synd

Hmm dagen började med att knalla ut till jobbet,fucking kallt vare ute oxå ursch ingen höjdare. Sen när ja kom ut till ladugården vare ett jäkla liv på korna, o problemet var ju att kalven hade bruttit sig ur kalvboxen och sprang lös i ladugården o vråla.. Vart springa o jaga den lille fan, en jävel på att sparka bakut kan ja säga..
Började mjölka lite smått morgon passet gick kalas bra, till skillnad från eftermidddagen då ja verkligen var på krigshumör för allt bara strula,slangar o ventiler släppte,maskinerna åkte av o ko jävlarna bara sprang omkring o dummade sig. Vart bryta ut ilskan på dom o de är ju inte hela värden.Men tror de hade mycket med att göra den kon vi fick skjuta idag som gjorde att dom vart oroliga o sprang omkring. De gjorde ju att tiden rann iväg som bara den kom väl inte där ifrån förens vid kl 5 brukar oftast va klar 20 över 4 halv 5,men är inte förvånad jävla struleftermiddag..
Mamma kom o hämtade mig o ja skjusade henne till motala eftersom ja är tvungen o ha bilen imorn för att komma skapligt snabbt ifrån jobbet eftersom ja är bortbjuden imorn. Satt o spenderade o fikade med Krasch,Ella o Grus i några timmar. De va trevligt,vart mkt garv o så. haha.
Åkte ut till Varv o hämtade lite grejer o så. Sedan bar de av till Vreta som vart ett stopp på vägen för ja var så förbannat pissnödig, o efter de drog ja o älsk max i linköping:p hehe..


jahopp

Mm sovit en stund nu i eftermiddag de va skönt som fan,att bara krypa ner under täcket o kurra ihop sig. Vaknade och skjusade hem Ellen o den ungen kan man ju verkligen strypa ibland ursch fy fan jävla fittunge säger ja bara. Kollade läget istan en sväng sedan kom Clas o Sandra o hämtade mig så hängde med Sandra som sällskap när hon käkade mat,sedan tog vi en promenad till tågstationen där Clas var o prata med Roine eller vad fan gubben heter.. Sedan vart de åka runt lite o kika läget, tog en sväng inne på willys o dampa oss haha.. Innan de så skickade ja ett mess till en person som ja sparat som han skickade till mig i fredags morse.. Och fick ett svar.. haha då skulle ja skratta. De va ju väldigt vettigt var som sagt bara snack som ja misstänkte...
Hmm nu ligger ja på flygeln o ska upp  jobba imorn sedan får ja väl se vad som händer o sker efter man jobbat..

De 'är mkt du inte känner till o tur är väl de!


gött mos

Hmm seg som fan imorse  men nu äre allt utrett,han kom på vad de va för något han hade gjort, o hur han hade burit sig åt som jag tog väldigt illa vid mig av.. Bra att du kom på de efter en bra stund.. Skönt nu är de utrett. Go de är du de kan ja inte förneka. Höll på o säga som 3 orden förut men hejdade mig. Jag accepterar  mkt o infinner mig i de mesta,men börjat tröttna på de för de är bara ja som hamnar i skiten tillslut ändå. Hmm vart lite nere när ja sa ifrån men du var på iallafall, de tog ja åt mig. Kanske märktes på mig oxå. Ville bara försvinna därifrån,men kunde inte.. Allt kändes så fel,eller vad man ska säga. När ens ord inte spelar någon roll.. MÖRKLÄGGNING!!!
Nae nu ska ja bränna en skiva som ja kan ha i bilen sedan ska ja ställa mig o laga lite mat har ja tänkt. o sedan får ja se vad kvällen har att erbjuda..
Vad händer hos er idag då?


Orka

Vart o fikat med Ella,sedan åkte vi runt i stan lite,o väntade på att krasch skulle komma ifrån jobbet. Tog en kaffe på donken o Ante va med oxå,va trevligt länge sen man såg honom. Pratade lite med Stefan o Marcus o sedan kom bs o Katja förbi oxå o samspråkade lite..
Är så förbannat trött, de tar på krafterna kan ja lova. På de sättet du bär dig åt o behandlar mig på. Hur kan du? Värsta är ju att du bara byter samtalsämne hela tiden o drar in en massa andra personer i ämnet som inte ens har med de att göra. Kommer du ihåg vad du sa i torsdags natt? Ne trodde väl inte de för de va la bara en hel del fyllesnack. Trodde dig nästan, men ändå inte. Skulle ta de i nyktert tillstånd. Blev de av? Ne bara en annan som fick försöka reda ut de hela. Men du brydde dig inte. Utan gå o göra dig kaxig o snacka en hel del skit o behandla mig som skit de är du jävligt duktig på kan ja lova. Börjar bli så jävla less på de nu, ja passar bara när de passar dig.. Men de är la så de ska vara har ja hört. Synd att du inte kan fatta bättre. Tur att du inte vet om allt. För då skulle du nog passa på o trycka ner mig ännu mer än vad du nu redan gjort.. Vet inte hur du tänker, men fått den bilden av dig att du verkligen gillar att behandla mig som skit. Tack så mkt så mkt som en annan ställt upp eller varit med dig har la inte betytt ett skit. Var dum nog o prioriterade dig i första tag än att sköta resten som igentligen var viktigare. Men man var ju dum nog o gjorde de.. Ångrar de idag, ångrar ibland att ja träffade på dig o att ja la ner så mkt energi på dig. Kunde offrat allt men du behandlade mig som ja ingenting kändes de som.. Passade dig när du hade tid. När en annan väl hade fixat o en massa så drog du dig ur.
Fattar inte att du bara kan säga en sak ena dagen o inte stå för den den andra dagen.. Hur tänker du igentligen? De är ju bara du som vet.
Har verkligen tröttnat på hur du beter dig emot mig ibland. Visst ja kan erkänna ja kan bete mig riktigt dumt ibland ja med de kan ja inte neka men de har ofta något samband med de du säger eller sagt.. Jag är inte perfekt, har ja inte sagt heller, men ja bryr mig om folk i min närhet önskar att du oxå kunde göra de ibland..
Nu har ja mina aningar nu sitter ni hela bunten där inne o snackar en hel del skit, o spyr galla om en annan. Vassegoa de är ni ju experter på....
Tycker synd om en person som får stå mitt emellan allt,de kan inte va lätt, men ja vet att ni pratar en hel del och så o då blir de automatiskt att man frågar o sedan om han skiter i mig totalt är ju en annan femma..
Nu har ja nog bestämt mig, ska nog säga upp kontakten totalt med honom, för orkar inte allt tjafs o snack som går omkring i denna piss stad. Visst de är inte bara du som tjafsar de, kan vara ja ibland oxå men som sagt ja har inget tålamod o sedan om man lovar en sak så försöker man hålla den, så fungerar ja. Men om du inte kan sköta de så äre de ju upp till dig..


Dåligt med uppdatering

Hmm vart dålig med att skriva blogg nu i några dagar, har inte haft tid, utan haft en massa saker o göra. Så slänger väl in ett inlägg om vad som hänt o kommer o hända så får vi väl se..

Torsdags: Jobbade ja på morgonen o de gick kalas bra de, sov på frukosten så ja skulle orka kvällen.
Kvällen vart de käka med Sanna o Karln:P o efter de skjusade dom hem mig så ja kunde sminka mig o klä mig inför kvällen. Förfest hemma hos mig vart de, Micke,Emil,Krasch,Ella, m,m  kom o sällskapa trevligt trevligt. Efter de vart de avgång till parken,var lite kö men de gick rätt så snabbt in ändå. Stod väl i baren i typ en timme för att få komma fram,höll på o bli tokig o putade till en hel del för dom trängde sig o de va la inte sådär populärt men de struntade ja i för ja skulle tamefan ha något att dricka.. Hade de trevligt o kul i parken o den speciella fick även en puss eftersom ja skymtade honom i några minuter haha... Åkte till Sibyllas o avslutade kvällen där, vart som de vart när ja skulle åka,eftersom de vart en hel del kladdande av en person o som sa en hel del som ja tog illa upp av men men.. Full o kaxig.. Åkte hem o somnade till en stund innan Sanna tillslut kom o hämtade mig så vi rullade in till Vreta..
Kvällens utstyrsel blev detta


Fredag: Hmm sov bort hela förmiddagen för ja var så trött o seg o allmänt mådde inte bra..Tankarna snurrade om vad fan de va han vill ha ut av de hela.. Tröttnat på de nu så orkar inte lägga ner någon energi mer på honom..känns de som nu iallafall.. Jobbade eftermiddagen de flöt på de me, men höll på o svimma ett par gånger så var tvungen o sätta mig ner o dricka lite vatten innan ja fortsatte.Åkte hem till Motala o firade jul med mamma eftersom hon kom hem ifrån småland för hon hade vart hos sin moster eller vad de nu var o firat jul,eftersom ja ändå jobbade hela julen.. Somnade till som en stock men vaknade lite senare under kvällen o hade både sms och en massa missade samtal så de var bara o ta bilen o glida ut och samspråka med lite alla möjliga.. Åkte runt lite på stan med Stefan för ja hade ändå inget vettigt för mig sedan kom svinfaktorerna förbi med sina jävla skedar.. pust pust.. Tanken hade vart o åkt till sibyllas men de va så mkt folk så de vart max. Så gjorde Stefan sällskap dit eftersom den andra bilen redan var full med folk.. Annars var kvällen helt okej..

Lördag: Hmm var la hemma typ halv 5 imorse så gick o la mig o sov till kl 9 o vid halv 10 började flyttlasset bär av till nya lägenheten, Vart la några rundar fram o tbx.. Nu ligger man i sängen helt död funderar på o sova lite o sedan plocka lite bland skiten o efter de åka iväg o fick med bruden min, men får se vad ja känner för.. Annars är ja nog öppen för förslag ikväll haha..


Julen lider mot sitt slut

Hmm jobbat, duschat o vart o gett hästarna mat i kylan. Ursch
Åkte in till motala o hämtade mina paket sedan rullade ja ut till farmor o farfar på väster där de vart julmat o massa tilltugg så nu är man proppmätt o belåten. Fick lite julklappar där oxå o de va ju trevligt de,fick saker som ja verkligen är i behov av:D. Sedan rullade ja hem till pappa o syrran o öppnade lite packet där o fick de ja letat länge efter men vart dåligt av så imorn är min kväll räddad med drickbart haha. gött mos.. Sitter nu o kollar på tomten är far till alla barnen,den är ju rätt så vettig den.haha.
Ska la gå ut o ta en kopp kaffe nu o sedan kolla vidare o invänta att Sanna ska komma o hämta mig så vi kan rulla in till jobbet. Och på fredag blir de fira jul med mamma för hon kommer hem då:D.. Spännande o se vad man får av henne då hehe..
Ha en fortsatt trevlig jul allisammans för de ska ja iallafall fortsätta ha.


Ska jag?

Står i valet o kvalet om ja ska till parken eller inte. Vill men vet ej om de är någon bra ide. Skulle va kul o komma ut o ha kul,intaga alkohol i stora mängder och allmänt svina o dumma sig. Men om ja känner mig rätt så kommer ja inte släppa en grej om ja väl ser den.. Kommer bli ett jävla liv om de nu blir som jag tror de kommer bli. Du är så förbannat falsk så du inte är värd att lägga ner någon energi, men du ska fan inte få gå där ifrån fri om du tror de. Ska fan va jävlig o elak mot dig så fort ja får chansen o då menar ja verkligen elak... Är kapabel till de mesta när de gäller dig dit jävla helvete..
Om de nu blir parken så blir de förfesta med Stefan och company tror ja,annars förfestar ja hos någon annan,får se vad ja känner för helt enkelt.. Försöker få med mig någon kompis men inte en jävel har ju pengar o de är ju surt.
Hmm sitter o funderar på vad fan man ska ha på sig för kläder. Om man ska ha vanliga eller om man ska ha något mer uttittande haha.. De vore ju en syn för gudarna om man skulle gå såhär.. asg:p.. Får se vad ja känner för helt enkelt. Är ju imorgon så har ju tid o tänka över de.

 


Julafton

Morgonen började med att jobba o precis innan ja skulle börja så började snön fall ifrån himlen, nu är julkänslan här när man fått lite snö på marken. Gick kanon o jobba idag allt bara flött på som en dans så förbannat skönt. Var som djuren kände på sig att de va en bra dag idag, för de va inte en ända som dummade sig o de va ju skönt för då slapp man ju gorma. De dåliga var ju att de låg en jersey i lösdriften som vägrade resa på sig, hon har la troligt viss, sträckt sig eller fläkt sig för vi fick inte upp henne.. Vetrinären fick komma o de va inte billigt kan ja meddela.
När vi skulle gå o ta frukost så fick vi även julklappar av  jobbet, de va ju roligt att man fick de o sedan när vi knallade upp till flygeln fick ja packet av Sanna. De var verkligen något som ja behövde de ja fick kan ja lova. Åkte iväg till ica o handlade lite käk o nu sitter man på flygeln,funderar på o sova ens stund. Och sedan i eftermiddag blir de jobba in de sista jag har kvar och sedan rulla iväg o fira jul.Volvo

Sanna o Ekkii kom o hämtade mig o körde ut mig till varv, för ja skulle hämta bilen. Satt där ute o pratade lite skit o Linuz vill leka, så satte mig ner o lekte med honom en stund. Sedan ville han gosa i sängen så var bara o lägga sig där i någon eller några minuter. Höll på o somna direkt nästan. haha.
Prata lite med Bosse o Karro om lite allt möjligt.Hmm märktes direkt att de är volvo ja ska ha iallafall sitter så förbannat behagligt i dom o dom låter kalas. Men just den här jävla skitbilen de märktes ju att den verkligen är en bruksbil. Växelspaken är trögare än trögast o ratten är seg.. Hmm blir nog en vettigare volvo för mig, den dagen ja skaffar mig en egen bil. Och de är ju inte en på ett tag..haha
Rullade in till motala o hämtade mina grejer o sedan plockade upp Paddan så åkte o käka lite o sedan hem o hämtade de sista ja hade glömt. Fikade med Ella o Krasch sedan kom även Sanna o vi gick ut o pratade lite..
Hmm helt plötsligt dyker äckel karln upp bakom ryggen på mig. Ursch fy fan var så ja höll på o spy..
Sanna skjusade hem Paddan men hon kom tbx efter ett tag o sedan rullade vi ut till Styra o sedan efter vi vart där  o pratat lite skit så rullade vi in mot Linköping tog oss nästan in på 20 min.. Volvon fick vissa vad den gick för haha..
Annars har la dagen bara rullat på,hunnit få mkt gjort o allt.  Så snart äre jul om några minuter..
Nae nu ska ja lägga mig o va social med dom andra i huset:p
natti nattiSista chansen

Sov till middagen typ, för mamma väckte väl mig typ vid 9 tiden då hon skulle åka till småland. Gick o la mig efter hon åkt o vaknade väl vid halv 1 eller om kl nu var 1 kommer inte ihåg. Gick upp o plockade iordning lite, ringde Paddan så vi gick o möte varandra o sedan promenerade vi upp till stan, de va skönt de. Gick runt i stan o passade på o köpa dom sista julklapparna,fan vad de är svårt att köpa julklappar till vissa. Gick nästan igenom hela stan för att se om ja hittade något passande. Karlar äre fan svårt att köpa grejer till, iallafall denna person ja skulle köpa en julklapp till.. Men hittade iallafall något vettigt till slut o de får la duga de. Gick o tog en bit mat oxå de va inte helt fel,sedan promenerad vi ner till shell o möte upp Svampen var där nere o snackade lite skit, o medans vi ändå var där så hoppade ja in på shell o köpte en kaffe..haha.. Promenerade upp till stan o lämnade av Svampen påvägen sedan knallade ja o Paddan till bussen. Tanken var ju att vi skulle gå hem, men kände inte riktigt för de. Helt slut i hela kroppen inte bra o anstänga sig när man har feber. Men skit samma.
Nu sitter ja hemma har precis slagit in dom sista julklapparna så nu är de äntligen gjort, o bara vänta på att morgondagen ska börja så man får öppna lite paket:D.
Blir väl lufsa inåt linköping o mysa lite sen framåt kvällen o ha de trevligt o umgås..

God jul o gott nytt år alla nära o kära.


Nät

hmm sov sedan åkte ja iväg till lägenheten med Sanna så monterade vi upp morsans säng, de tog sin lilla tid men resultatet blev kanon iallafall. Åkte iväg o tvättade o tankade bilen åt morsan eftersom hon ska till småland imorn o var där nere över jul. Tog en fika med Ella sedan hängde hon med när ja skjusade hem Sanna o vi åkte på lite grusvägar ute i varv o hamnade i fornåsa där vi babblade skit med en person:p.. haha..
Rullade in till stan, hade verkligen fixat allt som behövdes till en viss grej.. Men de vart inte som tänkt, hade de på känn tidigare ikväll men trodde ej de men men.. Är nog sista gången ja offrar mig o fixar såna grejer för en gång stund men jaja.. Kallas ju prioritera o de gjorde väl den personen..
Nae nu ska ja gå och byta om o sminka av mig sedan ska ja tamefan lägga mig i sängen o bara sova bort denna diss...
Inte första gången direkt, ska la börja va lika dann tillbaks kanske, men är för snäll för de..
Natti natti..


Liten sovmorgon

Dagen började med  en liten sovmorgon, kunde inte sova längre för ja kände ja började få huvudvärk o de kurra i magen lite och att de var lite tomt i rummet. Hmm skramlade lite ifrån köket,de var nog de ja vakna av först eller inte riktigt men vi säger så.. haha. Satt o kollade tv o dumma oss lite.. haha..
Hjälpt honom o städa hans lägenhet, så dammsög åt honom så slapp han göra de. Sedan ringde mor o sa vilken tid ja skulle hämta henne så åkte o hämta henne då.. Nu sitter ja här o ska la lägga mig snart och ta en huvudvärkstablett men först måste ja äta något.. magen bara skriker..Efter de blir de väl åka o tvätta o städa bilen o framåt kvällen får vi väl se vad som händer o sker.. Har min planering på den men får se som sagt. Gäller o fixa allt till dess..


Jobb

Går kvällen blev de åka ut med Sandra en sväng, hon hoppade av o möte upp Clas o efter de kom Ella o Krasch gick ner o tog en kaffe o  Stefan var även med.. Var på kanon bra humör o hade allmänt fnatt, sedan dök Emil även upp o gjorde sällskap..'
Krasch försökte med allt för att få ner mig på jorden men han lyckades inte haha, bara njöt av den stunden kan ja meddela rätt kul faktiskt eller lättare sagt Jävligt kul.
Åkte runt lite med Stefan o Marcus o efter en stund kom  även Natta indimpande i bilen satt o pratade med henne, o sedan kom Emil så hon hamnade i hans bil,han var nog allt lite sugen haha..'p 
Tanken var ju att man skulle åka hem för kände inte direkt för att va med vissa personer, men vart iallafall att man hängde med för ja vet ju hur mkt skitsnack de hade gott om man inte vart med o orkade verkligen inte med de..Vart asså åka med pöjkarna o flickorna till Max i Linköping.
Hade fnatt på vägen in till linköping haha kul vare o få avreagera sig lite på Stefan asg:p..
Var la hemma typ 10 över 5 imorse. Gick in o hämtade alla mina jobbar grejer o åkte in till Jobbet men hämtad e först upp Jenny inne i Ljungsbro o efter de bar de av till jobbet.'

DAGENS jobbande i bås var rätt så okej de flöt på förjävla bra,faktiskt,riktigt förvånad blev ja. Fann även en ko som kalvat i båsladugården så fick bära ut den till kalvningsboxen o den vägde tamefan inte lite heller kan ja lova.
På rasten åkte vi in till Ljungsbro o käka o sov lite i en stört skön säng: Vaknade upp hela tiden o vart orolig att vi försovit  eller nåt. Men de hade vi ju inte som tur var. Sov bara i nästan 2 timmar o de va skönt. .
Skjusade hem Jenny efter jobbet o sedan rullade  det in till stan och nu sitter jag här o skriver blogg:P Trodde ja skulle va trött men de är ja inte, men däremot känns ögonen verkligen som tegelstenare eller något liknande kan ja lova. Men de är la inte hela världen de,synd o klaga för då kan man ju alltid glädja någon annan.
Ska väl iväg en stund framåt kvällen o greja lite grejer:p haha
Sedan blir de la som de blir sånt som märks vad som händer o sker:pFlytt på g

Var inne i Ikano idag o skulle hämta ut min gamla mobil,men ja fick en sprillans ny istället. Gött mos de tyckte ja,hoppas den inte kommer krångla något..
Avslutning i skolan vart de oxå,knallade över till kyrkan ingen höjdare för min del,men vafan gör man inte för att få paket haha.. Efter de så samlades alla jordklasser o fikade o fick mer paket o på de fick vi se traktorporr yeah inte illa kan ja lova.. Helt klart vettigt o fränt.
Hållt på o kört bilar hit o dit eftersom vi håller på o flytta nu,burit saker upp o ner,känns i knäna i alla jävla trappor.'
Gick kanon ibörjan sedan när vi skulle flytta saker ifrån andra förrådet så vart ja förbannad när ja såg vad som hänt, JÄVLA SVARTSKALLEJÄVLAR säger ja bara. Jävla gamar är tamefan vad ni är era förbannade as.. Ingen skam i kroppen har ni.. Faan säger ja bara.. Var på maxi o handlade hänglås o sedan åkte vi över till Elgiganten o köpte mobilficka till<min mobil,rätt gullig faktiskt:D Så slipper displayen bli repig eftersom ja oftast har mobilen med mina nycklar. Då slipper ja de nu när ja har den fickan..
Sedan drog Sandra o jag och handlade mat till morsan o company..
Snacka om skönt med en dusch efter alla lådor o skit, nu äre bara möblerna kvar, de blir la nästa helg tror ja..
Nae nu ska jag rulla iväg på dejt.. ska bli trevligt:D


wohooo

Sista dagen i skolan  detta år då.. Gött som fan o få ha lov nu,men ska ändå jobba hela julen ,så mkt lov för min del blir de nog inte.. Men lite ledigt blir de ju iallafall o de kan ju va skönt de..
Vad händer o sker idag då? Jo ska la in till ikano o hämta min  efterlängtade mobil som  ja saknat nu ett bra jävla tag. Sedan blir de åka hem till pucko stan och börja flytta till den nya lägenheten. Ska bli intressant de me o lite småkul närmare stan nu wohoo. Men trodde de skulle kännas bättre nu när de va i närheten, men nu känns de bara jobbigt att du är nära... Önskar att de inte vart som de vart, men lärt mig en sak bättre att hålla käften om de man tycker o tänker..
Jaja annars blir de la en skapligt eftermiddag/kväll bära en massa o komma på andra tankar än de som gnagar mig mest just nu... eller gjort sen i tisdags natt.. Du mår ju bra o de är ju bra de! Om ändå en annan kunde göra de i vissa stunder.....
Nae nu ska ja la glo runt lite på nätet o se om man hittar något vettigt..


Biljard

Lappen kom o hämtade mig,sedan åkte vi o drack kaffe o Krasch o Ella kom även dit. Satt o prata lite med dom,rätt så skönt faktiskt. Att förklara läget för dom vad som hänt o vad som är sagt..
Åkte hem till Krasch o spelade biljard för att försöka komma iform o tänka på annat,de funkade ett tag men tillslut kom dom  drogade tankarna tbx.. Fan bara kliar i fingrarna, jobbigt som fan!! Varför ska detta just hända mig?
 Var kul o spela biljard även fast de inte gick så bra i början,men tillslut fick jag in lite taktik iallafall..
Satt o små prata lite med Ella medans grabbarna tävlade emot varandra. Var skönt för hon såg direkt att inget var som de ska,var blek o allmänt nere när ja satt i soffan,så pratade lite med henne..
Inte ätit något än,bara kurrar i magen, och fått en jävla huvudvärk oxå.. Ska la krypa ner straxt och försöka sova bort de hela tänkte ja..
Tack för att ni försökte få mig på andra tankar!


Gula bilar

Hmm sov till middagen, kunde iallafall somna till och sova 3 timmar o de var behövligt, Natta kom så åkte iväg o drack kaffe efter de skjusade ja hem henne. Stod o pratade med Stefan o så trevligt,
Åkte runt lite och så i stan o hem o vände o sedan tbx till parkeringen o snacka med Stefan eftersom han kommit tbx ifrån Fågelsta. Stod o pratade tills Farbron kom så Stefan pratade med honom, medans en annan satt o lyssnade för de mesta. Kändes konstigt.. Men de är så de kommer förbli tror ja.. Morsan ringde o va sur,så var tvungen o åka o hämta henne för hon skulle till sitt andra jobb o jobba lite.. Så hoppade av på donken o gick in o gjorde Björn o Stefan sällskap men vart ej så långvarit.
Åkte runt lite med Stefan,var på mekonomen för han skulle ha tändstift eller vad de var. Sedan vart de krig att slå på gula bilar haha.. kul eller inte.. :P
Nu väntar  jag på att Lappen ska ringa så ska vi åka iväg o fika o prata lite.. Skönt att kunna prata med honom oxå, nu när jag inte mår bra..
Inte ätit på hela dagen, är hungrig men känner inte för att äta,så då skiter jag it.. Lär väl bli som sist. Skiter i att äta på 1 eller 2 veckor. Får ta smällen sen, som jag gjorde sist.. men men...
Känner inte för ett skit just nu!! så de kvittar om ja varken äter eller ej.. Sover bort tiden istället


Jobbigt jobbigt

Träffades o ja försökte förklara läget, gick la skapligt bra. Många frågor o så. men de är smällar man får ta helt enkelt.
Förjävla jobbigt vare för vad ja än vill säga så blev de fel, o ja visste inte hur ja skulle formulera mig för att han skulle förstå mig rätt. Frustrerad helt enkelt vart ja.. Äre så här ja egentligen vill ha de? De är frågan de, mår bara dåligt av att förlora den kontakt vi verkligen hade. Synd bara att du ska vara så känslo kall! Skulle må bra mkt bättre om du inte var de, o man verkligen visste vad man hade dig.. Nu vågar man inte offra något mer.
Tankarna har snurrat hela natten, tror ja max sovit knappt en timme. Legat o tänkt o verkligen allmänt mått skit.
Tårarna ville spruta när ja låg i sängen, men ville inte väcka Natta eftersom hon oxå låg där, så hela skiten bara sprack imorse när ja knallade hem. För meningen var ju att ja skulle till skolan idag,för jag har ett viktigt prov. Men skiter fan i de, orkar o orkar inte de just nu.. Vill bara va hemma för mig själv, o tänka igenom vad fan de är jag gjort.. Är så jävla arg på mig själv,att ja lätt de gå så långt, eller att ja verkligen öppnade käften o sa de.. Ångrar mig så förbannat mkt...
Vill verkligen ha dig i  närheten o som du sa,  jag tycker de är jobbigt när du bara försvinner.. De stämmer..
Varför ska jag jämt råka ut för en massa skit? Känner mig pissvärd och de är väl så sanningen oxå är.


Nu äre sagt!

Kvällen tillbringades med Natta o Stefan, fika o snackade lite skit..Trevligt trevligt.
Även tjafsat hela kvällen med en person,som vart lite sur o skrev dittan o dattan.För han trodde ja var sur, och de slutade med att jag vart sur och lite depp. Men  Natta o Stefan  gjorde att ja kom i form igen iallafall lite....Jag kan reagera lustigt de vet ja, men de går så mkt snack så man drar ju sina egna slutsatser.. Nu har jag iallafall kläckt ur mig de jag ville ha sagt som ja hållt inne med en bra tag, och idag bröt de tillslut ut.. Vart la en hel del mess kan tänkas. Jaja tror de är de bästa,för att inte gå på yttligare en nit. Vad du nu tycker av de hela vet  jag faktiskt inte riktigt,men vet om lite iallafall..
Hmm annars har de la vart en vettig kväll med andra ord, fått ur mig de ja velat lägga fram till snyggt nu ett tag men ej funkat,annars har de alltid kommit något i vägen, eller man har blivit avbruten:s. Iallafall alltid har de kommit något emellan iallafall... Kommer bli hårt att klara denna situation, men tror de blir bäst så....
Sitter hemma hos Natta o pratar av mig nu, de är skönt att hon finns till o stötar mig o störst av allt att hon lyssnar!!

Miss you!Ont

Vart iskolan idag. Duktig tjej ja är haha.. Fick schemat för vårterminen fy fan vad slapp, ledig varje onsdag o sov morgon varje dag o slutar vettigt varje dag:D.. Fan kan de bli bättre? haha ne tror inte fan vad gött:D.. Risken finns ju att man kommer sköta skolan iallafall dom veckorna schemat kommer se ut så..
Åkte iväg och hängde med en kompis o hämtade böcker o shit o då Hände de!!
Fan ont i hela nacken o längs med ryggen.. Ser ut o va invalid eller något, ursch.. Jobbigt o inte kunna vrida på huvudet..
Ska på återbesök om några dagar, o måste upp o anmäla hela händelsen eftersom ja ej kunde de förut när ja var där..
Var på studiebesök på en herreford och singeltal köttuppfödningsgård.. Rätt så intressant, men de som var bäst var roboten som han hade i taket som han utfodra o sedan tog bort skiten med.

Kunde inte hålla mig,utom svarade på frågorna, inte pratat på 2 dar,känts lite konstigt o lite saknande med dom, men livet går ju vidare som sagt..
Kvällen blir de väl fika med Stefan:D o sedan träffa Natta en sväng kanske sånt som märks:p


Tala klarspråk!!!

Du gör mig förvirrad,Du gör mig svag,Du gör mig varm,Dina ord i mitt öra,Du gör mig glad.
Hur kunde allting bli så konstigt. Känner mig förvirrad och ledsen. vet inte vad jag ska göra eller vad jag kan göra med. Jag är depp. Jag vill härifrån. Långt bort. Bort ifrån allt. Från dig. Från allt regn. Bort bort bort... Jag måste gå, härifrån, nu.

Jag klarar det inte mer. I just don't. Jag hatar allt nu. Allt är förstört. Det blev för mycket. Alldeles för mycket. Vet inte vad jag ska göra längre, ingenting hjälper. Allt är förstört. Jag måste hitta mitt eget. Jag virrar omkring i cirklar, upprepar historien om och om igen. Varje gång är det det samma fast på olika sätt. Allt är det samma. Ingenting spelar längre någon roll. Jag måste iväg...Det stör mig. Du säger en sak men menar en helt annan. Varför? Du gör mig så förvirrad. Du får mig att säga saker, som jag menar. Du får mig att tro att du menar det du säger. Men efteråt så är allt ändå redan borta!

Jag blir bara frustrerad, hur svårt kan det vara att veta vad man vill och inte ge ut dubbla budskap?!?!

Det slutar alltid med att jag blir sårad och känner mig som pissvärd, som en yta utan insida värd att utforska. Och jag är trött på det.

Alltså hur mycket jag än säger att jag hatar, hatar dig så ljuger jag. hur mycket jag än säger att jag inte längre tänker på dig, så ljuger jag. oavsett hur mycket jag än låtsas som ingenting hänt och att allt är bra.. så är det lögn, lögn. jag fattar inte hur lång tid det ska behöva ta innan jag kan sluta tänka på dig......


Avklarat

Gick till skolan imorse vaknade t om innan klockan ringde hela 30 min innan. Vad är problemet tänkte ja? Sovit väldigt dåligt inatt, vart pigg o sedan drömt en massa konstiga o otäcka grejer.. Var la de mesta av de som gjorde mig pigg att ja inte ville sova..
 Den muntliga redovisningen är även nu klar,vart borta från dom två gångerna ja skulle redovisat men vill ej då.. Försökte komma undan,men idag på lektionen så var vi så några så passade på o redosvisa då,så ja äntligen kan få mitt jävla betyg i det ämnet.. Redovisningen flöt på o tur va la de,kände ja.. Skönt nu är de avklarat..
Försöka fixa eller göra ett prov innan fredag oxå om ja orkar annars får ja ta igen de efter med efter jul.. För nu är de alldeles för mkt som knakar runt i huvudet..
Väntar på att vi ska få sluta nu.. Har ja tur så slutar vi la alldeles straxt o de är ju skönt de:P

Påtal om inget DU kommer märka att ja kommer förändras med allt de sociala vi haft, funkar inte,alldeles för mkt just nu o tänka på!.. Känner mig bara trälig när ja tänker tillbaks på de vi sa elller de vi skrev...
Vill ha ut så mkt mer av mitt liv,men de går verkligen inte!!


Kan inte sova!

Nu sitter man här då, o kan verkligen inte sova! Vaknade upp för en stundsen av en väldigt obehaglig o otäckdröm.. Ursch ingen som ja verkligen inte vill ska hända.. Rysser i hela kroppen när jag ser händelsen framför mig eller i huvudtaget tänker på den, får riktigt jävla gåshud..
Hmm tankar o shit bara snurrar runt i huvudet just nu eller har gjort de hela dan nästan.. Jobbigt.
Om man bara kunde få önska sig en sak o den önskan kunde slå in så skulle ja helt klart blir överlycklig, men den lyckan lär man väl aldrig få endå. Men drömma kan man ju alltid göra som sagt..
Nae ska la sätta mig o kolla om de finns något bra på tv nu, men de är la inte troligt..


Knas

Dagen började väl med att vakna av att telfon fan ringde givitvis, jag som verkligen ville sova eftersom ja va hemma sent imorse. xd.. men men.. Jävla försäljare säger ja bara,sa åt helveten att kan inte folk få sova på dagarna elle? han vart tyst o ja la på och gick o la mig igen.. Och vakna väl  straxt vid tolv.
Knallade ner till mammas jobb o hämtade bil,var skönt med en promenad faktiskt, Åkte o hämtade Sandra o tog en Kaffe med henne o senare kom även Natta insmygande... Satt där o samspråka lite..
Åkte ut till Götala o hämtade massor av kartonger,de börjar dra ihop sig nu, kanske dax o börja packa ner mina grejer snart.. haha men de blir nog i sista sekunden om ja känner mig rätt,annars får ja väl ett packningsryck när som i veckan, de kan tänkas,.. Sånt som märks..
Åkte hem käka lite mat o sedan satt vi oss i soffan o kollade på Rånarna för den hade ja inte sett nu på ett tag,så tyckte de passade bra o se den.. Glodde den sedan gick Natta hem till sig för Emma skulle komma. Då satt Sandra o ja o vänta på att morsan skulle komma hem ifrån gokarten. Skjusade hem Sandra..
Sedan åkte Natta o ja och pratade lite,eftersom hon vet hur ja är som person, o de bara snurrar runt i huvudet just nu.. Skönt att ha henne o prata med,o ja vet att hon finns där om de är något ja vill prata om..
FÖRVIRRAD är ja just nu! vet inte ett skit.. Känns som allt går runt i cirklar och att man är påväg o hamna på ruta 1 igen!..
Men men.. De blir nog göra något  som ja inte direkt vill, men tror de är de bästa.. Kommer nog märkas i veckan om inget annat                    
                                                                    ..


Sova

Hmm kvällen vart de hänga med Lappen till donken o käka o dricka kaffe. Sedan skjusade han mig till Charmtrollet,där vi satt o kollade på Wallander o oskyldigt dömd eller vad den hete. Jäkligt bra iallafall.. Åkte iväg o drog igång en bil oxå.
Förbannat halt var ute i natt oxå kan ja lova. Ursch  vet inte hur många gånger jag höll på o hamnade på arslet..
Nae  de va den kvällen riktigt nice! haha.
Fick mig en rejäl tankeställare oxå som ja både suttit o legat o grunat på nu ett tag. Vill? men ändå inte? Våga? Lita?Tro? Veta? hmm så många frågor.. Vet ej om de blir vettigt! Inte en anning. Och blir de, det så är ja som en sol. Men kanske ändå inte.. Vill ha ut så mkt av hela grejen men ändå inte? Är för rädd o tillbaka dragen och vågar inte erkänna vissa grejer ja lyckats komma fram till nu...
Jaja tankar hit o dit..
Men ja har mina vänner som stötat mig i valet o kvalet!! hoppas ja iallafall på. men vem vet..


Bilder från festen

Yeah jippi woho inte bakis idag. Så förbannat gött o slippa vara de för en gång skull. Hmm ska la typ bara slöa hela dan tror ja. Skönt de me.
Här är även några bilder ifrån igår kvällens fest!
 Festen

Festen var helt okej först kom sandra o vi åkte o handlade lite o sedan döck även paddan upp.
Daniel kom även de var rätt så kul inte träffat honom sen i somras.
Var trevligt när Ella ,Lappen,Krasch,Lars o Alex oxå kom fick mkt bättre musik då
Men under kvällen vart de mkt kladd av Daniel som gjorde mig förbannat o ej bekväm i mig själv. Sa ifrån flera gånger men han lyssnade inte o då vart ja frusterad. När han försökte gå närmare så gick Lappen o Krasch emellan o de var la tur de. För ja visst inte vart ja skulle ta vägen o mådde skit över hela den grejen..
Stor tack till dom.. Nu vet ja om ja har problem med någon så löser dom de åt mig o de värmer som fan o veta om de..
Jävla idiot säger ja bara.. Ursch..
Åkte lite med Sandra o Clas o så sedan byte ja till Krasch bil. Var påväg hem då  tb messade så vände o åkte upp till stan igen o gjorde honom sällskap när han skulle käka.. Efter de kom Emil o Johanna o hämtade oss o dom skjusade mig hem de va väldigt snällt..
Nu ska ja försöka krypa ner o sova o se om de går.. Skakar i hela kroppen efter kvällens obehagliga händelser xd


Utflyttningsfest

Nyss  hemkommen från en underbar morgon. Något man saknat o längtat till kan ja lova bra längre Helt klart UNDERBART och efterlängtat velat göra de länge nu. O nu äre gjort:D.Åkte runt lite i stan o kollade läget,skulle köpa groggvirke men tar de senare tänkte ja..
Nu  sitter man här ska straxt börja fixa ljudet o stereon till kvällens höjdpunkt tänkte ja.. Hoppas de blir kul iallafall.
 see you later aligetor


snöbollskrig

Hmm vaknade till typ vid halv 11 o åkte till donken o drack kaffe med Paddan,Ella, o Krasch,sedan gick vi ut o samspråkade med Stefan,Pekka o Emil..
Sen vart de snöbollskrig mellan Krasch,Ella,jag o Stefan haha de va kul för Stefan vart den som blev mest offer för snön xd..
Åkte runt lite istan skjusade hem lite folk som ja inte ens kände , men kände igen den ena men kom ej ihåg från vart.
Sedan kom Kicka,Sara,Adde o någon mer o prata eftersom Krasch skulle köra hem dom..
Åkte med grus då för hans bil vare lite värme i hihi.. sköönt.. Gled runt o inväntade att någon skulle rulle inn , men nedå så vart inte fallet .. men men.. Telefoner är väl till för att svara i? tydligen inte.. Nae nu ska ja glo lite tv o sedan blir de kryoa ner o söva lite så ja orkar dagens utflyttningsfest:d


Ny klippt

Efter skolan va slut vart de fika med Marcus trodde han aldrig skulle åka hem över en dag för att umgås med mig i några timmar..Haha.. Gullpöjk säger ja bara..
Åkte med Sanna till motala hamnade på donken för Björn undrade om vi kunde ta en snabbkaffe,så satt där o tjata runt om allt möjligt.. och hade  lite snökrig haha.. De va kul o jävlas på andra,men inte själv råka ut för  snö..
Åkte upp till Sandra så hon fick klippa mig o de vart perfektoooo haha.. Nöjd med de iallafall,de är ju huvudsaken. När vi typ åkt där ifrån så är vi tvungna att åka tbx för batteriet i Emils bil var precis dött, så fick hjälpa dom lite .. hihi
Frågan är ju vad man ska göra ikväll? Hmm förslag?  sånt som märks som sagt!


Lucia

Vart i ridhuset o kollat på årets Lucia show de var la typ samma som förra året.. men dock i år lite mer lätt klätt med rafssätt, de va lite halv fränt.. Men vad har de med lucia o göra? jaja..  En galen häst var även med som flög in i spegeln eftersom han stutsa o höll på o dumma sig. Så hon flög rätt in i spegeln hon oxå.. Sedan åkte dom runt o bla bla... Var där iallafall med tanke på närvaron som inte direkt är så bra.. Men men.. Till skolan o käka lussebullar o peppakakor o en kopp kaffe på de oxå mumma gumma!!! haha..
Nu sitter man o har en borring lektion som ja verkligen hatar, men gär på den för närvaron oxå så sitter o surfar runt på lektionen eftersom ja hatar Småföretagande B inte direkt min grej....

Vad händer hos er idag?tjater

Hängde med Lars o Johan o käkade mat natta hängde med som sällskap och efter de åkte ja till pappa o hjälpte honom betala räkningar o så.
Hamnade på donken satt o samspråka med Krasch,Ella o Lappen trevlans vare. Mkt stök o flabb.. haha men de bjuder ja på xd.. Nu sitter man här ska la krypa ner o försöka sova några timmar så man orkar med skolan imorn..
 puss hej ja gillar dig!!


hela dan

Vart i skola hela dan,lite stolt över mig själv haha.. Vart dra in o ta en snabbfika med Marcus o snacka lite skit o umgås o så.. De va trevligt..
Sanna plockade upp mig i city så ja åkte med henne till mcd i Motala för ja skulle träffa Björn där o dricka kaffe. Satt där o prata o drev om tre kanten.. asg.. Han vart lite tyst när ja nämde de men sedan kom orden efter ett tag.. haha.. Kunde inte hålla mig kände ja de va lite svinfaktor över de hela.. Riktigt trevligt vare. Han va även snäll o skjusade hem mig de va snällt,för kände verkligen inte för att gå hem där ifrån..
Nae nu ska ja nog lägga mig o sova tror ja o sedan kanske färga håret vet ej inte fått något svar om de ännu.. men annars blir de la börja småpacka lite kanske är en bra ide o göra xd


woho

Hmm Natta har lite rätt i sin kommentar på faller för. De stämmer, fan vad glad ja va när de va du o ja, Fan vad kul vi hade, och vad mysigt de va när de va så. Alldrig mått så bra i hela mitt liv som då. Jag kunde verkligen skratta o va va glad o va lycklig på en gång. Kände att de va han ja ville ha, o han tog mig för den ja va. De va en härlig känsla att veta att han alltid fanns där. De va kul o något som kan sätta sina spår o minnen tbx ibland tyvär..
De tog en hel vändning o hela livet vart botten. Gjorde ju inte saken helt bättre när folk fifflade bakom min rygg o de gick rykten hit o dit som tyvär delvis stämde men men.. Man var dum nog o gå på allt de falska spelat..Nae nu ska ja till skolan iallafall.. WOW. säger ja bara att ja lyckas:p haha


Faller för!

För mig har killens personlighet stort inflytande på mina känslor.
Övriga egenskaper skulle man kunna säga är att jag vill ha en jordnära kille, omtänksam,snäll,kramgo,charmig och trevlig  kille med förförande ögon.! De skulle ja inte tacka nej till.Utan att låta för konstig så vill jag ha en lite spontan kille, som gillar att mysa o småjävlas när man gör små saker som att jag står och knyter skorna och helt plöstligt får man en liten knuff in mot väggen och får en lång jävla kyss, helt oväntat.De är spännande de..Även att man står och lagar mat, så kommer han bakom och naffsar en i örat och håller på o gosar de är mysigt de. Eller någon som ligger o håller om en i sängen eller när man kollar på film o bara små myser. De är något man saknar ibland.  
En kille som accepterar mig för den jag är o för hur ja ser ut.
Vill ha någon som man kan känna sig trygg hos,må bra att va me,ha kul o allmänt bara njuta av de hela tillsammans med...
 Men om de blir de eller finns någon som vill de har ja börjat tvivla på nu. Trött o less på att alltid vara den som faller för fel killar m,m. För allt slutar tamefan bara i tårar o ett krossat hjärta! Vrf? När ska ja få känna på den positiva sidan i de hela?... Känns botten..


But I still love youInlämnad

Sov la typ till middagen, sedan kom Natta ner så vi fixade  tre skiten via telefon o efter de va gjort så drog vi in till Ikano o skulle lämna in telefonen o de va en dryg jävel i kassan som sa att de var bara o göra en inställning hemma så skulle de hjälpa.. Jaja skit snack.. Vart gå där ifrån ilsken som ett bi.men men.  Gick runt lite i Ikano o tog en fika med Marcus de va trevligt så Natta fick träffa honom oxå eftersom ja pratade med henne om dejten igår. De va trevligt, vart bjuden på fika o allt. Så de ska vara hehe.. Efter de så var han tvungen o åka,lite synd för tyckte vi hade de trevligt eller vad säger du Natta?.
Bs o Katja kom o han hjälpte mig med telefon o började tjafsa med idioten bakom disken o han försvann som en avlänning kan ja meddela när Bs satte igång sitt prata.. De va vettigt.. Fick hjälp iallafall så nu är telefonen inlämnad får la tbx inom 2 veckor hoppas ja annars blir de dra med sig Bs o åka in så får han härja lite på dom.Nu har ja en låne telefon som går mig på nerverna istället, aldrig vart med om någon cpigare telefon kan ja meddela...
Lustigt att man ska behöva ha med sig en karl när man ska göra saker o ting. Känns som någon jävla diskriminering på de jävla tre skiten. Ska la för fan kunna lämna in en grej utan att bli dumförklarad att fixa de hemma. Är ju fan erat jobb att se till att saker o ting fungerar för fan. Inte bara o sälja skiten till folk får ju fan ta kritik för skiten..Tack så mkt för hjälpem Bs! Jaja orka tjabla mer om mobiler o skit nu.
Hängde med Bs,Katja o Axman o gick på ikea med dom, de va trevligt o rätt så kul faktiskt trodde de skulle va värre efter allt man har hört, men de va skapligt lugnt haha..
Åkte hem till motala, satte mig ner o pluggade lite men de vart ej så långvarigt kan ja meddela. Åkte iväg o hämtade Ella o drack kaffe med henne o Natta på mcd. Sedan ringde pappa så åkte o lämnade bilen till honom och nu så sitter ja här.


surt

Hmm rullade ända upp till Askesund för att möta honom, men han hade redan hunnit in i Motala då o ja ej fått någon information pga jävla fitt 3 abonnenmangen som ja ska skrota åt helvete. Hatar de just nu o har gjort ett tag. Täckningen försvinner o sms kommer inte fram i tid. Blir förbannad på fittskiten.. Natten blev inte som ja förväntat mig men men bara bita ihop o försöka sova lite då om ja ska till skolan imorn eller ej inte bestämt mig ännu. Sånt som märks.
Nae nu ska ja la sova några timmar innan ja ska upp om ja ska till skolan annars blir de sova hela dagen xd


smyger

haha gissa vad ja gör exakt nu? Inte?
Haha står vid inplastor i inväntar en schenker lastbil ska rulla in, rätt så spännande för folk glor som fan när man sitter i bilen med datorn i knät:p.. Hör ju inte direkt till vanligheten att man sitter i bilen o surfar inte till min vardag iallafall. Men någon gång måste de ju vara den första.. hihi..  Sitter o glor nätet o kollar alla  jäkla trafik som trafikerar  suttit typ här i minst 15 min nu o de har redan hunnit passera nästan 24 långtradare. Snacka om den vägen är hårt trafikerad av såna stora otäcka as.. och de lär la hinna passera ett par 20 ital till om dom ska rulla på i denna takten..
Hmm men den stora frågan är ju hur länge man ska stå o vänta för han visste ej  vilken tid han skulle rulla in i stan igen.. Men står la i 1 timma till sedan orkar ja fan inte mer o till dess har la mitt datorbatteri hunnit dö oxå.. Surt.
Funderar på o införskaffa mig en data laddare som man kan koppla in i bilen så kan man ju fan ha med sig sin  bärbara om man ska iväg o göra något eller vänta på någon som tar tid på sig.. De vore fan smidigt de.


Faller?

När jag faller vill jag falla in i dina armar.
Du är vacker och ger mig mod!
Dina ord glänser i mina ögon.

Jag vill inte hålla dej för hårt
för då kanske du tröttnar...
Jag vill inte hålla dej för löst
för då kanske du glömmer...
Jag vill hålla dej lagom så säg hur du vill ha det


om jag endå kunde vara som dej,
å allt du önska och våga säga nej.
blygsam och svag,
måste ta nya tag.
du gör va du vill,
och lite till                                                        
                                                                                  Nu är ja nöjd

Haha jag är fan skit stolt över mig.. Nu har ja lyckats få in musiken min i bloggen.. Jippí.. kan de bli bättre? Ne de får dugga för ett tag nu:D
Lagt ner några timmar på bloggen idag känner ja, o de vart ju bra resultat över de hela. Vad tycker ni?
Ska la ge mig in på o göra en snygg header oxå men  just nu så orkar jag det inte..

Har man annars gjort idag då? Hmm sovit,pluggat, vart med Natta en stund. Hon hjälpte mig med smink o kläder till Dejten med Marcus.. Var nervös som fan.. Men när man väl fick träffa honom o fick en stor varm kram så släppte nervositeten, de va kanon skönt. Vart käka på resturang o prata om saker vi vart med om o bla bla.. Riktigt trevligt vare men något som fick mig att tappa hackan var när ja skulle åka hem var att han hade köpt en ros till mig för att tacka för att jag tillslut kom o träffade honom o ochså som tack för en trevlig kväll med mysigt sällskap.. De värmde kan ja meddela.
Var helt klart en trevlig kväll.. Kanske kommer göras om vad vet ja.. Sånt som märks:D
Sitter hemma hos Natta nu, hon har vart o käkat julbord med lars o  company .De va trevligt o gött de tyckte hon hehe..
Nu sitter man här o funderar på vad man ska göra, ska la ta bilen o åka o tanka sen tänkte ja sedan får ja la se vad kvällen har o erbjuda som sagt..

                             


Bloggen

Hmm suttit hela jäkla natten o fixat med bloggen.. var ju inte många gånger datorn höll på o åka ut genom fönstret kan ja lova. Blir inte som jag vill de ska bli blir galen xd...
Hmm ska la sätta mig o plugga lite har prov imorn så struntade i skolan idag för jag vill sova o kom inte i säng förens kl 4 imorse för jag satt framför datorn o fixade bilder i paint.. Dom vart skapligt bra men ända inte nöjd men men..
nae nu ska ja klä på mig o sedan får vi väl se om de kommer fram något

Hmm börjat ta sig lite.. Nu får bloggen dugga iallafall tills ja ger mig på den igen xd.
Blir göra i ordnings sig nu o sedan åka iväg på dejt, de ska bli spännande:D
puss hej


Vet inte vad:S

Jag har så mycket som jag vill ge,
Men du vill inte ta emot,
Jag har så mycket som jag vill säga,
Men du vill inte höra,
Jag har så mycket som jag vill visa,
Men du vill inte se
Jag har så mycket som jag vill göra,
Men du vill inte vara med,
Jag har så mycket att älska,
Men det kan du ej förstå...

Vissa tror att kärlek bara är varma känslor
Men det är inte sant
Kärlek är inte bara rosor, kramar, choklad och pirr i ditt hjärta
Nej
Jag lovar
Jag har själv blivit sviken
Jag har själv varit där
Jag har själv känt den smärtan
Den smärtan att vara kär...Fundersam

Kvällen blev de att umgås med Natta en stund, sedan vare en massa tjafs mellan mig o Björn för jag var något sur o arg på honom.. Jaja o de vart som de vart med de.. Stefan kom o socialade lite o snackade lite skit med honom.Sedan kom även Björn o Slobban förbi.
Fick även reda på saker ikväll som fått mig bli lite reserverad o fundersam. Vart lite nervös av de han skrev om de nu stämmer allt han skrev. De vet ja ju inte.. Kanske bara skrev så för han trodde han skulle få sig något eller..
Vet ej hur ja ska hantera denna situation. vill inte såra honom o framför allt vill jag inte bli sårad igen de orkar jag inte med kan jag lova.. Vart åka hem till han o prata lite o så. Rätt så kul o se hur han försöker formulera sig eftersom han har svårt o prata om känslor o så, men han försöker iallafall o de är jag glad för att han gör..
Men som sagt ja kommer inte säga något fören den tid då de kanske bli aktuellt o kläcka ur sig den information jag håller inne med..

Men du är ett Charmtroll de är du!! Så äre bara..


Besviken

Vart iväg o käkat med Natta o Tobbe de va trevligt, Efter de vart de maxi o willys o handla cigg för dom vi skulle ha fanns ej i stan. Åkte o lämnade av dom o sedan hamnade jag hemma hos Katja o Bs o drack kaffe o även Magnus var där..
Kollade o fixade lite med bloggen, tror den kan bli riktigt nice när den är klar.
Åkte till Sibyllas o gjorde Clas, Sandra o Wamsjö  sällskap en stund. sedan vart de donken.Suttit o verkligen väntat på att klockan skulle bli sju, men de va ingen som hörde av sig om något kaffe, de va ju som jag väntat mig men men förhoppningar kan man ju alltid ha.. Men de går ju bara åt skogen ändå..
Är  skapligt irriterad så förbannat trött på folk som lovar en massa o varken hör av sig eller ej om de ej håller tiden som är sagt. Utan åker o gör en massa annat. De är ju jävligt hyggligt.. Då vet ja ju att du väljer andra före mig. Bra o veta har ju fått svart på vit nu. Åhh så jävla irriterad ja blir, trött på att va en jävla vandrande påse som bara passar när de passar honom, börjar sätta sina jävla gränser nu. Måste fan börja stå på mig själv o inte bara rätta mig efter andra jämt o ständigt..  FAN JÄVLA FUCKING SKIIIIT........ont i huvet

Vakna la typ vid 3 o hade ett bra antal sms i telefon. Var bara o ligga o läsa igenom dom  o svara. Sedan vart de gå upp käka lite o se om den förbannade migränen kunde släppa.
Hoppade in i duschen en sväng o de var kanon gött kan ja lova. Nu sitter jag här o ska straxt skjusa Tobbe o Natta.. o sedan blir de la kaffe med den underbara tjejen med attityden som jag bara älskar.. o framåt kvällen blir de la umgås med Björn tror ja om de blir av.. sånt som märks som sagt:pNyktert

Hmm sov o vaknade av sms vid typ halv 8 tiden. Åkte o hämtade Stefan för han behövde skjus in till stan. Vi åkte till Lappen för han hade fest så vi var där o socialade oss med dom andra. Nu har ja iallafall träffat Ellas vänner som hon pratat om o dom hade visst hört en massa om mig. Ska man ta de de positivt eller negativt? haha..
Meningen var ju att Stefan skulle till harrys med dom andra, men vi hamnade på mcd istället, o de va ju kul de me, förutom en annan var irriterad o hade jävligt ont i hvudet..
Stod o prata med Katja o Bs m,m där o lite senare kommer även Törner o prata.Hmm var lite stelt eller vad man ska säga.. Men är man inte på humör o trött på olika sidor som idag så blir de ju lätt så..
Skjusade hem Stefan i rymdbilen o Törner hängde även med.. Var ju inte lite nervös kan jag ju lova. Underviker o skjusa på folk som jag vet kör skit bra bil. O sedan kommer en annan som kör apdåligt..
Nu ska ja la krypa ner o sedan sova bort hela dan så har ja hela kvällen o se fram emot förhoppningsvis..


Vrf är du två personer? Blir förvirrad o irriterad..


borring

 Jaha vad ska man göra idag då? Blir iallafall nykter. Vill dricka men då kan ja inte köra bil o de blir handikappat.. De blir la ut o åka i city eller nåt framåt kvällen o se om de finns något vettigt folk ute.

Hmm vet inte vad de är. Du är som två personer, när vi inte ses så äru halv dryg annars inte på bra humör o de märks direkt. Lite småkaxig o så. Säger o tycker en sak då.
När man sen träffas o umgås äre som en som en tillvaro som lyser upp, inte den där dryga,kaxiga personen som du kan framföras vara ibland. Du är charmig,glad,roliga,omtänksam, o helt klart go.
Vet inte varför de är som de är men de är så exakt ja känner.
Känner att man passar ibland o ibland skitsamma typ. men men de är la bara så ja känner.
Du frågade vrf jag var som ja var igår o  vrf jag inte hängde med till sibyllas.ja svarade att de inte var något o att jag inte kände för att befinna mig där men  du fortsatte fråga o fråga..
De va nog mes iggrationen som jag kände av mest när vi sågs först, var som o prata med en vägg,därför de var lika bra o hålla käften. O sen tjatet om att ja dissade dig.. frågan är ju den vem vare som dissade vem egentligen??.. Men men
du får la va dom två personerna som du är, men ja kommer bara acceptera en utav som sidorna ska du veta.. Mår o blir bara sne på den andra sidan du visar när vi ej träffas..God morgon

hmm godmorgon ska man väl säga, men har inte gått o lagt mig ännu. Ska straxt göra de har ja tänkt,känner att jag är lite trött.
Kvällens Händelser: Tog en fika med Ella o Sanna kom även dit efter en stund, Sedan samspråkade vi lite med Bs,Katja,axman,claes o sandra. Efter de så drog Ella o ja hem till lappen där vi kollade film med lappen,alex o krasch. Rätt så knäpp film, människor som drack blod o vart varmpyrer.. Riktigt knäpp asså..
Åkte o skjusade hem Mickis kompis o efter de åkte ja o pratade med Grus o company..
 Stefan o Björn åkte till sibyllas,tanken var att ja oxå skulle hänga med, men åkte runt i stan istället för orkade ej gå in där.
Fick ena sms om att ja ej var  med, bla bla..
Björn kom tillslut o vi samspråkade tills för några minuter sen..
Sugen sugen sugen... De är ju pratet de....
Nae nu ska ja la krypa ner o vila ögonen en stund iallafall så får ja se vad dagen har o erbjuda.


Seg

Hmm skapligt seg sovit en timma på hela natten. Men de var fan värt de kan ja lova. De va helt klart Underbart,de kan ja lova, trivdes verkligen som fisken i vattnet. Fick en hel del frågor under nattens gång oxå en del roliga o en del rätt så känsliga frågor. Och dom svarade ja inte på. för vill inte göra bort mig ännu en gång om jag berättar hur de ligger till..
Han är verkligen ett riktigt Charmtroll kan ja lova, o ja blir glad av att umgås med han..
Ringde även jobbet o frågade om ja kunde byta helg med en killkompis o de gick kanon. Så imorn kanske de blir vara chafför upp till Borlänge. Hur ska detta gå? Haha får la se hur de blir med de.. Någon gång ska man väl våga ge sig ut på långturer.. Nackdelen är la att ja kommer vara så jäkla nervös för att göra bort mig eller något när ja kör. Eftersom jag vet om att han ej är så förtjust i att sitta brevid folk som kör. Men som han sa. Han har ju aldrig åkt med mig så han kan ju inte säga något om de.. haha.. De kan nog bli trevligt om de nu blir som så.. De återstår att se.

Sitter i skolan o surfar lite på nätet. Ska se om man hittar något vettigt.
Orkar ej lägga ner någon energi på Småföretagande B för gubb fan är ju fan fel i huvudet med sina jävla beräkningar som jag verkligen hatar.RULLar

Hmm igår kväll ringde Lappen o väckte mig vart, åka till donken o dricka kaffe med honom. Även Emil kom förbi o drack en kaffe o snackade lite skit.. Åkte upp en sväng till Katja o Bs o drack de efterlängtade kaffet hehe.. Gött mos.. Natta kom dit eftersom hon kom direkt från Linköping.
Rullade uppåt Örebro o skulle möta upp en speciell person haha.. åkte runt lite istan tills han rullade in på firman o stod där o pratade lite. o Natta snacka med Stefan o drev lite haha de va lite små kul
Hmm säger bara en sak de va UNDERBART!!!


Otäckt

Tog bilen till skolan imorse, de va riktigt otäckt o obehagligt. Låg slask o snö på hela jäva vägen o ja bara kände hur bilen slirade i blasket. O de kom långtradare o körde förbi i full fart så de bara skvätte massa skit o oblans i bilen.. ursch trodde ja aldrig skulle komma fram till skolan. Var sån jäkla trafik eftersom de hänt en olycka. Inte ett dugg förvånad, men de va inte ja som orsakat den iallafall så tur var väl de, trodde de skulle hända mig oxå eftersom de var sånt väglag som de var. Ursch aldrig känt mig så rädd o nervös för att tappa kontrollen över bilen som jag var i morse. Tänke först va hemma för ja ville ej kör i skiten. Men nu har jag prövat på de oxå, o de var ju som de var..
Kom iallafall fram till skolan o kollade film som tur var. Sedan hade vi prov som ja hade missat o de gick ju INTE så bra de,men gjorde mitt bästa blir la göra om de skiten när ja orkar.
Åkte hem o hämtade Fredrik,Antti,Erkki och Dennis hemma hos Fredriksmorsa sedan drog vi till stan en sväng o kollade läget  o tog även en fika o pratade lite skit.. trevligt trevlig.. Mitt i allt så dyker Natta upp så pratar lite med henne..
Hämta mamma på jobbet vid typ halv 4 o efter de så har ja suttit o pluggat tills nu, nu är jag nästa klar med allt jag missade förra veckan.. SKÖNT! känns förbannat skönt kan ja lova.. försöka fixa till de sista till jul nu, så hoppas ja inte kommer in i depritions skiten igen som gör att ja skiter i skolan o läxor..
Vill ta Studenten o ja ska fan bita ihop o klara de även fast mitt liv går i perioder. Ena stunden hoppa av skiter i allt o andra kämpar o kämpar med arbetet....
Hmm vad ska man göra nu då? Funderar på o börja lite på morgondagens svenska B uppgift eller om ja ska sätta mig o försöka komma överens med Småföretagande B som jag VERKLIGEN HATAR!! Måste göra omprov i de skiten eftersom de ej gick så bra o skriva de provet idag men men.. Inget favvo ämne direkt.. Massa räkna o ja HATAR verkligen matte, alltid gjort de,de är inte riktigt min grej o har o kommer aldrig bli heller kan ja lova..


Snö

Nu snöar de igen:s hatar snö. Undra hur länge de kommer hålla i sig nu då?.
Suttit på donken o pluggat lite småföretagande B o lite samhäll Ella var ju snäll o hjälpte mig för jag har ingen motivation till o plugga för de suger balders balle. URsch
Sanna kom dit o efter de kom även Lappen insmyggande:p. hehe
Hade verkligen fnatt idag när vi satt där inte, var la för att ja började bli trött eller nåt,men kul som fan hade vi de.
Ingen höjdare när Kraschen o Lappen tog min sko o packade den med snö


Wow

Haha då har man äntligen tagit tag i kragen o gått till skolan idag för en gång stund. Tänkte skita i de imorse för ja vill sova.. Men ja lyckades kliva upp o åka till de trista skiten. Hade absolut inte hatt något emot o varit hemma o sovit.
Sitter i skolan nu o har håltimma borring. Var på Venus med flickorna förut. Sara,Jenny,Cim o Sanna de va trevligt de.
hmm vad ska man göra på denna tid man har håltimma då? Förslag?..
Funderar på o kanske plugga lite på de ja missade hela förra veckan då ja var hemma, men de är ju just de där med motivationen den finns ju INTE...Batteri

hmm hämtade Sandra o sedan lämnade jag av Natta. Åkte med bilen till pappas jobb men han behövde den inte just så.Åkte hem o drack lite kaffe o sedan lämnade bil,så mamma fick hämta upp oss i duntis.
Åkte iväg o käka mat.. gott som fan men måste fan lägga av med de snart... INTE BRA!
Åkte runt lite istan lämnade av Sandra för hon vägrade va med o fika med Krasch o Ella.
Fikade o snackade lite skit.
Fick åka o ladda Bs o doms saab för batteriet var dött,var där en stund i regnet..
Stod nere på parkeringen o bara snackade allmänt lite skit o nu sitter man här o helt stel frusen av fötterna för klanten som jag själv är råkade ju trampa i en vattenpöl o vart dyngsur...:s inget kul


1 december

hmm kvällen vart de dra iväg o fika med Ella satt la på donken tills som precis stängde.Hade la suttit där i 2 timmar eller nåt . Åkte emot väderstad för att vi skulle jävlas med Lappen men han, han in till stan innan vi kom halv vägs.. Lite surt.. Men gick inte köra så fort eftersom de va en väldigt obehaglig dimma ute o plus de var kol svart..
Rullade in i stan Björn messade o frågade var vi var så åkte ner till parkeringen och pratade lite med honom. Ella dummade sig lite o började prata snusk o då vart Björn lite röd om kinderna haha var lite kul de..
Sedan kom Lappen dit o gjorde sällskap o efter en stund kom även Krasch o  stod o pratade lite o jävlades med allt o alla typ. Höll på o flyga in i Björns tasker oxå haha.. nuddade väl lite o han vråla till lite.
Christer kom dit o pratade lite grann..


Inte långt kvar

Just nu känner jag mig förvirrad. Jag vet inte ens riktigt vad jag känner. Är jag sur? Är jag ledsen? Är jag bitter? Är jag deprimerad? Eller är det så att jag inte känner något? Är jag tom? Är jag ingenting? Hm hm, det är svårt det där. Och jag vågar inte ens riktigt känna efter, antagligen för att jag är rädd för att få reda på svaret.Varför ska allt vara så in i helvete svårt? Kan det inte bara ordna sig, ibland, någon gång? Lite grann?

Nåväl. Det kunde ha varit värre. Det hade kunnat vara december, vilket skulle innebära att det snart var jul, vilket skulle innebära att det snart var nyår, vilket skulle betyda att det snart är ett nytt år. Och det innebär att det har gått ett helt år sen förra året!

Vänta, va? Är det december? Sen när då? Idag
Fy fan nu är inte långt kvar....28 november

Hmm fredag kvällen spenderades en stund med Sandra o Claes var o kollade tåg med Joel..
Ingen höjdare direkt men hade inget val.
Fikade med Natta,Paddan o Tobbe o stod på parkeringen o tjatade lite.
Körde Axmans bmw lite otäckt haha ja o Katja åkte några varv i stan.
Drack kaffe medans Lappen o Krasch åt mat på donken.
Väntade på Grus o törner att dom skulle dyka upp men de tog lite tid de. Stod på parkeringen o prata o sedan rullade de av till Max i Linköping med dom två grabbarna:p Åkte runt inne i Linköping så dom kunde genomföra sina jävelskaper eller vad dom nu styrde med. Hamnade hemma straxt efter kl 7 var bara o plocka upp mamma och åka o jobba. LITE SEGT! Nu har man jobbat o alldeles öm i fingrarna de är la inte de ända stället sen igår haha..
Nae nu ska ja sova en stund så ja orkar kvällens förhoppningsvis roligheter:D
Natt natti så länge


Stor trivs med dig

Att säga nej betyder inte att det inte finns ett ja.

Att ibland må dåligt betyder inte att man inte kan må bra.

Det ena utesluter inte det andra. De finns där hela tiden vare sig man vill eller inte och utesluter inte varandra.

Känslorna och humöret växlar från stund till stund. Det finns ingen bestående känslogrund.

Lika snabbt som lyckan rusar genom kroppen kan sorgen tränga igenom.

Lika snabbt som ilskan känns kan glädjen sprida sig så småningom.

Känslor ska inte gömmas eller glömmas. Känn, acceptera och uttryck.

Om de inte får andas, finns de kvar och skapar ett obehagligt tryck.


Med dig är allt så självklart och vackert
Med dig är allt så ljust och skönt
Med dig är beröringen aldrig kall
Med dig gör alls inte orden ont

Nätterna med dig är fina och dagarna glada
Dagarna med dig är ljusa och nätterna klara
Att älska med dig är så underbart mjukt
Att vara med dig är en njutning i sig.

Saknaden att genomgå med dig är tung
Längtan efter att vara med dig är ljuv
Samtal och skratt delade med dig är goda

Trivs i ditt sällskap,du lyser upp min tillvaro till max, ser fram till nästa gång o få träffa dig. Läget är som de är. Men lugn att folk håller på o frågar en massa saker om de du nämde inatt så behöver du ej oroa dig för ja kommer inte säga något varken till dom eller till dig hur de ligger till.Vart inte direkt så förvånad när du nämde de,de kan tänkas att ja kanske skrivit eller nämnt någon i min gamla blogg som ja dock inte har kvar längre. Du finns inom mig de kan ja inte förneka. Tror du fattat de ändå.Så länge vi kan prata om de o kommer överens med varandra o vet vart vi har varandra så äre inget problem. Gäller att vakta tungan ibland. Höll på o försäga mig när ja var hos dig imorse. Och de va ju en jäkla tur att man inte gjorde de. För de  hade blivit så jäkla fel om ja skulle berätta allt för dig. Tror de bästa är att du inte vet hur de hela ligger till egentligen. Du mår mycket bättre om du inte får veta hur läget är.
Du får mig må så bra, ja kan skratta o ha kul med dig, vi kan dumma oss med varandra utan att de blir fel, Mår helt enkelt så jävla bara att få umgås med dig, du är som en drog ibland, vill bara träffas mer o mer för att känna att man lever.
Piggnar till när man är med dig, får fram de där leendet ja inte visar allt för ofta. De är en sån skön känsla att veta att du finns där om de är något eller om ja inte mår bra. För du får mig må så jäkla bra i ditt sällskap. O visst de finns folk som stör sig på att ja umgås o åker bil med dig, visst gör de det. Men ja orkar fan inte bry mig. Huvudsaken är att ja trivs o de är okej med dig så spelar de ingen roll. Ingen ska få förstöra de.
För de sista ja vill göra är att komma på kant o förlora dig!!yeah

Gött mos,de kan ja lova,helt klart behövligt.. asg:p..
Nae nu ska ja nog kanske krypa ner o sova några timmar,trodde ja hade skola idag men var inne på skolschemat nyss o såg att vi har ju fan studiedag idag JIPPI fan vad gött kan ju ligga o sova bort hela dan ju haha.. Inte helt fel de kan ja lova:D
Nae nu ska ja krypa ner o drömma o tänka söta  drömmar om sötnöt haha.. Natti natti