Måndag

Då vare eftermiddag då, sitter i bbg just nu och kollar utbildningar och kurser och de. Nilla skulle hjälpa mig med de sa hon, så vi sitter och kollar de lite. Ska kolla upp lite grejer med csn oxå och de så får vi se vad som händer och sker.
Nu blir de en kopp kaffe ifrån letandet sen blir de ut och gå lite med hundarna skulle ja tro.


Gomorgon

Nyss inkommen vart ute och gått en promenad med tjejan. Synd att de blåser ute annars hade de varit ännu skönare kanske hade gått längre. Hon växer som ja vet inte vad.Men de är ju bra att de går åt rätt håll iallafall.
Idag vet ja inte vad som händer ska kanske till en tjej kompis så hundarna får leka av sig lite, de gillar dom.
Sen blir de la hem och laga lite mat idag får de bli potatisbullar och bacon skulle ja tro.
Nae nu ska ja kolla nätet lite och leka med tjejan just nu ligger hon och tuggar ben och små morrar lite.


gokväll

Nyss inkommen har vart ute och gått ensväng med tjejan och även möt upp syrran och lämnat en tröja.
Idag har man varit iväg och käkat raggmunk och fläsk förbannat efterlängtat och gött.
Sen vart de även ta en sväng i skogen de gick la sådär men hem kom vi iallafall haha.
Märks att tjejan börjar komma upp i trotsåldern nu iallafall men tur är att man kan ta ner henne på jorden än så länge. Värre lär de la bli. Men men.
Nu ikväll har ja suttit vid datorn och kollat lite olika distansutbildningar och så. Har hittat några men de flesta är långt bort som bara den. Typiskt men men.
Nae nu blir de kolla lite till, sen lägga sig och glo en bra film förhoppningsvis:D


Bilder från truckutställningen

Nu har man vaknat till liv, utan att va bakis tillomed. Kan de bli bättre. Kvällen elle dagen var kanon igår. Intressant och många fina utställare. Vart en hel del öl på de med. Nästa år blir de la på elmia, då kanske man har lastbilskort till dess haha.





Lördag

Fredag kvällen blev de mat hos morsan och syrran. Var la där till typ klockan 10 sen var ja påväg hem så ringde älsks bror och va lite rund om fötterna som hade tappat bort sin sko,så de vart åka in till mantorp och lämna dom till honom. Sen när man var påväg hem så vare bara o vända för att åka in till linköping och möta upp älsk. Så blunda la vid typ halv 3 och sen ringde hans bror vid halv 4 och väkte mig och en massa sms. Så rätt seg kan ja lova just nu.
Ska in till mantorp i eftermiddag och där blir de några öl skulle ja tro


fredag

Vart gå upp skapligt, åka till elgiganten och kolla på en annan hårdisk men den hade dom inte fått hem.Passade även på att kolla platt tv oxå så får se vad som händer och sker.
Sen var de bara åka hem och fixa mat, idag blev de potatis,sås och panerad torskfile o efter maten vart de åka in till mantorp och kolla på lastbilarna jerry och törner skulle ställa ut. Rätt snygga faktiskt, men sen fanns de ju en hel del annat att kolla på oxå. Blir åka dit imorn med fick fribiljett av jerry, de gillar vi:d..
Na nu ska ja vila lite o sedan hämta syrran o åka till mor och käka lite:D


Godförmiddag

Sovit till och från nu på morgonen har haft en hund som vart på förjävla bushumör var bara på mig inte husse. nene. Men men. Sen vart de gå upp käka lite frukost som ja sällan gör och sedan klä på mig mitt nya inköp ja gjorde igår,vart riktigt nöjd,skulle bara gå ner 10 kg så skulle den sitta ännu bättre haha.
Nu blir de en tripp till linköping och de. Får sse om man hittar något.


Hemma

Då har man kommit hem då, vart i linköping oxh kollat lite grejer. Vart ett linne på gina och sedan en hundleksak. Var hos nilla och drack lite kaffe oxå och sedan till svärmor o dom. Ska in imorn med älsk och kolla läget,hitta ett par örhängen ja ville ha. Imorn kväll blir de bilbingo så håller tummarna för något bra.


Onsdag

Ska la käka lite frulle och göra iordning mig. Sedan hämta syrran och sen ska vi dra mot linköping ska även förbi jobbet ensväng ochså och fixa lite papper. Sen blir de la till ikano skulle ja tro:D


Kul

Idag har de varit en rätt så lugn dag,morsan var här med sin nya rosa mobil så hjälpte henne med den. Den va rätt snygg faktiskt. Sen efter de så åkte ja till Nilla och hälsa på hennes hund. Så de vart en promenad med våra huliganer. Vart riktigt kvavt ute idag så vart helt varm och svettig. Men skönt med en dusch när man kom hem.


Tisdag

Då vare tisdag då. Sov skapligt länge idag skönt de me att få sova ut. Idag blir de la en slappar dag skulle ja tro. Älsk jobbar så är inte hemma förens ikväll någon gång.


Lite av varje

Idag har de blivit gått och småplocka iordning i lägenheten och greja. Även diskat lite grann. Sen åkte ja ut till varv där ja möte upp mor så var ja där ute och fixa iordning sambons bil tvätta och dammsög den, de behövdes verkligen. Fattar inte hur han får in allt smågrus men men. Nu är de gjort så får vi se hur länge den får va i de skicket:p..
Kom hem och somnade till i sängen en stund. De va jäkla skönt de.


Tidigt morgon

Nyss vart ute med tjejan, ska kolla igenom facebook sen blir de krypa ner i sängen och lägga sig och sova några timmar till.
Idag ser väl dagen ut som att de blir storstäda om ja orkar och plocka iordning. I eftermiddag blir de la dra ensväng ut till varv och greja med älsk bil lite grann.:p
Sen får vi la se vad som händer:P


True

Vad är kärlek?                    

När de bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka ,

När du fnissar som en liten flicka,

När man känner nått som cant delight

When the eagles fly over mountain high.

När all oro är som bort blås och försvunnen,

När Simba återvänder i lejonkungen.


 



Hemma

Då har man varit ute och tagit några varv på stan med syrran och tjejan. Var rätt så dött ute. Fick sms så stanna och prata lite skit med törner. Klockan rann iväg som själva fan stod la och prata i en och en halv timme skulle ja tro. Sen vart de skjusa hem syrran och greja lite hemma:D


Segt

Igår var vi som sagt och fira malin och fick smörgåstårta riktigt god må ja säga. Idag har man typs ovit hela förmiddagen efter nattens händelser. Vart även en sväng till bbg och tog en skogsrunda med tjejan, de gick bra de. Passade även på och se när dom körde lite rundball,haha vilka idioter säger ja bara. kan ju tro dom va nybörjare. jaja.
Nu ikväll har man träffat kusse och dennis ensväng. Nu är syrran här så vi sitter och kollar män som hatar kvinnor riktigt bra film kan ja säge:D


Jahopp

 Då var man hemma ifrån jobbet då, dagen har bara flytit på. IMorse var ja på möte på ams de gick la sådär, sitta och lyssna på samma skit dom redan berättat och bla bla. Sen efter de vart de frukost på lilla hem med sanna.

Vann inte ett skit på bingon men malin lyckades spricka in rätt rader och vann 6500kr. Den damen har tur hon


nya bilder





Torsdag

Morsan nyss vart här och hämtat lite täcken hon skulle tvätta åt oss. Snällt snällt. Sen vart de även en promenad.
Är  sugen på något men vet inte vad. Hmm.
Jaja i eftermiddag blir de jobb, skulle vart på basinformation idag men hade satt larmet lite fel, så de blir gå imorn på de och se vad dom har att säga. Inga vettiga jobb finns heller när fan ska sverige vända och typ blir högkonjektur:p


Onsdag

Då var man hemma efter ett arbetspass då. Svängde förbi och hämtade malin och doris och sedan vart de en kaffe på vägen hem oxå. Skulle åkt och tröskat men blev ej så,de blir de nog imorn.Hoppas de inte är allt för mkt dagg ikväll bara.


Gomorgon

Då har man vaknat till liv efter en tidig morgon. Sovit rätt så bra har haft en liten shit legat brevid mig och småsparkat hehe. Hon har legat och små drömt skulle ja tro. Men båda somna iallafall och de va ju skönt de,va rätt så trött imorse när ja va ute med henne.


Tidig morgon

Hmm segt klockan är 03.12 just nu och  vart ute med hunden. Vart inne på facebook ensväng oxå och nu blir de krypa ner i sängen skulle ja tro:D


Tisdag kväll

Idag har de blivit ensväng till malin och vart där o socialat lite sen bar de iväg och hämta ellen i borenshult och skjusa hem henne. Efter de så åkte vi hem till morsan och drack lite kaffe och prata skit.
Var hemma och hämta lite grejer sen vart de bbg ensväng och visa mitt studentklassfoto och linköpings studentkatalog.
Just de de slank även ner lite kinamat idag ,vart sugen på de:p


Tisdag

Nyss inkommen ifrån en promenad med tjejan. Rätt blåsigt ute inget höjdar väder direkt,men tur att de inte regnar som de gjorde sist vi gick ut.
Idag blir de åka o jobba i eftermiddag och efter de vet ja inte riktigt vad som händer, de är sånt som märks de.


Måndag

Vart iväg med kusinen ensväng och grejat lite sen vart de plocka upp älsk hos tandläkarn. De vart inte billigt där inte men men. Sen vart de åka hem och greja lite och så. Vart även sväng till stefans mormor han skulle hämta lite grejer o efter de åkte vi till Jerry och kolla när han rensade ogräs o på de vart de även en kopp kaffe med fikabröd som hans mamma och mormor kom med. Nu ikväll har man varit över o hämtat en kabel till min nya plattdataskärm och den passa.Snacka om bra mkt bättre med platt än en klumpig än.
Imorn blir de eftermiddagsjobb för min del och sedan kvällen blir de lite leveranser:D


Kan inte sova

Hmm typ vart uppe sen halv 5 o inte kunnat sova,pga älsk jobb ringde o bla bla.. Sen var de bara att gå upp och sätta sig vid datorn och nörda lite facebook. Skaffade de för några dagar sen i början va ja skeptiskt mot de men de funkar la den me. Rätt kul bara,fattar dock inte spelet men de är ju en annan femma.
Har ni facebook?


En bra kille




En bra kille är:

- Killen som säger ''älskling'' till dig och inte ''sexy'' när ni
har slutat ert samtal.
- Det är han som stannar vaken för att se hur du sover och kysser dig på pannan.
- Det är han som vill visa upp dig när
du vaknar på morgonen utan smink och med håret rufsigt.
- Det är han som tar din hand när ni är med vänner och han som säger till dig hur
lycklig han är att du är hans.
- Han som säger till sina vänner:''hon är den rätta...''


Söndag kväll

Vartiväg och lagat lite mat och bjudit siv på tacopaj,den vart för jäkla god.Vart ta med sig lite hem så man har. Mums.
Sen vart de plocka iordning i bilen till torsdag då de blir bilbingo o då ska vi tamefan vinna haha.. kan ju hoppas iallafall.
Legat och kollat på air body närdom får valpar. Rätt bra o rolig film.
Nu blir de fixa en film och krypa ner i soffan o tända några ljus o kolla film.:D


Söndag

Nyss kommit in varit ute med tjejan på en promenad så hon kunnat göra sina behov. Nu blir de kolla dator och sedan duka fram frukost och väcka karln:P
Idag blir de la åka o greja lite med bilen och sedan lite annat smått och gott.
Ellen inse fakta!! falskare får man leta efter


Bio

Kom nyss hem ifrån bio. Filmen var rätt så bra, trodde den skulle va bättre än va den va. Men den funka ju iallafall.
Sen vart de än bit mat efter filmen de va bra de. Tjejan ligger och sover nu, skönt för na inte riktigt vart så pigg idag. Men de är ju inte underligt..


Lördag

Vaknade till av att någon var nere i köket.De var bara klä på sig och gå och kolla vem de va. De va Jerry som gjorde kaffe och dukade fram frukost.. De va snällt:d.. Sen vart de käka lite och prova mobilen han inte ville ha. Blir nog pröva den ett tag så får ja se om ja vill ha den.
Vart ute i skogen och tagit en tur med Felice och tjejan de va skönt,varmt som bara den. Nu blir de gå ner och ge tjejan lite mat hon är lite hård i magen idag.


Fredag

Åkte la ut till bbg vid typ 3 tiden. Sen vart de lite fika och prat innan dom andra åkte till horn.
Passade på och köra lite träning med tjejan och gud va stolt ja är. Hon är riktigt duktig och klok den damen. De är kul de.
Sen vart de även ensväng i skogen med henne och Felice. Sen var de dax att gå hemåt o fixa grillen så den var klar till Jerry kom hem.Haha men de var han som fick grilla iallafall för älsk smet undan.
Nae nu blir de kolla lite tv och sedan en kvällspromenad, för vi sover över här ute inatt:D



Lite nya foton





Gomorgon

Jahopp då vare fredag igen då. Känns inte som de men så äre:d..
Idag blir de åka iväg o va husvakt och hundvakt o på de blir de grilla. Mumsfilibaba.
Blir kanske åka in till motala på kvällen o kolla läget. Men får se vad man känner för..


Bilbingo

Var iväg på bilbingo med Marie,Malin,Matte,Rasmus och Adde. De va roligt de och inte så dyrt heller så vart några brickor. Ska nog fan i mig börja åka på de nu när man är ledig lite här och där och kolla hur dom spelar.
De blir åka på torsdag igen som de ser ut nu, men de kan ju hinnas ändra sig innan de.


Onsdag

Satt och fika med sanna panna ensväng. Och prata lite skit. Prata även med exet som ja inte pratat med sen parken typ.
Sen vart de de ena och de andra. Vart även kina mat och film. Vart även en stor pratstund med en underbar person som verkligen ställer upp och lyssnar om de som hände igår. De känns skönt att man kan känna en trygghet där.


Veterinären

Vart hos veterinären nu,första gången ja var där och de blir att gå dit igen om de är något.Skit bra veterinär och allt.Kanon.
Tjejan var jätte duktig och fick en godis oxå:P
Sen vart de åka hem till siv och dricka lite kaffe och prata skit.
Imorn bär de av på bilbingo med tjejorna:D.De ska bli kul hoppas man vinner något för någon gångskull.
Nae nu blir de käka lite potatis,fläskfile och sås. Mums:D


Morgon

Då vare dax att börja göra iordning sig och greja lite. Idag bär de nämligen av till veterinären för tjejan.Där hon ska få sin andra spruta:d.. Hmm ska bli intressant och se hur de går. Men de går nog säkert bra hoppas ja.


Roligt

Vad man än skriver på bloggen,så har folk sånt jävla beskymmer om vad man gör och dittan och dattan. Helt otroligt vad alla sluga och nyfikna idioter de finns i denna förbannade stad. Ska bli skönt att komma här ifrån om de blir som de blir förr eller senare. Hoppas.
Ni pratar så ni tror er själva och snackar än massa skit ni inte vet ett piss om.
Haha och folk man inte pratat med på veckor eller några månader börjar skriva sms om allt och dittan och dattna. Men ja kommer inte börja umgås med er för de. Slut med falska och patetiska människor som de är så synd om. Ta tag i era liv för fan än att sitt och beklaga er de är ju fan larvigt... Bara ni själva som kan gå vidare ingen annan som kan de. Men de beror ju på om man vill med.


Glad

Glad över att ja har en underbar sambo och en underbar vovve.
Och alla mina underbara vänner som funnits omkring mig, tack Marie,Rasmus och Nilla ni är mitt allt.
Nu har gjort allt bra mkt roligare och  ja kommit bort ifrån alla lögn aktiga personer.
UNDERBART




Min tjeja med lite kaxighet:D

Kommer lite bilder på min underbara tjeja med lite kaxighet:P




Tisdag

En riktigt seg tisdag de här, vart ute med hunden sen gått och lagt mig och så om och om igen. Vart även en sväng och handla men fy fan de gör ja inte om,helt svettig och slut när ja kom ut där ifrån. Men men nu är de gjort iallafall.
Nu blir de inta soffan med något varmt att dricka.Sen blir de nog för flytta sig in  i sovrummet och lägga sig och glo en eller två filmer får se:D


Tisdag

Då är man sjuk då,tur att de kom nu och inte förra veckan då ja hade helvecka.. Förkyld och ont i halsen ingen höjdare. Var på apoteket igår och fick bra smärtstillande till halsen. Den hjälpte faktiskt.Skönt de slippa känna när de gör ont att svälja:D
Idag blir de la lugnt va hemma för min del.Skulle behöva åka och handla men får se vad ja känner för sen när älsk har vaknat..


Lördag

Då är man äntligen hemma efter jobbet,öm i hela kroppen och framför allt fötterna.Vill inte gå en meter till ursch. Nu är bara 3 arbetsdagar kvar.Jippi ska bli skönt med lite ledigt:d
Idag har de la gått så där fått tuppjuket på syrran ett par gånger.. gah men men..
Ikväll blir de bilträff i linköping.p och innan de minigolf:D


Fredag

Hopp då va man hemma igen då efter jobbet.Gått rätt bra att jobba idag lite som krånglat men de va bara att trycka gasen i botten och jobba fortare.Ingen lust att jobba över en fredag.Ursch. Vart iväg och kört lite lynad med tjejan de går framåt hon'r jätte duktigt och duktigare ska hon allt bli..
Nae nu blir de sängen och kolla tv och senare kanske ensväng på city inte vart ute på ett tag,rätt skönt att slippa endel pack här istan


Tors

Då va man hemma efter yttligare än arbetsdag,fasiken vilken bra lön man kommer få ut denna månad.Kanon skönt och behövligt. Blir jobb nu till onsdag och helgen ska syrran med och jobba för de var brist på folk så de är ju bra,då hon kan tjäna pengar.
Idag efter jobbet åkte man ut till bbg och fika lite och sedan prata lite skit med jerry om de ena och de andra.Skönt att prata ut med någon som typ förstår allt man vart med om och de. Sen försökt stötta honom lite,efter all skit han fått ta ifrån en viss iskall person.. gah.. men men. Sen vart de hem gång för min del helt död.
Igår var man på marken ensväng de va helt okej hittade lite grejer och de'.D


Segt

Vart ute och gått en promenad med gumman min och efter de la vi oss i sängen och tog en lur. Riktigt segt.
Nu har man gjort iordning buren till gerbilerna så nu är de gjort.Nu blir de la kolla nätet lite skulle ja tro:D
Ska la sätta mig och rensa msn kontakter ta bort dom ja inte pratar och umgås med längre.Skönt att bli av med de idiot folket slippa se dom när de loggar in.




Seg

Imorse bar de av till maxi med syrran och handla lite till pappa. Sen vid middagen ställde ja mig och gjorde kycklinggryta som ja vart sugen på när vi handla.Så vi satt och åt de till lunch. Kalas gott:D
Sen vart de gå hem och lägga sig ensväng ja och tjejan så vi somnade till i några timmar. Skönt de me.
Imorn blir de jobb och skänninge marken för min del:D


Måndag

Igår vart de storstädning här hemma och efter de vart de åka till arken och köpa foder och sedan lämna pappret.
Var över hos syrran en sväng oxå och sedan framåt eftermiddagen så tog vi en runda ut till stubba där de vart lite bus och anders hjälpte mig lite med bilen:D


Söndag

Då var de sista arbetsdagen nu då på två dagar. Idag vart ju inte dagen precis som ja ville. Ingen inspektör så ja fick ha hela ansvaret på gården och se till att allt vart gjort trots vi var en man för kort. Men de gick bra de med. Fick ta betesrundan med den värsta idiot bussen ja kört. Ingen normal back på busshelveten. Sen hitta till alla beten i linköping kommun. Inte lätt. Men fick ihop de till slut. Tur att syrran var med och hjälpte till lite grann,fast hon trodde hon kunde smitta till något mindre viktigt.. haha gött. Men men de gick bra iallfall,skönt de. Nu blir de inte jobb förens onsdag och på kvällen blir de skänninge marken skulle ja tro.

Ska väl börja förverkliga mina nya planer över tv rummet. Hehe kan bli riktigt nice och mer space. Ska kolla upp lite priser och så får vi se vad de hamnar på:D


Lördag

Dagen idag har beståt av gå upp tidigt sätta sig i bilen och åka till jobbet.Gick rätt bra på jobbet förutom man jobbade med en riktig gloapa om inte annat.Men men satte han i arbete så ja blev av med honom en stund iallafall. Skönt.
Sen vart de åka till bbg och hälsa på min snutta för älsk var där med henne. Saknar henne som bara den.. Hon har växt de har man allt märkt kommer bli så fin så.. Mammas bebis:p hehe..
Nu är man hemma och lägenheten ser ut som hej kom och hjälp mig. men men.. Får se om de blir göra något åt de imorn efter jobbet..Har lite planer för tv rummet så får se hur de blir med de:D