt som hänt. Stackars Audin fick gå till stan kan ja meddela. Kunde lika gärna kört av vägen,kändes de som då. De hade inte gjort mig ett dugg.
Nu är de la påväg att ordnas upp men har fortfarande ett tvivel och en klump med en stor rädsla i. Natten kommer de inte bli mkt sömn av känns de som.
Men nu börjar iallafall mungiporna komma fram,får se hur länge dom vill stanna.


Bilder ifrån lördag kvällen



Konflikt

Konflikter förekommer i alla relationer och du ställs inför uppgiften att söka bevara det goda i förhållandet och minska skadeverkningarna av gräl och provokationer.

Om du är villig att lära dig att själv avstå från att uppträda respektlöst och krävande ökar du dina chanser att bevara kärleken och bygga upp vänskapen. Detta förutsätter att du söker lära dig att utstå och behärska alla dina känslor utan att vältra över dem på din partner.

Den fråga du behöver ställa till dig själv är om ditt främsta mål är att finna lättnad i stunden eller om det är att på sikt bygga upp relationen.

När ångest, hat, avund, skuld och svartsjuka griper tag i oss gäller det att hålla stadigt i rodret. Tillfälliga känslostormar får oss lätt ur kurs. För somliga av oss är det en frestelse att spontanistiskt följa varje känsloströmning och ge uttryck för alla impulser. En del upphöjer detta till ideologi. Jag ser det som brist på självdisciplin och målmedvetenhet.

Lägg inte onödigt ansvaret på den andre att behålla färdriktningen! Tids nog kan det hända att du blir beroende av att din partner lyckas behålla huvudet kallt och hjärtat varmt.

En del av de mest destruktiva grälen handlar i grunden om villigheten att bevara och bygga upp relationen. Man blir arg på den andre och tycker att det är dennes fel att ett förhållande kräver målmedvetenhet, ansträngning, uppoffringar och innebär ömsesidigt beroende.

Provokationer kan omedvetet syfta till att få den andre att bete sig dumt och säga något sårande så att man kan dra sig undan i självömkan och fantasier om ett liv i frihet.

Det är vanligt att gräl med denna bakgrund är svårförståeliga för båda parter. De uppträder ibland kring årsdagar, bevittnande av andras parbildning eller skilsmässa och påminnelser om livets ändlighet.

Vi önskar oss alla att få en fullkomlig livspartner. Grodan skall bli en prins och sedan levde de lyckliga i alla sina dagar.

I verkligheten hittar vi oss själva med en person som har både fel och brister och måste inse att detsamma gäller oss själva. Då inser vi att kärleken måste vara tålmodig. Detta är svårsmält för de flesta av oss.

Vi är benägna att tro att vi kan gräla på grodan så att den blir en prins och vill inte förstå att vi manar fram en rädd och aggressiv groda som eventuellt svarar med samma mynt.

Att gräla på någons karaktär är lika lönlöst som att vara arg på skorna för att du knutit dem för hårt! Om din käresta är slarvig, arrogant, dominant, obildad, framfusig eller hämmad så är det så. Det är du som har valt denna människa. Om än på dunkla bevekelsegrunder.

Möjligen kan du med kyssar och väl formulerade konfrontation vid lämpligt tillfälle få honom eller henne att med tiden växa som människa - men det är ett långsiktigt projekt.

Ingen ändrar sig för att jag vill det. Människor ändrar sig för att de själva kommer till insikt!



Fakta

Ditt namn? Evelina Lindström
Födelseår? 1989
Hur Lång är du? 170
Spelar du något instrument? Nej
Dina första tankar när du vaknar? Vad kommer hända idag
Vart befinner du dig just nu? i sängen med datorn
Biter du på naglarna? nej
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Rosa

Har du några husdjur? Nej
Är du singel?Nej
Vem är snyggast? hmm
Vem vet mest om dig? Natta,Sanna
Vad vill du ha just nu? En massa mys
Ditt mål i livet? Leva livet.
Rädd för? Reptiler

Sjunger du? ne
Vad har du för skostorlek? 39-40
Vill du (för-) gifta dig? ja det vill ja
kommer du överens med dina föräldrar? jao
Din hårfärg? Blond
Skor du hade på dig idag? Adidas
Kläder du har på dig? Jeans o linne
Favoritårstid? sommar :D <3
Favoritmat och dryck? det som e gott :)

Hur svarar du i telefonen hemma? aa
Hur svarar du i mobilen? aaa,hallå,evelina
Sov du ensam inatt? nej
Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov
Vad var det senaste någon sa till dig? Älskar dig ? Stefan
Druckit idag? ne
Vad är det för väder hos dig nu? Det snöar .:X
Godaste glassmaken? marängswisch
Drömmer du mardrömmar? ibland
Favoritklädsel? jeans
Favoritgodis? massa olika :D
Hur många kuddar sover du med?4

Längtar du mest efter just nu? Till min älskling
Vad luktar det nu om du sniffar lite? Parfym


Saknar du någon just nu? ja
Snus eller cigaretter?inget
Knark? - nej
Vill du ha barn? Ja men inte nu
Längtar du till din nästa födelsedag? Ja men redan fyllt
Är du blyg? Ja
Tycker du att du har fin dialekt? Ja östgöte
Tycker du om fester? japp
Tycker folk du är snygg? nja
Har du använt någon hårprodukt idag? ne
Vad har du för planer till helgen? Helgen som kommer blir jag inlåst : Jobba
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 18
Vem får en kram? mina vänner och stefan
Vem får en puss? stefan
Sprit, cider, vin eller öl? vin och cider
Hund, råtta eller katt? lätt hund



Lördag kvällen

Kvällen beståd av att invänta att en person skulle höra av sig. Men så vart de inte.Då vart de lite sura miner. Så åkte ut och hämtade Marie i korskrog och sedan åkte vi in till stan och fikade och pratade lite skit. Sen hörde Natta av sig så vart åka och hämta henne ifrån en efterfest. Träffade och prata med Bs och company vart även köra lite automat framåt natten när Axman avvek. Vart lite ovanligt. Vart några varv såg till en och en annan idiot ute oxå. Men de hör ju till.
Senare framåt morgon kvisten så skjusade ja hem Marie till korskrog och fick låna älsklingens bil. De va snällt:)

Sön: Inte sovit något vidare inatt,vaknat upp oroligt flera gånger. Vet inte vrf. Gick och la mig och kollade på tv framåt lunchtiden då älsklingen låg och drog sina timmer stockar:)
Dagen blir la fira morsan straxt med tårta. Kvällen vetifan. Försöker att inte planera eller lita på några planer längre. Blir sällan som så.
Nae nu ska ja gå och sätta på en kopp kaffe sen blir de intaga smultron marängtårta:D



Klarhet

Ögonen öppnas sakta upp, de är blå
De tittar i taket och ser ett ljus
Likt ett norrsken som hittat in i natten
Eller en regnbåge gjord av daggens vatten
En röst viskar tyst och försiktigt
Den vill inte störa, men vill höras
Det inre ögat som ser på djupets botten
Söker klarhet på alla plan i alla måtten
En ensam hand sträcker sig in i rummet
Ögonen får sätta sig på den lena huden
Handen dras undan rummet kupas för att ruva
Den vecklas åter ut till en ensam vit duva
Duvan tar ögonen med sig över haven
Flyger över länder och vackra stränder
Duvan landar på en annan främmande fönterkarm
Ögat stiger av fyllt av kärlekens blick å barm
Tittar så upp mot rummets mörka tak
Sätter färg som lyser upp så klart
En sihuett rör sig sakta i sin säng å kvider
Färgerna sluter om silhuetten så den ej lider
Allting är klart för ögat just nu
Ögat är själen och silhuetten e du
Allt har en mening här i våra levnads spel
Hjälp varann med tanken och du gör någon HEL


Sex

Sex ses av många som något självklart, likt mat, MAN ska ha.
De män som inte klarar att ha en relation med en kvinna, kan bli desperata ifall de har en kvinnosyn som går ut på att HON ska "ställa upp". Det kan gälla prostituerad eller flickvän och fru, hans sexlust ska HON inte hindra med ett Nej.
Lär er dissa dessa typer!


Jag är inte en av de bästa, faktum är att jag blivit bortstött av de flesta. Ibland gör jag rent av idiotiska saker och ibland hoppar det grodor ur min mun. Ibland sårar jag mer än jag gör gott. Men en mening jag säger ibland, det är en mening jag inte yttrar rätt ut i luften: jag älskar dig. Tre personer har hört mig säga de orden, två av dem är vänner, den tredje är min pojkvän, och när jag säger de orden menar jag det. Ibland har jag svårt att uttrycka allt jag känner, det är överväldigande. Så då säger jag bara den där meningen, och om folk då inte tror mig, då är det kört. Jag har svårt med känslor, svårt att uttrycka dem och ibland gör det mig sorgsen. Men den där meningen är helig för mig och jag tvivlar på att jag kommer yttra den inför fler än dessa tre personer under hela mitt liv. Älska är ett oerhört starkt uttryck. Jag tar det på allvar. Gör ni????



Vår dikt

Våren är skön
och fåglarna kvittrar.
Vattnet glittrar i solens sken.
Den strömmar över lind och hav.
Vitsippan och blåsippan slår ut.
Nu kan vi bada i bäck och sjö
och vi tycker, att våren är skön


Go eftermiddag

Hem kommen ifrån älsk för några timmar sen, passsat på och läsa bloggar. Bara inväntar på att kvällens fredagsbilder ska komma upp hos katja så man kan skratta och fnissa lite.
Hann även med en lur i solen, de värmde underbart kan ja lova. Riktigt skönt. Sägs att de ska bli snö nästa vecka och de vill ja verkligen inte ha ursch,nu när de äntligen börjar bli torrt och solen tittar fram så. Jaja de är sånt som märkt.
Älsk fått ordning på sin bil med de är ju kul och bra för honom,nu slipper man höra allt knakande.
Ikväll börjar visst robinsson. Någon som ska kolla på de?


Lördag:)

Fredagen blev de hänga med älsk till biltema och handla lite grejer till hans far,sedan drog vi även över jula och köpte även två filmer där.
Efter utflykten så åkte vi och lämnade grejerna och där bjöds de även på en kopp kaffe, som inte var helt fel kan ja meddela. Verkligen gott kaffe de där:) Tiden rann iväg där ochså de vart även kolla på så ska de låta.
Åkte hem kollade på king kong och efter de så åkte vi ut en sväng.
Gick och kollade på olyckan med den stulna bilen som hände igår,snacka om idioter som kört väldigt illa kan ja lova. Snygg bil var de ju, men dock lite däven och punkterade däck. En stor folksamling där omkring vare ju oxå.
Passade även på och prata lite med tösa som ja inte pratat på några veckor med:) Alltid lika trevligt

Kvällen blir de la hem till älsk skulle ja tro, kolla en film eller nåt och allmänt bara ha de trevligt och mysigt

Vad hittar ni på en lördag som denna då?


Fredag

Då har de redan hunnit bli fredag då:). Känns kanon skönt,lite små seg bara. Men fått ett arbete gjort nu på morgonen som ja mejlat in så de känns kanon att de är avklarat.
Nu ligger man och små drar sig i sängen de är inte helt fel de,när man vet att man kan ligga kvar längre än vad man brukar få göra.
Blir invänta på att älsklingen ska vakna och att man äntligen ska få träffa honom idag:d. Lääängtar som själva fan.
Efter de blir de la Linköping om de inte blivit ändrade planer,de är sånt som märks.
Inget roligt väder ute heller grått och molningt. Jaaa som ville ha sol som de var igår ute. Helt underbart och mysigt väder. Men ikke sa nikke. Kanske blir bättre till eftermiddagen de får ja hoppas på.

Ha en trevlig fredag alla bloggläsare:D


Go kväll

Nu har man vaknat till liv, och t om med pratat med älsklingen som ja inte pratat med sen igår förmiddag eller när de var.
Börjat piggna till lite nu, men har en fruktansvärd huvudvärk som tydligen inte vill ge med sig idag känns de som.
Blir nog att man kanske kommer slå ner sina blå rätt tidigt ikväll skulle ja tro. Inget vidare bra program på dumburken heller.
Suttit och kollat lite stugor och campingar på öland, men snacka om de finns ju en hel del. Och ja vill ju ha ett bra ställe som ligger nära lite av varje.
Någon som har något förslag på bra camping eller stugby där? Så  säg gärna till..
Imorn äre fredag shit vad veckan har gått snabbt, de blir la sova imorn o sedan bär de kanske av till linköping för älsk skulle handla högtalare eller vad de var. Då kan man lika bra hänga med och fördriva tiden och få umgås med den som man verkligen älskar
.


Oväntat

Vart åka iväg och träna,de va bara att bita ihop. De gick iallafall bra till en viss del, men sen hände något oväntat som gjorde att ja var tvungen att avbryta hela träningen och byta om och gå till bilen. Där bröt hela skiten ut.
Hatar detta, men nu vet ja ju hur allt står till efter alla veckor man har väntat. Ursch inte direkt i topp form nu heller,de går i perioder. Drar mig undan världen som finns utanför dörren. Allt började igår. Men någon gång ska väl de bli bättre. Men jobbigt att bli påmind hela tiden, och vill inte blanda in nära och kära heller, men samtidigt så vill ja finna en tröst där oxå. Men vill inte dra nytta av dom och dom ska få veta allt och va ett bollplank,, Jaja de rullar väl på får ja hoppas..
När ja kom hem så hade mamma ställt sig och gjort våfflor de va inte helt fel de kan ja lova. Mums:)
Nae nu ska ja krypa ner under täcket och dra på en film tror ja:)


Härligt väder!

Gud vilket härligt väder de är ute idag. Underbart  väder helt enkelt. Hoppas de håller i sig,vill inte ha mer snö och trams. Ursch.
Sitter på balkongen i solen och den värmer verkligen,de är ju nu den tar som bäst på kroppen sägs de.
Ska klä på mig sedan ska ja ut och gå en lång promenad i de fina vädret,bäst att passa på medans de är fint.
Blir kanske ta med sig kamran ut och ta några fina bilder. Får se hur de blir med de:)
Sedan blir de invänta kvällen då de bär av och köra ett träningspass

Vad hittar ni på en dag som denna?


Ärlighet

När jag var Mindre var det helt okej att säga till någon att han/hon var snygg i håret efter dom hade klippt sig   trots att man inte tyckte det. När jag närmade mig tonåren skulle man helt plötsligt bli ärlig. Man skulle inte ljuga för sig själv eller andra. Man skulle hitta det "riktigt" positiva i saker. Tyckte man inte att personen var snygg i håret sa man heller inget om klippningen, eller kanske påtalade "vilken snygg färg".

Vilken skada tar det egentligen att smickra andra lite? Jag kanske aldrig skulle drömma om att sätta på mig den tröjan, men kan jag inte tycka den är snygg på henne? Är det hela världen att säga det och göra henne glad fast jag tycker den egentligen är ganska ful?

Är det verkligen så fel att få andra att må bra fast man kanske måste ljuga lite?

Så länge ärligheten inte utesluter humor och kärlek är det möjligen okej", just denna mening har fått mig att fundera och han har helt klart en poäng. När ska man vara ärlig och när passar sig en vit lögn?
Det handlar om att inte låtsas som att verkligheten är någonting annat än vad den är. Det handlar med andra ord om att hålla sig till sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen".

I min kanske inskränkta värd har jag alltid försökt leva efter mottot att jag hellre blir sårad av sanningen än glad av en lögn, men hur ärlig är jag mot mig själv då? Jag hoppas och tror att jag har varit väldigt ärlig med det mottot och jag försöker att alltid tänka igenom hur mitt handlande skulle uppfattas av någon annan som direkt eller indirekt påverkas av det jag gör.



Jag tänker

Jag tänker på dig varje vaken sekund.Jag drömmer om dig varje natt.Jag tänker på dig varje gång jag lägger mig i sängen.Och önskar bara att du låg brevidVarje morgon är det tanken på dig som ger mig kraft att gå upp.Tanken på att kanske få träffa dig.Jag tänker på dig varje fotbollsmatch.Jag tänker på dig vare gång det blir mål,Och önskar jag fick dela glädjen med dig.Jag tänker på dig vid varje förlust,Och önskar att du kunde hålla om mig.För varje gång jag är nära dig blir jag glad.Och jag känner mitt hjärta slå dubbla slag.Jag tänker på dig varje kväll på krogen.Och önskar du kunde ta mig där ifrån.Jag tänker på dig varje gång jag är på väg hem.Och önskar att det var just dig jag kom hem till.Jag tänker på dig varje gång jag väntar på bussen,För med tanken på dig kan jag vänte hur länge som helst.Jag tänker på dig varje gång.Jag ser ett lykligt par gå och hålla om varandra.Och önskar att det var du och jag som gick där.Jag tänker på dig varje matte lektion.Och inser hur enkelt vi kan lösa alla våra problem.Och tänker på att det är du och jag mot världen.
Tänk om man fick ligga, i din famn, kyssa din hand,
känna våra hjärtan, slå i takt, med varan,
njuta, när dina fingrar, smeker, emot mina armar,
höra din röst, som fyller, min ensamhet med tröst,
det är en dröm, en saga, en önskan, som med dig, jag vill dela.
Lägger mitt huvud emot din mage och stirrar upp på stjärnorna,
någon dag så kommer du vara en stjärna och jag din himmel,
folk kommer se på dig som gudinna och följa dig dag som natt,
den dagen har du fått ditt allt och jag dig



Ser en äng,
ser ett frö,
som växer upp,
som blir en ros,
en ros av lycka,
en ros av glädje,
en ros av skönhet
den rosen är du.


Fixat

Där är man hemkommen då. Vart fara iväg och tvätta o fixa bilen efter skolan. Tvätta ur den och däcken. Nu är bilen ren iallafall. Passade på och kolla lite under huven oxå och fixade ett litet fel ja fann.
Sedan vart de skjusa hem Natta och innan de hoppa in och handla en snabbis.
Nu är man hemma, börjar smått få lite huvudvärk,ingen höjdare de direkt. Men de blir la lägga sig en stund så kanske den försvinner. Imorn är man ju ledig, så får se vad man ska hitta på för något skoj då:)


Ett steg närmare

Woho ett steg närmare studenten fick alla mina studentgrejer idag. Känns underbart att man ska få ta studenten och mössen var kanon snygg.
Nu är man laddad inte långt kvar nu,bara och bita ihop sista tiden går ju i skolan till v.17 sen äre ingen mer skola bara praktik till student. Kanon:D
Bilder kommer kanske upp framåt kvällen:)
Skrev skitprovet nyss och de gick faktiskt rätt så bra, de kändes så iallafall och de är ju skönt de kan ja meddela. Hoppas ja klarar de iallafall så blir de ett prov mindre:)


Ny design då!

Hehe yttligare än snygg design då. Lite svårt att bestämma mig för hur ja vill ha den.
Men följ mig gärna via blogglovin:D


Helt död

Nyss hemkommen ifrån träningen, de kändes att man vart ifrån träningen sen i söndags.De var bara bita ihop och kämpa på och de gick ganska bra faktiskt. Prövade även på en ny maskin idag,den var lite obehaglig men fy fan vad trött man vart på en gång. De blir träna upp sig på den ett par gånger så kanske man klarar att köra den länge.
Ska ta en frukt och käka på och kolla nätet lite nu tänkte ja, de suger nämligen i magen. Börjar bli hungrig men de får bli en frukt:)
Annars består väl kvällen av att plugga. HAHA ja ni hörde rätt. Ja skrev ordet PLUGGA. xd.
Måste klara provet ja ska ha imorn och sedan kompleteringen i den kursen så ja kan få mitt förbannade betyg någon gång. Blir sitta och nöta och nöta in det i huvudet så ska ja nog kunna klara de provet.
Ursch skönt att bli av med de sen för hatar verkligen den kursen och läraren honom ska vi absolut inte prata om. Ursch


Förr

Förr hade föräldrar många barn,
nu för tiden har barnen många föräldrar.

Åsikter är som spikar;
lätta att slå i, svårare att dra ur.

Alla vill leva länge, men ingen vill bli gammal.

Det största är ej att aldrig falla, utan att resa sig efter varje fall



Gomiddag

Nu sitter man och har lunch rast då. Bäst och passa på och kolla nätet lite under den tiden tänkte ja. Man kan ju ha missat något.
Dagens mat blev då spagetti och skinksås med en massa sallad:)
Nae nu ska ja röra mig ut mot gården och fixa lite.

Vad hittar ni på idag då?


Längtan

Längtar efter dig.I hjärtat finns ett rumsom bara är för dig.Och var jag än tar platsså finns du här hos mig.Jag hör din varma röst som inspelad musik.Jag lyssnar om igen hör den är helt unik.I mörker och i ljus ditt ansikte jag ser.Ur minnet tar jag fram de bilder där du ler.Men ibland allt du är för mig finns något svårt att bära,min längtan efter dignär jag inte har dig nära.Tycker om dig otroligt mycket.Du är snäll, du bryr dig och du är så omtänksam.När jag är ledsen så får du mig på andra tankar, bara genom att finnas till och genom att prata med mig.Det enda jag vill är att vara dig näraDet enda jag vill är att känna din kropp.Att känna dina armar hålla mig hårt, hårt intill dig.Omsluta mig med din styrka .Jag vill röra vid dig, vid ditt ansikte.Se in i dina ögon, röra din hals, dina armar.Din hårda rygg och hela din kropp.Jag vill se dig när du går.När jag ser dina rörelser vill jag bara ha dig.Jag vill se dina gulliga skrattgroparOch ditt söta leende.Jag vill röra ditt hår, jag vill vara nära dig.Det finns Så mycket jag vill.


Fakta:p

Matvanor:
Bästa maträtt? Tacopaj
Bästa dryck?
Vatten, cola
Hat dryck och maträtt?
brocoli,lever mm, whiskey
Bästa alkoholdryck?
rosa pantern, vin Tania, redbull vodka
Använder du smör på smörgås?
Ibland när ja äter macka
Smågodis eller färdiga påsar godis?
Plocka godis då får man variera bland allt
Favoritglass?
Marängswish och krossad chocklad glass


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Hmm de varierar
Har du mer skor än kläder? nepp
Favoritplagg? Myskläder, jeans
Hatplagg? kortbyxor

Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du?
pluggar och jobbar
Vad vill du bli? lycklig
Trivs du med ditt jobb/din utbildning?
jodå
Är lönen viktigast?
den är viktig men inte viktigast


Boende:
Lägenhet eller hus? lägenhet
Framtidsplaner med boende? Ett litet hus eller lägenhet tillsammans med min älskling
Litet eller jätte stort? Lagom=)
Drömboende? Ett hus som man själv planerat.
Landet eller mitt i stan? Ute på landet.
Mysigt eller sterilt? En blandning

Lite allt möjligt:
Har du barn?
nej
Är otrohet okej? nej
Älskar du någon? Jag älskar flera st
Betyder familjen mycket för dig? Ja
Är du lojal? ja d tycker jag att jag är
Tycker du om att dricka dig full? Tycker om att festa men inte att bli full för de är alltid någon man irriterar sig eller inte tål.
Hemmafest eller gå ut på krogen fest?? Beror på vad ja känner för.

 



Sugen


Nu får man väl hoppas på att våren/sommaren är påväg. Trött på all snö och allt slask som jämt blir. Vill verkligen har vår nu då de för de mesta är torrt ute och värmen börjar komma. Underbart att sitta eller gå ute i vår solen då. De längtar ja till kan ja lova. Börjar bli lite smått sugen på att köpa mig ett par snygga skor till våren/sommaren. Håller på och kollar runt lite, men finns inte så mkt som ja gillar,men ja har hittat några favoriter iallafall.
Så vilka skor tycker ni är snyggast då? Hjälp mig att välja om de blir införskaffa sig några av dessa skor,de vet man ju aldrig man kan ju hitta några som är ännu snyggare,de är ju sånt som märks.

Hmm smått irriterad är ja ochså vart inte som ja planerade eller som VI planerade idag. Hade fixat en massa och planerat allt med bilen och sedan får man ett sms. Tyvär så har ja annat att göra än att hänga med.. Jaja de går la före de med kan ja tänka mig,de är ju inte långt kvar. Fan hade sett fram emot att ha gått på de idag men ikke sa nikke. Ingen kul att gå själv direkt..
Vad ska man hitta på ikväll då har ju inget direkt att göra. Suckar.. Gjort allt som skulle göras. Bara invänta att morgon dagen ska komma så man kan åka iväg och snickra igen så de blir klart någon gång. De lär la va samma personer som var där idag som imorn kan ja tänka mig bara för att folk stannar hemma titt som tätt. De kan ju inte bli några bra betyg där inte. Men men de är ju upp till dom som sagt!
Vill ha helg nu så ja kan umgås med min älskling, de är något ja längta och ser fram emot r kan ja lova..

Vad har ni haft för er idag då?


Vilket är erat favoritdjur?

Skriv en kommentar vilket favorit djur ni har?


Trååk

Vart åka iväg och snickra idag då,de blev att åka i pappas bil dit för han skulle fixa lysena på min bil:). Ensam tjej och allt för alla andra  orkade inte eller skyllde på att dom va sjuka. Men men de vart plocka ner ställningarna och hamra och dra den alla spikar som vart kvar när man rykte och slet i plankorna. Väldigt lite folk medverkade idag. Finns ju ursäkter för allt som sagt!
Efter de va klart med de som var bestämt vart de dra en sväng över bbg och hälsa på Nilla ensväng. Vart en kopp kaffe där och en massa prat kan ja lova. Va länge sen man träffade henne och pratade om allt som händ och håller på och hända. De va trevligt de.
Hmm nu ligger man framför datorn och kollar nätet lite tänkte ja. Blir invänta kvällen då de blir iväg och köra step/arobic igen:).. De ska bli kul.


Du är

Det är du som har gett mig min glädje,dina tröstande, värmande ord,allt du gör ger mig lusten att leva
det är kärlek du sått i mitt blod.När jag känner mig ensam och ledsen finns du där med din smekande hand
det är tankar man bär här inom sigoch som sätter ett hjärta i brand.Låt mig alltid få vara dig nära lika nära som du finns hos mig det är kärlek och vänskap man känner all min glädje den ger jag till dig .Låt oss leva det liv som vi älskar bara vara så nära varann vi ska vandra igenom livet tillsammans vi går hand i hand.Jag längtar och saknar din närhetdet är du bara du som finns där om du visste hur kärleken saknar det är dig bara dig jag har kär.Som den sista människan på jorden ska jag längta och längtan det är du jag vill vara här nära intill dig vara nära dig här och just nu. Man kan längta så hjärtat det brister det jag känner är saknad av dig när du åter en dag står framför mig blir en lycklig dag i mitt liv.Bara du gör min saknad så gränslös ingen annan kan vara som du du är kärlekens storm i mitt hjärta du är min du är allt här och
nu.



Skaffat bloglovin

Då har man skaffat blogglovin så följ gärna min blogg där:)


Tycker ni rätt låt vann?

Tyckte ni rätt låt vann? Eller vem tyckte ni skulle ha vunnit??


Resume över helgen

Lördag kvällen bar de av till Linköping med älsklingen. Kom in  till Linköping lite tidigt så ja och älsk tog en lång promenad runt i stan. De va lite kyligt först men värmen kom var efter vi gick. De va mysigt att knalla runt,var ju ett bra tagsen ja knEallade runt i city där.
 Sedan knallade vi in på bio och kollade bedtimes story höll på och slå i när vi skulle köpa popcorn och cola  HELVETE vad stor popcornen var och cola. Fan aldrig sätt de. Men  men filmen var kanon bra,de va jätte mysigt och man satt väldigt behagligt så de är plus i kanten. Var ju bra länge sen man gick på bio.
Efter bion åkte vi hem till älsk föräldrar och kollade melodifestivalen på dom som var kvar,helt klart trevligt. Fick även kaffe och de smakade kanon bra kan ja lova. Hon kan verkligen koka kaffe den damen:)

Sön: Vaknade till vid middagen och kom på att ja skulle hämta bilen,och pappa hade ringt ett antal gånger. Så vart klä på sig och åka och hämta den. Inte mkt mysa den morgonen. Men men. Nu  fungerar den som den ska och remmarna är på plats och nytt avgassystem.
Åkte hem till älsk igen sedan hjälpte ja honom och installera lite på datorn, de tog sin lilla tid med kodningen,men till slut gick de.. Haha de tar sin lilla tid ibland..
Åkte iväg till bbg där de bjöds på kalas god mat hos hans föräldrar satt där och prata om allt möjligt. Och efter de vart de tårta och kaffe de va inte helt fel de kan ja lova:) Trevligt trevligt var de,de kändes skönt.
Åkte hem och plockade upp Natta och sedan åkte vi iväg och tränade  step/arobicsen. De va kanon skönt,men fy fan vad varmt de vart. Kändes verkligen att man levde efter de passet.
Nu sitter man hemma hos Natta och kollar tv och planerar lite grann..


Åka

 Nu blir de dra iväg på resturang och sedan Bio:D
l


Pys pys

Fredag kvällen vart de umgås med Marie. Skjusade älsklingen och efter de vart de åka lite pys pys bil. Åkte till Natta,Lars, och sandra och satt där en stund och kollade film. Åkte ut en sväng och möte Sanna och åkte lite,sen vart de åka och hämta älsk,Frida och Kim fårn parken och köra dom lite. Pratade även lite med de vanliga gamla folket:)..
Nae de va helt klart en trevlig kväll.

ikväll blir de iväg och käka och efter de blir de gå på bio,de ska bli förjäkla mysigt inte vart på bio på några år,så de är på tiden nu. Hoppas filmen är bra. Verkar iallafall de:).
Nae nu ska ja göra iordning mig och invänta min skjus:D

Vad hittar ni på en lördag kväll då?


ute

I väg och skjusa älsklingen snart då! Sedan blir de la några varv på stan skulle ja tro. Sitter och inväntar på att Marie ska komma de ska bli trevligt de:)
Blir la åka till Natta och kolla rallybrudar sen:)
Nu plingade de på dörrn:)


Luktar gott

Hemma från träningen för en stund sen,vart hem och duscha sedan åka och plocka upp syrran och sitta där och vänta på att hon skulle bli klar och allt. Lånade iallafall rallybrudar av henne som ja har tänkt kolla på ikväll när älsk är iväg på parken..
Nu börjar de lukta förbannat gott,ställde mig och gjorde taco paj när ja kom hem och nu äre bara invänta att den ska bli klar sen äre bara att hugga in:P


Frågestund

Då kör vi en frågestund eftersom ja är uttråkad.
Så fråga nu på tycker ja:)




Inte sova länge

Trodde man skulle kunna få sova skapligt länge imorse men nejdå. Så vart de inte. Dumma Marcus som sms:a och väckte mig. ursch. Försökte somna om men de gick inte. Vart i stället jätte pigg och började små jävlas med älsklingen som låg och små sov.Haha de va lite små kul,små retas med honom. fniss.
Sen vart de att man låg kvar en stund och tillslut vart de dra sig till tv och kolla om de va något vettigt.
Nu är man hemma ikväll och ska la snart dra iväg och träna ett pass innan helgen tänkte jag och sedan blir de invänta kvällen och skjusa älsk och kolla film:)

Vad hittar ni på en fredag som denna då?


Trött

Haha va illa, vaknade till för en stund sen. Måste råkat somna till eller något när ja kom hem. Men sovit som en prinsessa känns de som iallafall. De är ju skönt de. Var rätt så seg när ja kom hem ifrån älsk kan ja säga.
Så de vart tydligen somna till i några timmar på sängen. Inte helt fel de kan ja lova.
Telefonen hade visst gott varm oxå utan att ja märkt de va samtal lite hit och dit och inte påtal om sms.
Funderar på om man ska sätta på en kopp kaffe eller vad man ska göra. Hmm. För älsk kommer ju inte hem än på en stund. Får försöka fördriva tiden lite tänkte ja:)
Nu närmar sig studenten med stormsteg har ja märk. Frågan är om man kommer stå ut den tiden som är kvar.
Ska försöka komma ut på praktik efter påsk i sex veckor,men frågan är ju vad de är man ska vara någonstans. Så svårt här omkring. Suck.


Sent

Kvällen igår vart rätt så sen för min del,älsk jag och morsan satt och kollade på tv typ hela kvällen. Sedan kollade lite i skolkataloger och pratade om allt möjligt tyckte ja. Vart även en hel del mys eftersom ja inte träffat min älskling på några dagar,de va skönt att ha honom hemma igen.
Efter vi kollat på tv så hängde ja med älsk hem så var där hela natten och tills några minuter sen då ja åkte hem.
Var vrålhungrig när ja kom hem så vart att ja ställde mig och gjorde tonfiskmacka. Smaka inte helt fel de kan ja lova.
Ingen träning för min del idag kände ja, känns att musklerna måste va tid och vila den tid dom behöver. De blir väl köra ett pass imorn på dagen för kvällen äre full rulle. De ska bli kul de:)
Längtar till lördag då de blir att gå på bio med älsklingen min.

Vad händer hos alla bloggläsare idag då?


Smile

Eftermiddagen beståd av att dricka kaffe med Natta och Emma på mcd. Märks att man inte varit där på ett bra tag,för dom frågade vart ja tagit  vägen. haha.. illa. xd. Efter de vart de åka och hämta Sandra och va med henne en bit in på kvällen hon gick hem när Stefan kom till mig. Lika trevligt och efterlängtat som alltid. Suttit och pratat och kollat tv nu i några timmar. Mysigt de oxå:)
Nae nu ska ja gosa ner mig under filten med älsklingen min.'
Ha en fortsatt trevlig kväll:)



Home

Då va man yttligare hemma igen efter ett träningspass. Känns verkligen i kroppen,bara snurrade till i huvudet där upp. Ursch så vart vila en stund. Emma får nog lägga på en rem om hon ska va ifatt med mig på träningen snart. Du smiter för ofta gumman.. Jaja..
Efter träningen bar de av till Lidl och handla lite frukt och shit. Nu är de gjort iallafall. Skönt.
Nu har man ju iallafall intagit ryggläge och de är inte helt fel de.
Dagen ser relativt lugn ut idag oxå ska iväg och träffa älsklingen min sen när han kommit hem, eller hur de nu blir.
Kanske inte blir att träffa honom alls idag utan invänta helgen. Men de är sånt som märks. Ingen ide att planera för de brukar inte bli som man vill då..

Nae nu ska ja läsa lite bloggar.
Ha en bra dag!!!



Så äre!

Kärleken är obeskrivlig till dig, du har varit ett enormt stöd för min del,du har fått mig våga chansa våga tro och verkligen våga gå vidare med mitt liv. Har fått ett helt annat perspektiv av den bilden du har målat upp för mig och den bilden stämmer så bra. Trodde ja aldrig skulle säga detta,men ja har aldrig mått så bra med någon innan som jag mår när ja är med dig. Jag får vara den ja är som person, och då kan ja verkligen vara den ja egentligen är.
Få ha den mjuka sidan för mig själv,som ja inte visar allt för mycket av. De är så skönt att man kan få va den mjuka och lite halv blyga personen.
Personer som känt mig sen ja mindre vet hur ja fungerar och folk som ja lärt känna  nu på senaste tid har nog aldrig fått se min mjuka sida, och dom som väl fått se den eller lakt märke till den. Har aldrig trott att ja kunna vara så mjuk,
Bara visat de tuffa utåt men man kan ju inte alltid vara sån men ibland behövs de lite attityd för att bli hörd..

Känns så otroligt skönt att man kan andas ut och va sig själv, och skita i va andra tycker och tänker. Folk som tror dom känner mig har inte en anning om hur ja fungerar. Folk som snackar sin skit som dom eller hört om mig är verkligen ute på hal is ibland. Ingen vet ett skit helt enkelt. Jag vet vad som är sant och inte sant. Jag vet hur ja fungerar i vissa situationer och inte i vissa situationer. Men ja vet iallafall vad som är bäst för mig själv,för de kan ingen annan komma och tala om dittan och dattan om vad som är bra och inte bra. De är sånt man får känna sig fram till själv.
Jag kan få för mig att vräcka ur mig vad som helst när ja är arg,och då kokar de i dom orden som kommer ut oxå kan ja meddela. Om folk har problem med de så är de la upp till dom i sånafall. Men de är iallafall så ja funkar och så kommer de alltid vara. Och de som sägs i dom orden brukar jäkligt ofta stämma kan ja upplysa er om.
Har ni problem så säg de till mig istället än att håll på och fiffla med de.. Bara allmänt fegt..
För har ja problem med någon eller några så märks de bra tydligt, Visst ja kanske inte säger något direkt utan muttrar för mig själv om vad ja tycker om den/dom men de brukar komma ut förr eller senare ändå.När jag  fått säga vad ja tycker och tänker om de ena och de andra så  brukar va en otrolig lättnad att få de sagt.


Funnit ljuset

Ensam jag sitter här för mig själv.
Jag och min stora svaghet.
Jag trodde aldrig ja skulle hitta ljuset igen.
Men det gjorde jag . jag har äntligen funnit lyckan igen.
Bara från ingenstans dök du upp i mitt liv och räddade mig från allt som ville skada mig.
Du är ljuset i mitt liv.
Du kom in i mitt liv och lyste upp hela min vardag.
Utan dig vid min sida hade jag fallit isär.
Utan dig hade jag inte varit den jag är idag.
Att du kom in i mitt liv gjorde mig till världens lyckligaste tjej.
Utan dig är jag ingenting.
Det är bara du som kan lysa upp min vardag.
Ett långt & lyckligt liv med dig är det bästa jag kan få.
Jag älskar dig.


Hemkommen ifrån träningen

Vart iväg och tränat i cirka två timmar, de va underbart kan ja meddela när man inte tränat på hela helgen. Så vart dra med sig morsan och träna. Haha lite små kul för hon vart helt slut. När vi skulle gå därifrån så möte ja på min kära kusin han skulle in och träna han oxå. Så efter han tränat så blir de la umgås med honom en stund:)
De är ju alltid trevligt de..


Morsning korsning

Morgonen har beståt av druckit kaffe med Micke och Caroline och sedan vart de åka till carlsund och hämta Natta för hon hade ingen lektion eller hur de nu va. Åkte hem en sväng sedan åkte ja iväg med min bil till Svenne så skiten står hos honom nu så får se óm han kan fixa felet eller om de nu var de ja tror de va. Återstår att se.
Åkte med pappa hem och nu ligger man här och fördriver tiden lite, ska försöka få tag på Emma för ja är sugen på och dra iväg och träna några timmar nu... Bara invänta att hon ska höra av sig någon gång. Annars så blir de relativt lugnt idag tror ja:)
Skönt de med ibland.

Vad ska ni hitta på idag då?



Förbannat

Hmm idag vart de som sakt snickra en hel del och borra och en massa småpill. Sedan efter de vart de åka till mormor på 75 års kalas,där de bjöds på smörgåstårta och en massa godsaker. Var la där i några timmar. Pratade lite med ex:et oxå ska försöka dra en fika i veckan.,sedan när man skulle åka hem ja då givitvis började lamporna i bilen lysa. Vart ta sig for som fan hem till pappa så han fick kolla på de. Jävla skit bil aldrig en audi 100 igen kan ja lova, bara en jävla problem bil kan ja lova. Iallafall den skitbilen jag har. Ursch trött och förbannad blir ja på skiten.
SÅ imorn skiter ja i skolan och de blir dra med sig pappa till Svenne och skälla lite så han får fixa skiten åt mig. Så fick låna pappas bil tills imorn de är snällt de:)..
Snacka om ovanligt att köra hans bil,den är så lätt och sååå känslig, till skillnad mot min skithög till bil.
Nae nu sätter ja punkt där...
Hoppas ni haft en bra dag:)


Godmorgon!!

Då var man utvilad,känns att man verkligen sovit mer än 9 timmar inatt och de var behövligt. Nu är ja pigg som bara den,ska la börja rulla till jobbet straxt är ju tanken. Träningsverken har börjat släppa känns de som och de är ju skönt de.
Idag blir de la sätta upp dom sista väggskivorna på huset och sedan lägga klart taket. Får väl se vad som händer och sker och hur många de är som kommer och jobbar idag.
Efter jobbet blir de åka och fira en som fyller 75 år, så de blir la smörgåstårta om ja inte minns helt fel. Blir väl att man får käka sallad då,eller ta sig en liten bit iallafall. Ska ju ändå träna imorn så de försvinner väl då, får ja hoppas:)
Nae nu blir de la klä på sig och gå ut och skrapa is på bilen. suckar. Men men de behövs ju göras de me, jäkligt hart ute idag och isigt:S De gillar ja inte direkt, men får la köra lugnt..
Ha en bra dag!
Kommer kanske ett inlägg senare!


Helt mör

Då va man hemma efter ännu en hård helg med en massa arbete hit och dit. Inte nog med att man hade träningsverk och nu åkte man på och jobba och fixa hela helgen. Nu ligger man i sängen helt utslagen och helt död och trött som bara den. Känns som ögonen slocknar när som helst och klockan är ju snart bara halv 8. För tidigt att sova nu, men de  ser ut som man kommer slockna rätt tidigt. Ont i hela kroppen och inte blir de bättre för imorn blir de fortsätta på bygget,blir snickra och såga och en massa annat smått. Känns som man aldrig får tid att vila upp sig,men men. Blir la besöka gymet på tisdag skulle ja tro,inte tränat på hela helgen, men de känns att man används musklerna ändå i arbetet.
Nae nu ska ja stänga av datorn och sova skulle ja tro, känner ja mig rätt så kommer ja slockna på två röda:D


Bort?

Varför ska världen vara som den är i dagens läge? Man kan ju fan börja undra hur de kommer se ut om några år. Helt jävla otroligt att vissa saker tillåts överhuvudtaget  i Sverige. Och varför finns de såna jävla idioter som försöker göra livet surt åt andra. Varför de är la tamefan ingen mening, lösaktig energi kan ja ju själv tycka. De blir som de blir när man hamnar i fel kretsar och gör en massa onödigt dumt. Vissa får ju adrenalin av att göra saker man inte får göra. Jag vet hur du haft de, och ja skiter i om hela stan vet om vad du gjort eller vem du är. Jag håller dig varmt om hjärtat ändå för du är mitt kött och blod. Mitt mitt mitt. Thats it!!.
Folk kan sprida sin dynga som dom är duktiga på att göra i fucking staden Motala. Helt klart en jävla gris stad. Vet att du haft de tuft med alla skit, ja har försökt stöta dig så gott ja kunnat och hängt med de psyko o de ena och de andra.De är svårt ja vet. Men du måste försöka kämpa och lägga ner dom umgängena och försöka börja om på nytt, de är inte helt lätt eftersom folk släppar dig i haserna. Stå på dig,älskar dig trots allt vad som händer och sker..
Hoppas allt kommer bli bra efter allt nu...


Besviken

Fan vad arg jag är på mig själv just nu. Vrf ska ja ha såna problem med en sån rätt enkel sak,fan skulle funkat skapligt bra om man haft något vettigt bra självförtroende men ikke sa nikke så har man tyvär inte. Vill de,både för min och din del, men ja vågar inte vet att ja bara blir arg och besviken på mig själv när de blir fel.
Fan vrf ska de va såna jävla problem med en sån jävla skitsak..
Kommer aldrig släppa de eller klarar av de..


Sliten

Känns verkligen i kroppen nu kan ja lova,helt mör över tamefan hela kroppen. De känns verkligen att man har presterat något denna vecka med alla träning och de har kommit nu. Märks att man överansträngt nacken och inte tränat visa muskler som man typ aldrig tränar i vanliga fall.haha.. Men de känns att man lever,bara hoppas på att helgen går snabbt så ja kan va tillbaks på träningen på söndag igen:)
Dagens arbete flöt på som själva fan,vart klar före bås de va ju skönt de så fick frukost tidigare så nu blir de krypa ner och sova en stund till tror ja,helt stel och öm i hela kroppen



kopplat

Eftermiddagen och en bit in på kvällen spenderades hos Bosse och Karro. Han va snäll och kopplade in min nya stereo och sedan bjöds de på mat där ute oxå de va inte helt fel de heller kan ja lova. Morsan fick leka med Linuz för han hade överskotts energi som självaste fan och ja orkade inte leka med honom helt slut efter allt tränande och lite till man sysslat med idag..
Åkte till Motala och fixade arbetskläder och shit sedan vart de åka iväg och dricka kaffe och snacka skit med Natta och invänta att älsklingen min skulle dyka upp och de gjorde han till slut,så mös med honom innan ja åkte iväg..
haha hade även skadeglädje ikväll haha de va kul de.. Fan att de inte gick sämre..
Nae nu ska ja krypa ner hos mitt element och sova lite:P

Jag bitter ihop och kämpar men de känns fan meningslöst ibland!!!


Iväg

Då lyckades man somna om igen då,när mobilen ringde halv 8 imorse. Ingen höjdare sov så förbannat gott. Men men ja lyckades somna om igen,så vaknade nyligen. Nu blir de gå upp och käka en frukt sedan dra iväg och träna. Idag vetifan hur länge ja tänker köra börjar nämligen få träningsverk så de blir inte mer än två timmar idag kan ja lova. De skippar vi nog. Får se hur länge de blir,de återstår att se:)


Stereo

Woho vart iväg med far min och äntligen plockat ut mig den stereon jag ville ha. Kanon bra fanns bara en kvar på lagret så en jävla tur hade man som tur var.. Blir de ha musik i bilen till helgen om ja har tur,ska bara be någon som är händig som kan koppla in den åt mig. För ja ger mig inte in och gör de ifall de blir något fel. Så får se vem som gör de åt mig..
Sedan vart de iväg och fika med Krasch de va tamefan år och dar sen kändes de som. Typ inte setts sen i januari eller sen de nu var. De va trevligt,prata lite skit,kolla läget vad som allmänt hänt under den tiden.. Fika la i drygt två timmar tiden bara rann iväg. Träffade även Sarah  och Bea en sväng och pratade lite med dom. Stöte även på Madeline och passade på och gratulera henne till körkort som hon lyckades ta idag.. Kul för sig tjejen. Rulla lungt i trafiken hehe..
Nae nu blir de försöka få tag på någon som kan fixa steron åt mig imorn. För är ju ändå hemma hela dagen ändå ska bara iväg och träna annars blir de lugnt.


Utmanad

Jag vart utmanad av mixmix90

# Länka till den som utmanat dig
# Berätta 8 sanningar/ovanor/vanor om dig själv
# Utmana 8 personer i slutet av ditt inlägg

Sanningar:

1. mystjej är snäll mot alla vänner
2. mystjej favoritfärg är rosa
3. mystjej går naturbruk
4. mystjej har Inget tålamod
5. mystjej är mobilberoende
6. mystjej hatar falska personer
7mystjej.hatar djurplågare
8.mystjej har en bästa vän mixmix90


Umanar dom som läser





Träningen

Först när ja kom in där uppe så, sade de mig en röst här vill inte ja träna. Fick den känslan oxå. Men sen när ja väl kommit in och sedan fick se vem min tränare var så försvann den känslan och de va skönt de:).
För känner ju till honom sen innan och vet vem de är så de är ju bra de.
Gick igenom maskinerna och sedan vare bara börja träna kom väl in typ 10 över fyra och kom där ifrån typ kvart över sex så vi körde i typ två timmar och lite till och de kändes knappt som de var så länge. Dels hade vi kul och skämtade med tränarn och han är ju sån person oxå som skämtar och skojar och purshar de är kul de.. Verkligen en karl som gör en motiverad till själva träningen.
Imorn blir de dit och kör två timmars pass igen de ser ja fram emot. Så längtar redan till morgon dagen.
Sedan blir de även ett pass på Fredag oxå. Känns kanon att man äntligen är påväg att komma igång..



Peppad!!

Dagen började med att man gick upp plockade i ordning,bäddade sängen. Åkte iväg och hämta Natta och vi drog en kaffe på vägen. Sedan kom man hem vart ställa sig och diska o sedan börja laga mat..
Dagens rätt vart tagelatelle med baconsås inte helt fel de kan ja lova,smakade underbart gott.
Vart börja packa träningsväskan och fixa lite innan de bär av till träningen. Ska bli förbannat skönt att komma igång igen ångrar att ja la av sist tack vare en skit sak som hände i mitt liv. Men men nu äre nya mål som gäller.

Pratade med älsklingen min idag en bra stund de va mysigt att höra hans röst och att man fick sig ett gott skratt av allt man pratade om. Märks verkligen att  han får mig att lysa upp och må bra. De känns kanon skönt.

Nae nu blir de ladda upp batterierna till träningen och hoppas tränaren är bra. För de gör ju en hel del i sin träning att man kommer bra överens med den person och man kan använda honom som bollplank.


Att påstå

Om någon vågade påstå
Att du inte var underbar
Då skulle jag berätta
Att du är det bästa jag har

Att du är själva himlen
Min måne och min sol
Att du är alla blommor
Tulpan,ros och viol

Att du är en ängel
Som föll från himmelen en dag
Att du ger mig mod att vara feg
Och styrkan att vara svag

Att även när det regnar
Tar du solen fram för mig
Och när solen skiner
Så skiner den i dig

Att när jag gått vilse
Så leder du mig rätt igen
Att du är en stjärna
Min bästa vän

Så om någon sa till mig
Att du inte var underbar
Skulle jag berätta
Att du är det bästa jag har



Att ge någon

Att ge någon all din kärlek är aldrig en garanti för att bli älskad tillbaka. förvänta dig inte kärlek tillbaka;
Vänta bara på att den ska växa i den andras hjärta
men om den inte gör det, va nöjd med att den växte i ditt.
det tar bara någon minut att bli kär i någon annan
en timme att tycka om någon annan
och en dag för att älska någon,
men det krävs ett helt liv för att glömma någon.
Utgå inte från utseendet, du kan bli vilseledd
Utgå inte från rikedom, den kan försvinna bort.
utgå inte från nogon som får dig att le, eftersom det bara krävs ett leende för att lysa upp en mörk dag.
Hitta den som får ditt hjärta att le!



Gränser och frihet

Gränser och frihet

Gränser och frihet eller frihet och gränser?
Ibland kan man känna sig friare med gränser just därför att man har en säkerhet.
En säkerhet att kunna göra bort sig.
En säkerhet att kunna vara svag.
En säkerhet att kunna vara arg.
En säkerhet att kunna säga vad man vill.
En säkerhet att vilja säga det man vill.
En säkerhet att känna det man känner.
En säkerhet att känna det den andre känner.
På samma sätt kan frihet ge upphov till gränser just därför att man inte vågar.
Inte vågar göra bort sig.
Inte vågar vara svag.
Inte vågar vara arg.
Inte vågar säga vad man vill.
Inte vågar vilja säga det man vill.
Inte vågar känna det man känner.
Inte kan känna det den andre känner.
Känslor verkar inte trivas i frihet utan liksom männskor må bäst av gränser.
Gränser som borde vara hot blir istället skydd och stöd.
Mot vad?
Ensamhet?



Love

Jag älskar dig baby,  som jag aldrig  älskat  förut,  du  är allt,jag  någonsin  vill  ha,  allt jag någonsin  längtat  efter,   men det vet du nog.
Du kom och du log, Och du direkt mitt hjärta tog,Jag hade ingen chans,Det var som om bara du fanns,Jag föll för dig så lätt,För jag gillar dig på ett alldeles speciellt sätt,Det är du som gör så att mitt hjärta slår,Det är du som gör så mitt liv åter en mening får. Det finns tusentals stjärnor Men bara en solOch det är duDu lyser upp mitt liv och får mig alltid att le.


I Remember the day you came into my life.

I Remember the day you looked into my eyes,

I Remember the day I realized...

I Love You!

Sluta aldrig önska
Sluta aldrig be
Sluta aldrig hoppas
Under kan ju ske





♥Tusen bitar♥



Dagens händelser!

Vart iväg och snickrat idag med,nu är alla takstommar uppsatta och vägen klar på ena sidan har vi bara en skiva till att skruva upp så blir andra väggen oxå klar.. Nu börjar de faktiskt hända lite och man ser vad de håller på och bli oxå:).
Spikat upp taklister och börjat lite på sätta dit plankor i taket. Blivit mkt såga och spika idag.. Gått rätt så bra faktiskt,haha har ju tyvär inget tålamod så en hel del svordomar har ja hunnit med oxå..
Efter de så vart de hemgång,Emerson åkte med hem så droppade av honom vid mcd. Annars hare vart lugnt.
Träffa Sanna och Emma en sväng och imorn börjar mitt nya liv. Äntligen börjar träningen imorn,de ser ja fram emot kan ja lova.. Några kilo lättare till sommaren är mitt mål,så får se om ja kommer lyckas:)

haha just de lika bra och passa på onämna, ja har visst ett häftigt temperament fick ja höra idag!!
Där ser man. Prata prata du!!
Syftar på en viss person som sagt de!!

Vad har ni haft för er idag då?


Då kör vi en frågestund med då!



Hur kommer livet se ut?

Haft en tanke i mitt huvud nästan hela dagen som ja har gått och funderat och grunat över. De är ju den tanka hur kommer mitt liv se ut om 10 år då man är 30 år. Vad äre som hänt innan man fyller de året. De är en stor fundering som ja har just nu. Men samtidigt jävligt nyfiken på hur den kommer se ut..
Kommer man va samma person då? Hur kommer man förändras? Väldigt många frågor ihuvudet som dyker upp.
Framför allt kommer man leva då över huvudtaget de är ju den stora frågan de..
Kommer man va ihop med samma karl? Vart kommer man bo? Har vi flyttat ihop,djur?barn? Massa massa frågor som bara snurrar omkring.
Man kan ju alltid drömma om hur ens liv ser ut för de brukar ju alltid funka att drömma sig bort..haha..
Hoppas iallafall på att ja har ett bra jobb,goda vänner, hus på landet med en massa djur och en karl:)
Villa,volvo,vovve. kanske barnvagn vem vet. Inget man kan säga nu. haha..
Men har man turen så kanske den drömmen går i uppfyllelse.. Men de får man ta när den tiden är kommen.

Nu koncentrerar ja mig på de liv ja har nu och försöker få svar på dom frågorna ja grunar över i de livet.
Har iallafall en underbar karl som ja skulle tänka mig bosätta mig förr eller senare:) Skit bil har man ju oxå men de kommer bli en volvo eller golf till sommaren har ja sagt. Återstår att se.

Hur tror ni erat liv kommer se ut om 10 år?



♥♥♥

Att somna och vakna tillsammans
är en gåva.Att mötas igen och se in
i dina ögon är att komma hem.
Att känna dina armar
och din kropp tätt intill min,
det är högsta lycka...
så mycket kärlek strömmar genom mig.
Du min älskade är den som får mig
att tro på en framtid.

Hej, älskling
jag börjar med att säga tack
du är mitt ljus över dagen
du är mitt lugn varje natt
du är min livsglädje
du är min medecin

Du är min och jag är din
du är mitt hela fuuking liv
du är en ängel
ena halvan av min kropp
du är den bästa tjejen
som jag någonsin kunnat fått

Du är den jag alltid önskat
att jag har haft
du är min styrka att överleva
du ger mig inre kraft                          
 



♥♥Dikter till den ja älskar!♥♥

Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dessa lagar.
Med dig vill ja följa vinter och vår
och all min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt
och aldrig lämnar jag det åter.
Min lycka är din, din lycka är min
och gråten är min när du gråter

Jag sökte någon jag ville leva med,
men fann någon jag inte kan leva utan..

Det bästa jag kan få 
finns i din famn
att höra din röst
viska mitt namn
En kyss är allt jag önskar
jag behöver inget mer
för det är dig jag älskar
det är bara dig jag ser
Världen kan rasa
och himlen trilla ner,
tills stjärnorna slocknar
vill jag ha mer...

Du finns med mig var jag går
min kärlek din för evigt är
vi är nu och för alltid ett
min innersta kärlek du har
du gör mig hel
allt jag behöver är du
i hjärtat mitt finns du, bara du
att få vara din är min lycka
mitt liv är här och nu
din ömhet stärker min känsla
lyckan ger själslig näring
jag älskar dig, älskling
låt mig alltid få känna så här
är allt jag ber
i hjärtat mitt är allt till fullo

Du är handen
som passar handsken
Du är nallen som man vill krama
Du är den som alltid finns där
när man behöver dej
Du är den som vet fast
inga ord blir sagda
Du är den jag vill ta med mig
på en öde ö
Du är den som stöttar mig
när jag håller på att ramla
Du är den som får mig att sova sött
O det bästa av allt du är bara min
Mitt hjärta tillhör dig, min älskade.
Mina tankar är om dig, min älskade.
Mina drömmar dag och natt är om dig,
min älskade.
Stanna kvar hos mig för alltid nu,
min älskade, du gör mig så lycklig då!




Vad skulle vi göra utan kärlek?

All kärlek är bra kärlek, så länge den är frivillig,
ömsesidig och inte skadar någon tredje person!
Äkta kärlek är något vi alla behöver och vad är mer härligt än att tillsammans
med sin partner känna att en kärleksfull, öm blick säger mer än 1 000 ord?
Kärleken är universal och något vi alla behöver ha tillgång till!

Att värdesätta relationer mellan människor är viktigt och det gäller att ha en bra
kommunikation och öppenhet - till din kärlek, partner, vän, familj och medmänniskor.
Låt känslorna flöda, kommunicera med varandra och ha kvalitetstid! Vi vill att du ska värna
om den dina relationer och att du ska känna kärlek tillsammans med din partner - varje dag

För varje slag mitt hjärta slår,
Så hoppas jag att du förstår.
Att varje slag, det slår för dig.
Tack för att du finns hos mig.

Du lärde mig le åt allt svårt,
Du finns vid min sida
när livet är hårt.
Du vet att du betyder allt för mig,
Jag skulle aldrig kunna leva utan dig.

Tack för att du finns
och lyser upp min dag.
Hoppar du, Hoppar jag!
Jag älskar dej...


Kall dag!

Vaknade upp hos älsklingen min imorse låg o smådrog mig,sedan vart de ta sig i kragen och klä på sig och fixa lite. Såg så förjävla mysigt när han låg kvar i sängen och en annan var tvungen och åka och jobba hade mer än gärna krypit ner och somnat om igen.haha.. Surt.. men men.. Han behöver de me:)
Rullade iväg plockade upp Sanna och sedan åkte vi.
Idag har vi lagt sista golvet sedan satt upp 2 vägar som sedan de ska läggas tak på och de blir väl av imorn tror ja.
Blivit mkt såga och spika idag. Förvånad lyckades inte en enda gång att slå mig på tummen, men de kommer väl det med haha..
Började även snöa ute oxå ursch trodde skiten skulle vara över men nejdå inte inte.. Ingen höjdare,blir en massa blask och shit..
Nu ligger man hemma och läser dom dagliga bloggarna,krypit ner under täcket,helt frusen i hela kroppen efter att varit ute och jobbat hela dagen.. Hoppas de är varmare imorn


♥Varje sekund♥

Varje sekund som går så tänker jag på dig min underbara älskling. Varje dag klarar jag mig igenom. Men tro mig det är inte lätt när jag inte har dig vid min sida.
Du är den jag har valt att tillbringa hela mitt liv med, jag önskar dig och mig all lycka vi kan få.
Vi är som gjorde för varandra.

Dina ögon är fulla med kärlek
Dina omtankar är så betydelsefulla
Dina drömmar är helt fantastiska
Dina ord betyder verkligen allt
Din värme känner jag dagligen
Din underbara positiva sida älskar jag
Din kärlek tar du på liv och död
Din otroliga personlighet älskar jag


Allmänheten!!

Vad tycker allmänheten om denna låt då?


Kommentera

Ni som läser eller besöker min får gärna kommentera och lämna en liten eller en stor kommentar. Blir glad av vad som helst:D..
Så kommentera nu ,för de har de varit dålig om nu i några dagar:S


Kommentera

Ni som läser eller besöker min blogg får gärna kommentera och lämna en liten eller en stor kommentar. Blir glad av vad som helst:D..
Så kommentera nu ,för de har de varit dålig om nu i några dagar:S


Min blogg,mitt liv och fan mina ord!!!

Skrattretande,kul och vetifan vad man ska säga.. Finns visst folk som stör sig på mig istan och mina tankar,meningar och de ja säger. Men de skiter ja fullständigt i ja säger tamefan exakt vad ja vill och när ja vill. Om folk har svårt för de. Är upp till dom.. Ja har hållt mig i skinnet bra länge, men nu tänker ja ej göra de längre.. Nu tänker ja bära mig åt precis hur ja vill och sjunka exakt hur lågt ja vill. Skiter fullständigt i om folk har probelm med de.
De är mitt liv,mitt val och mina ord. Thats it..
Ingen ska hindra vad de är man tycker och tänker. De avgör man helt och hållet själv.
Och ja vet t om att vissa av dom läser min blogg oxå de är ju lite små kul, för alltid  retar de ju någon om vad de är ja skriver i mina inlägg..
Men som sagt min blogg,mina ord och ja skriver och tycker tamefan exakt vad ja vill och om vad ja vill..
Jaja nu har ja fått skriva av mig detta med.. Om man ska ta sig i kragen och kanske hitta på något får se..



Hemma

Nu är man hemma hos mig igen, älsk skjusade hem mig. De va snällt.. men han är ju snäll och allt min lilla prins:D
Vaknade vid middagen,men vaknade lite då och då tack vare puckan sms:Ar mitt på morgonen ibland.. Gaah
Jaja men ja somnade om som tur var,låg och kollade på älsk när han drog sina små timmerstockarR:D
Dagen blir la rätt så lugn,skulle ja tror, men får se vad som händer och sker


Lördagkvällen

Vart kolla på melodifestivalen och de fanns ju en del som var rätt så bra, men ingen som direkt ja fastnade för.Sedan kom älsk och hämtade mig så åkte vi runt lite och med tiden bar de av till linköping men på vägen så droppade vi av Natta i klockrike hos Lars för hon skulle dit.. Åkte runt i linköping och älsk tänkte lite fel så åkte lite galet.. haha men vi kom till de rätt stället sen iallafall.. Hehe märktes att de va länge sen man var där ute och åkte runt..
Plockade upp Tobbe och skjusade hem honom till sig, sedan ringde min far och de vart åka o hämta honom i bbg för han var lite väl rund om fötterna. Tur att ja har en underbar karl som skjusade dit mig så ja kunde ta hem bilen oxå. Tusen tack..
Rullade runt lite i stan träffade på några st,annars vare rätt dött ute. Trååk
 Blev åka hem och mysa innan älsk åkte iväg och hämtade folk.