Tisdagens resume då!

Idag har de blivit va med pojkvännen han kom knallande hit efter han hade lämnat ifrån sig bilen,för dom skulle sänka den åt honom. Så satt och kollade på tv med honom en stund. Sedan åkte vi och hämtade Natta och vägen dit fick älsk köra mammas bil.Haha de va lite småroligt att se honom köra hennes mongo bil och Natta höll på och tappa hakan när vi plockade upp henne. De va lite småkul de. Sedan vart de åka och fika en sväng och efter de vart de gå på stan en sväng och göra lite ärenden. Skjusade hem älsklingen till sig,sen åkte ja över till pappa och hjälpte honom med datorn och lite annat smått. Fick även låna en film som ja ska se,när ja nu ska få tid med de. De är ju en annan fråga de.
När de va klart där så åkte ja över till älsk och gjorde honom sällskap och väntade på att hans kompis skulle höra av sig om hans bil,så ja kunde skjusa honom...
Nu är man hemma igen,nyss kollat andra avenyn,märks att man missat några avsnitt. Suck. men men de kommer la ut på box de med sen någon gång får ja hoppas:)


.: EMMAJULI BÖRJAT VIDEOBLOGGA :.
2009-03-24 | 22:53:04 | http://emmajuli.blogg.se/
Vilken sko gillade du bäst i mitt senaste inlägg :)
.: mellen :.
2009-03-24 | 23:05:49 | http://mellen.inc.se
Hehe ja killar å dess bilar :P Ser oxå andra avenyn :D bra jue