Nytt år och Nya möjligheter!!

Då var år 2008 avslutat, rätt skönt faktiskt de året hade sina höjdpunkter de kan ja inte förneka men sedan hade de ju sina andra dåligheter tyvär.. Men men de vart som de vart o tur är väl de kanske.Vad vet ja.
Ska iallafall radera år 2008  i från huvudet o glömma och radera alla dåligheter ifrån det året.
År 2009 ska vi köra vårat lilla race eller hur? Natta?
De är nog de bästa av allt att bara köra sitt race o skita i vad allt o alla tycker o snackar för skit, så jäkla trött på denna jävla stad nu o allt jäkla snack som går. Har ni kul eller? Ni vet säkert vilka idioter ja syftar på oxå? Men visst ni ska va ha erat lilla roliga för stunden för ja kommer tamefan ge igen någon gång i framtiden de kan ni ge er fan på.
Ska vända på klacken totalt har ja tänkt, så ska ni få se vad ni har ställt till med. De kan ni gött få se.. Hämden är ljuv eller vad de är man säger.. Kommer njuta till max kan ja lova.
Trött på alla lögner,snack, mörkläggningar m,m är ni så jävla puckade o tror ni kan hymla med en massa bakom ryggen på mig så har ni så förbannat fel, för ja har både ögon o öron o får nys om de tillslut ändå.. Ärlighet varar längst men de vet ni ju inte ett skit om vad de är..

Jaja nog tjatat om de men hoppas iallafall på att 2009 blir ett vettigt år med  vettiga händelser o att något kul händer, trött på de skitår ja redan gått igenom..
Kanske händer någon stor händelse i Augusti för min del, som kan förändra hela mitt liv till max, men har inte bestämt mig ännu hur ja vill ha de..
Bara nära o kära o folk som ja verkligen litar på som vet om vad som kan va på g o de känns tryckt att veta att dom finns där vad ja än beslutar att göra med mitt liv. Om ja ska ta chansen nu eller se om ja får chansen senare i livet..



.: Nathalie :.
2009-01-02 | 20:04:53 | http://mixmix90.blogg.se/
haha klart 2009 är vårat år xD