Äntligen

Nu ligger man på båten och slappar ska straxt upp äta sen är det fullt upp! Taggad som fan för denna kryssning spännande se vad den har att erbjuda väldigt mkt varierat må ja sägA. Återstår se kvällens gång!



Torsdag

Helt slut efter dagens arbete! Kört ut skit ifrån kyckling stallarna sopat och öst skit med skyffel för fulla muggar! Helt slut i armar och rygg! Men ett stall kvar sen dröjer det 6v till det är dax för samma visa igen! Muskler får man ju gratis iallafall behövs inget gym här inte! Haha härligt gäng på jobbet med humor och jävelskap med varandra det gillas dessutom får man sig många go skratt!



Onsdag

Full fart idag förbrukade några timmar på åkern att cultiverat klart den så nu är den åkern klar! Blev en lunch på åkern med tjej kompisen som kom förbi med godsaker:) eftermiddagen blev det skrapa sopa och köra skit ifrån ena stallet som var tömt på kycklingar. Något varmt och svettigt kan man säga man luktade inte gott direkt när man satte sig i bilen på väg hem blev en dusch sedan somna man i sängen efter jobbet haha.



Tisdag

Full fart idag på jobbet med övertid! Förmiddagen djuren sedan byta pinnar på cultivatorn för var dåliga! Nu är maskinen som ny det gillar vi och blir skillnad på åkern med för den delen! Helt okej dag på jobbet mkt stress dock alldeles för mkt omkring känner jag snart! Men härda härda ut jobba och slita för de lönar sig tillslut! Men vore inte helt fel med lite ledighet kunna varva ner andas och släppa allt för en stund! Vore skönt och önsketänkande . Men funkar inte så tyvär stress människan själv!



Måndag

Första arbetsdagen för denna vecka!
Toppen dag på jobbet allt gått kanon,
Fodrat alla hästar, släppt ut dom i skritt maskinen, sedan hagen, mockat och fyllt på vatten mat.
Krattat och räffsat gårdsplan för kommer köpare nu i veckan får vi se om de blir en häst mindre och nån ny som kommer in.
Återstår se.
Lära sig alla hästars namn dock haha inte så bra på det,
memorerar huvudena och i vilken box dom ska stå.
Funkar änsålänge nu när det inte är några nya som kommit.
Efter frukost blev det klättra upp i nya stora traktorn överlycklig tjej som fick köra den hela dagen fram
tills man sluta.
Imorn blir det likaså stallet först sedan sitta på nån åker någonstans.
Gillar mitt jobb så varierande.
Onsdag blir det väl att man får ta kyckling stallarna.
Stor variation på min arbetsplats det gillas blir inte så tråkigt och enformigt.
Sådant ogillar jag.
 


Söndag

Jobb jobb jobb! Blev ett frukost besök hos bönan som fixat lyx frukost med nybakat bröd osv! Blir så varm i kroppen uppskattning och underbar på alla vis! Nu ladda upp inför ny arbetsvecka och helgen väntas det kryssning wiiie som man är taggad



Lördag

Jobb imorse och efter middagen! Full fart över allt! Nu är man trött kl ringer vid 3 inatt lite sov morgon iallafall! Efter jobbet blev de hem till tjej kompisen för att sedan bege sig ut på häst ryggen! Spännande knte ridit på ett år typ! Mysigt och de gick bra



Fredag

Trött som fan kan ja säga! Full fart hela dagen jobb först sen Motala ärenden sen in till sjukan i Linköping till allergi centrum kolla diskutera saker där. Nu får man se vad detta kommer hjälpa återstår se! Nu är man hemma ligger i sängar blir sova tidigt för orka med en 20h jobb helg suck! Men men bara bita ihop!



Torsdag

Blev jobba intensivt på fm dag! En och en annan häst som jävlades men gick ju bra det med till slut! Mörr i hela kroppen oxå' tandläkarn gick iallafall måttlig tandvärk men får se hur man gör om man drar ut tand jäveln om de inte hjälper. Sen iväg direkt på målar jobb ute i stug byn! Kära bönan Tessan titta förbi med go fika så blev lite pause trevligt trevligt länge sen man sågs nu men känns som igår de va man sågs när vi alltid träffas:)



Onsdag

Full fart på jobbet ont över allt på kroppen. Imorn slutar man tidigt för ska iväg till tandläkarn sen iväg jobba på annat håll. Helgen blev inget ledigt heller blir jobb hela helgen. Nästa helg är man ledig men då är det kryssning som gäller! Bara härda ut tills man är hemma och ledig men de dröjer ett tag som de ser ut just nu:)



Tisdag

Första dagarna har gått kanon fått mkt beröm för man är lätt lärd och snabb på saker och ting! Känns skönt! Även egen ansvar nu oxå efter endast 2 dagar spännande! Märks att de är en annan dygnsrytm nu 7-16 ja är trött haha. Men kroppen får vänja sig!



Nervös

Imorn börjar man på en ny arbetsplats ska va där i 4v att börja med sen får vi se om man trivs och allt funkar om det blir förlängning! Spännande spännande! Blir fasiken rädd för mig själv ibland! Kan tro jag är smått synsk! Saker händer när man typ bara haft en tanke på det ska ske elle kommer hända så händer de efter bara några minuter! Lite otäckt ibland! Likaså om man drömt saker så har det inträffat antingen samma dag eller efter några dagar. Skumt det där. Iallafall skönt med 7-16 arbetstider som jag vet om just nu dess veckor då blir det ordentligt vardags rutin så att säga o man behöver inte ställa om sig eller så. Rätt skönt men som sagt vi får se vad som händer och fötter nedräkning till kryssning nu mä! Peppad som fasiken



Fredag

Kl ringde 03 imorse var på jobbet kl 04 började körde fram till midagen för att åka till tandläkaren. Efter det blev det iväg på intenjuv igen helt okej!stressat hem slänga på sig arbetskläder för att sedan va i Linköping börja jobba 16,30 till 01! Oja ja kommer sova gott inatt när jag kommer hem tvivlar jag inte på:)



Onsdag

Hela 13h jobb blev det igår! Måttlig trött. Men skönt pengar in som verkligen är välbehövda. Somna iallafall tidigt igår kväll la mf halv 8 somna direkt! Nu är am. Pigger. Jobb 9dagar till sen ledig 2 dagar ska bli skönt men är på Östersjön så lär nog leva när man kommer hem haha



Kämpa

Man kämpar och kämpar för allt ska bli bra! Allt känns skit när man inte får nån uppskattning elle någon som ser att man verkligen försöker! Spännande se hur denna höst kommer sluta! Kämpa kämpa jobbar så mkt som går men de håller inte i längden, kroppen börjar envisas osv men får gå så länge de går... Ikväll var man iväg på äventyr herregud de hade ja knte kunnat tänka mig men trevligt var det allt haha! Får se vad som händer och sker



Fredag

Nu börjar ögonen allt gå i kors efter allt jobbande! Men vart en dag full med händelser jobbat,fixat donat med bil leveranser,vart iväg fikat och ensvöng förbi gymmet så svetten bara rann! Härligt härligt nu tagga inför jobb hela helgen nästa helg och veckan! Sova får man göra i graven och va ledig!



Shit

Vilken dag och framför allt vilken kväll det var igår! Först skänninge marken med mina bönor sen hem grillade,drack öl och njöt av solen! Sen drog vi bort till kill kompisen där de blir mer öl,'mintu och vin! Härligt spännande händelserik kväll, hamnade inne på marken åkte karuseller innan dom slog igen sen hamna man i Mjölby för ärenden! Var hemma sent inatt så var skönt sova ut vakna för en stund sen välbehövligt för nu väntas 10jobb på raken:)



SUCK

Vet ifan vilket ben jag ska stå på eller vad ja ska göra och tänka.
Dubbla budskap hit och dit.
Vill man detta eller inte.
Ska man våga chansa eller ska man stå där känna sig förlorad och
misslyckad.
Vet i fan.
Blir tokig på detta.
 
 
Ledig idag i alla fall gick av imorse.
Utvilad och det är skönt som fan.
In till stan handla om jag orkar.
Lägga sig sola lite också kanske.
Onsdag är det skänningemarken.
Se vad man gör för fynd.


Söndag

Nyss vaknat till liv nu har man sovit ut några timmar! Ikväll inväntar sista natt passet går av imorn bitti:) sen jobb tisdag sen är man ledig onsdag och torsdag ska bli så jävla skönt kan jag säga efter allt slit! Blir skänninge marken onsdag får se om man hittar något spännande återstår se. Nu käka lite frukost sedan kanske lägga sig i solen en stund medans den är framme!



Natt

Jag är trött och seg! Börjar bli smått grinig vill hem sova några timmar. Jobbat 13-18 sen 20:45-04:45 ska bli skönt hem söva sen ringer kl 11 igen för iväg jobba vid 13-18 sen 22-08 lär söva gott på måndag när man kommer hem ifrån natt passet. De man typ gör nu är sover,äter och jobbar inte så social som sagt' men bara köra på så länge kroppen orkar o man får dagarna att gå fort det gillas:)



Torsdag

Sjukt seg dag detta varit men vakande knte fylle sjuk iallafall bara varit halvt små seg! Klippt gräs och städat har man hunnit med för i helgen hinns det inte då det vankas jobb för min del! Kompisen kom förbi förut så pratat skit och små jävlats med varandra även tjejen fick leka av sig lite så nu ligger hon helt utslagen:). Gårdagen var kanon hade kul som fan, hände lite grejer men smällar man får tA