Lyckad kväll

Åkte som sagt ut till Bosse och dom och grillade igår. De va underbart gott kan ja säga och sedan känna lukten av grillat. De är något som ja aldrig kommer tröttna på tror ja.. Trevligt trevligt vare oxå,fick även lite sol på köpet..
Sen vart de åka över till Marie och dricka lite vin, sedan skjusade hennes bror oss till bbg där vi satt ute och lyssnade på en man som spelade gitarr och körde en massa fin och bra låtar. Inte ofta man hör någon sitter och spelar så. Där vart de yttligare några glas vin och cider inte helt fel de.
Riktigt trevligt vare med mina tjejor:D De måste göras om,sedan kom älsk eftersom Nilla hade ringt honom utan ja visst om de..
Kvällen slutade på strömgårn med en massa tjo och shim hehe. Bs och Axman kom även förbi var lite ovanligt att se dom i just bbg..
Åkte till motala och käka lite mat och Marie va med om en olycka där med tanden. Ursch då.. Sedan åkte vi till parkeringen stod där och pratade så tog även tillfället till akt och pratade med mitt ex. De va ju inte direkt i går precis. Skulle inte falla mig in och gjort de nyktert,men de gick bra de,vi gick runt och pratade lite om dittan och dattan..