Måndag

Då var den en ny vecka blev inte riktigt som planerat med jobb! Ledig till torsdag då ja har ett pass sen lördag börjar mitt 14 dagars långa arbetspass på raken! Rätt drygt men helt okej blir runt 110h beräknat! Sen får man va ledig 2-3 dagar sen får man se vad man åker på för pass där efter! Gött pengarna rullar in och blir en fin lön i juni lagom till sommaren det är gött de!



Motivation

Sjukt inne på anlita en PT på heltid under 3-4 månaders tid.
Man får bygga upp rutiner,tips och råd.
Moraliskt stöd, proffs som vet vad allt handlar om.
Varför ska en sån va så dyr för.
Ändrat min målvikt vill försöka gå ner 13kg så kanske man nöjer sig.
Men risken är la att man kanske aldrig blir nöjd?
Känns som så nu.
Man vill förändra så mkt omkring sig.
Jag har så jävla mkt vilja och ensvishet i vanliga fall, men vart
tar du vägen när du som mest behövs det förstår jag inte.
Kan va sjukt duktig men sen händer nån tuff motgång då rasar allt samman direkt.
DÅ är man på ruta ett igen.
Varför?.
Ge mig energi ork,ett ljus i tunneln.
Behöver det verkligen nu.
 
Kan verka glad,framåt lycklig framåt.
Men fasaden är inte alls så alla gånger.
Mitt pokerface är jävligt bra.
 
 


Tankar

Man kan inte vara alla till lags.
Alla är vi en egen indivit med våra egna behov,
Man gör sina val i livet.
Man sårar människor,folk blir besvikna.
Men man kan inte vara alla till lags.
Känns sjukt tråkigt gjort det som man gjorde idag, se hur en människa blev så pass sårad,ledsen och förstörd.
Men rår inte för saker och ting.
Ärlighet och rakhet varar längst, men tyvär så svider det extremt ibland.
Blev som det blev.
Livet är en berg och dalbana .
Man lär sig med åren.
Släpper inte in någon på djupet eller öppnar mig i första taget.
Tagit hårt efter allt man varit med om och dels gör det saken svårare för andra.
Att komma mig in på livet.
Men nån gång,blir man nog knäsvag och släpper alla skal.


Svårt

Blir så trött,arg,besviken.
Varför händer det jämnt.
När ska jag fixa det svåraste.
Hur lång tid ska de behöva ta??
Detta jävla elände gör mig knäpp.


Aprilkryssningen

Helt okej kryssning denna gång.
Kommer lite bilder nu.
Våra favorit bartender UNDERBARA MÄNNISKOR 
 
 


Lyckad

Denna kryssning blev lyckad den med. Mkt tjo och skim. Många goda drinkar och båda favorit bartendrarna på plats:) lycka och smält smör i solsken. Hjärtat i 2000 men bara drömma sig bort



Cinderella

Nu är dagen kommen för idag bär de av ut på Östersjön med brudarna! Yeah taggad som bara den! Fullt ös medvetslös



Taggad

Idag har man varit otrolig pepp inför kryssningen imorn. Lyssnat och dunkat musik i hela kåken hemma och bara känt mig levande. Jävla sjuka och inte ge med dig men skam den som ger sig ja ska iväg och så äre. Bara gilla läget! Även gått ner i vikt yeah ta tag i det mer när ja orkar och känner motivation! Till hösten ligger man under kniven om de går som det ska. Även införskaffat mig ett par rosa jeans för att bryta det vanliga mönstret och köra annorlunda!



Tis

Tisdag vart sjuk nu i  5dagar.
Börjar bli smått bättre som tur är.
Envishet det lönar sig ibland.
Vart hos läkaren idag så bara fortsätta äta ena medicinen ända till hösten.
Yttligare en-två tabletter extra jag ska äta tills ja får komma in till
linköping på remissen se vad det är som spökar.
Vart har dagens samhälle tagit vägen igentligen?
Fattar inte!
Sjukvården är ju åthelvete nergången.
Hoppas det vänder med tiden innan man tänker skaffa barn iallafall.
Ska inte bli några försökskaniner då får de vara.
 
 
Har även ringt och strulat med de viseversa saker denna vecka.
Nu är de slut på snällheet åt andra människor som inte sköter sig.
Hårt emot hårt.
Nu kan kriget starta.
Kommer kunna gå långt det här ,för ja tänker inte va snäll.
Kommer bli en sjukt elak tid men det skiter jag i.
Vet vart jag står och vad jag är kapabel till.
 


Kurrerar

Ligger kurrerar mig för fulla muggar.
Rethostan är kvar,snoret det rinner så jag blir galen, plus ont i tänderna
så gnager dom emot varandra.
Typsikt förkylnings symtom.
Men ack har 3 dagar kvar kurrera mig på innan de blir kryssning tajm med mina bönor.
Ska bli sjukt kul komma iväg igen.
 


Suck

Det här med att sova går ju jävligt bra! När man halvt har somnat ja då är man färdig att kvävas ihjäl av denna hosta som sättet fart och detta jävla slem som är segt som sätter sig! Fan vad ja vill ha hostmedicin men får ej ta de pga man är allergisk emot skiten helt plötsligt! Skumt det där.. Vill sova är trött ögonen går i kors får se när man får ro att somna en stund iallafall.



..

Igår kväll blev de gå hem tidigare ifrån jobbet mådde ingen höjdare! Kommer hem tar nya medicinen lägger mig en stund, börjar krampa hela jag och faller ner på backen och bara skriker rätt ut av buk smärta känns som nån stuckit knivar i magen på mig så hyperventilerar av smärta.börjar spy galla som tillslut blir blod. Blir in körd akut till akuten där diverse versa provet tas och får smärtlindring för vrålar av smärta. Fy fan för denna smärta säger jag. Läkarna visste inte orsaken ovanligt? Nejdå inte ett dugg men kan varit så att de kan varit något i medicinen som min kropp inte tålde eller haft nån bidragande faktor med den andra omtumlade saken jag var med om!



Ork

Frågan är hur mkt man orkar egentligen'! Kroppen strejkar men jag är envis som en åsna och inte ger mig i första taget! Om man kunde ha denna envishet när man tränar och inte bara när det gäller jobb! Suck. Ögon rinner, ont i halsen så var hämta ut mitt recept på cocollana förut så blir ta de se om slemet och hostan ger med sig! Tryck för bröstet och mellan skuldrorna. Jaja bara kämpa på snart helg då det blir försöka kurrera sig så man är pigg till nästa veckas kryssning! Ska bli spännande och se vad den har att erbjuda! Önskar de va fredag så man gick av sista passet imorn bitti men jaja hoppas tiden går fort! Försöka träffa mysfarbrorn i helgen oxå hoppas man är något piggare! Är så jävla förbannad och besviken på en viss person! Inte värd skiten under mina skor. Blir de klister av detta då vet ja inte vad jag är kapabel till att göra! Återstår se



2v

Hela två veckor har gått sen man fattade det tuffa beslutet! Sjukt vad tiden går fort glad att man haft sina bollplank och diskutera med samt haft ett jobb gå till och få focusera på det! Men nu efter detta har man verkligen sätt vilka som verkligen finns som stöd och vilka som verkligen inte förtjänar min energi! Men som sagt mitt val och känns som ett bra beslut ibland och ibland inte! Men bättre lycka nästa gång får vi hoppas



Onsdag

Jaha går man på första natt passet av tre denna vecka! Blir rolig på denna huvudvärk som kommer och går hela tiden! Blåser halv storm ute så lär kanske blåsa bort på jobbet vem vet! :) NU upp käka lite middag fixa till sig sedan hoppa i kläderna och rulla emot jobbet:)



Tisdag

Nu är man hemma ifrån jobbet,skönt va hemma och va ledig till kl 16 imorn eftermiddag då de blir första natt passet av 3 denna vecka! Sen är man ledig i helgen så blir åka till ena stumpan och umgås får se om de blir ut bowla eller vad som händer och fötter! Nu blir det krypa ner glo tv hoppas kroppen återhämtar sig ifrån denna sjuka' den som lever får se:) febern börjar ge med sig iallafall skönt de



Söndag

Denna helg har gått förjävligt snabbt.
Vart social och haft kul.
umgåts med vänner,grillat,o hyrt film.
Bara myst och tagit det lugnt så skönt.
Denna vecka jobbar jag hela veckan varav 3 natt pass.
Klirr i kassan det gillar vi.


Torsdag

Idag har de varit en slappis dag' sovit och det eftersom ja haft kvälls pass inatt så går av kl 03:15 om några timmar! Blir hemma söva en stund sedan upp vid 11 för att åka jobba igen! Yeah de rullar på nu och fick bonus på jobbet med så nöjd med denna månadslön iallafall;)



Onsdag

Vaknar av att man är super pigg och klockan ringer inte förens om några timmar då dr blir iväg jobba till eftermiddag. Härligt denna månad blir det betydligt mer timmar än va man brukar ha. Roligt men lite extra i plånboken i maj sen när lönen kommer då de kanske blir man unar sig något fint:).



Tisdag

God morgon Sverige! Vaken och utvilad riktigt skönt må ja säga:) dock sliten i rygg och nacke. Nu ut på promenad i solen sen frukost och sedan ladda för dagens jobb får se hur denna dag slutat. Kanske ensväng till gymmet får se vad kl hinner bli ikväll när ja är hemma:)



Jobb

Hela veckan blev de jobb för mig! Skönt när pengarna rullar in men inne i en period nu då ja inte känner ett dugg för jobba eller göra något. Suck. Bara ligga slappa och åka iväg njuta men nej de går ej pengarna måste in för man ska kunna ge sig iväg göra något senare såäre ju. Var tränade idag gick skapligt men denna jävla värk gör mig galen inte nog med kroppen är ej i form för ta hand om denna värk. Bara knappra tabletter och hoppas de släpper inom 2v får vi väl hoppas! Den som lever får se. Fick även besök ikväll av en vänlig charmig själ som hade med sig lite blommar till mig. Tack du lyste upp tillvaron ikväll ifrån all värk:)



Kanon

Fredags var det en kanon kväll med mina bönor. Vi gick ut käka på ghingis sedan vidare till the champs där de blev kolla matchen som inte gick så vidare bra! Sist men inte minst blev det bowling och jag vann det lönar sig bli förbannad när det går dåligt för då spelar man tydligen bättre än innan. Dålig förlorare det är jag och vet om. Var hemma runt halv 2 imorse blev fixa mackor kaffe krypa ner 1 timme innan de blev dax sätta sig i bilen rulla ner till Ullared för lite shopping! Skönt komma iväg och nöjd med dagens inköp;)



Shoppat

Nu har man suttit shoppat lite nya kläder till kryssningen.
Spännande se om jag blir nöjd.
Kände att ja behövde få unna mig något efter en jävulsk dag med smärta.
Det är jag värd.
Hoppas kläderna kommer nästa vecka.
Imorn blir det ut käka god mat på ghingis i linköping sedan vidare ut och bowla.
Humöret ska vara på topp sen får vi se om man sköter sig någolunda bra på bowlingen återstår
se är ju som sagt dålig förlorare haha.
Blir en trevligt efterlängtat fredag välbehövligt efter denna tuffa vecka känner ja.
 


Smärta

Känns att man lever, trodde de skulle vara lite värre detta,men glad att de inte är det. Men ska inte ta ut segern i förskott halva dagen kvar dock! Kämpa kämpa. Blir bra till slut det vet jag!



Ingen återvändo

Nu är det gjort, beslutet är taget! Nu kan jag inte göra ett skit om ja skulle ångra mig! Vart iväg o handla lite inte riktigt vart i form idag spytt och sprungit på skit huset! Var la sen igår all mat man åt som satte fart på magen! Nu njuta lite av solen sedan försöka vila en stund så ja inte stressar så man spyr upp allt!



Måndag

Måndag idag utvilad till Max! Igår hade man en trevlig och mysig kväll! Med god mat,dryck och massa mysfaktor. Idag blir det jobba några timmar sen får man se vad som händer ikväll! Denna vecka kommer bli sjukt tuff och psykiskt påfrestad!