smyger

haha gissa vad ja gör exakt nu? Inte?
Haha står vid inplastor i inväntar en schenker lastbil ska rulla in, rätt så spännande för folk glor som fan när man sitter i bilen med datorn i knät:p.. Hör ju inte direkt till vanligheten att man sitter i bilen o surfar inte till min vardag iallafall. Men någon gång måste de ju vara den första.. hihi..  Sitter o glor nätet o kollar alla  jäkla trafik som trafikerar  suttit typ här i minst 15 min nu o de har redan hunnit passera nästan 24 långtradare. Snacka om den vägen är hårt trafikerad av såna stora otäcka as.. och de lär la hinna passera ett par 20 ital till om dom ska rulla på i denna takten..
Hmm men den stora frågan är ju hur länge man ska stå o vänta för han visste ej  vilken tid han skulle rulla in i stan igen.. Men står la i 1 timma till sedan orkar ja fan inte mer o till dess har la mitt datorbatteri hunnit dö oxå.. Surt.
Funderar på o införskaffa mig en data laddare som man kan koppla in i bilen så kan man ju fan ha med sig sin  bärbara om man ska iväg o göra något eller vänta på någon som tar tid på sig.. De vore fan smidigt de.