Statistik

Statistik om kroppen:

- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen

- människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt

- längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme gånger 3

- lårbenet är lika hård som cement

- kvinnans hjärta slår snabbare än mannens

- på varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier

- kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen

- vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står 

Männen tittar fortfarande på sin tumme. :-)


Resume från fredagkvällen

Alkohol intag på högnivå. Sedan vart de dra till parken och ha kul och dansa. Träffade lite folk man inte sett på ett bra tag och snacka lite skit med dom..
Vart även ett jävla liv i luckan.. Säger som sagt, ja säger tamefan exakt vad ja vill och vad jag tycker och tänker..
Skönt nu är den lättnaden även fick de sagt som ja lääänge grunat på..
Höll väl på att smälla ett antal underkvällen men Stefan höll fast mig och de va inte så populärt i mina ögon, hade mer än gärna klappat på  en hel del.. Men de va ju samtidigt  bra att han höll fast mig,då slapp ja ju slå på skit,för skit skvätter ju som sagt!!
Jaja annars var kvällen helt klart godkänd, om man bortser ifrån en del personer
.
Några bilder ifrån kvällen,resten finns på Bdb


Feeest

Nu sitter man med allt och alla och pratar en massa skit,kul o träffa gammal kompisar igen och festa.. Och första gången man festar med kussen,de är kul:D..
Min älskade karl var här förut och gratulerade mig med massa fina presenter vart precis tårögd av allt ja fick,de va så jättttttttteeeeeeeeeeee fint kan ja meddela. Verkligen saker ja gillar och tycker om..
Älskar dig som fan min underbara prins:D..

Fick jätte fina rosa roser,halsband med hjärtan och örhängen och sedan två jätte goda parfymer.


Jönköping

Framåt kvällen vart de bråk och tjafs så åkte till Mjölby och hoppade upp i Stefans lastbil när han kom sedan började vi rulla ner till Jönköping.. Vart bra mycket lugnare när ja träffade honom och de va ju skönt de.. För att godlust o puckla på en annan person kan ja lova!
Var och kollade läget på apstället=arla asså nere i Jönköping,lyssnade musik och tillslut somnade ja till i sängen..
Förvånad som fan över hur skön denna säng var,helt klart godkänd:)
Kul och lite ovanligt att åka lastbil,var lite skakit i början men de släppte sen när ja började slappna av. Ne de va iallafall trevligt,kom på andra tankar och de va ju skönt de.. De blir att göra om fler gånger kan ja lova:) Åkte ifrån Mjölby typ 22 och anlände hem vid kl 6. Nu blir de krypa ner och sova lite så ja orkar denna dag som kommer bli full rulle på den oxå:)


Födelsedagen då

Vaknade av att mobilen ringde imorse o de va min kära kusin som ringde. haha han hade gått och plingat på över allt här runt omkring men inte hittat där ja bodde.. Så fick gå ut o möta honom.. Haha han hade missat min port xd. Illa..
Fika och prata en hel del massa skit med honom,de va trevligt de.. Åkte iväg till systemet och handlade tills imorn då de blir parken,... inte så pepp på de längre,men men.. De har la sina orsaker de me.,
Var med Fredde till lasarettet en sväng oxå.. Efter de blev de mcd och käka, träffa även på freddes kompisar där..
Åkte iväg till systemet Igen men dock inte handla till mig själv utan min kusse..

Åkte till pappa och vart firad där och käka en förjävla god tårta, sedan kom farmor och farfar m,m så vart öppna packet.. Fick grejer till bilen,mig själv och pengar så klart:)
Ska åka in till linköping och ta ut mig den stereon ja vill ha som inte motala har,så pappa skulle hänga med o paya den:D..
Var iväg på maxi och handla lite grogg virke  och sedan hårfärg. Blir färga håret imorn.lagom till parken om ja nu ska gå,inte bestämt mig ännu.. Har ju en biljett så de blir la gå iallafall....

Har kommit på, de är ingen ide att planera något längre,för de blir iallafall aldrig som man bestämt så de blir hädan efter ta dagen som den kommer... Thats it!!

Nae nu ska ja läsa lite bloggar och vänta på att mamma ska komma hem och fira mig.. Ska bli intressant och se vad hon har för paket..
Annars har dagen varit kalas bra:)


Idag är de ingen vanlig dag för idag äre min födelsedag!!

Woho klockan har passerat över 12. Gött nu äre ja fyllda 20 år de känns jätte bra..Känner inte så mkt just nu,mest seg och fundersam..
Kommer nog märkas mer i förmiddag och eftermiddag då de blir äta tårta och öppna presenter de gillar man ju, är ju nästan som en lite unge ibland haha... Illa ja vet.. Men va fan man fyller baraa 20 en gång i livet då får man va som ett litet barn som på julafton haha..
Nae ser fram emot dagen faktiskt,ska bli kul vad man kommer få.. Riktigt nyfiken


Någon mening med att blogga?

Den stora frågan är ju om man ska fortsätta blogga eller om man ska lägga ner hela skiten. Omotiverad som själva fan kan ja meddela just nu..
Dåligt med kommentarer också ibland.
Vilka äre som läser egentligen? Lämna gärna ett spår efter er!
Ren nyfikenhet asså

Nae nu slår ja tamefan ihop skiten för idag.


Hehe frän! Den skulle passa till min klädsel:D


Meningen?

Min blogg är som livet. helt meningslös i ett större perspektiv. livet på jorden är lika meningslöst som denhär bloggen. men varje människa skapar sin egen mening med sitt liv ändå. Precis på samma sätt har varje inlägg här ett individuellt syfte och en mening, trots att bloggen som summa är meningslös.

Usch, blir galen, är inne i den jobbiga perioden då hormonerna jävlas med mig. Är så jäkla trött på det, det förstör nästan halva mitt liv. En del märker inte av den perioden, medan jag blir trött, irriterad och vill helst bo själv någonstans där jag bara kan få vara det där PMS-monstret, få vara tystlåten och vara för mig själv utan att behöva känna mig otrevlig. Det värsta är att jag sväljer min frustration, vilket gör att jag säkert mår ännu sämre. Men eftersom jag är en person som gärna inte vill göra andra illa så sväljer jag, och då blir det att jag på något sätt ändå inte är mig själv, jag skulle behöva bli förbannad när jag känner det så, känner mig som en vulkan som ska få ett utbrott när som helst. Men jag kan ju inte heller förpesta livet för de andra hemma heller, det är svårt
.

Det är konstigt var livets gång går upp och ner. Upp och ner. Ibland är det upp, jääättelänge. Och ibland är det också ner, jättelänge.
Det är lite konstigt tycker jag. Varför är det så olika, och så olika för olika människor



Pest

Pest o pinna inte fan är ja någon ballerina.. Åhh på dåligt humör ochså, irriterad på nästan allt och alla just för tillfället..
Inte någon motivation till något just nu.. Surt..


De så kallade

Jag börjar tröttna på att leta efter de som man ska kunna kalla riktiga vänner. Gång på gång så visar det sig att de inte håller vad de sagt, att de går emot sina egna principer. Jag har inget till övers för människor som inte är principfasta. Falska människor är inga jag vill ha som mina vänner. Utan lojalitet och förtroende byggs inte vänskap. Men värst är nog trots allt att när man sen bryter kontakten, så visar det sig att man inte saknar dem. Inte ett dugg.


Tjuvstart

Fikat med Sanna sedan skjusat och hämtat syrran. Åkte hem till pappa och fika och pratade lite skiten o sen när ja precis skulle åka så fick ja äntligen min ena present som ja önskat mig till bilen.. En rosa klädsel med blommar,nu passar den perfekt ihop med rattmuffen.. Fränt värre tycker ja:D


Hemma

Hemma ifrån skolan äntligen,tanken va att ja skulle lägga mig o sova när ja kom hem så ja orkade med nattens pass. Men så vart inte fallet tyvär.vart inte som planerat men men.... Går la fler tåg.. Skönt ledig tors och fre nu så de blir slappa eller hitta på något.. Får se vad dagarna har att erbjuda:)
Frågan är ju vad fan man ska göra nu när man är ledig:S hmm


Gomorn

Jahopp skola idag igen då, känner inte ett dugg för de skulle helldre ligga kvar under de varma täcket än att gå ut i de kalla vädret med massa snö och slaskt. Ursch vill ha vår nu,tycker de får vara nog med snö för min del iallafall..
Vad står på tapetern idag då, först skola ska la dra mig mot vinnerstad straxt och plocka upp Sanna,som försovit sig IGEN!! jaja. Sen blir de la lämna in kursböckerna som ja inte använder längre så ja blir av med dom..  Gå på 3 lektioner tror ja de är idag så slutar typ 10 över 2 rätt så skönt.. Hem och sova en sväng så ja orkar resan inatt..

Vad ska ni hitta på idag då?



♥Äntligen♥

Äntligen är bloggen min färdig och nöjd som fan är jag över reslutatet. Tack så jätte mycket Marie för din hjälpande hand,de uppskattas verkligen kan ja säga..
Nu blir de nog t om roligare och blogga skulle ja kunna tänka mig.
Kalas bra helt enkelt..

Vad tycker ni om designen då?



Fixat lite

Fixat lite



♥Två dagar kvar♥

Nu äre bara två dagar kvar tills man fyller då, de känns kalas bra de:)
Nyfiken som fan på vad de är ja kommer få fniss:p

Önskelistan ser ju ut såhär
1.Kryssning
2.Bil stereo
3.Pengar
4.Resa.
5. Hundvalp
Typ lite av de ja önskar mig orkar inte skriva upp allt..
Börjar bli sugen på och dra iväg på kryssning med nära o kära snart faktiskt,vore skönt o komma ut och ha kul och framför allt komma ifrån stan några dagar. Eller typ ta en sista minuten resa till något varmare vore ju inte heller helt fel kan ja ju lova.. Känns som man aldrig blir av med vintern, vore iallafall förjävla skönt o dra till något varmare ställe och bli lite brun..
Men men får se som sagt vad man får på torsdag,ska bli intressant de.. Imorn blir de nog inte så mkt bloggande på kvällen för ska iväg och åka något fordon som ja aldrig åkt förut.. Fränt haha..



Irriterad

Tjat hit o dit om en  fucking jävla person. Börjar måttligt tröttna på detkan ja säga.. Jag vet bäst vad som är sant och inte sant i de fallet. Tro vad ni vill,för ja skit i vicket för ja vet iallafall bäst.


Go middag!

Vaknade imorse o hade ont i halsen och helt jäkla torr i käften.. Skulle inte förvåna mig om man blir sjuk nu till sin födelsedag och parken de vore ju surt.. Men hoppas inte man blir de iallafall för ja ska iallafall dit..
 Suttit med fittsamhällen som ja fick lite påbackning om och rättade till dom små felen som fanns. Så nu är ja klar med de skiten..
Ska börja med maten nu tänkte ja,börjar kurra lite i magen, idag får de bli köttfärsås och spagetti inte helt fel de heller..
Blir kanske ett inlägg senare,får se.


Vilken dildo är du?

Du liknar mest:  Laya spot
Du är en riktigt härlig prick! Vi på Passion Of Sweden gillar dig i alla fall skarpt. Du är pålitlig och man vet att man får valuta för sin tid om man spenderar den med dig. Om du inte håller med om det så är du antingen väldigt blygsam eller så känner du inte dig själv. Du är helt enkelt en sådan där som man vill tillbringa varje ledig timme med. Det skulle förmodligen vara varje människas dröm att efter en hård arbetsvecka få krypa ner i ett varmt bad tillsammans med dig och bara njuta.


Personlighets testet

Sådan är du:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över Varför saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.



Gjorde lite tester!!


Du är 24% ond!
Jag är en aning ond,fast i smyg!!








Stefan AnderssonEvelina Lindström
                                  75 %
Dr Love tror att ett förhållande mellan Evelina Lindström och Stefan Andersson har väldigt goda chanser att bli framgångsfullt. Så sätt igång och befolka världen!



Djurplågeri

Jag tycker att det ska bli hårdare straff för djurplågeri, och att djurrättslagstiftningen ska skärpas i områden som gäller tidelag och djurpornografi.

Jag tycker att människor är viktigare än djur, men det utesluter inte att man månar om djuren i ett samhälle också.
Djur är också levande varelser som kan känna smärta. Att plåga ett djur och utsätta det för lidande borde leda till högre straff än vad de är idag.Människor kommer fan undan för lindrigt,sätt dit dom jävlarna ordentligt. En gång för alla, de är bra mycket bättre..

Jag blir lika skärrad varje gång en rubrik av detta slag dyker upp på löpsedlarna. Hur kan någon människa bete sig mot något annat levande på ett sådant sätt? Offret i situationen är försvarslöst. Hoppas de får ordentliga straff är min första tanke, men hur ser verkligheten ut?

De är ju hemsk att folk kan utsätta sina djur för något dumt och elakt.. DOm kan ju tamefan inte va hundra i huvudet. Att verkligen få för sig att göra en sådan sak kan ja inte fatta,de är ju för fan ett liv de ochså.
De är fan hemskt o vidrig med människor som håller på som dom gör, dom borde tamefan få gå igenom samma plåga som dom utsätter sina djur för,de är inte mer än rätt.
Ni som läser detta vad tycker ni om det hela?



Miiiin

             ♥Vi är oslagbara♥



Bygg

Japp imorse började ny kurs då,byggnadsunderhållskursen. Började med att mäta på logen där de ska bli ett golv o sedan ställ med skivor i. Hängde med Olof och hämtade plankor på blåsvädret. Sedan vart de mäta och spika så de vart rakt.
Kallt som fan, för en annan trodde ju inte vi skulle va ute hela dagen,eftersom de är så förbannat kallt ute, var bara bita ihop och jobba i jeans och tröja.. Kallt värre kan ja lova.. Blev åka hem till älsk så han fick värma upp mig,för var typ iskall hela ja xd.. Satt där och sociala ett tag sedan vart de ta sig i kragen och åka hem och han iväg o handla..
Nu är ja rätt så trött,funderar på o vila,men risken är ju att ja inte kommer kunna sova ikväll..


Just de Ni KOMMENTERAR DÅLIGT ASSÅ!!! fy skäms


Resultatet blev

Natta kammade hem hela 16 poäng.
Och syrran lyckades pricka in 18 poäng..
haha wow.


Haha test mellan Syrran och Natta vem vet mest!!

Hur pass känner du mig?

1. När är jag född?
2. Uppväxt?
3.Vart gick ja i grundskola?
4. Favvodjur?
5.Vilken fritidsaktivitet sysslade ja med när jag var mindre?
6. Första kärleken?
7.Favvo färg?
8.Hur många år har ja gått på gymnasium?
9.Vem är ja ihop med nu?
10. Hur länge?
11.Hur lång är jag?
12.Vad hete mitt första husdjur?
13.Hur många tatueringar har jag?
14. Piercingar?
15.Vart går ja i skolan?
16.Vilken linje?
17.Vaf gillar ja för trosor?
18.Vilken är min favvobil?
19.Vad för djur har ja alltid önskat mig sen ja va liten?
20.Vad har ja för sko stl?



väntar

Väntar spännande på hur bloggdesignen på min blogg kommer bli. Tror den kommer bli kanon bra.
Kvällen har vart lugn oxå somnade till en stund helt slut eftersom man inte sov så länge hos Stefan inatt somna la vid typ 6 eller vad klockan var, rätt så seg då kan ja meddela och gick upp vid lunch.. Åkte hem käka smörgåstårta och nu står den mig verkligen upp i halsen kan ja meddela. Gott i början men inte längre..
Suttit framför datorn med bloggen en stund och sedan kollat allt annat ja brukar kolla igenom på nätet.
Suttit o pratat med älsk snart 1 timma så armen börjar bli lite stel, men de blir la krypa ner o sova snart tror ja för imorn äre ju skolan igen... Suck!!
Nu äre ju iallafall 4 dag kvar tills man är 20 känns kanon bra, vill att de ska gå fortare:) hehe.
Och sedan äre ju 5 dagar kvar till parken oxå det ser ja fram emot jätte mkt blir förfesta hemma hos mig med vännerna o sedan blir de dra sig till parken.. Älsk skulle festa hos Björn trodde han så ja skippar att hänga med dit,känner inte direkt för de! Blir bättre att  festa med nära o kära bra mkt bättre skulle ja tro...........

Nae nu ska ja kolla dom dagliga bloggarna sedan blir de nergång i sängen!!
Natti natti


Dikter

   Aldrig trodde jag att någon skulle förstå
   Aldrig trodde jag att någon skulle lyssna
   Aldrig trodde jag att någon skulle bry sig
    Aldrig trodde jag att det fanns någon som du!

Leende ögon, gråtande själ.
Du bär en mask, vad har du för skäl?
Jag älskar dig för den du är, inte för masken du bär.
Älska mig för den jag är och inte för den jag borde vara,
För jag är den jag är och det kommer jag alltid vara!

Vissa tror att kärlek bara är varma känslor
Men det är inte sant
Kärlek är inte bara rosor, kramar, choklad och pirr i ditt hjärta
Nej
Jag lovar
Jag har själv blivit sviken
Jag har själv varit där
Jag har själv känt den smärtan
Den smärtan att vara kär...

I love you more can say
I love you more for every day
I love you more that you can see
You are the only one for me

You and me forever
we are always together!

Tack för du lever
tack för du finns
för utan dej,
är livet mitt inte som förr.
för det var du som gjorde
livet meningsfullt med hopp och tro
Det fanns och finns även nu
vissa som sviker
men du har hjälpt mej
att vara jag - mitt riktiga jag

Du är underbar, du är allt.
Jag älskar dig, du är mitt allt.
Jag saknar dig enormt,
jag vill va hos dig nu och då.
Du är speciell, inte som alla andra.
Jag älskar dig

Aldrig trodde jag
att någon skulle förstå
Aldrig trodde jag
att någon skulle lyssna
Aldrig trodde jag
att någon skulle bry sig
Aldrig trodde jag
att det fanns någon som du!

Det är inte kärlek
när två människor
kryper ihop i ett hörn
medan livet brusar förbi,
utan kärlek är när man reser sig
för världen och visar vad kärlek
verkligen är.


Du är söt när du ler
Du är allt om inte mer
Du är den finaste jag har
vill alltid ha dig kvar
du är min ovärderliga skatt
Du är den jag drömmer om varje natt
Du är det bästa jag vet
Ska älska dig i oändlighet



Att ha en plats i ditt hjärta,
det betyder mycket för mig
för du är den jag älskar,
älskling lämna aldrig mig
för utan dig är jag ingenting,
det enda jag behöver
är värme från dig,
om jag blir kall
så finns du inte här.

Kärlek är något
man känner
kär är något
man är
kärlek är något
man inte glömmer
kärlek är något
man minns
för kärlek är
det bästa som finns
finns här i världen


Jag älskar dig för ditt leende.
Jag älskar dig för din humor.
Jag älskar dig för din värme.
Jag älskar dig för den du är

Din kärlek är äkta
din kärlek är unik
när du visar den till mig
och jag känner den inombords
Vill vara nära dig
Vill finnas där för dig
För min kärlek till dig
är äkta, så speciell
precis som din kärlek till mig
precis som din kärlek är unik



Du får mej att le
du får mej att skratta
ingen är som du
jag önskar jag kan va hos dig nu
även om du får mej att gråta
eller fälla en tår
men även vet jag att vi är två
även om vi går genom eld eller vatten
kommer vi alltid va två jag älskar dig

Du rör mig vid min själ,
jag känner det
Du berör mig med din kärlek
med den kraft jag alltid velat ha
Jag njuter av din närhet
och den passion du inbringer

Din beröran gör mig så hel
Din närhet skapar en glädje
och en trygghet som jag alltid velat ha
Jag njuter av din närhet
och av den passion du inbringer

Din själ tillsammans med min
skapar en synergieffekt
som jag alltid drömt om
Tillsammans med dig känner jag mig hel
Låt detta för alltid förevigas
För det är du som jag vill vara en de
                                                           


 



lördag kväll

Kvällen blev de kolla på melodifestivalen med Natta och Stefan. De va trevligt o mysigt de med tända ljus och chips:P..
Efter de skjusade ja Fredde och Dennis en sväng och efter de så åkte ja hem o sedan vart de åka med Stefan.
Tog en kaffe med Natta medans Stefan skulle fixa annat o sedan stod o prata med en viss person. Satt i bilen lika bra de.
Annars så var kvällen jäkligt lugn,prata med Axman och Bs en stund sedan vart de åka hem o kolla på tv en sväng och invänta på att mamma skulle ringa så ja kunde hämta henne. Men den tiden kom oxå, åkte ut o hämtade henne och ja hatar verkligen detta skitväder som var igår så min söta älskling erbjöd sig hämta henne. De va snällt de:)
Plockade upp henne ute i varv sedan rulla vi in i stan släppte av henne och Natta och sedan åkte vi hem och sov:p


Hur pass känner du mig?

Hmm suttit o funderar på vem som känner mig mest o bäst? Då kommer ja fram till att de är ju faktiskt Natta och Sanna.
Dom vet exakt hur ja fungerar o hur ja är och hur ja tänker..
De är skönt o ha dom runt mig om de kör ihop sig eller om de är någon som hänt, eller om man får för sig o göra dumheter så finns dom där.. Ställer upp i tamefan ur o skull och såna vänner ska man vara rädd om..
                                                De är du o ja i ur o skur.
         Vad som händer så vet vi vart vi har varandra,vi stötar varandra.
                                                De är så de ska vara



Propp mätt

Fy fan för smörgåstårta mätt som fan för att de är så förbannat äckligt gott. Nu behöver man inte äta på några dagar känns de som. Vart städa lokalen o greja sedan la ja mig i sängen en stund helt slut i hela kroppen.
Morsan fixa sig o när hon var klar så lämnade vi av Ellen o sedan skjusade ja ut henne till Bosse o Karro för dom skulle på fest i västra harg eller vart fan de var, så blir hämta henne i natt någon gång.. Hoppas ja orkar de bara, helt död nu för tillfället.
Kvällen blir väl åka till bbg o lämna grejer o sedan kanske svänga förbi hemma hos Stefans mamma o pappa för han skulle vara där en sväng. Men de kan hända mkt innan dess. Tanken är väl att kolla melodifestivalen med honom i så fall:) mysigt värrE:p
Hittar ni på ikväll då?


Resultatet blev

Från början


Resultatet

Helt klart godkänd mumma gumma


Smörgåstårta

Hmm nu håller man på och styr o ställer med tamefan nästan allt till kalaset.
Fixa smörgåstårtan som ser förjävla god ut o hoppas den smakar efter de ochså, ska straxt börja garnera den o sen kommer den ju va ännu mer läskande med alla räker o allt gott som den kommer innehålla. Haha mage kurrar för fulla muggar kan ja meddela. Så denna dag blir de svulla en massa o sedan ta emot presenter de gillar man ju självklart, alltid kul med paket..
Nae nu ska ja röra mig ut till köket o börja garnera dom lockande tårtorna sedan blir de fixa till sig o invänta att klockan ska bli tillräckligt mycket då folket kommer..
Hoppas ni får en bra dag, för de ska iallafall ja försöka ha:)


Fredagkvällen

Kvällen har spenderats med  Tobbe,Natta o Stefan fikat o pratat lite skit.
Sen åkte vi hem till Natta o kollade när lammen tystnat eller vad den hete, o efter de vart de linköping där vi var på Stefans jobb och sedan drog vi svängen förbi Max.
Fick ett samtal oxå påväg hem därifrån, inte så roligt men hoppas iallafall du inte gjort något dumt och att du lever.
Folk har försökt nå dig i 3 dagar nu men ingen vet var du är.. Hör fan av dig Fredde.. börjar bli måttligt orolig,eftersom ja vet vad du haft i tankarna o göra!!! Och sjunk fan inte så lågt o gör de!


Jobbat

Då var man hemma ifrån jobbet idag, gick kalas att jobba. Om man bortser ifrån insidenten. Inte direkt skönt o bli inklämd mellan gallret  av två kor. Ont i ryggen nu... Men men de är smällar man få ta när man jobbar med det.
Nu ligger man hemma o pratar med älsk o sedan kollar  lite bloggar.
Kvällen blir väl tillbringas med älsk:)


hemkommen

Åkte hem o duscha efter ja släppte av Natta, sen vart de åka o plocka upp henne när hon var klar o bege oss till gallerian.Där Stefan och hans syster Malin stod och väntade. Satt och prata lite haha med ens ösgötska:p
Nae men de va trevligt iallafall o gått med en kopp kaffe o fikabröd.
Och sedan fick ja ju träffa min sötnöt och han var lite bättre idag o de va ju skönt de:)



Go morgon

Lite små seg vart rätt så sent inatt och de känner ja av nu på morgonen. Skulle kunna sova några timmar till men de går inte måste upp o köra Natta till tandläkaren snart.. suck..
Får se vad denna dag har o bjuda på de blir la åka o handla till smörgåstårtorna som ska göras imorn de ska bli gött som fan på lördag o svulla de hehe..

Vart  skjusa kusinen o hans kompisar o hämta öl o sedan till en fest efter de åkte ja hem till Natta o kolla tv o sedan satt ja några timmar o försökte fixa med min blogg design men vart ej nöjd får se om ja orkar sitta med de skiten sen..
Annars åkte ja runt körde Natta till brygget o efter de åkte Fredde,Sarah,Bea och ja till mcd för Fredde va hungrig. Satt där ett tag o kollade läget finns alltid någon man irriterar sig på där inne jävla fjortisar säger ja bara.
Åkte hämta Natta  på brygget och efter de bar de av hemåt


Börjat släppa

Hmm nu börjar de släppa iallafall,börjar bli på bättre humör o de är skönt de. Orka va tvär på en sån grej som de egentligen inte är någon mening att sura över.. Jaja humörsvängning kallas de väl
Sitter o kollar lite bloggdesigners är sugen på en snygg bloggdesign min är såå tråkig..
Någon som har tips över någon bra?
Kom precis hem åkt med Fredde,dennis,tom o någon mer körde dom till väster o sedan till någon fest eller vad de var.
Skönt får då slog man ihjäl lite av tiden, ska snart börja dra mig från stan ska bli skönt..
Blir ta med sig datorn  så man inte missar något.

Woho snart äre parken också dit på ta kalas o fira min födelsedag yeah:)


Förlorar gnistan?

Vad fan äre som händer? Är de så här de ska vara och kännas så här?
Känns inte bra kan ja meddela.
Vad vill ja? Var är gnistan? Vet att den finns där någonstans, men de gör ju inte saken bättre när man bara blir bortknuffad hela tiden.
Skiter i allt snart kan ja säga, orkar inte med detta snart..
De är för krävande..
Inget blir som planerat.
Tror ja överreagerat lite oxå man rår inte för att man blir sjuk, men så som ja verkligen längtat hela veckan av o träffa en viss person har ja aldrig känt av förut. Och sen när de vart pannkaka av hela skiten så vart ja tvär o sur tror ja mest vart besviken o de kan ja meddela att ja är oxå. Fan då.. Ont i magen har ja och less på allt.
Aldrig reagerat så här förut ju, varför nu??
Känns meningslöst alltihop.


Jaha fuck!!

Hmm vaknade skapligt, möte upp Sanna o Paddan o drack kaffe sedan kom älsk förbi sjuk o dan.
Åkte till ungdomshälsan med Paddan, sedan efter de hämtade ja upp syrran.

Jaha va ska man göra idag då, vart ju inte som planerat hade tänkt umgåtts med karln, men ikke sa nikke vart de de heller. Men men de är som de är.
Ingen ide o va kvar i stan denna vecka känns de som, helt totalt meningslöst känns de som.
Funderar på o dra till linköping eller till typ vikingstad o va där till helgen eller lika bra stanna där över helgen oxå.
Ingen motivation alls, för allt ja har planerat gick i krasch..
Nu är ja på dåligt humör oxå.. åhhhhhhhhh.
Bara ja får hem skitbilen så ska ja dra iväg ifrån stan o bara bort till ingenstans.
Funderar på o stänga av mobilen oxå..
Nu snurrar verkligen tankarna som ja skrev om igår..
Jaja hoppas nu ni andra har en skit bra dag..


När hon

Till alla killar som blir förvirrade i olika situationer

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne! (Men ljug inte!)
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig .... "Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den



9 dagar kvar

Hmm folk frågar hit o dit vad de är ja önskar mig så suttit nu ikväll o tänkt igenom vad ja önskar mig när ja fyller, kom inte på små mkt men lite iallafall.

1.Pengar
2.Presentkort kläder. Gina/Hm
3.Bil stereo
4. Resa
5.hundvalp en liten  jackrussel :P haha
6.Smycken
7.Presentkort tatuering.
8.Gymkort

De är de ja kommer på en så länge iallafall o de får räcka.´Skrev inte upp allt eftersom ja vet om en del grejer ja redan kommer få när ja fyller så de är ingen ide o skriva upp de här
.


Tappat gnistan?

Hmm vet inte vad de är som händer runt omkring just nu. Tankarna snurrar tamefan hit o dit. Värsta dumma tankar o ideerna dyker upp. Bollar fram o tbx med tankarna för att se om de blir något vettigt av de. Men nej de blir nästan värre känns de som.
Rädd för att ja tappat gnistan/intresset eller är nästan på godväg o göra de, fast ja inte vill eller äre de ja vill? Hmm de är frågan de. Vet inte vad de är ja vill och hur ja vill ha de just nu.
Veckan har varit tuff sen i fredagskväll då tankarna kom om hur fan jobbigt allt vart. Fick ont i magen av att dra där ifrån. Allt kändes så jäkla fel,konstigt och helt fuckt upp. När väl skjusen började rulla ville ja bara öppna dörren och hopp ur i farten och springa tbx till de varma. Men nejdå de funkade ju inte o göra så. men men..
Men men de är väl en period de med kanske vem vet?




Pulka

Dagen har spenderats med Sandra. Vart på stan en sväng o sedan fikat o gått o kollat lite i gallerian o tillslut claes olsson. Inget att ha där precis enligen min mening.
Åkte till pulka baken jätten så Sandra kunde åka pulka med Lucas och  en tjej till som ja inte kommer på namnet på. Stod där o tog kort o filmade dom haha.. De gick undan i den backen kan ja meddela.
Åkte till jysk för hon skulle handla o sen vart de maxi.
Avslutningen vart framför tv o vi satte på en film.
Allt om min buske eller vad den hete.haha
Helt slut nu ska ja lägga mig o vila lite så får ja se vad som händer o sker senare.



Motala?

Jadu vad tänker du på när du hör namnet Motala fick ja en fråga om förut och ja svarade då!
Hmm jadu när ja hör de namnet så tänker ja mig en stad full med skitsnack o folk som har mer beskymmer om vad alla andra gör en sig själva och tror dom vet bättre om andras liv och tror dom kan hålla på o lägga sig i o snacka sin skit för de är ju Motala känt för.
En stad full med skitsnack  och en massa ruttna idioter som inte bör finnas eller lär lättare få ett helvete som dom förtjänar och i den meningen så syftar ja på många ruttna idioter som befinner sig inom räckhåll i denna stad..
De är min mening..Mina ord!
Vad nu du/ni tycker de är upp till er för de struntar ja fullständigt i.
Som tur finns de vettiga o omtänksamma personer här i stan oxå så man ska väl inte dra alla över en kant direkt.


Go morn!

Vaknade rätt så skapligt, började plocka iordning i rummet o  fixa tvätten. Sedan vart de börja med maten. Idag blev de blodpudding o fläsk inte helt fel de.. Ingen favvo mat direkt, men de gick iallafall att äta.
Ska väl röra mig in till stan sen o handla till kalaset på lördag, ska bli spännande och se vad man får av släkten hmm???
Annars så rullar väl de på som vanligt, jätte stolt över min svara kläning ja köpte igår som ja ska ha till nästa helg då de blir full rulle.:) Vill verkligen att den helgen ska bli kommen snarast:P
Nae nu ska ja fixa lite o sedan vänta på att Sandra ska höra av sig så vi kan dra iväg:P



Underbart!

Nyss hemkommen vart ute hos min älsklingstjeja o ridit lite, var helt klart underbart att sitta upp på hästryggen igen o känna av stegena..Var underbart helt enkelt men blev dock jävligt kallt efter en stund om händerna eftersom ja glömde sätta på mig handskarna innan ja red iväg.. haha xd,jaja får skylla mig själv.
Dock inte så förtjust att rida ute när de är snö och halt sitter o verkligen spänner mig men de gick ju bra idag som tur var. Nu blir de dra på en kopp kaffe och värma sig lite:)


pigg

Då har man vaknat o är pigg som en mört. Sminkat o plattat håret har jag oxå hunnit göra, ska snart dra iväg till stan med Natta o ta en fika o snacka lite skit.
Sedan ska ja se om ja hittar någon snygg tröja till kalaset som äger rum  på lördag:D
Fan 20 år snart, känns jäkligt skönt slippa ha folk som gör ärenden åt en själv, nu kan man ju göra dom själv!
kanon bra!
Nae nu ska ja klä på mig o sedan ringa Natta så vi kommer iväg någon gång.p


Oroligt!!

Inatt råkade en släkting till mej illa ut och det är när något sånt händer som man verkligen inser hur nära man kan vara att mista någon som man håller av med ett ögonblick. Jag blev jätterädd och hade jättesvårt att sova inatt efter att haft telefonkontakt med honom och magen vände sig upp o ner o en obehaglig känsla kom fram.ursch . Om jag var rädd, så vet jag också att min rädsla inte ens kommer upp i den nivån att rädsla som han kände och som han känner idag. Jag tänker mer på vad som kunde hänt, att jag kanske kunde haft oturen idag att vaknat upp och fått ett chockande besked om att han var väldigt illa åtkommen, och det värsta att han faktiskt inte kunde varit i livet idag. Den rädslan är djup och enorm.Man förstår inte det hemska förens det kommer intill ens nära. Man förstår inte att det faktiskt finns sjuka människor överallt och att man aldrig kan vara säker på vad som kan hända. Det finns så mycket ont i världen att man blir mörkrädd.
Hoppas de läker som de ska.
Nu ska ja försöka sova lite eftersom ja inte kunde somna inatt för oroligheten.



Inget o göra!



Till dig!

Jag älskar dig min prins
Du är det finaste som finns

Jag älskar att försvinna i din famn
Och när du tyst viskar mitt namn

Jag älskar vem jag är med dig
Och är inte det meningen så säg?

Jag älskar dig tills inga ord finns kvar
Jag kommer älska dig alla kommande dar



Värd det!

Jag är lycklig
Mitt liv lyser igen,090113 är den underbaraste dagen i mitt liv.
Då blev de vi, min älskling och jag.
Ni måste förstå, ja har aldrig mått så bra som ja gjort sen ja träffade honom,han har verkligen förändrar
mitt seende på mitt liv och att våga lite o anförtro sig hos någon igen!
De är så förbannat skönt, för ja förtjänar fan detta nu efter allt skit som hänt!
Det kommer aldrig finnas något något som kan få mig att sluta älska honom för jag känner att han är den
rätta för mig och jag vill aldrig förlora honom.
Han är mitt allt, han är hela min värld.
Kärleken bevaras den är sann.
Jag kommer alltid älska sig.
Jag älskar dig så mkt att de inte går att beskriva med ord!
Du är hela mitt hjärta, det är ditt namn som har ristats in i det och det är som  en
äkta tatuering, den komemr aldrig försvinna därifrån!
Han är ängeln som kom från ovan, med kärleken i din varma o mysiga famn och du är defenitivt den rätta för mig.
Är så förbannat glad att ja träffat honom, han har fått kämpa för att visa att han är pålitlig,han har förändrat mitt liv o gjort så ja fått en bättre positivare syn på de och alla inte är idioter utan de finns bra människor också och människor som bryr sig..


Vill bara att du ska veta
att för mig är du den ende,
ett liv utan dig
är som ett liv utan syre
Jag är så glad
för att du finns du är mitt liv
Jag älskar dig
Du är anledningen
Till att jag står kvar
Du är meningen i mitt liv
Den enda meningen jag har
Du är mitt syfte
Utan dig står allt stilla
Du är min själ
Du fyller mig med känslor
Du är mitt samvete
Du får mig att tänka rätt
Du är mitt hjärta
Och det är för dig det slår

Man måste respektera den man älskar, man kan vara både lyckligt och olyckligt kär.
Ibland kan det både kännas tungt och jobbigt, varför är förälskelse underbar men inte kärlek?
När man har mött den rätta så vet man det.
Kärlek börjar med bråk och slutar i...
Jag är alltid rädd för att min kärlek ifrån dej.
Kärlek är nått man får när man föds, kärlek är nått man vill ha när man dör, men det är inte självklart med kärlek.
Och kärlek är inte bara kärlek utan mycket mer.
När man är kär leker livet med en.
Jag är ensam och rädd, vill man ha all kärlek man får?
Av kärlek blir man varm inombords.

Kärleken är så underbart som en blöt kyss.
Med rosor i min hand och dig i min famn.
Jag vill aldrig vakna upp, upp ur dina armar.
Kärlek är ömhet och närhet.
Men ändå så är jag säker på att du är mitt liv.



Alla hjärtans dag!!!

Då var den dagen kommen. En mysig o trevlig dag man kan visa sin äkta kärlek o en massa annat.
 Älsk vart glad över presenten och de värmde ju:)..
Nu sitter ja o inväntar på att han ska höra av sig om vilken tid han dyker upp och hälsar på mig:)
Annars har dagen flytit på rätt bra annars,lite segt att gå upp tidigt imorse men de gick de med efter en stund..
Ligger här o väntar på att klockan ska bli åtta då blir de väl kolla melodifestivalen om de inte finns något vettigare att se sånt som märks då.
Nae nu ska ja kolla nätet lite..



Hänt idag?

Skola hade en stort prov i hela kursen i mjölk o nöt. De gick kanon bra tror ja iallafall kändes så iallafall och vi fick gå efter provet också så slutade tidigt idag med.
Kom hem o fixade lite o yx tokig på morsan. Inte förvånad men ändå! jaja.
Åkte iväg o plockade upp Natta så gick vi i gallerian och sedan tog en fika på lilla hem. Efter de vart de gå och hämta älsks biljett som jag hade beställt. Så nu är de klart iallafall.. Ska bli kul..
Åkte iväg o storhandlade så ja har så ja klarar mig hela helgen och veckan ska bli skönt o komma bort ifrån stan ett tag. Vart ju inte som planerat men men de går ju fler tåg som sagt..
Nu äre bara invänta kvällen och älsk ska komma hem så ja kan umgås med honom:)


Åhh jävla blogg

Blir tokig asså, när man inte kan blogga när man som mest känner för de. Samma visa idag igen  och samma vare inatt ochså så dampade bloggen.. Skit säger ja bara!!
Jaja vart i väg o umgåtts med tjejorna mina o kollat på växande magar o en massa kul.. haha.. Min har växt mest asg:p
nevars nu ska vi inte gå in på varför de är så, en  grej bara eller vad man nu ska förklara de som..De dom inte vet de dör dom inte av. Eller vad man nu brukar säga:p
Skjusade hem syrran ochså hon skulle visst se efter Smirnoff nu ikväll och imorgon en stund. Skönt de för nu blir de lugnt en stund iallafall haha.. Hon kommer väl tillbacks hit imorn eftermiddag eller nåt om ja inte minns helt fel. Blir för min del hem och packa en stor resväska o sedan dra iväg ifrån allt, ska bli förjävla skönt kan ja meddela.
Jaja nae nu ska ja la läsa lite dagliga bloggar o sedan vänta på att älsk hör av sig:)
Saknar honom som själva fan, känns helt knäppt. Jaja blir umgås med honom hela sportlovet eller nåt om man inte får andra planer att hitta på då. Funderar på o tatuera mig IGEN:d det är kul, har ju rätt många nu och kanske ska göra något mer o sen får de räcka men ja vet hur de blir, de kommer bli fler för de är beroende framkallande:P..
Jaja får se vad som händer o sker med de...


Åhh vill ha när ja fyller!

Åh denna sötsak till höger vill ja ha när ja fyller:D geeee miiig:D
jj


Namnsdag idag då!

Jaha då vare ännu en ny dag och sedan åka till skolan började halv 10 idag o fick sluta halv 1. Jäkligt skönt, haft en slapp vecka hitills. I måndags hade vi hemma studier, tisdags hade vi bara 3 lektioner sedan slutade vi och Onsdags var vi lediga och idag torsdag hade vi bara 2 lektioner.. ´Gjorde även småföretagande skitprovet idag då, får se hur de gick. Hoppas ja får reda på det tills imorgon..
Åkte hem började möblera om i mitt rum o höll på o damma och dammsög tamefan överallt i rummet så nu äre fint och fräscht iallafall ett tag framöver. Kommer ju ändå inte va hemma i helgen ska åka bort ett par dagar ska bli skönt o komma ifrån skithålan Motala några dagar iallafall och åka bort o leva livet ett tag.. Ska bli skönt.. Längtar tills helgen:d
Just fan har visst namnsdag idag, fick ett sms ifrån en som ja höll på o tappa hakan av.. Oj oj oj säger ja bara!!!
Kvällen blir nog relativt lugn tror ja kanske iväg o dricka kaffe får se vad ja känner för när den tiden är kommen


Skit ämne

Hatar hatar hatar o hatar verkligen fitt ämnet småföretagande B.. Inget ämne för mig o de gör ju inte saken bättre att ja inte drar jämnt med idioten till lärare heller..
Ska bli så jävla skönt o slippa denna kurs sen, inget ja tänker hålla på med iallafall så helt onödigt fitt ämne ifrån min sida..
Nae nu ska ja la ta fram skiten igen o göra några frågor sen åker skiten åt helvete kan ja meddela..


Tamefan illa

Hmm ligger här o tänker på tamefan allt runt omkring mig. Tankarna snurrar runt som en karusell.

Blir så jäkla förbannad på folk som inte låtsas som ingenting har hänt,fast de egentligen har de. Idioter som tror dom kan göra tamefan hur dom vill o snacka sin skit. Börjar bli riktigt less på de nu. Och skulle jag väl då chansen så kommer ni få höra de ena o de andra kan ja meddela o ja är tamefan inte rädd för att dra till er heller för de är ni tamefan värda. Finns ingen mer som ja vet om som är så jäkla ruttna o iskalla som ni är. Visst ja kan va iskall ja med men ja tinnar upp efter ett tag ändå.. Trodde man skulle få hjälp o stötning o fan o hans mormor, ne då allt skulle gå efter era jävla regler.. Åhh blir bara svart för ögonen när ja tänker på de. Men ni är ju som en påse skit som man skulle kunna sparka på flera gånger om och ni är värda varenda jävla spark. Man gör inte så som ni gör eller bär sig åt så. Bete er tamefan som vuxna människor istället o inte tror att mamma och pappa kan lösa problemen åt er. Är väl förfan dax och växa upp o inte vara någon jävla mamma gris eller?

Om de hade varit ja så hade ja iallafall sköt korten bra mycket bättre än vad du har gjort, trodde inte du skulle göra som de precis gjort men men.. Ögat kan lura o de har man ju lärt sig nu efter några tabbar och misstag i sitt liv.

Nog med de!

Börja träna snart igen, ser verkligen framemot de vill bli av med extra kilona som man fick på sig under en period och de ska bli skönt att bli av med dom och komma igång och bli något lättare till sommaren. Komma ifrån gammla minnen satt o kollade på kort förut o såg kort på mig sen typ sommaren 06 o herregud säger ja bara.. Var de verkligen så illa på den korten. Skäms fan lite, men tänker inte hamna där igen. Nu ska de tamefan bli träning på högnivå för min del så ja blir av med några kilon.

Funderar stort på o sluta dricka kaffe också men de vetifan hur de ska gå, med alla fikakompisar man har om dan som man dricker kaffe med o snackar en massa skit med. De kommer bli så osocialt och kännas konstigt.

Men de vore ju skönt o sluta med de oxå för ena stunden har man ont i huvudet o då dricker man kaffe o huvudvärken går över av kaffet. Och andra stunden har man inte huvudet o då tänker man ja tar en kopp kaffe så piggnar man till lite, men nejdå då får man ibland huvudvärk. Hmm hur ska de vara egentligen? Bra fråga. Varierar som själva fan.

Och de här med vänner som flyttar hit o dit som man känner att man tappar kontakten med ja kan lägga energi på de några gånger men sen lägger ja ner för de känns meningslöst. Och sen lite senare så passar de för er att höra av er o frågar hur de är och bla bla bla och man ska ställa upp och köra o skjusa o tamefan de ena och de andra. Trött på de nu, för nu äre slut på de iallafall.. För vänner de har ja så ja klarar mig om de är så att ni drar er undan o sedan kommer tillbaks senare.. Räkna inte med att ja är samma person som ni lärde känna för ja kan förändra mig som att vända på en 50 öring de är en lätt match om de behövs.


Jag är glad att ja träffat en person som gjort min liv till att våga lita på personer igen o de känns förjävla skönt. Jag skiter i att folk ogillar att vi är ihop. Alltid retar de någon och de är ju kul de med ibland. Tyck vafan ni vill för vi bryr oss inte.. De är vi som är ihop inte ni som ska bestämma vem som ska vara ihop med vem.

Han har förändrads bra mycket sen vi vart ihop och de är ju bra de att han inte låter folk köra med honom att utföra jobb åt andra för dom är lata o inte kan göra de själva o sedan säga ifrån saker som han inte vill göra eller fixa. De är bra.

Den grabben är värd varenda liten energidroppe kan ja säga, han har verkligen förändrats ta insiativ i ett förhållande och blygheten ser ja inte längre i denna grabb och de är ja glad över att han tagit. Jag är glad att jag gav de en chans till att försöka efter alla brister ja berättade för honom och de vända direkt och förbättrades.. Stolt är jag:).

Det är han och jag mot världen. Han är mitt allt,den ja lever för idag och den som ja tror på.

Är så förbannat glad att ja lärt känna denna människa för han är verkligen inte som alla andra stolpskott som man har begått stora misstag med som behandlat en annan som luft och styrt o ställt i ens liv och tvingat en till att fatta svåra beslut. Nu är de slut med de, vi har vårat liv tillsammans o fattar våra beslut tillsammans och om de är några fel o brister så tar vi de öga mot öga och tur är väl de att någon kan de för de är ju inte allt för många som kan de.. pick pick pick...

Åhh va skönt nu har ja fått skriva av mig,skulle kunna fortsatt skrivet men de hade aldrig tagit slut o nu måste jag plugga men ändå känner ja att ja kan forsätta o skriva.. Men lika bra o sätta punkt här för annars lär de komma ut en o en annan groda!



Ombyggnad!

Dagens händelser då: Hmm åkte till skolan o när man kom dit så hade man visst hemmastudier så vart utföra lite ärenden o sedan åka hem o söva vidare än stund xd..
Åkte iväg o fika med Sanna och padde ladi o sedan efter de vart de åka hem o käka mat o lägga sig framför datorn en sväng o skumma igenom nätet:)
Hämtade svinpäls efter hon slutat jobba o åkte iväg o umgicks med henne o sedan hem o hämtade lite saker hemma hos mig o sedan åkte vi o plockade vi upp Mikis o åkte hem till Natta o kollade film o käkade glass:D
Nu under kvällen har ja suttit o grejat med bloggen min o ändrat lite i menyn och färger o så.. Är inte riktigt nöjd ska försöka fixa en vettig header också men får se när de blir av:D


Vägen dit är lång

Vägen till lyckan är lång och snårig
min erfarenhet är mångårig
Att finna lyckan är komplicerad och svår
men att till slut kärleken kunna nå
får mig att känna mig het

Vägen till lyckan och kärleken
går via magen, de säger
Mitt hjärta du alltid äger
du förför mig med din blick
utan något komplicerat trick

Jag ser din längtan i dina ögon
att du vill och vågar
vi ska finna varandra på alla vägar och broar
som oss sammanför i kärlekens tecken
Min längtan är din längtan

Dina blickar, de avslöjar
att du både önskar och ber
om att få tillit och kärlek
Jag vill vara din för evigt
så att jag ditt skratt kan få se

Du är alltid välkommen hem
oavsett vad klockan är
mitt på dagen eller i natten klockan fem
Jag kommer alltid finnas där
när du vill ha mig dig när´

Min kärlek till dig för alltid är
vill alltid vara med dig få vara
jag vet inte hur jag ska förklara
min kärlek till dig nu och här
Låt mig bara få med dig vara

Skratt, gråt och glädje
det finns mellan oss
i jakten på den eviga lyckan
låt mig kärlek få känna
när du finns där, eld i mitt hjärta jag känna

Vägen till lycka är lång och snårig
lycklig jag är som kärleken få funnit
Du finns där i mitt liv
försvinn aldrig från mig,
det är du som kärlek är



1 månad med den underbara

Faan vad tiden går fort, idag äre 1 månad med min älskling. Känns som de var typ igår man lärde känna varandra,tiden rinner i väg som bara den. Ångrar inte att ja gav allt en ny chans. För nu är jag Glad och lycklig!

Du är den som gör mig glad
Ditt leende, Ditt skratt gör mig lycklig
Du är min sol, Min lycka.
Du är den som betyder
någonting för mig
Du är det bästa
som har hänt mig
Jag Älskar Dig

Du har ett leende
som får mig att bli knäsvag
en blick som får mig att känna mig vacker
en själ som är vackrare än himlen
ett hjärta stort som flera oceaner
en charm som smälter isberg
kan kärleken bli vackrare än så?


Kväller

Nu äre kväller o snart äre dax o krypa ner o sova dock själv.. suck.. 
Kvällen spenderades med Sanna o sedan med Älsk en stund:) mys på den:p.. trevligt trevligt.
Haha skrattretande asså säger ja bara, du är så jäkla illa. Jävla idiot säger ja bara! Finns folk till allt och de har vi ju vetat sen innan.. Hmm jaja de är som de är, riktigt kul när han gjorte tvärt emot vad du sa.. Sug på den du!
Nae nu ska ja krypa ner o nanna kudden en stund:P


Pluggat

Åkte rätt så skapligt ifrån älsk på förmiddagen för han skulle få främat o lite annat.
Tog brinken vägen hem o de va ju bara o glömma för en jävla lastbil  hade krockat o stod o blockerade hela vägen. Var bara o försöka vända o sedan ta östermalmsvägen. Plockade upp Natta o körde henne till jobbet och sedan vart de hem o FÖRVÅNADSVÄRT ta fram läxböckerna o sätta sig o plugga o har suttit med läxor o pluggat hela eftermiddagen så nu börjar ja bli klar o de känns kanon bra för då är de skiten klart. Sen gäller de o ta igen allt man missat oxå de är ju knappt någon energi som finns till de tyvär .. ursch.. Men men får se måste ju försöka få de skiten gjort oxå tyvär så ja får betyg i dom ämnena..
Nae nu ska ja sätta mig o läsa lite bloggar för nu lägger ja ner pluggningen för ikväll:)


Söndag

Dagen vart idag att åka till en gammal o älskvärd tjeja som ja inte träffat på fan bra några månader. Var kul o komma o hälsa på henne o skratta o prata en massa minnen. Och satt o planerade lite svagt sommaren o de kan bli jävligt roligt om de blir som vi har tänkt oss.. haha..
Kaffe o kaka de va inte helt fel de heller o en massa babbel:p.
Var la där i några timmar o va social o sedan vart de rulla tillbaks till Motala igen o kolla läget,lika dött som vanligt!
Nu ligger man hemma i väntar på att älsk ska komma hem så man kan umgås med honom hela kvällen, de ska bli trevligt o mysigt de.. Annars händer de väl inte allt för mkt de är ju som sagt en tråkig vanlig söndag!

                                          Älskar dig!!!



Lördag kvällen

Vart  hemma o kollat på melodifestivalen o Sebbe kom förbi så dom drack lite o en annan var nykter. Funka de me blir o ta igen de nästa helg hehe.. Var ju trevligt för honom har man ju inte träffat eller sett på bra länge.
Rätt så bra låtar var de ju oxå med i melodifestivalen men hur fan röstar folket.. Caroline of ugglas var ju tamefan katastrof.. men jaja..
Åkte iväg o skjusade  Sebbe till festen på väster sedan drog vi andra iväg o drack kaffe o efter de bar de av till väster där vi hälsade på Lars,Tilman o Björn satt där o kollade film o efter de bar de av hem till älsk där de oxå vart film:)..
Telefon gick varm så vart ingen lugn stund där, skjusa folk hit o dit, men tillslut vart de lugnt iallafall o de va ju skönt de, för ingen höjdare att köra i skit vädret som var igår kväll ursch!!

Söndag: Inte hunnit göra så mkt idag,vaknade typ vid 11 eller vad klockan var för älsk mobil ringde o efter de vart de ligga o dra sig en stund o sedan upp o göra lite nytta:)..
Ska käka nu o sedan blir de rulla till bögensberg en stund o va social:)


Go kväller!

Dagen började med att åka till skolan o var där o hade några lektioner. Åkte hem o lagade mat o duschade o fixat lite innan de vart dax att åka över till älsk o kolla film:). Väldrig roliga filmer, märks att man verkligen inte kollat på dom sen man var liten. Kollade på Lejonkungen o den är ju höjdpunkten den o sorglig:(.. Men förjävla bra. Sedan vart de Lilla sjöjungfrun o de va ju inte heller igår man kollade på den.. Kanske skulle ta o gå igenom alla disney filmer som man inte sätt sen man var lite,de skulle va rätt så kul:)..
Åkte även ut o åkte en sväng, stannade o prata med Jonas,Katja,Bs,Axman  o några till. Snacka om de va länge sen man prata eller såg den bruden de va kul o trevligt de:)..
Även magen började bli hungrig framåt natten så vi drog in till max ja,älsk o Natta,de va trevligt de me. Sedan avslutades natten till o sova eller iallafall försöka haha:p.. Natta drog ju sina timmerstockat hon xd

Lördag: Inte gjort så mkt idag vaknade till typ vid middagen o då åkte ja o skjusade Natta o älsk skulle fixa bilen sin.
Åkte hem o somnade till en stund o sedan vare bara hoppa in i duschen för Sebbe skulle komma förbi, var fan inte igår man såg honom kan ja meddela. Men de var trevligt, nu sitter vi o kollar på mamma mia vetifan hur många ggr ja har sätt den,men lika bra o offra sig.. Hmm snart börjar ju melodifestivalen,blir nog kanske kolla på en stund ,får se.



City

Vaknade till vid typ halv 2 o knallade in till stan när ja möte upp Natta. Gick o fika o prata lite skit,lämnade in min skor på omklakning oxå så dom ska ja hämta imorgon:) sedan gick vi o fixade  lite grejer.Fy fan vad gulligt o söt de blev suttit o fixat med de .. Hoppas han blir glad:) Vill oxå ha en sån haha..
Älsk kom o hämtade mig på Nattas jobb så vi åkte hem o myste galet innan han åkte till jobbet, vet inte hur många gånger vi försökte åka men de vart inte så men tillslut efter en bra stund så vare dax o slita sig ifrån varandra.. Suuurt..Men men de är fredag imorn jippi:p.. Knallade över till pappa o hämtade pärlan min så nu åker ja behagligt igen yeah... Kvällen blir väl lugn o så älsk skulle ringa sen..:D så sitter o väntar på de:)


Älskar dig!

Du är den ja lever för o den ja verkligen mår bra av att vara med.
Du får mig att känna mig trygg i din omgivning
Du får mig att skratta o le o njuta till max.
Du får mig att våga lita på dig.


Full rulle

Dagen började med att ja vaknade vid middagen,hoppade in i duschen o efter de stallde ja mig o lagade lite mat.
Åkte iväg till o plockade upp Natta i ekenäs sedan åkte vi till lägenheten o fixade lite.
Svängde förbi hos älsk o va där o gulli gulla en stund sedan åkte alla ihop o käkade mat. Men ja va inte direkt hungrig så köpte inget mat utan tog bara kaffe o en glass som fanns..
Åkte upp till stan o köpte en jätte fin alla hjärtansdagpresent till älsklingen som ja vart riktigt nöjd över måste bara fixa tillbehöret som kommer bli de speciella till den.. Hoppas han blir glad.. Återstår att se..
Var även med Natta på um de gick kanon bra där o efter de så åkte vi hem till älsk o satt där o umgicks tills han rullade till jobbet.. Hade de väldigt trevligt, synd att han var tvungen o åka o jobba hade bra gärna legat kvar hela kvällen haha...
Men blir o ta igen de ihelgen de ska bli nice de:).. Även åka bort o träffa lite nytt folk,fan va ja är nervös inför detta..
Känns riktigt konstigt o nervöst inför de, men någon gång måste man ju göra de me..Alltid kul o träffa nytt folk,de är de ju, men i detta fall så äre lite speciellt... Håller tummarna för de.. Eller får helt enkelt se vad som händer o sker:)
Nu ligger man här o snackar o  stojar med Natta brevid mig, de är ju alltid trevligt med sällskap när man ska sova,eftersom älsk jobbar natt denna vecka så blir lite svårt då.. Blir att ja typ skulle fått gått upp någon timme efter han kommit hem o de är ju mindre roligt.. Men de blir o sova där i helgen som de ser ut nu:) Mysigt värre..



Sthlm

Då var de vart de att gå upp tidigt imorse för att bege sig upp mot sthlm.. Resan gick bra,stannade till på sillerskrog eller vad fan de hete och käka lite så man kunde piggna till.. Rätt seg på morgonkvisten.
Kom iallafall fram hela o de va ju bra de,hade en tid satt som vi skulle va på riksdagen o de va förbannat segt o yra omkring där inne o sedan göra en säkerhetskontroll.. haha fattar inte de tjuter alltid om mig när ja ska gå igenom sånt..haha jaja.. men dom hittade inte felet så ja fick gå in ändå som tur var.. Hmm bör ju inte reagera på piercingar men vem vet..
Gick på stan en bra stund tills de bar av hem. Mycker roliga o udda butiker så de blir nog fan en resa upp dit igen men dock när de är lite varmare. Var rätt kyligt där idag:s...
Resan hem gick oxå bra men de kändes typ som man aldrig kom hem, tog en evighet kändes de som. Kom till Motala så fikade med Sanna,Johanna o,Natta en sväng alltid lika trevligt.. Vill ha fredag nu juu!! Läääängtar verkligen dit..
Hoppas veckan rinner iväg..


Kan ju börja undra asså

Ibland kan man ju  börja undra vem som egentligen är ens riktiga vänner och vad det egentligen innebär.Vet dom vad vänskap är? Eller passar man bara när de passar dom?Börjar kännas så nu iallafall. Ibland känns det som att man har hur många vänner som helst man kan prata o umgås med och i andra stund känns det som om man är ensammast i världen allt känns så jävla meningslöst med all skit man hör o folk som ljuger till o från.. börjar tvivla på allt nu. Men de som gör att ja lyser upp en underbar person som ja lever för.
Allt skulle kännas så jävla bra om man bara fick tilbaks kontakten med människorna som man verkligen saknar eller älskade.. finns i hjärtat o kommer så där vara en bra stund till
Men de är som de är, ja kommer iallafall inte krypa till korset igen om att ta upp kontakten. De får ni göra, ja kanske ger de en chans. Återstår att se!
Jag har en ja älskar o som ja bryr mig om o han är bättre än allt annat för han är iallafall ÄKTA.



Glaaaaaaaaaaad

Jag kan inte tänka på något annat än en enda person. När inga bekymmer känns stora nog att få en att sluta le.Mina benen  viker sig vid synen av en speciell person. När det känns som att magen min är precis full av fjärilar som bara flyger runt, runt och inte vet vart de ska ta vägen. När man varken känner sig hungrig eller mätt. När man kommer på sig själv att gå och le för sig själv dagarna i ända..
Att framför allt känna den pirrande,sugande,heta fantastiska känslan är så underbart. Han har fått mig att må så förbannat bra, o varit ett enormt stöd nu dom senaste veckorna där de var en vecka som var väldigt jobbig.
Han har bevisat vad han går för, o gjort enormt stora framsteg är oerhört stolt över de. Han är min prins de är bevisat. Ja kan verkligen slappna av o vara den ja egentligen är,visst ja är två person o de kan ja erkänna. Men så skönt o bara kunna va vara en person nu och gå vidare med sitt liv. Blivit mer motiverad till att leva vidare, blivit mer postivt utåtriktad o nästan jämt glad nu för tiden. Förut vare humörsvängningar som hete duga. Var precis som att vända på en 50 öring, räckte med att någon sa något dumt eller väldigt olämpligt så tände man till på alla fyra cylindrarna. Nu går de till en viss gräns sen smäller de.
Jag är oerhört glad att ja lärt känna denna underbara människa som är mitt liv o den som ja verkligen brinner för.

Jag är verkligen lycklig. Med Honom. För att Han finns. Jag har gråtit inför Honom och visat min oro, men jag är lycklig. Vi Pratar, Han frågar och ifrågasätter, lyssnar och det är verkligen att PRATA, Han ser på mig Så där, Han ringer och jag blir mjuk och varm när jag hör hans röst, Han smeker mig i ansiktet i förbifarten, lägger armen om mina axlar, håller min hand, jag sover på Hans axel - och tillåter jag mig att vara lycklig, fullt ut. Bort med allt annat.

Jag är lycklig.
Jag är tacksam för alla dagar, alla stunder som jag får dela med honom. Jag är lycklig att han är där för mig. Jag är lycklig att jag lever. Jag är lycklig att jag får dela min musik, mina tankar, mina upplevelser och mig själv med honom. Jag är lycklig att han tar emot mig som den jag är.

Vi skrattar likaväl som vi gråter. Vi talar allvar likaväl som vi pratar strunt. Jag vågar säga nej likaväl som jag vågar säga ja och jag tar emot allt han ger mig med samma tålamod och kärlek som jag själv vill bli bemött med.

Jag dömer honom inte för något han säger eller gör. Jag försöker lyssna och sedan tala mitt. Jag vårdar kärleksfullt mina gränser på samma sätt som jag försöker utröna vart hans egna gränser går.Det är underbart att älska och älskas. Och jag bryr mig inte om hur länge det varar. Det är inte viktigt. Det viktiga är ATT jag älskar. Att jag tar emot det han ger mig.

Han ger mig skärvor av mig själv som jag inte visste att jag bar med mig. Jag växer som person.
Den enda vägen att någonsin bli fri det förflutna var att våga språnget igen. In i något. Tillsammans med någon.



Ingen motivation

Går dagen spenderades med älsk o Natta. Var i väg o käka o sedan gick vi på stan o kollade läget,de va mysigt. Efter de bar de av hem för skulle fixa o trixa lite inför kvällen..
Alkohol intag då, de va inte direkt igår man drack redbull vodka men de va lika gott som ja minns de..hehe.. Sminka oss o fixade till oss o sedan knallade vi över till Fredde o company.. Öffen hade slocknat haha. och spytt men men..
Fredde o dom drog iväg o skulle hämta öl o de tog en jävla tid.
Stefan kom o hämtade mig o natta för vi kände inte för att dricka mer så drog iväg o käkade o försökte nyktra till lite.
Var rätt dött ut så drog hem o slog på en film med älsk o Natta. Var trött som ett as o somnade till i några min men vaknade till efter en stund o va rätt pigg då.Efter den va slut så drog vi iväg och skjusade folk. Vi hamnade väl i sängen vid typ straxt innan 3. Skönt de me men de tog en stund o somna för ja började piggna till o de vart prat o lite fnitter:P

Söndag: Vaknade till vid typ halv 10 o svarade på sms o kollade på när älsklingen låg o sov han är ju för söt asså!
somnade om o vaknade typ vid kl 1 o gick på toa o fixa lite, o kröp ner i sängen igen o mös galet innan de va dax att åka iväg.
Kvällen blir lugnt, yttligare en tråkig söndag o är seg som satan:S suck.. Kanske blir en kaffe för eller senare inget bestämt än iallafall helt död.. Kommer säkert slockna tidigt:d