resume

Lördag kvällen var de fest i fornåsa men de vart inte så långvarigt där,så drog hem till Marie och kollade på när hon färgade sitt hår. Vart riktigt snyggt rött kan ja säga. Efter de ringde älsk lite onykter haha så prata med honom.. Hade vart orolig hela kvällen för att något skulle hända men de gjorde de ju inte så fattade ett beslut och åkta upp till tjällmo och hämtade hem honom. De va en lättnad att träffa honom även fast han var bra goer.. Hehe..
Vart åka hem så stackarn fick sova lite..

Söndag;:  Vaknade rätt så tidigt men lyckades somna om efter en stund. Grannarna höll på lite idag oxå.. Suck men men de blir ju så när folk håller på och flyttar in. Käka frukost sedan skjusade ja älsk till bbg där han hade sin bil. Vart även en kopp kaffe där och lite prat... Åkte ut till Marie och käka glass sedan började vi greja lite med bilen, hennes pappa hjälpte mig så nu vet ja vad de är ja ska köpa för att få lite ordning på den.. Fick rycket och Marie dammsög och ja greja klädsel och damma. Nu är den ren och fin..
Imorn blir de åka till praktiken igen då..



.: Katja :.
2009-04-26 | 21:22:09 | http://smultronduvan.blogg.se/
Okej! Trevligt att komma igång efter helgen igen, jag jobbar egentligen imorgon, men febern är på väg åt rätt håll men jag är väldigt yr, så ska ringa till vårdcentralen och be om att få komma dit, titta järnvärdet och se om kanske.. ja om det är något fel eller vad det kan vara.. =/ Jobbigt att bara vara så yr.. Kramar!!!
.: Nadja :.
2009-04-27 | 12:56:31 | http://barbienadja.blogg.se/
Svar: Hejhej! Din blogg var också väldigt söt. Jag har precis kommit hem från skolan, vad gör du då?

Kram