Gomorgon

Vaknade av att någon idiot till granne hos älsk höll på och rev och skrapa på väggen. Höll på och bli tokig. Idiot säger ja bara. Men lyckades somna om efter en bra stund efter ha lyssnat på de skrapande jobbiga ljudet.
Solen skinner och kanon fint väder ute riktigt behagligt, de är skönt de kan ja säga. Ska gå och sätta på mig en kopp kaffe nu, älsk köpte kaffe till mig igår så nu kan ja dricka kaffe:D Mums..

Igår var vi som sagt ute hos hans föräldrar. Fick nybakade muffins inte helt fel de heller. Vart lite små sugen på och baka kan ja säga,de va ett tagsen man gjorde de. Men gott som fan vare iallafall. Sen vart de köra ner forden så älsk fikc byta till sommardäcken,de gick bra efter en stund,var ett däck som han svor lite över. Han passade även på och tvätta av pärlan sin oxå och höll på och skvätta vatten.. Suck. haha.
Efter de vart de än sväng på maxi och handla lite mat,idag blir de kyckling,pommes och bernanisesås tänkte ja. Får se hur de kommer smaka,tror de kommer smaka kanon bra. För älskar kyckling:D De ska bli roligt och uppskattat när älsk ska laga de,blir väl att hjälpa honom lite. Men då lär han sig lite mer i köket:D

Vad händer hos er idag då??



.: Katja :.
2009-04-23 | 11:36:18 | http://smultronduvan.blogg.se/
Dumma grannar, men glömde en sak, har utmanat dig på bloggen ;) Kram!
.: mellen :.
2009-04-23 | 14:14:27 | http://mellen.inc.se
Godagens gumman <3 Hur e läget??? pöss
.: Malin :.
2009-04-23 | 14:49:28 | http://mallanandersson.blogg.se/
haha, så du har fått uppleva de negativa med att bo på duntis nu. jävla grannar o störa ibland;)