Inlämnad

Sov la typ till middagen, sedan kom Natta ner så vi fixade  tre skiten via telefon o efter de va gjort så drog vi in till Ikano o skulle lämna in telefonen o de va en dryg jävel i kassan som sa att de var bara o göra en inställning hemma så skulle de hjälpa.. Jaja skit snack.. Vart gå där ifrån ilsken som ett bi.men men.  Gick runt lite i Ikano o tog en fika med Marcus de va trevligt så Natta fick träffa honom oxå eftersom ja pratade med henne om dejten igår. De va trevligt, vart bjuden på fika o allt. Så de ska vara hehe.. Efter de så var han tvungen o åka,lite synd för tyckte vi hade de trevligt eller vad säger du Natta?.
Bs o Katja kom o han hjälpte mig med telefon o började tjafsa med idioten bakom disken o han försvann som en avlänning kan ja meddela när Bs satte igång sitt prata.. De va vettigt.. Fick hjälp iallafall så nu är telefonen inlämnad får la tbx inom 2 veckor hoppas ja annars blir de dra med sig Bs o åka in så får han härja lite på dom.Nu har ja en låne telefon som går mig på nerverna istället, aldrig vart med om någon cpigare telefon kan ja meddela...
Lustigt att man ska behöva ha med sig en karl när man ska göra saker o ting. Känns som någon jävla diskriminering på de jävla tre skiten. Ska la för fan kunna lämna in en grej utan att bli dumförklarad att fixa de hemma. Är ju fan erat jobb att se till att saker o ting fungerar för fan. Inte bara o sälja skiten till folk får ju fan ta kritik för skiten..Tack så mkt för hjälpem Bs! Jaja orka tjabla mer om mobiler o skit nu.
Hängde med Bs,Katja o Axman o gick på ikea med dom, de va trevligt o rätt så kul faktiskt trodde de skulle va värre efter allt man har hört, men de va skapligt lugnt haha..
Åkte hem till motala, satte mig ner o pluggade lite men de vart ej så långvarigt kan ja meddela. Åkte iväg o hämtade Ella o drack kaffe med henne o Natta på mcd. Sedan ringde pappa så åkte o lämnade bilen till honom och nu så sitter ja här..: Nathalie :.
2008-12-10 | 22:31:00 | http://mixmix90.blogg.se/
jaa de va as synd att han åkte .. :( han va ju as snäller juhhe :D
.: Mr B :.
2008-12-11 | 02:08:17 |
HAHAHAHA stroppigare idiot får man ju leta efter... hahaha men men jag ska me in nästa gång me.. S