Ingen motivation

Går dagen spenderades med älsk o Natta. Var i väg o käka o sedan gick vi på stan o kollade läget,de va mysigt. Efter de bar de av hem för skulle fixa o trixa lite inför kvällen..
Alkohol intag då, de va inte direkt igår man drack redbull vodka men de va lika gott som ja minns de..hehe.. Sminka oss o fixade till oss o sedan knallade vi över till Fredde o company.. Öffen hade slocknat haha. och spytt men men..
Fredde o dom drog iväg o skulle hämta öl o de tog en jävla tid.
Stefan kom o hämtade mig o natta för vi kände inte för att dricka mer så drog iväg o käkade o försökte nyktra till lite.
Var rätt dött ut så drog hem o slog på en film med älsk o Natta. Var trött som ett as o somnade till i några min men vaknade till efter en stund o va rätt pigg då.Efter den va slut så drog vi iväg och skjusade folk. Vi hamnade väl i sängen vid typ straxt innan 3. Skönt de me men de tog en stund o somna för ja började piggna till o de vart prat o lite fnitter:P

Söndag: Vaknade till vid typ halv 10 o svarade på sms o kollade på när älsklingen låg o sov han är ju för söt asså!
somnade om o vaknade typ vid kl 1 o gick på toa o fixa lite, o kröp ner i sängen igen o mös galet innan de va dax att åka iväg.
Kvällen blir lugnt, yttligare en tråkig söndag o är seg som satan:S suck.. Kanske blir en kaffe för eller senare inget bestämt än iallafall helt död.. Kommer säkert slockna tidigt:d