Lördag

full fart på jobbet idag! spännande imo igen!! rse köra traktor och vagn när det var halt och jävligt ursch men gick ju bra de mä till slut! huvudvärk efter jobbet blev en lur sedan upo vara lite social! hamnade framför datorn med nya telefonen o vips så var man pigg! musiken på humöret på topp o sedan lite kvälls sällskso med fnitter och garv! nu sängen för jobbet kallar imorn


Nov. 30, 2013



Äntligen fredag

Äntligen fredag och helg för dom flesta.
Men inte för min del och det suger extremt med en jobb helg.
Inte ett dugg motiverad.
Drömmer och längtar mig bort till andra äventyr i brist på annat.
Nästa helg då jävlar ska ja va LEDIG o ha det trevligt.
Försöka i alla fall om det inte blir någon förändring.
 
Nu intagit soffläge sjukt trött,ont och seg i hela kroppen efter en heldag med köra skit,ösa skit, klättrea och klänga lite här och där.
Märks man inte är 10 år längre haha.
Men ska inte klaga .
Jag har ett fastjobb att gå till varje morgon, jag har råd köpa det jag vill ha även om det ibland krävs man måste spara.
Men det blir mitt förr eller senare en otroligt skön känsla.
Slippa gå hemma för en summa ifrån nån försäkringskassa eller akassa osv.
Otroligt skönt slippa det helvetet.
Otroligt skönt känna sina egna pengar och kunna göra vad man vill för man vet man har slitet väl för dom.
Då är man värd att unna sig saker och ting.
 
Jag har ett jobb där man är med utvecklas och lär mig nya saker nästan varje dag.
SJukt kul inget sitta stil arbete utan en fysiskt händigt arbete.
Det gillas sedan få jobba med djur sedan köra dess olika stora maskiner det är sport.
Mer tjejer till maskinentrepenader skulle det vara.
Kul med tjejer i en mans dominerad branch.
 
Nej nu in i duschen,musiken på volym sedan fundera på vad man ska hitta på och käka?
Återstår att se


Torsdag

Full fart på jobbet idag med köra skit ur stallarna fram och tbx med skitvagnen! Stress stress så känns i hela kroppen och om inte mitt humör de ska vi inte prata om! Ojoj! Bitsk kärring får man allt veta!! Men men alla har vi dåliga dagar o mina blir ju inte bättre när det är körigt och Mkt på linjen:) är inte ett dugg sugen på jobba hela helgen och veckan som kommer! Vill va ledig och ge mig iväg på efterlängtat äventyr:) Efter jobbet ikväll blev de dra ned sig kompisen åka in till Linköping göra lite ärenden nu ör man äntligen hemma ska borsta tänderna sen ör det fanimig sängen som gäller




Onsdag

Full fart hela dagen! Hunnit med städa sedan en promenad i ödeby med kompisen o hund! Blev några km i spåret! Även vart iväg Socialat och fikat lite här och där! Evt bokat utlands resa i maj nästa år ska kolla mer på det när det är lite lugnare ska bli sjukt skönt komma till varmare breddgrader och lite semester! Vi får se vart vi hamnar någonstans:) 




Onsdag

Sovmorgon nejdå blev de inte! Satt i bilen redan vid halv 7 imorse och lämnade snön bakom mig! Men en sjukt trevlig härlig kväll med mlt skratt och humor:) får se när nästa gång blir ser fram emot det redAn! 



Tisdag

Ovanligt vara själv på jobbet! Men sysselsatt är man ju iallafall med allt möjligt! Ge mig kväll nu då det blir iväg på äventyr evt tills imorn återstår se:) 




Måndag kväll

Känns att man lever skulle kunna gå i ide och bara sova ut några dagar! Kroppen har börjat värka och jävlas! Helvetes vecka fram till nästa fredag då man får vara ledig två dagar kommer bli så efterlängtat både för mig och kroppen efter allt slit och släpp! Jävla rygg jävel!! Men skam den som ger sig jobba på kunde vart värre! Kom hem idag så fanns det smörgåstårta i min kul så skönt slippa laga mat helt död efter jobbet blev krypa ner sova några timmar sen packa upp allt ifrån igår! Nu ligger man här lyssnar lugn harmonisk avslappnad musik med ett leende på läpparna! Hej hå imorn tisdag kämpa kämpa  bjuder på några skandal bilder ;) 






Måndag

17 boxar färdiga för dagen! Nu sitter man guppar omkring på åkern och harvar bort det som växt ihop, något hårt i marken förut men börjar Tina upp lite undan för undan! Rätt slapp dag o glida omkring efter en hel helgs håll igång lixom:)




Söndag

Vilken kryssning herregud' haha stök och bök o en massa förvåning! Vilka karlar det finns haha men kul hade vi allafall! Blir januari igen som det ser ut just nu:) 








Lördag

Sitter hos älskade Nina nu som gör en fin inför kryssningen;) så duktig och man blir alltid nöjd:)





Kväller

Kvällen började Segt som vanligt! Men nu är man pigg och allert efter alla bravader man haft för sig;) mys mys haha! Även hunnit med 2 fikor och skvaller:) inte illa och tvätt stugan klar med nu är det bara invänta morgondagen:)



Fredag

Äntligen fredag och sista del slakten Idag! Nästa vecka försvinner alla djur och då blir det jobba över! Ikväll blir det tvätt stuga som gäller sen försöka komma i säng skapligt för ska till Nina fixa håret imorn och smink innan kryssningen :)






:)

Tårar är ord ifrån hjärtat som inte munnen klarar av att säga!! Helt klart sant i mitt fall räcker med tänka så rinner tårarna och inte nog med det Depp musiken gör sitt med! Skit torsdag bara gilla läget saknaden är redan stor sjukt! Inte alls samma reaktion som förra gången! Skumt! 



Torsdag

Full fart på jobbet med del slakt och övertid! Imorn del slakt i sista stallet sen är det helg då det blir kryssning:) skönt komma bort ha roligt och njuta släppa alla tankar man har i huvudet just nu och allt som händer i mitt liv! Mkt nu och mkt focuserinf på allt! Får se vart saker och ting leder och hamnar alltid lika spännande! Haft eb sjukt jobbig kväll efter jobbet med mkt tårar och ånger! Men var det bästa beslut jag kunde fatta måste bara  inse det själv och släppa ånger känslorna! Ursch för detta!! 



Onsdag

Full fart hela veckan som varit och de resterande dagarna som är kvar! Igår blev det hem duscha snabbt sedan städa och käka snabbt för fick fin besök igår mkt skratt och stök mysigt värre! Längtar till nästa gång haha:) sjuka humör både två:) blev en sen kväll men helt klart värt de! Dagen idag har gått snabbt haft gallring idag för imorn börjar första dels slakten och nästa vecka blir det garanterat övertid och helg jobb som gäller! Inget man ser fram emot men men bara gilla läget:) nu blir det prata skit med grabbarna som fixar elen:) sen blir det ställa sig laga fisk gryta:) 


Måndag

Helt jäkla död är vad jag är ligger i sängen helt utslagen av trötthet och kokhet hela jag! Blir en tidig kväll för mig känner jag! Märka att helgen har varit intensivt! Ledig helgen som kommer sen väntas det jobb 2 helger på raken ser jag inte fram emot då ja hade tänkt åka iväg till en person! Aja blir la ta jul ledigt eller nåt o göra de:) idag har vi kört in nästan alla maskiner i hallarna! Blev även bjuden på mat efter jobbet var bara sätta sig vid dukat bord skönt de mä för nu säger jag nog tack och hej hörs imorn 



Kväll

Säger god natt med ett stort leende på läpparna! Vilken fnatt kväll det varit! Nästan trott man var full efter allt sluddrande men va fan man får bjuda på sig själv lixom:) nu blir det krypa ner sova sedan invänta en jobb vecka sedan en massa spännande förväntans fulla saker som evt kommer träda i kraft och vardagen kommer förändras. Håller tummarna för det kommer bli bra och smärtfritt och långvarigt 



Söndag

 
En trevlig kväll igår även fast man vart rätt avslagen efter maten.
Mycket skratt och fnitter i alla fall.
Nu är det bara räkna ner inför nästa helgs kryssning får se vad den har att
erbjuda för skojigheter med kompisen och grabbarna grus.
Spännande spännande.
haha.
Idag har man varit som en zombi typ hela dagen men i alla fall vart ute på landet hälsat på lite,
sedan hämtat lite däck.
Haft lite fika gäster och blev spela en omgång yatsy skojigt.
Nu ner till tvättstugan invänta tvätten ska bli klar sen blir det krypa ner i soffan kolla dumburken med lite ljus och harmoni och njuta av kvällens lugn.
För imorn väntar en ny arbetsvecka igen!


Ullared

Shopping i Ullared idag mkt bra grejer:) fick hänga med hem! Blev nästan två fulla vagnar med grejer:) blev ett stopp i Jönköping för fika och ny bekantskap trevligt trevligt! Nu är det soff häng mä brudarna! Och pizza så klart o ölen smakar för jävla bra ikväll 





Fredag

Äntligen så var fredagen här! Denna vecka har gått sjukt fort! Full fart på jobbet hela dagen med maskiner osv som gjorts iordning! När man kom hem fick jag städ ryket tömde upp och ner på lägenheten och stor städade nu luktar det fräscht och är rent och snyggt! Intagit soffläge med musiken på fullt ös och bara njuter av en ledig kväll och helg! Kl ringer 02,30 imorn bitti för ta en tripp till Ullared blir evt stanna i Jönköping på hemvägen för lite äventyr haha återstår se vad som händer sker imorn som sagt! Nu ska jag bara njuta av att ja har min egna lya alla saker är mina o allt har man kämpat för att ha råd att köpa! Underbar känsla ingen kan komma ta det ifrån mig! Mitt hem mitt place och jag är bossen:) I likit :) 





Torsdag

Denna dag har varit ruggit och kylig. Jobbat ute hela dagen med att olja in såmaskinen och vagnarna.
Ingen höjdare i blåsten men snart helg.
En arbetsdag kvar sen helg då det blir Ullared sedan greja i lyan.
Blir evt lägga golv och fixa sovrummet innan jul.
Wiie bara hoppas det går vägen vore oerhört skönt känna sig nöjd och inte ha så många måste kvar.
Vill ju ha allt klart direkt lixom jobbigt jobbigt.


Onsdag

Onsdag sjukt vad denna vecka har gått snabbt.
Imorn torsdag alla redan wiiie.
Idag blev de jobb sedan hem till huset hämta post sen vidare iväg fika och äta födelsedagstårta
hos killkompisen och prata lite skit.
Blev även ensväng förbi kompisens garage där man fick äran dammsuga ur bilen.
Snällt snällt.
Blev även en kvälls promenad med sällskap.
Dock lite ruggigt.
Även suttit beställt besiktningstid för bilen fick en tid imorn.
Håller tummarna på att pärlan går igenom sen får vi se vad man skaffar sig för något nytt..
Hoppas morgon dagen går snabbt så det snart blir helg med massa aktiviteter:
 


Tisdag

Mörkt när man åker till jobbet samt mörkt när man åker hem ifrån jobbet! Inget roligt alltså blir så jäkla seg när de är mörkt! Men iallafall en helt okej dag på jobbet. Nu ligger man i soffan men inte länge till blir iväg handla lite fruktansvärt sugen på tacos:) får se om man orkar ställa sig fixa de när man kommer hem vill säga:) nedräkning till Ullared som de blir i helgen :)


Måndag!

Uppe med tuppen! Tjejan fick vara med på jobbet idag funkat bra måste inför skaffamig ett rejält vinter täcke om ja ska ha henne kvar! Får se vad jag tar för beslut inom det området! Vart ute hela dagen måttligt frusen värst är händerna! Som strular när det är kallt!  Efter jobbet blir det iväg tvätta bilen och städa ur den så det blir gjort sen blir det hem till soffan och slappa!  Igår kväll blev det pizza med två bekanta smakade bra och trevligt sen blev det en promenad på det så idag har man tränings värk som heter duga ifrån förr gård träning!  Nä nu in till kycklingarna och gå ronden sen invänta kl blir 16 då man slutar:)



Fika

Haft bönan här på fika! Hade med sig hem bakat fika så gott i gott:) så nu några kilo tyngre! Nu soff läge och tv:)



Söndag

Duschat dammsugit vart ute med hunden.
Nu invänta tvättstugan och sedan att smulan min kommer på besök.
Besök ifrån storstan det är inte ofta ska bli roligt och efterlängtat.
Musiken på full fart och humöret på topp.
Sitter fönster kollar nätet på mina nästa inköp jag ska skaffa mig.
Detta läge önskar man ibland att man hade en tät karl som skämde bort mig lite.
Men nejdå den turen har man inte utan får kämpa för det man vill ha.
Mina nästa saker som ska införskaffas
 
 
 
 
 
 
 


Lördag

Denna dag har varit seg! Känt som söndag! Haft inflyttnings fika idag trevligt trevligt! Även vart iväg shoppat upps sved i plånboken ;) även vart ute i det förbannade regnet gått en lång promenad på 1 timme så både jag och hunden såg ut som två dränkta katter kan ja säga! Kallt burr! Nu myst ner sig med massa tända ljus och glo dumburken:)




Härlig fredag

Denna fredag har varit toppen! Pigg och alert Som bara den! Vart iväg handlat sedan hyrt filmer som var super bra!:) haft en helt underbar mysig kväll med massa tända ljus och prat! Natten avslutades med en natt promenad med tjejan på nästan 3km så nu lär både hon och jag sova gott! Imorn blir de lite ärenden sedan få besök inflyttnings kaffe och tårta står på schemat! Trevligt trevligt:)




Onsdag

Ge mig fredag nu tack! Idag har man varit i stallarna hela dagen och gallrat ur lite grann så något mörr i armar och rygg! Vart ensvöng till huset hämta saker sen fixa lister i vardags rummet! Soffan monterad och tv installerad nu ligger man slappar i soffan så jäkla skönt och nöjd ja är med allt just nu! Bara börja nästa projekt hall eller sovrum återstår se vilket det blir ! 



Tisdag

Idag kallade allvaret igen! Igår var man ju ledig och de va skönt! Idag har de vart ett jäkla slit göra burit en massa balar och ströt hos kycklingarna och balarna är ju så otympliga:/ imorn får vi se vad som händer och sker! Plockat upp soffan ur alla dess olika plast förpackningar! Blev ett antal säckar med skräp som ska upp till torpet och eldas:) imorn blir de sätta sista listerna sen snickra ihop soffan sen är vardags rummet äntligen klart :)



Söndag

Sovit illa natten som var! Idag har de varit fullt upp med köra släppa hit och dit imponerad på min proffsiga backning tur man lärt sig det inom lantbruket annars hade ja aldrig klarar av det! Vart iväg små handlat igen denna gång kom man hem med en dammsugare o lite annat smått och gott! Lagade även spagetti och köttfärssås åt karlarna för tack för hjälpen och en och en annan öl slank ner oxå! Spacklat,slippat och målat har man hunnit med idag mä och golvet är klart yeah! Händer saker nu så jäkla förväntans full med alla projekt som ska göras i boendet som bara är mitt och jag bestämmer hur ja vill ha det underbar känsla lixom:)  hejdå fula golv och vidriga fula tapeter kommer bli så snyggt när allt är klart sen:) wiiie 



Flytt

Full fart hela dagen med flytt ensvöng på Ikea och dess butiker och shoppat! Sen kört grejer hit och dit! Nu är köket klart iallafall skönt det! Imorn blir det börja i vardagsrummet! Inatt blir de första natten i lägenheten och samt i min nya säng:) spännande trött som ett as så nu blir de sängen.